موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-26 ساعت 08:05)behzadb57 نوشته: (2010-12-26 ساعت 06:32)Baabak نوشته: hasti_banoo عزیز، تبریک میگم خدمتتون و آرزوی موفقیت و پیشرفت براتون دارم.
خوشحال شدم که به راحتی پروازتون انجام شد و این سرمایی که چند روزه بیشتر پروازهای اروپا رو مختل کرده، براتون دردسر درست نکرد.
راجع به کنترل ها و بازرسی های قبل از پرواز من همیشه نظر مثبتی دارم و همیشه بدون غر زدن با مأموران همکاری می کنم. به نظرم هر چقدر هم که سخت بگیرند خوبه و این به خاطر امنیت پرواز خودمونه. فقط تصور کنید که اگه این کنترل های سخت نبود، دیگه هواپیما وسیله سفر نبود و بیشتر ارابه مرگ بود. فقط همیشه برایم این جای سؤال داشته که چرا تو بعضی از فرودگاه ها، بار و وسایلی که مسافران به کانترها برای تحویل به قسمت بار می سپارن اصلاً کنترل نمیشه و اگر بعداً این کنترل صورت می گیره، چرا در حضور خود مسافر این کار رو نمی کنن. فرودگاه های معدودی مثل فرودگاه امام وجود داره که همون ابتدای ورود به فرودگاه وسایل مسافران رو چک می کنند و تو خیلی از فرودگاه ها مسافر بدون هیچ بازرسی به راحتی تا جلوی کانترها میاد و بار رو تحویل میده و میره و فقط موقع ورود به هواپیما بازرسی میشه. به نظر من وسایل قسمت بار هم میتونه خطرناک باشه و اتفاق خاصی رو بوجود بیاره.
سلام دوست عزیز
این نکته رو در نظر داشته باشین برای امنیت پرواز یک سری قوانین وجود داره
مثلا کسی که بر تحویل میده حتمن باید سوار هواپیما بشه یعنی اگه کسی کارت پرواز بگیره و موقع پرواز نباشه ون پرواز انجام نمیشه تا موزو برسی بشه یعنی اگه کارت پرواز بگیری حالا حالا ها پرواز نمیپره و خاطر جام باش
موفق باشد
دوست عزیز؛ قبل از تحویل بار و هنگام ورود در تمام فرودگاهها تمام بارها چک میشوند پس بارهای تحویلی هم نمی توانند خطرناک باشند. تمام اتفاقات ناگوار انفجار و عملیات تروریستی فقط با هماهنگی کادر پرواز و پرسنل فرودگاه امکان پذیره. موفق باشید
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
hasti-banoo عزیز
اين قدر دقمرگمون نكن پس بقيشو بگو ديگه (:
To Wounds From One[font=Arial][/font]
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
2010-12-26 ساعت 15:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-26 ساعت 15:12 توسط Lamborghini.)
ممنون از توضیح دوستان. البته نمی خوام محتوای تاپیک رو از محتوای اصلی خودش خارج کنم ولی توضیح مختصری راجع به مطلب پست قبلی ام عرض می کنم.
همونطور که عرض کردم تو خیلی از فرودگاه ها هنگامی که وارد فرودگاه میشید نه خودتون و نه بارتون به هیچ وجه بازرسی نمیشه و بدون هیچ کنترلی شما بارتون رو به کانتر مربوطه تحویل میدید. حتی با کانترهای الکترونیکی جدید حتی تحویل بار رو هم با داشتن e-Ticket بدون دخالت کسی و بدون اینکه با کسی روبرو بشید خودتون انجام میدید. سؤالی که برای من همیشه وجود داشته بحث کنترل محتوای بار تحویلی به هواپیما بوده که چرا صورت نمیگیره. من فقط تو فرودگاه های امام و استانبول دیدم که مسافر و بارش رو هنگام ورود به فرودگاه و قبل از تحویل بار کنترل میکنن. برای مثال فرودگاه های فرانکفورت، دبی، پکن، بانکوک و ... هیچ نوع بازرسی ندارند.
این نکته هم که کسی که بار تحویل میده حتماً باید سوار هواپیما بشه اصل قضیه رو منتفی نمی کنه چون اگر بار خطرناکی وارد هواپیما بشه، وجود یا عدم وجود صاحب بار از خطرش کم نمی کنه. به خصوص تو دنیای امروز که معضل اصلیش عملیات های ت.ر.و.ر.ی.س.تی از نوع ا.ن.ت.ح.ا.ر.ی هستش.
به هر حال به نظر من میاد که این موضوع می تونه یه نقص امنیتی جدی باشه و امیدوارم که این طور نباشه و من اشتباه می کنم و همه چیز درست باشه.
ببخشید که آف تاپیک شد.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-26 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-26 ساعت 15:17 توسط rayan.s.)
(2010-12-26 ساعت 15:09)Baabak نوشته: ممنون از توضیح دوستان. البته نمی خوام محتوای تاپیک رو از محتوای اصلی خودش خارج کنم ولی توضیح مختصری راجع به مطلب پست قبلی ام عرض می کنم.
همونطور که عرض کردم تو خیلی از فرودگاه ها هنگامی که وارد فرودگاه میشید نه خودتون و نه بارتون به هیچ وجه بازرسی نمیشه و بدون هیچ کنترلی شما بارتون رو به کانتر مربوطه تحویل میدید. حتی با کانترهای الکترونیکی جدید حتی تحویل بار رو هم با داشتن e-Ticket بدون دخالت کسی و بدون اینکه با کسی روبرو بشید خودتون انجام میدید. سؤالی که برای من همیشه وجود داشته بحث کنترل محتوای بار تحویلی به هواپیما بوده که چرا صورت نمیگیره. من فقط تو فرودگاه های امام و استانبول دیدم که مسافر و بارش رو هنگام ورود به فرودگاه و قبل از تحویل بار کنترل میکنن. برای مثال فرودگاه های فرانکفورت، دبی، پکن، بانکوک و ... هیچ نوع بازرسی ندارند.
این نکته هم که کسی که بار تحویل میده حتماً باید سوار هواپیما بشه اصل قضیه رو منتفی نمی کنه چون اگر بار خطرناکی وارد هواپیما بشه، وجود یا عدم وجود صاحب بار از خطرش کم نمی کنه. به خصوص تو دنیای امروز که معضل اصلیش عملیات های ت.ر.و.ر.ی.س.تی از نوع ا.ن.ت.ح.ا.ر.ی هستش.
به هر حال به نظر من میاد که این موضوع می تونه یه نقص امنیتی جدی باشه و امیدوارم که این طور نباشه و من اشتباه می کنم و همه چیز درست باشه.
ببخشید که آف تاپیک شد.
دوست عزیز؛ نوشتید :" همونطور که عرض کردم تو خیلی از فرودگاه ها هنگامی که وارد فرودگاه میشید نه خودتون و نه بارتون به هیچ وجه بازرسی نمیشه و بدون هیچ کنترلی شما بارتون رو به کانتر مربوطه تحویل میدید." میشه نام یکیشون رو بگید.با سپاس
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
2010-12-26 ساعت 15:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-26 ساعت 16:00 توسط Lamborghini.)
تو پست قبلیم نوشتم دیگه. فرانکفورت، دبی، پکن و بانکوک رو به تو همین دو سه سال اخیر دیدم. آخرین سفرم 2 ماه پیش همین ترمینال 3 فرودگاه دبی بود که برای مصاحبه رفته بودم. موقع برگشت تو فرودگاه بدون هیچ بازرسی رفتم جلو کانتر الکترونیکی و بدون دخالت هیچ کسی با وارد کردن شماره بلیطم، چمدانم رو روی محل مخصوصش گذاشتم و برچسب چاپ شده رو به دسته اش چسبوندم و شماره صندلیم رو انتخاب کردم و بعدش تسمه نقاله مربوطه راه افتاد و بار رو با خودش برد. دقیقاً همه این مراحل بدون اینکه کسی تا 10 متری نزدیکم باشه انجام شد. بازم تکرار می کنم به نظرم میاد که امکان سوء استفاده از این موضوع وجود داره. کلاً تو این فرودگاه ها ورود به فرودگاه تا قبل از گیت کنترل پاسپورت بدون هیچ کنترلی برای همه آزاده.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان گرامي
هي هستي بانوي عزيز هم رفت چقدر قشنگ وقتي يكي از دوستان مهاجرسرا داستان پرواز سفرش مينويسه يه حس خوب به آدم ميده كه يه ته مايه دلتنگي هم داره از خداوند مهربون ميخوام همه دوستان مهاجرسراي و منجمله خود من به زودي داستان پرواز و سفرمونو بنويسيم براي دوستان جديدتر تا دل اونا هم غش و ضعف بره
هستي بانو عزيز اگر چه جزء خانواده بزرگ لاتاري نبودي اما يار و همراه اين غافله بودي و خواهي بود اميدوارم هرجا كه هستي شاد و خوشحال باشي ( تا يه قهوه ناب لوس آنجلسي بزني من و بقيه دوستان ميرسيم خدمتت )
سربلند باشيد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-27 ساعت 10:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-27 ساعت 10:20 توسط mehrdadalemi.)
با سلام
لطفا از کسانی که بیشتر از 10000 دلار همراه داشتند و وارد آمریکا شدند بنویسند چه سر گذشت مالی پیدا کردند؟
کدام بانک را انتخاب کرده اند و چه مزایایی این بانک به آنها داده است؟
در هنگام ورود هم چه سئوالاتی را در مورد پولی که آورده اند جوابگو بوده اند ؟
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از hasti-bano عزیز
از گزارشات کامل و لحظه به لحظه ات سپاسگزاریم . قسمت تازه مهاجرم و ... یعنی شما بیش از ان مقدار بردید یا خیر
مبلغ 10000 دلار به ازاء هر نفرمی باشد یا به ازاء هر پاس
2- در صورتی که بخواهیم بیش از این پول ببریم بهترین راه انتقال چیست با توجه به تحریم بانک های ایرانی
چون مستر کارت و ویزا کارت با افتتاح حساب در ارمنستان یا آذربایجان به نظر من مناسب نمی باشد . متشکرم
الهی به ما آن ده که آن به .
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
هستی بانوی عزیز
هر چند که من (ماری) ترجیح می دهم که برای تشکر و تبریک، صرفا به فشردن دکمه تبریک و تشکر اکتفا کنم تا سایت بیخودی سنگین نشه و دیگرانی که بعدا به سایت مراجعه می کنند برای پیدا کردن اطلاعات اندک بین صفحه های انبوه ویلان و سیلان نشوند، اما با خواندن سفرنامه مفید و عالی شما دلم نیامد فقط آن دکمه تبریک و تشکر را فشار دهم. احساس مسئولیت شما و اینکه لطف کردید و این سفرنامه را در این تاپیک گذاشتید، برای من بسیار ارزشمند و قابل احترام است.
مرسی، مرسی، باز هم مرسی
امیدوارم بتونیم از نزدیک باهم آشنا بشیم و کمی از زحمات و الطافتون رو، اگر بتونیم، جبران کنیم.
باز هم مرسی
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام، اگه ممکنه به من بگید چند روز بعد از ورود به آمریکا گرین کارت رو میدن؟ میشه آدم گرین کارتو بگیره و برگرده یا باید چند ماهی اونجا بمونه و کار کنه و مالیات بده؟
آیا منظور از گرین کارت پاسپورت آمریکاییه یا اینا دو تا مقوله جدا از هم هستند؟!
ممنون!
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-12-27 ساعت 19:18)shahab_java نوشته: سلام، اگه ممکنه به من بگید چند روز بعد از ورود به آمریکا گرین کارت رو میدن؟ میشه آدم گرین کارتو بگیره و برگرده یا باید چند ماهی اونجا بمونه و کار کنه و مالیات بده؟
ممنون!
من خودم نرفتم و براساس اطلاعات اينجا ظاهرا ميشه برگشت ولي با پاس سفيد ميشه 2 سال بدون برگشت خارج از آمريكا بود.
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-27 ساعت 21:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-27 ساعت 21:03 توسط rayan.s.)
(2010-12-27 ساعت 20:09)HOMAYON53 نوشته: (2010-12-27 ساعت 19:18)shahab_java نوشته: سلام، اگه ممکنه به من بگید چند روز بعد از ورود به آمریکا گرین کارت رو میدن؟ میشه آدم گرین کارتو بگیره و برگرده یا باید چند ماهی اونجا بمونه و کار کنه و مالیات بده؟
ممنون!
من خودم نرفتم و براساس اطلاعات اينجا ظاهرا ميشه برگشت ولي با پاس سفيد ميشه 2 سال بدون برگشت خارج از آمريكا بود.
دوست عزیز؛ شما بعد ورود به خاک آمریکا بعد 3 هفته (اغلب کمتر ) SSN شماره تامین اجتماعیتون را تحویل میگیرید و گرین کارتم حدود 1 ماه (اغلب هم کمتر) میاد.ضمنا" ویزای شما یک سال اعتبار داره یعنی بعد ورود اول شما قبل از 6 ماه بعدی بدون نیاز به گرین کارت میتونید وارد آمریکا بشید.( به همین دلیل دوستان اگه مدت اعتبار پاسپورتشان کمتر از 2 ساله بهتره پاسپورتشان راقبل گرفتن ویزا عوض کنند ).
نیازی به کار کردن و دادن مالیات نیست.
برای گرفتن پاس سفید که بتونید زیر 2 سال از آمریکا خارج باشید نیاز به موندن 30-45 روز در آمریکا هستید.
پس از 5 سال یا 10 سال اگه 2.5 سال در آمریکا اقامت داشته باشید میتونید در خواست پاسپورت آمریکایی بکنید.
گرین کارت هم 10 سال اعتبار داره.موفق باشید