کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
travel.state.gov
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، smpf
(2014-04-23 ساعت 14:29)faya نوشته:  travel.state.gov
سلام

اين سايت پيش بينى نميكند اين سايت رسمى ايميگريشن است
حال اگر دوستان اين سايت پيش بينى را آدرس سايت را دارند اعلام نمايند

با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، smpf
(2014-04-23 ساعت 14:48)shahram es نوشته:  
(2014-04-23 ساعت 14:29)faya نوشته:  travel.state.gov
اين سايت پيش بينى نميكند اين سايت رسمى ايميگريشن است
حال اگر دوستان اين سايت پيش بينى را آدرس سايت را دارند اعلام نمايند
عزیزان موتور جستجوی مهاجر سرا کاربردهای زیادی داره !!!

http://blog.mygcvisa.com/2014/03/may-201...redictions
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، smpf ، dreamer60
سلام دوستان . امیدوارم که خوب باشید.
شرایط فعلی من در امضا ی پایین مشخص هست.
امیدوارم که برای هیچکدومتون پیش نیاد اما برای پدرم که در امریکا هستند مشکل پزشکی ای پیش اومده که سریعا مجبور به عمل جراحی و .... دارن.
آیا من میتونم برای دیدنشون به اونجا برای مدتی سفرکنم؟ راهی وجود داره؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-04-24 ساعت 08:15)babak.n نوشته:  آیا من میتونم برای دیدنشون به اونجا برای مدتی سفرکنم؟ راهی وجود داره؟
من یک مورد مشابه شما دیدم کاربر amir_khoramian پستهاشونو مطالعه کنید شاید کمکتون کنه- موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، babak.n ، romance33 ، smpf
دوستان من مورد f4 سال 2003 هستم اگر لاتاری 2015 برنده بشم چکار کنم
f4
sep2003
کیس :ANK2009

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، پدی
چکار کنی؟!!!!!!!!!!!!!!!
جشن بگیر Big Grin Wink

(2014-04-24 ساعت 17:19)alireza88 نوشته:  دوستان من مورد f4 سال 2003 هستم اگر لاتاری 2015 برنده بشم چکار کنم
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، battosai ، babak.n ، پدی ، amir2640 ، smpf ، hooman_y ، شاپرک ، ali999
من هرجایی که میخونم گویا retrogress برای گروه F2A و برای همه‌ی کشورها حتمی هست و حدود اکتبر هم احتمالن اتفاق میفته. کسی هیچ ایده‌ای داره ممکنه چند وقت به عقب برگرده تاریخ‌ها و چه مدت اضافه بشه به وقت معمول ویزای F2A ؟
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، smpf
همون جان
تا ویزابولتین برای ماه دیگه آپدیت نشه هیچ چیزی معلوم نیست که آیا اصلا اتفاق میافته یا خیر
به نظر من خودت رو زیاد اذیت نکن چون هر حرفی هم که الان زده بشه همش رو حدس و گمان هست.
امیدوارم که انتظار برای همه راحت تر باشه.
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman_y ، sib 24 ، smpf ، amir2640 ، romance33
سلام دوستای خوب مهاجرسرایی،

امیدوارم همه خوب باشید. فقط خواستم سلامی کرده باشم و بگم که 3 هفته است اومدم آمریکا. هنوز گرین کارت نیمده و منتظرم.
گاهی یاد روزهایی می افتم که از ایران هر روز به امیدی مهاجرسرا رو می خوندم... هنوز هم میام و می خونم Smile
امیدوارم همه دوستای منتظر کارشون زودتر درست بشه.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
(2014-05-01 ساعت 03:01)شاپرک نوشته:  سلام دوستای خوب مهاجرسرایی،

امیدوارم همه خوب باشید. فقط خواستم سلامی کرده باشم و بگم که 3 هفته است اومدم آمریکا. هنوز گرین کارت نیمده و منتظرم.
گاهی یاد روزهایی می افتم که از ایران هر روز به امیدی مهاجرسرا رو می خوندم... هنوز هم میام و می خونم Smile
امیدوارم همه دوستای منتظر کارشون زودتر درست بشه.

سلام شاپرك خانم تبريك ميگم و آرزوى موفقيت براتون دارم. من تو اين ٢-٣ ماهى كه عضو شدم تنها كسى كه پاسخ سوالهاى منو كامل داد شما بوديد و همواره دعاتون ميكنم.
اميدوارم منم اين ماه كارنت بشم چون ماه پيش كه f1 دو هفته فقط جلو رفتSadSadSad
راستى شما از زمانى كه ديديد تو بولتن كارنت شديد تا IL براتون اومد چقدر طول كشيد؟
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf ، amir2640 ، شاپرک ، battosai ، romance33
سلام دوست عزیز
امیدوارم زودتر نوبت مصاحبه بهتون بدن. من 2 هفته قبل از اینکه تو بولتن کارنت بشم نامه ام اومد. یعنی اول نامه اومد بعد که بولتن اعلام شد دیدم که کارنت هم شدم.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sib 24 ، amir2640 ، Abamos ، bsbali ، romance33 ، vania77 ، smpf
سلام به همگی

ویزا بولتن ماه اپریل هم coming soon شده ببینیم این ماه چقدر پیشرفت میکنه ؟...
چون ما که بازم لاتاری قبول نشدیم

راستی شاپرک خانوم بهتون تبریک میگم و براتون ارزوی موفقیت میکنم دوست عزیز Smile

ایشالا که سفر به امریکا و ملحق شدن به خانواده قسمت همه منتظران مهاجرت خانوادگی بشه .... RolleyesRolleyes
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، ladan ، Abamos ، واهيك آقاجاني ، battosai ، bsbali ، romance33 ، smpf
سلام دوستان.من این سوالی که میخوام بپرسم یه تاپیک دیگه مطرح کردم ولی انگار کسی جواب نداشت.
سوال اولم اینکه کسی میدونه f2a چقدر تو جولای عقبگرد داره و بعدش کی دوباره میره جلو؟
سوال دومم اینکه اگه همسرم برای مصاحبه بره(همسرم کارنت است) و ویزا یه ضرب ندن ,وقتی کلیرنسش تموم شد و لی کارنت نبودیم,ویزارو میدن؟
ممنون میشم جواب بدین
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-05-02 ساعت 07:30)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان.من این سوالی که میخوام بپرسم یه تاپیک دیگه مطرح کردم ولی انگار کسی جواب نداشت.
سوال اولم اینکه کسی میدونه f2a چقدر تو جولای عقبگرد داره و بعدش کی دوباره میره جلو؟
سوال دومم اینکه اگه همسرم برای مصاحبه بره(همسرم کارنت است) و ویزا یه ضرب ندن ,وقتی کلیرنسش تموم شد و لی کارنت نبودیم,ویزارو میدن؟
ممنون میشم جواب بدین

کسی نمیدونه چقدر برمیگرده به عقب٬ تنها مشخص شده به سال ۲۰۱۲ برمیگرده. فقط باید منتظر موند و امیدوار بود به دسامبر ۲۰۱۲ برگرده نه ژانویه ۲۰۱۲!
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان