کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
سلام دوستان عزیز :

میدانم همگی ناراحت هستیم اما همینه دیگه . فقط تو رو به خدا شکایت و اعتراض خودتان را به هر صورتی که میدانید مثل ایمیل و تلفن به این NVC لعنتی اعلام کنید . بی تاثیر نیست . ماشاء الله خوب دارن حال میگیرن دستشون درد نکند . البته ما ایرانیها به این روش عادت داریم .

با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60 ، rozollina ، mina-2011
سلام :
من داشتم در سایت آنکارا. وقت مصاحبه ها رو چک می کردم که به یه آمار جالب رسیدم. من چند وقتیکه وقتهای مصاحبه رو چک میکنم در سایت آنکارا و تقریبا متوجه شدم ماهانه حدود 300 کیس رو وقت مصاحبه میدن که البته به دلیل تعطیلات سال نو این تعداد در ماه ژانویه و فبریه بیشتر هم هست.
در ماه فبریه در آنکارا به 361 کیس وقت مصاحبه دادن که 118 کیس در گروه F بودند. (در تمام کتگوریهای فامیلی)
متاسفانه در ماه مارچ به 290 کیس وقت مصاحبه دادن که 23 کیس در گروه F بودند. که البته ممکن هست این 23 کیس هم خودشون وقت مصاحبه رو به عقب انداختن.
این به معنی هست که تمام کتگوریهای F رو متوقف کردند و دیگر وقت مصاحبه ندادند.
البته برای ماه آپریل هنوز تمام کیسها اعلام نشده و باید صبر کرد تا اوایل ماه مارچ تا کیسهای ماه آپریل هم کاملا اعلام بشه.
با این وضعیت تقریبا مشخص بود که ویزا بولتین برای ماه مارچ تغییر نخواهد کرد و امیدوارم ناچار نشیم تا ماه اکتبر منتظر بمونیم تا ویزاهای جدید برای سال بعد اعلام بشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، amjad ، Kaveh90 ، sasan_rock ، Toranj ، SAEED 60 ، f1f
(2011-02-12 ساعت 02:50)mohammadacf نوشته:  سلام :
من داشتم در سایت آنکارا. وقت مصاحبه ها رو چک می کردم که به یه آمار جالب رسیدم. من چند وقتیکه وقتهای مصاحبه رو چک میکنم در سایت آنکارا و تقریبا متوجه شدم ماهانه حدود 300 کیس رو وقت مصاحبه میدن که البته به دلیل تعطیلات سال نو این تعداد در ماه ژانویه و فبریه بیشتر هم هست.
در ماه فبریه در آنکارا به 361 کیس وقت مصاحبه دادن که 118 کیس در گروه F بودند. (در تمام کتگوریهای فامیلی)
متاسفانه در ماه مارچ به 290 کیس وقت مصاحبه دادن که 23 کیس در گروه F بودند. که البته ممکن هست این 23 کیس هم خودشون وقت مصاحبه رو به عقب انداختن.
این به معنی هست که تمام کتگوریهای F رو متوقف کردند و دیگر وقت مصاحبه ندادند.
البته برای ماه آپریل هنوز تمام کیسها اعلام نشده و باید صبر کرد تا اوایل ماه مارچ تا کیسهای ماه آپریل هم کاملا اعلام بشه.
با این وضعیت تقریبا مشخص بود که ویزا بولتین برای ماه مارچ تغییر نخواهد کرد و امیدوارم ناچار نشیم تا ماه اکتبر منتظر بمونیم تا ویزاهای جدید برای سال بعد اعلام بشه.
متاسفانه شواهد نشون می ده که باید تا اکتبر صبر کنیم. Sad
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Blaze ، sasan_rock ، Toranj ، mina-2011
دوستان گرامي
ويزا بولتن ماه مارس حال گيري بود، ولي مي خوام بگم كه زياد حالتون گرفته نشه. اين ويزا بولتن برخلاف بولتن هاي قبلي داراي يك خبر كمي خوب هم هست.

اگر به بند D ويزا بولتن فوريه توجه كنين، نوشته:
Continued heavy applicant demand for numbers in the Family Fourth preference category has required the retrogression of the Worldwide, China-mainland born, Dominican Republic, and India cut-off date for the month of February.
يعني اون موقع هنوز درخواستها زياد بوده.
و در ادامه نوشتن كه:
Further retrogressions cannot be ruled out should demand continue at the current levels for some categories and countries.
يعني خودشون هم نمي دونستن كه در آينده چي پيش مياد و حجم زياد درخواستها چه موقع كم ميشه. البته همين جمله رو در بولتن مارس هم نوشتن اما با توجه به مطلب قبلش نبايد زياد جدي گرفته بشه و به نظر من فقط منظورش كتگوري F2A هستش كه هنوز هم درخواستهاش زياده.

اما در بند D ويزا بولتن مارس نوشتن:
Should the current and recent retrogressions have the intended impact to slow demand for numbers, it is anticipated that these cut-off could begin to move forward slowly in the coming months.
كه يعني خودشون فهميدن كه عقبگرد همه كتگوري ها حال ماها رو اساسي گرفته (بجز كتگوري F2A كه به كمي حالگيري اضافي نياز داشتن!!) و ماها سر جامون نشستيم و درخواستهامون كم شده، حالا پيشبيني مي كنن كه از ماه آينده PDها يواش يواش شروع به پيشرفت خواهند كرد. اين مطلب در ويزا بولتنهاي قبلي نوشته نشده، پس يه مطلب روتين نيست كه برحسب عادت نوشته باشن.

روزاليناي عزيز، خوب در رفتي ها!!! Big Grin
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Blaze ، Kaveh90 ، hasti_banoo ، sasan_rock ، rozollina ، shahram es ، Toranj ، ms-banoo ، dreamer60 ، f1f ، محمد. ، maymary1220 ، mina-2011 ، پرستو
فروزن جان اما باور کنید که حالم خیلی گرفته است فکر نکنین الکی دارم میگم از دیشب هی حرص خوردم ، کاش راهی برای در رفتن همه بود من خودم دوست دارم خبرهای خوب بشنوم اینجا پر از شادی باشه اما این نامردها همش حال میگیرن بهر حال همینطور که توضیح دادین امیدوارم ماه آینده دیگه رو اعصاب ها راه نرن
کتگوری ارتقا داده شد به CR1
تاریخ تکمیل پرونده : 8 اکتبر2010
زمان مصاحبه :2 مارچ 2011 آنکارا
گرفتن ویزا در همان روزBig Grin
پرواز : 10 آگوست 2011
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، Toranj ، sasan_rock ، ms-banoo ، dreamer60 ، mina-2011
يكي از دوستان با پيغام خصوصي سوالاتي رو براي من مطرح كردن. من ديدم بهتره با شما دوستان هم در ميان بگذارم.

سوال:
دوست عزيز سلام
... به هر حال الان یک مساله که من روش موندم این لینک ویزا بولتن و اینکه از روی کیس نامبر چه جوری میشه چک کرد ما با کدوم زمان ویزا بولتن کارنت هستیم، بعد شما که مصاحبه و همه کارتون انجام شده آیا حالا که 1 سال باید صبر کنید آزمایشات پزشکی رو دوباره باید انجام بدید؟
ممنون

پاسخ:
سلام دوست عزيز.

1- از نوع سوالات شما معلومه كه شما اصلا يه يك نگاه هم به راهنمای جامع اخذ گرین کارت خانوادگی (Family Immigration) كه هستي بانو زحمت تهيه شو كشيدن، ننداختين. به خدا و به پيغمبر قسم خوندنش به نفعتونه! Smile اگر شما براي خوندنش وقت نميذارين، چطور انتظار دارين ديگران براتون وقت بذارن و توضيح بدن؟!

2- ببين عزيزم، اين قضيه ويزا بولتن دقيقا مثل بازي فوتبال مي مونه. از اول بازي قراره 90 دقيقه بازي كنن ولي در طول بازي اتفاقاتي ميفته كه باعث ميشه بازي به وقت اضافه كشيده بشه.
من پرونده خودم رو مثال مي زنم. روند ويزا بولتن حداقل براي F4 در حالت عادي حدود 1.5 ماه در هر شماره از ويزا بولتنه. پس اگر همه چي خوب پيش مي رفت پرونده من 90 ماهه يعني 7.5 ساله بايد كارنت مي شد. اما از بس كه اتفاقات پيشبيني نشده اتفاق افتاد، 116 ماهه يعني 9.7 ساله كارنت شد!
پس نميشه جواب قاطع و مطمئني به اين سوال داد كه «كيس من كي كارنت ميشه».
فايلي به اين مطلب ضميمه كرده ام كه ديدن اون خالي از فايده نيست. اگر به جداول اين فايل دقت كنين خيلي چيزها درباره روند پيشرفت ويزا بولتن دستگيرتون ميشه.

3- لينك ويزا بولتن اينه: http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html

4- از روي كيس نامبر (شماره پرونده) نميشه فهميد كي كارنت ميشين. در بالاي نامه اي كه از USCIS دريافت مي كنين و توش مي نويسن كه كيستون پذيرفته (approve) شده، يك تاريخي با عنوان Priority Date نوشته ميشه. شما بايد همين تاريخ رو در جدول ويزا بولتن، ذيل گروه مربوط به خودتون (F4) چك كنين. هر وقت تاريخ شما قبل از تاريخي كه در جدول اومده باشه، معنيش اينه كه كيس شما كارنت شده.

5- اعتبار مديكال چك براي آنكارا 6 ماهه. اگر به هر دليلي گرفتن ويزا بيش از 6 ماه طول بكشه، بايد مديكال چك دوباره انجام بشه.

باز هم توصيه مي كنم اون راهنما رو بخونين. اگر باز هم سوالي داشتين با كمال ميل و در حد امكان پاسخگو خواهم بود.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: sasan_rock ، rozollina ، amjad ، Kaveh90 ، ms-banoo ، dreamer60 ، hasti_banoo ، f.khorasani
frozen mind عزیز.آخر متوجه نشدی قضیه ی اون ۱jan2001 چی بود؟یعنی واقعا الان کسی مثلا بین ۱ ژانویه ۲۰۰۰ و ۱ ژانویه ۲۰۰۱ باشه و کلیر شه ویزا میگیره؟:دی
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2011-02-12 ساعت 01:29)rozollina نوشته:  ووووووووااااااااایییییییی این چه وضعیه آخه مگه میشه اینها دیگه کین بابا شورش را در آوردند یک عده را مسخره خودشون کردن یعنی چی واقعا؟ همیشه این 2.2 ب. ه. م. ن. چیزی جز زجر و عذاب نداشته

دوستان عزيز. ر. م. ز. بقاي مهاجرسرا س. ي. ا. س. ي. نبودن اونه. لطفا چيزي نن.وي.سين كه باعث بشه اينجا هم ف. ي. ل. ت. ر. بشه.
(2011-02-12 ساعت 14:07)ms-banoo نوشته:  frozen mind عزیز.آخر متوجه نشدی قضیه ی اون ۱jan2001 چی بود؟یعنی واقعا الان کسی مثلا بین ۱ ژانویه ۲۰۰۰ و ۱ ژانویه ۲۰۰۱ باشه و کلیر شه ویزا میگیره؟:دی

اشتباه تايپي بود!!!!
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: ms-banoo ، Kaveh90 ، dreamer60 ، hasti_banoo
Case Number: ANK201062xxx
Preference Category: F2A - SPOUSES AND UNMARRIED CHILDREN OF PERMANENT
RES.
Priority Date: 29APR2008
سلام من خيلي نگرانم يعني حالا حالاها كارنت نميشم اخه چرا ؟
ميشه يه چك كنين لطفا؟چندتا مرحله ديگه مونده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-02-13 ساعت 15:34)nasrinmn نوشته:  Case Number: ANK201062xxx
Preference Category: F2A - SPOUSES AND UNMARRIED CHILDREN OF PERMANENT
RES.
Priority Date: 29APR2008
سلام من خيلي نگرانم يعني حالا حالاها كارنت نميشم اخه چرا ؟
ميشه يه چك كنين لطفا؟چندتا مرحله ديگه مونده؟

عجیبه، مثل روز برام روشنه که من جواب سوال شما رو تقریبا به طور مفصل دادم، ولی الآن هرچی می گردم پیداش نمی کنم! Sad

ببخشید دیگه فرصت ندارم توضیح بدم. فقط خلاصه میگم که «به نظر من» در خوشبینانه ترین حالت حدود 4-5 ماه دیگه و در بدبینانه ترین حالت در دسامبر امسال کارنت خواهید شد.
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60
سلام به همگی رفقا ! من مشغله کاری بالایی دارم ولی هر از گاهی که فرصت کنم با علاقه نوشته های شما رو دنبال میکنم . من تمام اطلاعات مربوط به کیس خودم (f4) را فقط از شماها یاد گرفتم و از این بابت دست همتون رو میبوسم . ببینید دوستان ! به شدت تلاش کنید که در اسرع وقت فکر ویزا بولتن و اینکه کی درست میشود و چرا اینطور شد و ... رو از ذهن خودتون بیرون کنید . حساسیت ما کاری را به جلو نمیبرد . باید به تقدیر احترام گذاشت . نوبت همه میرسد . به زندگیمون _در مملکت خودمون_ احترام بیشتری بگذاریم . روزی خواهد رسید که همگی کارمان درست شود یا به قول شما رفقای باحال و احساساتی کارنت بشیم . . . کلیر بشیم . . . سیتیزن بشیم . . . همه چیز ردیف میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، frozen mind ، rozollina ، dreamer60 ، SAEED 60 ، Toranj ، پرستو

.pdf   ????.pdf (اندازه 512.78 KB / تعداد دانلود: 382) -->
.pdf   ????.pdf (اندازه 512.78 KB / تعداد دانلود: 382)
با سلام
نامه ای که مجددا از NVCبرام آمده ولی با تاخیر به دستم رسیده رو جهت رویت دوستان و تفسیر اهل فن ضمیمه میکنم در نامه اول DEC 21فقط عنوان شده بود که مدارک رسیده ، پرونده کامله و منتظر نامه دعوت به مصاحبه باشیم
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind
(2011-02-14 ساعت 16:33)amjad نوشته:  با سلام
نامه ای که مجددا از NVCبرام آمده ولی با تاخیر به دستم رسیده رو جهت رویت دوستان و تفسیر اهل فن ضمیمه میکنم در نامه اول DEC 21فقط عنوان شده بود که مدارک رسیده ، پرونده کامله و منتظر نامه دعوت به مصاحبه باشیم

مبارک باشه. گفته برین توی صف منتظر بمونین تا کارنت بشین. همین.
فعلا هم PD شما یک سال و نه ماه با cut-off date لعنتی ویزا بولتن لعنتی تر فاصله داره.

از نامه چنین بر میاد که نویسنده اش موقع نوشتن احساس می کرده داره شاخ غول رو می شکونه!
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: Kaveh90 ، dreamer60
دوستان چرا ویزا بولتن یک دفعه دو سال عقب نشینی کرده کسی میدونه
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-02-14 ساعت 17:50)alireza88 نوشته:  دوستان چرا ویزا بولتن یک دفعه دو سال عقب نشینی کرده کسی میدونه
دوست عزیز از صفحه 10 این تاپیک داره در این مورد بحث می شه. لطفا این صفحه ها رو یه نگاه بندازین بد نیست.
اگر سئوالی داشتین بیان کننین دوستان اینجا خیلی خوب و با حوصله جواب می دن.

خلاصه وضعیت در لینک زیر است.
اینجا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، frozen mind ، dreamer60

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان