موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-26 ساعت 17:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-26 ساعت 17:28 توسط doreenheimbach.)
سلام
من موقع ثبت نام مجرد خودمو اعلام کردم.
هنوز هم ایمیل نزدم به KCC که تاریخ مصاحبم رو اعلام کنند.
اگر من و دوست پسرم یه صیغه نامه رسمی از محضر بگیریم که تاریخش مال بعد از رسیدن نامه هست، بعد تو اون فرم ها اعلام کنیم که نامزدیم. مطمئن هستید که برای ما مشکل پیش نمی یاد؟
نکنه به خاطر این قضیه من هم شانسم رو از دست بدم؟! و اگر این طوری اقدام کنیم به هردومون هم زمان ویزا می دند؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-05-26 ساعت 17:27)doreenheimbach نوشته: سلام
من موقع ثبت نام مجرد خودمو اعلام کردم.
هنوز هم ایمیل نزدم به KCC که تاریخ مصاحبم رو اعلام کنند.
اگر من و دوست پسرم یه صیغه نامه رسمی از محضر بگیریم که تاریخش مال بعد از رسیدن نامه هست، بعد تو اون فرم ها اعلام کنیم که نامزدیم. مطمئن هستید که برای ما مشکل پیش نمی یاد؟
نکنه به خاطر این قضیه من هم شانسم رو از دست بدم؟! و اگر این طوری اقدام کنیم به هردومون هم زمان ویزا می دند؟
بهترین کار اینه که با خود kcc مکاتبه کنی اونها خیلی بهتر راهنماییت میکنن. براشون بنویس که نامزد کردی و حالا باید چکار کنی؟ آیا لازم است سریعا ازدواج کنی یا همون مدرک نامزدی کافیه؟! من تا اونجایی که میدونم مدارکی که شما با هم در ارتباط بودید هم کافیه ولی چون شما با kcc طرفید بهتره از اونها سوال کنید و مطمءن باشید که جواب اونها هست که مهمه نه ما ! یکی از دوستان من نامه kcc اصلا به دستش نرسید. اون خیلی بعد از اعلام قبولی ازدواج کرد تقریبا سال بعدش که قبولی های سال بعد را اعلام میکردند یک همسایه که مدتها پیش نامه را نگه داشته بود به فکر می افتد که نامه را به دوستم برساند بعد دوستم هم اونموقع با kcc مکاتبه کرد و وضعیت خودش را و اینکه ازدواج کرده را برای kcc نوشت و اونها هم خیلی خوب بهش گفتند که هیچ مشکلی ندارد و الان هم تقریبا یک سال و دو سه ماهی هست که آمریکاست.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-01 ساعت 09:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-01 ساعت 09:53 توسط doreenheimbach.)
مرسی از همه ی دوستان بابت راهنمایی شون
یه سوال دیگه.
اگر دونفر سوری عقد کنند اینجا و برند برای مصاحبه. ممکنه شک کنند؟ یا آزمایش و تست انجام بدند که بفهمند اون دو نفر یا هم نبودند؟
و توی آمریکا باز هم چک می کنند که دو نفر با هم زندگی می کنند یا نه؟ و طلاق اونجا چقدر طول می کشه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-02 ساعت 07:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-02 ساعت 17:35 توسط Ali Sepehr.)
منظورم از تست این بود که ببیند دو نفر رابطه با هم دارند یا نه؟ که خب شما خیالم رو راحت کردید. مرسی ازتون
اما اون سوالم رو جواب ندادید. طلاق تو آمریکا چقدر طول می کشه؟ از ایران اقدام کنم یا از آمریکا؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من هنور فرم های سری اول رو پست نکردم. قبلش به KCC ایمیل بزنم بگم ازدواج کردم یا اینکه بعد از نامه KCC عقد کنم؟
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-02 ساعت 10:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-02 ساعت 10:32 توسط ehsan_gh.)
من هم همینطورم
الان دارم عقد می کنم و هنوز فرم ها رو نفرستادم.آیا قبل از ارسال فرم ها به KCC اعلام کنم که ازدواج کردم؟ یا بعدا؟ هم من هم همسرم باید فرم 230 رو جدا گانه بفرستیم؟
یه سوال دیگه: بعد از دریافت ویزا چقدر فرصت هست که بریم آمریکا؟ آیا همسرم می تونه بعدا بیاد؟ مثلا چند ماه دیر تر؟
برنده لاتاری گرین کارت 2012. ساکن سالت لیک سیتی، یوتا از جولای 2011
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-02 ساعت 10:31)ehsan_gh نوشته: من هم همینطورم
الان دارم عقد می کنم و هنوز فرم ها رو نفرستادم.آیا قبل از ارسال فرم ها به KCC اعلام کنم که ازدواج کردم؟ یا بعدا؟ هم من هم همسرم باید فرم 230 رو جدا گانه بفرستیم؟
یه سوال دیگه: بعد از دریافت ویزا چقدر فرصت هست که بریم آمریکا؟ آیا همسرم می تونه بعدا بیاد؟ مثلا چند ماه دیر تر؟
TAKE IT EASY DUDE
1: خیر فرم ها رو که فرستادین بعدا به KCC اعلام می کنید
2:بله
3:شما 6 ماه وقت دارین که وارد خاک آمریکا بشین که بیشتر از این زمان بشه ویزاتون باطل میشه
4:این رو دقیق نمی دونم ولی فکر می کنم اگه موافقت بشه میتونه با شما بیاد.
Pir shodim vali bozorg na
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من در زمان ثبت نام اینترنتی لاتری چون با دوست دخترم قصد ازدواج داشتم اسم اونو به عنوان همسرم وارد کردم و برای دوست دخترم هم اسم خودمو به عنوان همسر.
الان ما هنوز عقد نکردیم و اون برنده شده .
به نظر شما من چیکار باید بکنم؟ مشخصات خودمو با اون بفرستم و جای تاریخ ازدواج رو خالی بذارم چون دو سه ماه دیگه میخوایم عقد کنیم؟
یا اینکه زود بریم عقد کنیم و . . ؟
ممنون میشم از پاسختون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-10 ساعت 18:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-10 ساعت 18:20 توسط loony.)
(2010-06-10 ساعت 17:54)farid24 نوشته: سلام به همه دوستان
من در زمان ثبت نام اینترنتی لاتری چون با دوست دخترم قصد ازدواج داشتم اسم اونو به عنوان همسرم وارد کردم و برای دوست دخترم هم اسم خودمو به عنوان همسر.
به نظر شما من چیکار باید بکنم؟ مشخصات خودمو با اون بفرستم و جای تاریخ ازدواج رو خالی بذارم چون دو سه ماه دیگه میخوایم عقد کنیم؟
ممنون میشم از پاسختون
شما بهتره از خود kcc بپرسین اما اگه اسمشون در موقع ثبت نام پر کردید فکر نکنم که قبول کنن تنهایی فرم بفرستید مگر اینکه ثابت کنید جدا شدید. به هر حال به ریسکش نمیارزه که عقد نکنین ولی با خود kcc مکاتبه کنید و بگید که ایشون نامزدتون بوده و هنوز عقد نکردید حالا بهتره همینطوری براشون برگه پر کنید یا قبلش عقد کنید و فرم را پر کنید.
اما به همه اونایی که نمیدونن قبل از فرستادن فرم عقد کنن یا بعدش بگم که من تا حالا دوستی نداشتم که بعد از پر کردن فرمها عقد کند ولی دو سه نفر از آشنایان قبل از فرستادن فرم عقد کرده بودند و عقد کردند و فرمها را فرستاند و الان هم آمریکان بنابراین اگر واقعا قصد دارید. عقد کردن که کاری نداره( من خودم یکهفته بین خواستگاری و عقدم فاصله بود) . فرستادن فرمها هم اونطور که بچه ها راهنمایی میکنن(متاسفانه به غلط) اونقدر عجله ای نیست که ریسک کنید و نامزدتون رو یا خودتون را( ریسک بعد از اشتباه) به دردسر بیاندازید. یکی از دوستان من ۶ ماه بعد از اعلام نتایج تازه فهمید برنده شده بوده و تازه توی همون مدت هم ازدواج کرده بود و الان هم با شوهرش در آمریکاست.
برای رسیدن به مقصد به وسیله نیاندیش به مقصد فکر کن. آنوقت خواهی دید که چه آسان وسیله پیش پایت خواهد ایستاد و تو را به مقصد خواهد رساند.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-10 ساعت 17:54)farid24 نوشته: سلام به همه دوستان
ممنون میشم از پاسختون
تنها کاری که میتونید بکنید تا کیستون باطل نشه اینه که عقد کنید ولی تاریخ قبل از ثبت نام رو بزنید.فکر نکنم زیاد کار سختی باشه
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.