موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من لاتاری برنده شدم و فرمهامو به kcc فرستادم.حالا می خوام ازدواج کنم اما بهم گفتن اگر اطلاع بدم ممکنه افيسر فکر کنه کلک می زنيم و حتی به خودم هم ويزا ندن.بايد چيکار کنم.اگر برم امريکا بعد ازدواج کنم چقدر طول می کشه تا اون بياد.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها حالا واقعا افیسر ویزا به ازدواج بعد از نامه شک نمیکنه؟ اینجوری باشه که همه میان ازدواج مصلحتی میکنن. کیسی رو داشتیم از سالای گذشته که ازدواج کرده و بهشون ویزا نداده باشن؟ اگه کسی میدونه بگه. مرسی
وع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک: Dec 03 2012
تاریخ Feb 12 2014 :approve
دریافت شماره کیس : Apr 01 2014
تكميل مدارك : July 16 2014
دريافت نامه مصاحبه: Aug 02 2014
تاريخ مصاحبه : Sep 04 2014
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گرامی؛ زمان ثبت نام لاتاری یکی از سوالات در مورد وضعیت تاهل میباشه :
MARITAL STATUS – Unmarried, Married, Divorced, Widowed, or Legally Separated
و بعد اطلاعات زیر رو باید در زمان ثبت نام وقتی اعلام متاهل بودن میکنید وارد کنید:
SPOUSE INFORMATION – Name, Date of Birth, Gender, City/Town of Birth, Country of Birth, and Photograph
تاریخ ازدواج جزء اطلاعات درخواستی نمیباشد.بعد اگر در مورد تاهل دروغ گفته بشه ؛ حکمش اینه(عدم صدور روادید))
Failure to list your spouse will result in disqualification of the principal applicant and refusal of all visas in the case at the time of the visa interview.
حالا اگه کسی نام شخصی رو به عنوان همسر قید کرده باشه باید عقدنامه رو با تاریخ قبل ثبت نام ارائه کنه و میل زدن و سوال کردن و... باعث نادیده گرفتن این قانون نمیشه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-26 ساعت 22:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-26 ساعت 23:03 توسط rayan.s.)
(2010-08-26 ساعت 19:32)pefa نوشته: (2010-08-26 ساعت 17:50)rayan.s نوشته: ...
حالا اگه کسی نام شخصی رو به عنوان همسر قید کرده باشه باید عقدنامه رو با تاریخ قبل ثبت نام ارائه کنه و میل زدن و سوال کردن و... باعث نادیده گرفتن این قانون نمیشه.
در مورد ارائه عقد نامه با تاریخ بعد از ثبت نام،
اینی که فرمودید، استنتاج شخصی شما از اون متون مربوط به وضعیت تأهل است یا کیس مشخصی با این وضعیت دیدید و disqualified شده؟
نظر شخصی است.وگرنه متن میگه روادید صادر نمیکنن.حالا اگه کسی به اشتباه بگه متاهلم و چون تاریخ ازدواج رو موقع ثبت نام نمیپرسن میتونه با ارائه عقدنامه با تاریخ قبل ثبت نام مشکلش رو حل کنه....
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-27 ساعت 18:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-27 ساعت 18:19 توسط rayan.s.)
(2010-07-01 ساعت 10:52)mahmood_eng نوشته: اگر بعد از مصاحبه يا يعد از دريافت ويزا ازدواج كنيم چي؟ راحت مي شه همسرمان ببريم يا طول مي كشه؟
دوست عزیز؛ اگر قبل از ارسال فرم ها ازدواج کنید همسرتون با شما ویزا میگیره ولی اگر بعد اخذ ویزا ازدواج کنی پروسه ایی 3 تا 6 سال طول میکشه که همسرتون گرین کارت بگیره. حالا اگه قبل ازدواج فرم ها رو ارسال کردی دوباره فرم ها رو پر کن وبراشون ارسال کنید. ((این سوالی بود که تو سال 2009 تو سایت وزارت امورخارجه آمریکا مربوط به لاتاری مطرح و پاسخ داده شده بود-در حال حاضر چقدر طول میکشه نمیدونم))
رتبه:
24
1 تشکر در 0 ارسال
ظاهرا حرف شما درست نیست و KCC زیاد به این مساله گیر نمی ده
صفحه سوم همین تاپیک جواب KCC به این مورد هست که گفتن نوشتن نامزد به عنوان همسر رسمی، اشتباهه ولی هر وقت ازدواج کردین آپدیت فرم هارو بفرستید.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-08-27 ساعت 21:04)pefa نوشته: ظاهرا حرف شما درست نیست و KCC زیاد به این مساله گیر نمی ده
صفحه سوم همین تاپیک جواب KCC به این مورد هست که گفتن نوشتن نامزد به عنوان همسر رسمی، اشتباهه ولی هر وقت ازدواج کردین آپدیت فرم هارو بفرستید.
اول باید ببینید چه متنی برای KCC میل شده بعد با علم باینکه جواب میل ها بصورت از قبل تعیین شده است این جواب رو بررسی کنید.
صلاح مملکت خویش خسران دانند..
.به امید دریافت روادید همه برندگان لاتاری.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یک سوال خیلی مهم ازتون دارم. در واقع می خوام نظرتون رو بدونم.
من نزدیک به سه سال هست که با کسی دوست هستم . مدارکی هم داریم که این قضیه رو ثابت کنه،مثل حساب بانکی مشترک،محل کار مشترک که مربوط به همون سه سال پیش هست.
برنده من هستم و فرمهای سری اول رو(مجرد) فرستادم.
ما قصد ازدواج داریم. حالا واقعا موندیم که کی ازدواج کنیم؟ بعد از مصاحبه یا قبلش؟ اگر قبلش ازدواج کنیم،مشکوک نمیشن ؟
اگر بعدش ازدواج کنیم،من باید تنها برم؟ در این صورت چقدر طول میکشه تا همسرم رو ببرم؟
ممنون میشم که نظراتتون رو بهم بگید