موضوعها: 1
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
منم واقعا برای frozen ناراحتم ، امیدوارم حتما مشکل شما خیلی زود حل بشه ، یعنی خدایی شماهایی که رفتین همه کارتون انجام شده ، امیدوارم معطل سفر دوباره و هزینه های مجدد نشید .
موضوعها: 0
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
دوستان توجه کردین ویزا بولتن مارچ هم coming soon شده ؟؟!!!
به نظر شما این چه معنی می تونه داشته باشه ؟؟؟ آیا احتمالش هست از این به بعد ویزا بولتن چندین ماه بعد رو اعلام بکنند؟
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
موضوعها: 2
رتبه:
97
5 تشکر در 0 ارسال
گرچه شواهد بیشتر نشون دهنده وضعیت نامطلوبه، ولی به نظر من هنوز برای قضاوت نهایی کمی زوده. باید صبر کنیم و منتظر اولین نفری باشیم که به مصاحبه دعوت ، یا کلیر میشه. اون زمانه که میشه به یقین مطمئن بشیم این عقب گرد که طبق گفته ویزا بولتن به علت کمبود ویزا و ازدحام تقاضاهاست، آیا افراد منتظر کلیرنس یا وقت مصاحبه رو هم شامل میشه یا نه.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
میتونیم دیگه الان صراحتاً اعلام کنیم که این ان وای سیبه معنی واقعی کلمه قشنگ مارو اسگل کرد!!!!!!!!!!!!!!
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی...
من هم به نوبه خودم با nvcتماس گرفتم و اعتراض خودمو تلفنی گفتم، واقعا جوابشون مسخره است!!!! به من گفت که ما از ابتدای پروسه مهاجرت اعلام میکنیم که این پروسه یک پروسهٔ زمانبر هست و اصلا زمان مشخصی وجود نداره ممکن ۱ سال طول بکشه یا ۳ سال یا ۵ سال ، بنابر این شما نمیتونین هیچ اعتراضی داشته باشین!!!!!!!!!! و گفت ممکن ۱ ماه دیگه این حالت طول بکشه ،ممکن ۶ ماه دیگه!!! فعلا ویزا موجود نیست.. جوابارو توروخدا! انگار که nvc تعاونی، ویزا هم شیرو ماست که اینطوری میگه موجود نیست!!!!
تعاونی NVC:
این ماه کپن ویزا تموم شده، موجود نیست!!!
موضوعها: 6
رتبه:
6
2 تشکر در 0 ارسال
خوب به سلامتی NVCامروز پیغامش عوض شد واعلام کرد بررسی پرونده اینجانب در عرض 27 روز انجام گرفته و همونطور که افیسر گفته بود در مدت زمان بسیار کمتری که وعده داده شده بود(6 تا 8 هفته) پرونده کامل شد و باید 6 تا 8 هفته منتظر زمان مصاحبه باشیم. میشود اینجوری نتیجه گیری کرد که بر خلاف اون چیزی که دوستان میگن ویزا بولتن فصل الخطاب نیس چون اگر اینجوری بود پرونده من باید فریز میشد(که نشد) پس نگرانی بیمورد فایده نداره ومشکلی نخواهد بود.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2011-01-16 ساعت 16:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-01-16 ساعت 16:39 توسط Toranj.)
(2011-01-16 ساعت 16:19)sasan_rock نوشته: خوب به سلامتی NVCامروز پیغامش عوض شد واعلام کرد بررسی پرونده اینجانب در عرض 27 روز انجام گرفته و همونطور که افیسر گفته بود در مدت زمان بسیار کمتری که وعده داده شده بود(6 تا 8 هفته) پرونده کامل شد و باید 6 تا 8 هفته منتظر زمان مصاحبه باشیم. میشود اینجوری نتیجه گیری کرد که بر خلاف اون چیزی که دوستان میگن ویزا بولتن فصل الخطاب نیس چون اگر اینجوری بود پرونده من باید فریز میشد(که نشد) پس نگرانی بیمورد فایده نداره ومشکلی نخواهد بود.
سلام آقا ساسان،
ما که همگی امیدواریم که اینجوری باشه که شما میگین! ا
ولی مثلا تکلیف کسی مثل من که الان ۳ ماه کیسم کامل شده ولی هنوز از مصاحبه خبری نیست! البته بعضی دوستان که حتی ۴ ماه شده! یا بقیه کسانی که اسمشون از توی لیست clearance حذف شده و این پیغامی که توی سایت آنکارا زده و این عقبگرد visa bulitan ، اینا چییییه؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که نفهمیدیم این nvc چه برنامه ای داره