موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-10 ساعت 18:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-10 ساعت 18:55 توسط rayan.s.)
(2011-05-09 ساعت 22:29)amir53 نوشته: (2011-05-09 ساعت 22:17)mr.amir نوشته: دوستانی که عازم آمریکا هستن صرافی هست در خیابان ولی عصر - تجریش - جنب پمپ بنزین - صرافی جی سی ام gcm . این صرافی با بلیط مهر دار دلار 3000 دلار به شما دوستان میده من هم در یک ماه پیش قبل از سفرم از این صرافی دلار گرفتم به قیمت بانکی .
مدارک مورد نیاز : بلیط با مهر دلار - پاسپورت - کارت ملی - شناسنامه + خروجی .
تلفن : 2326
منظور از بلیط با مهر دلار چیست ؟
دوستان عزیز؛ به علت اینکه دیگه بلیطها مثل سابق نیست و فقط یه برگه پرینت شده میباشد و چون کپی کردنش راحته صرافیها یا بانکها بعضی اوقات میگن بلیط باید مهر دفتر هواپیمایی صادر کننده بلیط رو داشته باشه و مهری به نام مهر دلار وجود ندارد.موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-10 ساعت 16:41)mitr.p نوشته: [quote='mitr.p' pid='107175' dateline='1305009277']
الان دو فابلی رو که برای پرکردن فرم ها در هواپیما و فرودگاه میبینم که مثل همه . فقط هواپیما ابی رنگه!!!
خحالا برای پر کردنش سوال دارم:
1- سوال7 که نوشته : country or residence بنویسیم ایران یا امریکا؟؟
2- سوال 8 که نوشته : countries vidited on this trip...ایا باید نام کشورهایی که از ایران حرکت کردیم و در اونجا توقف کرده رو بنویسیم؟؟حتی اگه با دو ارلاین اومده باشیم؟؟
3- سوال 10 که نوشته ( هدف اولیه از این مسافرت بیزینس هست)) چی بزنیم؟؟برای ما که مهاجر هستیم yes or no??
4- در سوال 15 که نوشته ارش مالی چیز هایی که داریم بنویسیم : زیر 10.000 دلار بزنیم؟/
منی که طلا به همراه دارم ارزش اونا رو ننویسم؟؟
--------------------------
در فرودگاه:
1-سوال 7 قسمت(کشور سیتیزن شیپ) یکی از دوستان گفت برای بار اول ایران و باری دفعات بعدی بنویسیم امریکا
قسمت b چه طور؟(کشور مقیم residence ؟؟
2-سوال 10همون سوال تکراری هدف از این سفر: کاری یا شخصی(برای ما که مهاجریم چیه؟؟)
ممنون دوستان
کشور سیتیزن شیپ شما ایران می شه
نه دیگه کشورایی که ایرلاین عوش کردید رو نمی خواد. هر کشوری که مهر ورود به اون خورده باشه...
هدف شما از این سفر بیزینس نیست دیگه. no رو انتخاب کنید. هدف شما مهاجرته...
آره باید ارزش حدودی طلاهاتون رو هم بنویسید. می تونید ننویسید و اونا هم متوجه نشن ولی اگه چک کردن مشکل براتون پیش میاد. توی فرودگاه LA ساکای منو اصلان باز هم نکرد و همه حرفامو قبول کرد ولی نفر قبل از من حتی توی میله های ساکو هم گشتند...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز جهت باز کردن حساب در بانکهای آمریکا سعی کنید فقط در یک بانک حساب باز کنید و گول امتیازات و امکانات اولیه ای که به شما می دن هم نخورید چون مجبورید ماهیانه هزینه بدید. من خودم باتوجه به تحقیقاتی که کردم به نظرم CITIBANK از بقیه بهتره و خودم توی این بانک حساب باز می کنم...
* دوستان این اطلاعاتی رو که می دم فقط از طریق پرس و جو از دیگر دوستان به دست آمده و ممکنه کامل نباشه ولی ممکنه بتونه به عنوان یه تجربه به برخی از دوستان کمک کنه...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
سامان عزیز سلام ، رسیدن به خیر
لطفا" سفرنامه ات را بنویس .
1- شما با ترکیش سفر کردی و یک روز قبل رزرو صندلی داشتی آیا صندلی مناسب گرفتی ؟
2- در ترکیه چقدر معطل شدی ؟ آیا مشکل خاصی نبود ؟
3- آیاچمدان ها را در فرودگاه امام تحویل دادی و در فرودگاه لوس آنجلس تحویل گرفتی ؟ یعنی حمل بار در ترکیه توسط ایرلاین صورت گرفت .
الهی به ما آن ده که آن به .
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-11 ساعت 00:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-11 ساعت 00:49 توسط javidk.)
دوستان من دو صرافی رو می شناسم که برای آمریکا و کانادا مبلغ 5000 دلار و سایر کشورها 3000 دلار ارز دولتی پرداخت می کنه.
1- میدان محسنی (که متاسفانه اسمش یادم نمی یاد).
2- پاسداران، نبش گلستان 2 ، صرافی سپند
مدارک مورد نیاز:
1- حضور هر شخص + پاسپورت
2- کارت ملی + کپی از آن
3- بلیط هواپیما (مهر شده توسط آژانس) + کپی از آن
4- عوارض خروج + کپی از آن
5- کپی از صفحه اصلی پاسپورت
6- کپی از صفحه ای که ویزای آمریکا یا کانادا خورده (برای 5000 دلار)
دوستان عزیزم موفق باشید
راستی مهر هم می زنن،
به پاسپورت و بلیط و عوارض مهر می زنند
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-10 ساعت 21:41)amir53 نوشته: سامان عزیز سلام ، رسیدن به خیر
لطفا" سفرنامه ات را بنویس .
1- شما با ترکیش سفر کردی و یک روز قبل رزرو صندلی داشتی آیا صندلی مناسب گرفتی ؟
2- در ترکیه چقدر معطل شدی ؟ آیا مشکل خاصی نبود ؟
3- آیاچمدان ها را در فرودگاه امام تحویل دادی و در فرودگاه لوس آنجلس تحویل گرفتی ؟ یعنی حمل بار در ترکیه توسط ایرلاین صورت گرفت .
amir53 عزیز
سفرنامه رو در بخش سفرنامه های ترکیه نوشتم...
1. بله دوست عزیز اینو قبلا هم اعلام کردم که من ردیف های دونفره آخر کابین رو گرفتم و خوبی اونا هم اینه که به دلیل پر نشدن هواپیما هر دو صندلی رو استفاده می کردم...
2-3دوست عزیز پرواز من از تهران نبود. از آنکارا به استانبول و از اونجا به la بود. ولی به هر حال از تهرانم حمل بار توسط ایرلاین صورت می گیره.
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من منزلی را در منطقه دیاموند بار ( کالیفرنیا ) اجاره کردم 3 اتاق خوابه 2 طبقه با تلفن ماهی 1950 دلار از یکی از دوستانم که ایشون دکتر قلب هستن در نیویورک .
موفق و شاد باشید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
چطوری میتونم بفهمم که گرین کارتم پست شده یا نه؟با کجای باید تماس بگیرم و پیگیری کنم؟من ۱۷ روزه که وارد آمریکا شدم ولی هنوز گرین کارتم نیامده.
[font=Trebuchet MS]شماره کیس:****ANK2009
تاریخ مصاحبه:17 آبان
تاریخ کلیرنس:21 دی
تاریخ عزیمت:24 آوریل
عزیمت به:Saint Louis,Missouri
[/font]