2010-06-12 ساعت 16:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-12 ساعت 16:12 توسط shr.jafari.)
خدمت دوستانی که قصد ازدواج دارند اما نمیدونند کی این کار رو بکنند عرض کنم که همسر من زمانی که مجرد بود برنده لاتاری شده و فرمهای سری اول رو هم به صورت مجرد پر کرده و فرستاده بود. از طرفی هم با ایمیل به KCC اعلام کرده بود که قصد ازدواج داره. اونها هم گفته بودند ایرادی نداره و حداکثر تا 10 روز(فکر کنم) قبل از مصاحبه مدارک ازدواج رو بفرستید.
ما هم تنها 2-3 روز قبل از کارنت شدن عقد کردیم و بعد از دریافت نامه دوم مدارک کامل رو به علاوه فرم DS230 برای هر کدوم فرستادیم.
آخرش این که بدون هیچ مشکلی الان ویزا تو دستمونه
فرید عزیز قصد من ترساندن شما نیست اما در میان برندگان 2010 دوستی بود که با وجود اینکه متاهل بودند فرم ثبت نام رو به صورت مجرد پر کرده بود. البته ایشان بعد از برنده شدن فرم رو به صورت متاهل پر کرده و به KCC هم درمورد اشتباهشون اطلاع داده بودند. اما متاسفانه موقع مصاحبه آفیسر ایشون رو رد کردند
شاید پیشنهاد لیلی عزیز بهتون کمک کنه.
ما هم تنها 2-3 روز قبل از کارنت شدن عقد کردیم و بعد از دریافت نامه دوم مدارک کامل رو به علاوه فرم DS230 برای هر کدوم فرستادیم.
آخرش این که بدون هیچ مشکلی الان ویزا تو دستمونه
(2010-06-10 ساعت 17:54)farid24 نوشته: سلام به همه دوستان
من در زمان ثبت نام اینترنتی لاتری چون با دوست دخترم قصد ازدواج داشتم اسم اونو به عنوان همسرم وارد کردم و برای دوست دخترم هم اسم خودمو به عنوان همسر.
الان ما هنوز عقد نکردیم و اون برنده شده .
به نظر شما من چیکار باید بکنم؟ مشخصات خودمو با اون بفرستم و جای تاریخ ازدواج رو خالی بذارم چون دو سه ماه دیگه میخوایم عقد کنیم؟
یا اینکه زود بریم عقد کنیم و . . ؟
ممنون میشم از پاسختون
فرید عزیز قصد من ترساندن شما نیست اما در میان برندگان 2010 دوستی بود که با وجود اینکه متاهل بودند فرم ثبت نام رو به صورت مجرد پر کرده بود. البته ایشان بعد از برنده شدن فرم رو به صورت متاهل پر کرده و به KCC هم درمورد اشتباهشون اطلاع داده بودند. اما متاسفانه موقع مصاحبه آفیسر ایشون رو رد کردند
شاید پیشنهاد لیلی عزیز بهتون کمک کنه.