موضوعها: 0
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، یک تجربه
ما برای پیگیری گرین کارد به اداره مهاجرت و حتی KCC ایمیل زدیم که البته KCC همون پیغام روتینو داد که پرونده ی شما رفته انکارا و ...ولی اداره مهاجرت گفته بود که باید با پست ارسال میشده و اگر تا 30 روز از ورود نیومده با شماره 8003755283 تماس بگیریم یا از سایت وقت ملاقات بگیریم که مقدور نبود(چون اولا" ما ایرانیم و دوما" اینکه شماره رسید می خواست)
ما هم زنگ زدیم (البته چون اعتماد به نفسمون پایین بود که مبادا اشتباه کنیم یکی از بستگان توضیح داد و خودشو مترجم معرفی کرد )و طبق روال اونها گوشی رو به تک تک ما داد و چند سوال راجع به هویتمون(اسم و تاریخ تولد و....) پرسید و بعد توضیح داد که باید با پست بیاد و تعجب کرد که چرا ما شماره رسید نداریم و گفتیم که افسر اداره مهاجرت تو فرودگاه فقط پاکتها رو گرفت و چیزی به ما نداد(تا اونجا که می دونم بقیه هم صحبتی از این شماره نکردن)
سرانجام بعد از اطمینان از اینکه ما خودمونیم ! شماره ها رو داد و گفت براتون ارسال میشه و برین میل باکستونو چک کنین.
ولی شماره رو تو سایتشون که وارد می کنیم پیغام میده که 15 آوریل براتون اومده و undeliverable بوده و ما تا 180 روز نگه می داریم اگه تماس نگیرین یا دنبالش نیاین از بین می ره و دوباره باید درخواست بدین.
حالا به نظر شما این پیغام برای قبل از تماس ما بوده و با اون تماس حل شده یا لازمه دوباره زنگ بزنیم(لازم به ذکره که تلفن گویا و داستانهای مربوطه و وصل به این و اون یه 40 دقیقه ای گمونم طول کشید)
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز سلام
اگر در اولین سفرمان از چمدان 32 اینچی استفاده کنیم مشکلی پیش می آید از نظر ایرلاین . با رعایت میزان بار مجاز 23 کیلو در هر چمدان . با تشکر
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-08 ساعت 00:22)amir53 نوشته: دوستان عزیز سلام
اگر در اولین سفرمان از چمدان 32 اینچی استفاده کنیم مشکلی پیش می آید از نظر ایرلاین . با رعایت میزان بار مجاز 23 کیلو در هر چمدان . با تشکر
نه مشکلی پیش نمیاد، من 4 5 کیلو اضافه بار هم داشتم و چیزی بهم نگفتن
هر آنچه هستیم زاییده افکاریست که داشته ایم
شماره کیس: 18XXX
تاریخ دریافت نامه قبولی:2009-JULY
کنسولگری:آنکارا
تاریخ اعلام کارنت شدن کیس: May-2010
تاریخ دریافت نامه دوم:jun-2010
تاریخ مصاحبه:Jun-2010
تاریخ ورود به آمریکا:Nov- 2010
جمع تقریبی هزینه ها:3.500.000 تومان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یک سئوال دارم و اونم اینکه در زمان ورود به آمریکا باید مرز ورودی جایی باشه که اسپانسر هست یا کسی که در فرمهای اولیه DS-230 در آیتم شماره 10 و 11 نامش رو ذکر کردید؟؟
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
با سلام
اگر در فرودگاه وارد شدیم گرین کارت بطور اتوماتیک به آن آدرس می آید. باید خودمان حضور داشته باشیم؟
مثلا" می توانیم چند روز برویم و دوباره بر گردیم و موقعی که گرین کارت به آدرس فرد مورد اعتمادتان رفت برویم آنرا بگیریم؟
ممنون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-09 ساعت 09:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-09 ساعت 17:29 توسط arshida.)
(2011-05-06 ساعت 23:13)User نوشته: (2011-05-04 ساعت 19:31)rayan.s نوشته: (2011-05-04 ساعت 11:06)arshida نوشته:
من قبلا" هم گفتم کسایی که میان آمریکا و از قشر مرفه نیستند باید بدونند که حداقل حداقل 6ماه سختی پیش رو دارند و چون اکثرا" در ایران کار داشتن بیکاری و بی پولی اثر روانی بدی براشون ایجاد میکنه.من متوسط رو به پایین هزینه های زندگی رو براتون بطور خلاصه تو لس آنجلس میگم:
-
در مورد محله های زندگی که به USC نزدیک باشه و یا در دسترس باشه: من South Pasadena رو توصیه می کنم که با اتوبوس دسترسی خوبی داره، محله امنی هستش به گرانی دیگر محله های لس آنجلس نیست.
اگر متاهل هستید شاید نتوانید در Downtown LA که نزدیک USC است اقامت کنید. این محله برای زندگی مجردی خوب است. نه متاهلی.
این آدرس و شماره تلفن یک Inn در Alhambra است:
مرسي رايان و يوزر عزيز از كمكهاتون
شرمنده كه اين چند وقته خيلي درگير كارها هستم و هميشه سريع ميآم سركي مي كشم و مي روم.
رايان جان فرمايشات شما همه كاملا درسته. حقيقتا من و همسرم خيلي دنبال مهاجرت به استراليا و كانادا بوديم و بعد از اينكه تقريبا به هر دري زديم و ديديم حالا حالا ها بايد ايران باشيم همسرم به دلايلي تصميم به ادامه تحصيل گرفتند تا شايد از اين طريق بعدها بتونيم از ايران بريم كه دقيقا 2 سال بعد از شروع درسش رشته ما توي ليست مشاغل مورد نياز كانادا اعلام شد كه ما براي كانادا اقدام كرديم و جالب اينكه سال بعدش يعني پارسال همين موقع ها لاتاري برنده شديم . الان 85% تز همسرم تمام شده ونمي دونم درست يا غلط ولي فكر مي كنيم حالا كه تا اينجاش را اومده بهتره تمامش كنه. درضمن براي فرصت مطالعاتي مي خواستيم 6 ماه به هلند بريم كه با برنده شدن در لاتاري آمريكا را با خوشحالي و كمال ميل انتخاب كرديم. شايد اين چند ماهي را كه همسرم پيش اساتيد خوب دانشگاههاي اونجا مي گذرونند براي كار پيدا كردنش بهتر باشه.
در هر صورت چيزي كه هست ما مجبوريم بعد از يك اقامت كوتاه چند ماهه دوباره به ايران برگرديم و بعد از انجام كارهاي باقي مانده بازم برگرديم به آمريكا.
دقيقا بخاطر همين موضوع ، خونه و ماشين و وسايل زندگيمون توي ايران سر جاش مي مونه( يعني مجبوريم كه همه چيز رو نگهداريم).
در ضمن خوب ما گناه داريم ديگه چيكار كنيم كه خيلي مرفه نيستيم من كه مامان و بابام فرهنگي بودند ((
خودتون مي دونيد كه دبيرها چقدر مرفه هستند ديگه!!!!!!!!!!! پدرو مادر همسرم هم كه از مامان باباي خودم بي پولتر تر نباشند بهتر هم هم نيستند.من و شوهرم هم اي يه نيمچه درسي خونديم كه يه قرون نمي ارزه نه خيلي كار درستيم نه د.ز.د.ي بلديم نه ر.ش.و.ه.واسه همينم هشتمون گرو نهمون هم نيست.
از همه اينها بگذريم شايد بجاي 6 ماه 3 يا4 ماه اونجا بمونيم يعني اگر اينطور باشه ديگه چاره ديگه اي نداريم.
راستي اگر هتل تر و تميز و مقرون به صرفه اي سراغ داريد به ما معرفي كنيد تا موقع ورود به اشكال بر نخوريم.
باز هم از لطفتون سپاسگذارم.
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
الان همسرم رفتند بانك ملي مركزي شيراز بهش گفتند از اين ماه بخشنامه اومده كه به هر بليط 500 دلا دولتي مي دهند!!!! تو را خدا يكي بگه چه خبره راسته يا دروغ ؟ چند روز اخير كسي بوده كه با هر بليط 2000 دلار گرفته باشه؟
کیس نامبر:2011AS 12000
مصاحبه:27ژانويه آنکارا
کلیرنس:4 مارس
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-09 ساعت 11:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-09 ساعت 11:17 توسط rayan.s.)
(2011-05-09 ساعت 09:57)arshida نوشته: (2011-05-06 ساعت 23:13)User نوشته: (2011-05-04 ساعت 19:31)rayan.s نوشته: (2011-05-04 ساعت 11:06)arshida نوشته:
من قبلا" هم گفتم کسایی که میان آمریکا و از قشر مرفه نیستند باید بدونند که حداقل حداقل 6ماه سختی پیش رو دارند و چون اکثرا" در ایران کار داشتن بیکاری و بی پولی اثر روانی بدی براشون ایجاد میکنه.من متوسط رو به پایین هزینه های زندگی رو براتون بطور خلاصه تو لس آنجلس میگم:
-
در مورد محله های زندگی که به USC نزدیک باشه و یا در دسترس باشه: من South Pasadena رو توصیه می کنم که با اتوبوس دسترسی خوبی داره، محله امنی هستش به گرانی دیگر محله های لس آنجلس نیست.
اگر متاهل هستید شاید نتوانید در Downtown LA که نزدیک USC است اقامت کنید. این محله برای زندگی مجردی خوب است. نه متاهلی.
این آدرس و شماره تلفن یک Inn در Alhambra است:
مرسي رايان و يوزر عزيز از كمكهاتون
شرمنده كه اين چند وقته خيلي درگير كارها هستم و هميشه سريع ميآم سركي مي كشم و مي روم.
رايان جان فرمايشات شما همه كاملا درسته. حقيقتا من و همسرم خيلي دنبال مهاجرت به استراليا و كانادا بوديم و بعد از اينكه تقريبا به هر دري زديم و ديديم حالا حالا ها بايد ايران باشيم همسرم به دلايلي تصميم به ادامه تحصيل گرفتند تا شايد از اين طريق بعدها بتونيم از ايران بريم كه دقيقا 2 سال بعد از شروع درسش رشته ما توي ليست مشاغل مورد نياز كانادا اعلام شد كه ما براي كانادا اقدام كرديم و جالب اينكه سال بعدش يعني پارسال همين موقع ها لاتاري برنده شديم . الان 85% تز همسرم تمام شده ونمي دونم درست يا غلط ولي فكر مي كنيم حالا كه تا اينجاش را اومده بهتره تمامش كنه. درضمن براي فرصت مطالعاتي مي خواستيم 6 ماه به هلند بريم كه با برنده شدن در لاتاري آمريكا را با خوشحالي و كمال ميل انتخاب كرديم. شايد اين چند ماهي را كه همسرم پيش اساتيد خوب دانشگاههاي اونجا مي گذرونند براي كار پيدا كردنش بهتر باشه.
در هر صورت چيزي كه هست ما مجبوريم بعد از يك اقامت كوتاه چند ماهه دوباره به ايران برگرديم و بعد از انجام كارهاي باقي مانده بازمبرگرديم به آمريكا.
دقيقا همين موضوع ما خونه و ماشين و وسايل زندگيمون توي ايران سر جاش مي مونه( يعني مجبوريم كه همه چيز رو نگهداريم).
در ضمن خوب ما گناه داريم ديگه چيكار كنيم كه خيلي مرفه نيستيم من كه مامان و بابام فرهنگي بودند ((
خودتون مي دونيد كه دبيرها چقدر مرفه هستند ديگه!!!!!!!!!!! پدرو مادر همسرم هم كه از مامان باباي خودم بي پولتر تر نباشند بهتر هم هم نيستند.من و شوهرم هم اي يه نيمچه درسي خونديم كه يه قرون نمي ارزه نه خيلي كار درستيم نه د.ز.د.ي بلديم نه ر.ش.و.ه.واسه همينم هشتمون گره نهمون هم نيست.
از همه اينها بگذريم شايد بجاي 6 ماه 3 يا4 ماه اونجا بمونيم يعني اگر اينطور باشه ديگه چاره ديگه اي نداريم.
راستي اگر هتل تر و تميز و مقرون به صرفه اي سراغ داريد به ما معرفي كنيد تا موقع ورود به اشكال بر نخوريم.
باز هم از لطفتون سپاسگذارم.
مرسی از لطف شما و همه عزیزان؛ اما چطور میخواید هتل اجاره کنید؟ آیا کسی رو دارید که کارت اعتباری داشته باشه که بتونید از طریق اینترنت اجاره کنید؟ چون اگر بعد از ورود میخواید هتل اجاره کنید آیا آدرس کسی رو تو آمریکا در فرمها قید کرده بودید که گرین کارتاتون رو براتون پست کنند؟ یا آدرس کسی رو دارید که تو فرودگاه اعلام کنید؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .