کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2011-01-12 ساعت 23:16)frozen mind نوشته:  خدمتتان عرض كنم كه پيه عقبگرد ويزا بولتن به تن من هم خورد! Sad

PD من 06Jan2001 هستش و ويزا بولتن جديد يك سال از PD من عقبتر رفت!

من مديكال چك و مصاحبه ام را هم انجام داده ام و منتظر كليرنس هستم. اگر PD من بيش از 6 ماه ديگه در ويزا بولتن كارنت بشه، هزينه يك بار ديگه سفر يك هفته اي به آنكارا و مديكال چك مجدد و همچنين اف بي آي چك مجدد به من تحميل ميشه!

Sad Sad Sad Sad Sad Sad

اما به هر حال زندگي جريان داره و بايد به هر ترتيب ممكن خودمونو با شرايط جديد وفق بديم. Wink
Frozen mind عزیز ..
خیلی متاسفم Sad
کتگوری : F2A
تاریخ درخواست : OCT 2009
شماره پرونده : ABD2010XXXXXX
تاریخ تکمیل : OCT 2010
دریافت نامه مصاحبه: April 10 th 2012
مصاحبه: May 21 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
دریافت ویزا: May 23 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، mina-2011
منم واقعا برای frozen ناراحتم ، امیدوارم حتما مشکل شما خیلی زود حل بشه ، یعنی خدایی شماهایی که رفتین همه کارتون انجام شده ، امیدوارم معطل سفر دوباره و هزینه های مجدد نشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
سلام به همه
دوستان توجه کردین ویزا بولتن مارچ هم coming soon شده ؟؟!!!
به نظر شما این چه معنی می تونه داشته باشه ؟؟؟ آیا احتمالش هست از این به بعد ویزا بولتن چندین ماه بعد رو اعلام بکنند؟
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: mina-2011
گرچه شواهد بیشتر نشون دهنده وضعیت نامطلوبه، ولی به نظر من هنوز برای قضاوت نهایی کمی زوده. باید صبر کنیم و منتظر اولین نفری باشیم که به مصاحبه دعوت ، یا کلیر میشه. اون زمانه که میشه به یقین مطمئن بشیم این عقب گرد که طبق گفته ویزا بولتن به علت کمبود ویزا و ازدحام تقاضاهاست، آیا افراد منتظر کلیرنس یا وقت مصاحبه رو هم شامل میشه یا نه.
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، frozen mind ، Toranj ، shahram es ، dreamer60 ، mina-2011
frozen عزیر
امیدوارم که تا ماه آینده شما کلیر بشین و دوباره سروقتتون به دکتر اونگان نیوفته. Big Grin
منم به نوبه خودم همین الان دارم ایمیل میزنم و امیدوارم که جواب بده و هممون از این بلاتکلیفی خلاص بشیم.
خلاصه وضعیت در لینک زیر است.
اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، Farshid22
frozen mind عزیز تا اونجائیکه من یادم میاد ویزا بولتن اول ماه ژانویه بود وcoming soon ماه فوریه بود ولی بعد عوضش کردند!!!!!!!!!!!!!!!!!
؟؟؟؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
دوستان عزیز،

میتونیم دیگه الان صراحتاً اعلام کنیم که این ان وای سی‌به معنی‌ واقعی‌ کلمه قشنگ مارو اسگل کرد!!!!!!!!!!!!!!Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، rozollina ، Kaveh90 ، dreamer60 ، mina-2011 ، Farshid22 ، پرستو
(2011-01-13 ساعت 12:32)frozen mind نوشته:  
(2011-01-13 ساعت 12:05)dreamer60 نوشته:  سلام به همه
دوستان توجه کردین ویزا بولتن مارچ هم coming soon شده ؟؟!!!
به نظر شما این چه معنی می تونه داشته باشه ؟؟؟ آیا احتمالش هست از این به بعد ویزا بولتن چندین ماه بعد رو اعلام بکنند؟

نه عزيزم، از الآن مي نويسه coming soon تا يك ماه خيلي قشنگ و خوشگل جون به لبمون بكنه! Wink

در ضمن، ترتيب ماههاي ميلادي از يادمون نره:
ژانويه، فوريه، مارس (مارچ)، آوريل، مه (مي)، ژوئن (جون)، ژوئيه (جولاي)، اوت (آگوست)، سپتامبر، اكتبر، نوامبر، دسامبر

NVC تا به حال ويزابولتن ژانويه و فوريه رو منتشر كرده. پس مي مونه مارس.

من اخيرا متوجه شده ام كه NVC خيلي پر اشتباه و ابلهانه كار مي كنه، عين يه آدم تازه كار يا كسي كه در تاريكي مطلق قدم بر ميداره.
اگر به صفحه اصلي ويزا بولتن توجه كنين، مي بينين كه نوشته:
Upcoming month's visa bulletin: March 2011 (Coming Soon)
This month's visa bulletin: February 2011
Archived visa bulletins: December 2010 and before
خب پدر آمرزيده ها، پس ويزا بولتن ژانويه 2011 چي؟ بعد كه وارد لينك ويزا بولتن دسامبر 2010 به قبل ميشي، مي بيني كه مال ژانويه 2011 هم اونجاست!

ولی من تا اونجا که یادمه 15 روز قبل از اعلام می نوشت comin soon , ولی حالا بلافاصله بعد از اعلام فوریه از مارچ coming soon شده.
به خدا دیگه نمی دونم حسابی از همه چی شاکی شدم اصلا می خوام اسم خودم رو بکونم frozen mind2 Big Grin
خوبه یک نفر بیاد یه تاپیک بزنه به اسم ( کارنت شده های سابق در ویزا بولتن ) بشینیم اونجا همه یه شکم سیر منفی بگیم. Tongue

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، rozollina ، Kaveh90 ، Toranj ، mina-2011
سلام به همگی‌...

من هم به نوبه خودم با nvcتماس گرفتم و اعتراض خودمو تلفنی گفتم، واقعا جوابشون مسخره است!!!! به من گفت که ما از ابتدای پروسه مهاجرت اعلام می‌کنیم که این پروسه یک پروسهٔ زمانبر هست و اصلا زمان مشخصی‌ وجود نداره ممکن ۱ سال طول بکشه یا ۳ سال یا ۵ سال ، بنابر این شما نمیتونین هیچ اعتراضی داشته باشین!!!!!!!!!! و گفت ممکن ۱ ماه دیگه این حالت طول بکشه ،ممکن ۶ ماه دیگه!!! فعلا ویزا موجود نیست.. جوابارو توروخدا! انگار که nvc تعاونی، ویزا هم شیرو ماست که اینطوری میگه موجود نیست!!!!

تعاونی NVC:

این ماه کپن ویزا تموم شده، موجود نیست!!!Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: rozollina ، Kaveh90 ، dreamer60 ، shahram es ، frozen mind ، eamini1 ، f1f
خوب به سلامتی NVCامروز پیغامش عوض شد واعلام کرد بررسی پرونده اینجانب در عرض 27 روز انجام گرفته و همونطور که افیسر گفته بود در مدت زمان بسیار کمتری که وعده داده شده بود(6 تا 8 هفته) پرونده کامل شد و باید 6 تا 8 هفته منتظر زمان مصاحبه باشیم. میشود اینجوری نتیجه گیری کرد که بر خلاف اون چیزی که دوستان میگن ویزا بولتن فصل الخطاب نیس چون اگر اینجوری بود پرونده من باید فریز میشد(که نشد) پس نگرانی بیمورد فایده نداره ومشکلی نخواهد بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Kaveh90 ، minoo110
(2011-01-16 ساعت 16:19)sasan_rock نوشته:  خوب به سلامتی NVCامروز پیغامش عوض شد واعلام کرد بررسی پرونده اینجانب در عرض 27 روز انجام گرفته و همونطور که افیسر گفته بود در مدت زمان بسیار کمتری که وعده داده شده بود(6 تا 8 هفته) پرونده کامل شد و باید 6 تا 8 هفته منتظر زمان مصاحبه باشیم. میشود اینجوری نتیجه گیری کرد که بر خلاف اون چیزی که دوستان میگن ویزا بولتن فصل الخطاب نیس چون اگر اینجوری بود پرونده من باید فریز میشد(که نشد) پس نگرانی بیمورد فایده نداره ومشکلی نخواهد بود.

سلام آقا ساسان،

ما که همگی‌ امیدواریم که اینجوری باشه که شما میگین! ا

ولی‌ مثلا تکلیف کسی‌ مثل من که الان ۳ ماه کیسم کامل شده ولی‌ هنوز از مصاحبه خبری نیست! البته بعضی‌ دوستان که حتی ۴ ماه شده! یا بقیه کسانی‌ که اسمشون از توی لیست clearance حذف شده و این پیغامی که توی سایت آنکارا زده و این عقبگرد visa bulitan ، اینا چییییه؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که نفهمیدیم این nvc چه برنامه ای دارهSad

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، Kaveh90 ، rozollina ، minoo110
(2011-01-16 ساعت 16:35)Toranj نوشته:  [quote='sasan_rock' pid='93168' dateline='1295178593']
خوب به سلامتی NVCامروز پیغامش عوض شد واعلام کرد بررسی پرونده اینجانب در عرض 27 روز انجام گرفته و همونطور که افیسر گفته بود در مدت زمان بسیار کمتری که وعده داده شده بود(6 تا 8 هفته) پرونده کامل شد و باید 6 تا 8 هفته منتظر زمان مصاحبه باشیم. میشود اینجوری نتیجه گیری کرد که بر خلاف اون چیزی که دوستان میگن ویزا بولتن فصل الخطاب نیس چون اگر اینجوری بود پرونده من باید فریز میشد(که نشد) پس نگرانی بیمورد فایده نداره ومشکلی نخواهد بود.

سلام آقا ساسان،

ما که همگی‌ امیدواریم که اینجوری باشه که شما میگین! ا

ولی‌ مثلا تکلیف کسی‌ مثل من که الان ۳ ماه کیسم کامل شده ولی‌ هنوز از مصاحبه خبری نیست! البته بعضی‌ دوستان که حتی ۴ ماه شده! یا بقیه کسانی‌ که اسمشون از توی لیست clearance حذف شده و این پیغامی که توی سایت آنکارا زده و این عقبگرد visa bulitan ، اینا چییییه؟؟؟؟؟؟؟؟ ما که نفهمیدیم این nvc چه برنامه ای دارهSad

این سوالی هستش که من هم از NVCو هم از 2 وکیل مجرب پرسیدم و جواب همه این بود که در صورت برگشت به عقب
ویزا بولتن تمام پرونده ها در همون شرایط که هستن باقی میمونن(اصطلاحا فریز میشن) وهیچ مرحله جدیدی (تاکیدا)در پرونده اجرا نخواهد شد.ولی میبینید که در پرونده من اجرا شده.تاخیر در دعوت به مصاحبه شما دوست عزیز سایر دوستان رو میتوان به شلوغ بودن سفارتهای آنکارا و ابوظبی و نیز سال جدید میلادی ربط داد.این نظر منه و شاید غلط هم باشه اما روند پرونده من اینو نشون میده.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، dreamer60 ، Kaveh90 ، minoo110
(2011-01-16 ساعت 16:19)sasan_rock نوشته:  خوب به سلامتی NVCامروز پیغامش عوض شد واعلام کرد بررسی پرونده اینجانب در عرض 27 روز انجام گرفته و همونطور که افیسر گفته بود در مدت زمان بسیار کمتری که وعده داده شده بود(6 تا 8 هفته) پرونده کامل شد و باید 6 تا 8 هفته منتظر زمان مصاحبه باشیم. میشود اینجوری نتیجه گیری کرد که بر خلاف اون چیزی که دوستان میگن ویزا بولتن فصل الخطاب نیس چون اگر اینجوری بود پرونده من باید فریز میشد(که نشد) پس نگرانی بیمورد فایده نداره ومشکلی نخواهد بود.

در درجه اول باید تبریک بگم که کارتون یک قدم دیگه اومد جلو.همچنین ورودتون رو به جمع منتظران پیشرفت ویزا بولتن صمیمانه خوش آمد گویی می کنم Big Grin
به نظر من این احتمالها وجود داره:
1- ویزا بولتن تحت هر شرایطی و برای هر کیسی فصل الخطاب هست.که در این صورت دو اتفاق می تونه بیوفته:
الف ) ویزا بولتن خیلی سریع برگرده به حالت قبلیش
ب) اون اتفاق اسمشو نبر بیوفته .Tongue
2- ویزا بولتن فصل الخطاب باشه ولی برای کیس هایی که تکمیل پرونده شده اند بی اثر باشه .
در هر صورت با توجه به اینکه من و بقیه دوستان از تماس با nvc و ایمیل به اونها جواب درستی نگرفتیم , چاره ای نمی مونه به جز صبر کردن. و بهتره به که فعلا به کارهای روزانه مون برسیم تا بیش از این اعصاب و روانمون داغون نشه.

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Kaveh90 ، Toranj ، sasan_rock ، mina-2011 ، minoo110
(2011-01-16 ساعت 20:04)dreamer60 نوشته:  

در درجه اول باید تبریک بگم که کارتون یک قدم دیگه اومد جلو.همچنین ورودتون رو به جمع منتظران پیشرفت ویزا بولتن صمیمانه خوش آمد گویی می کنم Big Grin
به نظر من این احتمالها وجود داره:
1- ویزا بولتن تحت هر شرایطی و برای هر کیسی فصل الخطاب هست.که در این صورت دو اتفاق می تونه بیوفته:
الف ) ویزا بولتن خیلی سریع برگرده به حالت قبلیش
ب) اون اتفاق اسمشو نبر بیوفته .Tongue
2- ویزا بولتن فصل الخطاب باشه ولی برای کیس هایی که تکمیل پرونده شده اند بی اثر باشه .
در هر صورت با توجه به اینکه من و بقیه دوستان از تماس با nvc و ایمیل به اونها جواب درستی نگرفتیم , چاره ای نمی مونه به جز صبر کردن. و بهتره به که فعلا به کارهای روزانه مون برسیم تا بیش از این اعصاب و روانمون داغون نشه.
به نظر من بند دوم صحیح بهنظر میاد و برگشت به عقب ویزا بولتن شامل کیسهای تکمیل شده نمیشه و این میتونه یک خبر خوب باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، mina-2011 ، minoo110
سلام دوستان
این عقب رفتن ویزا بولتن متاسفانه کیس مارو هم تحت تاثیر قرار دادSad
حالا یه سوال اینکه ،الان که تو بولتن فوریه برای کیس F4 خورده شده که JAN2000 به نظرتون چقدر طول میکشه به OCT2000 برسه.یعنی اینکه چند ماه چند ماه جلو میره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان