کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2014-05-02 ساعت 21:29)hooman_y نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 07:30)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان.من این سوالی که میخوام بپرسم یه تاپیک دیگه مطرح کردم ولی انگار کسی جواب نداشت.
سوال اولم اینکه کسی میدونه f2a چقدر تو جولای عقبگرد داره و بعدش کی دوباره میره جلو؟
سوال دومم اینکه اگه همسرم برای مصاحبه بره(همسرم کارنت است) و ویزا یه ضرب ندن ,وقتی کلیرنسش تموم شد و لی کارنت نبودیم,ویزارو میدن؟
ممنون میشم جواب بدین

کسی نمیدونه چقدر برمیگرده به عقب٬ تنها مشخص شده به سال ۲۰۱۲ برمیگرده. فقط باید منتظر موند و امیدوار بود به دسامبر ۲۰۱۲ برگرده نه ژانویه ۲۰۱۲!
نه،خدای من.شمااز کجا این مطلب خوندی؟،ای خدااااا
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
دوستان عزیز مهاجرسرایی منتظر
این جو منفی عقب گرد چیه راه انداختید؟
کی گفته که قرار عقب گرد داشته باشه؟
همه ی دوستان با تجربه و قدیمی میدونن که هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!!
پس لطفا جو رو منفی نکنید و شایعه پراکنی هم کنید.
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، bsbali ، پدی ، Farshid22 ، smpf
(2014-05-02 ساعت 23:04)فاطمه نوری نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 21:29)hooman_y نوشته:  
(2014-05-02 ساعت 07:30)فاطمه نوری نوشته:  سلام دوستان.من این سوالی که میخوام بپرسم یه تاپیک دیگه مطرح کردم ولی انگار کسی جواب نداشت.
سوال اولم اینکه کسی میدونه f2a چقدر تو جولای عقبگرد داره و بعدش کی دوباره میره جلو؟
سوال دومم اینکه اگه همسرم برای مصاحبه بره(همسرم کارنت است) و ویزا یه ضرب ندن ,وقتی کلیرنسش تموم شد و لی کارنت نبودیم,ویزارو میدن؟
ممنون میشم جواب بدین

کسی نمیدونه چقدر برمیگرده به عقب٬ تنها مشخص شده به سال ۲۰۱۲ برمیگرده. فقط باید منتظر موند و امیدوار بود به دسامبر ۲۰۱۲ برگرده نه ژانویه ۲۰۱۲!
نه،خدای من.شمااز کجا این مطلب خوندی؟،ای خدااااا
هنوز برای jun قطعی نیست ولی این مطلب رو بخونید
http://www.murthy.com/2014/05/01/officia...-for-fy14/
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai ، romance33 ، پدی ، smpf
(2014-05-03 ساعت 00:10)babak.n نوشته:  دوستان عزیز مهاجرسرایی منتظر
این جو منفی عقب گرد چیه راه انداختید؟
کی گفته که قرار عقب گرد داشته باشه؟
همه ی دوستان با تجربه و قدیمی میدونن که هیچ چیز قابل پیش بینی نیست!!
پس لطفا جو رو منفی نکنید و شایعه پراکنی هم کنید.
دوست عزیز من درک میکنم که شما هم مثل من ناراحتید از این قضیه ولی بهرحال بهتره آروم باشید و عصبانیتتون رو جای دیگه‌ای خالی کنید. من صرفا هدفم اطلاع رسانی به افرادی مثل خودم هست که از چیزی که قرار هست اتفاق بیافته مطلع باشن. این موضوع با تایید دیروز Chief of the Immigrant Visa Control Unit at the U.S. Department of State (DOS) تقریبا قطعی هست متاسفانه.
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، romance33 ، پدی ، Farshid22 ، smpf
هومن عزیز همگی دیدیم که هیچ چیزی تا به روز شدن سایت قطعیت نداره . پس بهتره که اگر قراره مثبت فکر نکنیم منفی هم فکر نکنیم و صبور باشیم و حد اقل تو دل بچه های مهاجراتی از جمله خودمون رو خالی نکنیم
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، sib 24 ، dreamer60 ، battosai ، romance33 ، bsbali ، پدی ، smpf
(2014-04-24 ساعت 08:15)babak.n نوشته:  سلام دوستان . امیدوارم که خوب باشید.
شرایط فعلی من در امضا ی پایین مشخص هست.
امیدوارم که برای هیچکدومتون پیش نیاد اما برای پدرم که در آمریکا هستند مشکل پزشکی ای پیش اومده که سریعا مجبور به عمل جراحی و .... دارن.
آیا من میتونم برای دیدنشون به اونجا برای مدتی سفرکنم؟ راهی وجود داره؟

دوست عزيز اميدوارم كه پدر هر چه زودتر سلامتيشون رو بدست بيارن . اتفاقا من زماني كه براي ويزا به ارمنستان رفته بودم با موردي شبيه شما روبرو شدم و همه افرادي كه اونجا بودن و از جمله خود من كمترين شانسي به اون خانم براي گرفتن ويزا نميداديم ، ولي ايشون به راحتي و حتي بدون نياز به كليرنس ويزاي توريستيشون رو گرفتن فقط ازشون يه برگه امضا گرفتن كه متعهد به بازگشت هستن و در صورت اقامت غير قانوني روال پروندشون متوقف ميشه ، كه من حدث ميزنم اون تعهد هم كشك بود
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، amjad ، battosai ، romance33 ، amir2640 ، پدی ، Saeedv13 ، smpf
(2014-05-03 ساعت 00:26)babak.n نوشته:  هومن عزیز همگی دیدیم که هیچ چیزی تا به روز شدن سایت قطعیت نداره . پس بهتره که اگر قراره مثبت فکر نکنیم منفی هم فکر نکنیم و صبور باشیم و حد اقل تو دل بچه های مهاجراتی از جمله خودمون رو خالی نکنیم
با عرض ادب و احترام
تجربه چندين ساله من ميگه به دو چيز هيچ وقت اعتماد نكنين :
١- ديوار كج Big Grin
٢-پيشرفت و پسرفت ويزا بولتن Tongue
شرايطي كه توش هستين رو كامل درك ميكنم ، به خصوص اينكه خودم تجربه تلخ پسرفت دوساله ويزا بولتن رو دارم .... بهتون پيشنهاد ميكنم زياد درگير جدول نباشين ، سعي كنين از زندگيتون لذت ببرين و در مرحله دوم مقدمات مهاجرت كه اولين و مهمترينش زبان هست رو پي گيري كنيد .......... و يادتون باشه كه معروف ترين ضرب المثل مهاجرت خانوادگي اينه

::: دير و زود داره ...... سوخت و سوز نداره

پي نوشت : ميدونم حرفام كمترين اثري نداره ، چون يه روز هم من جاي شما بودم و ديگران كه گفتن بر من اثري نكرد و تا لحظه گرفتن ويزا درگيري هاي ذهنيم پاك نشد ...Big GrinCool

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، amjad ، hooman_y ، armehraboon ، battosai ، romance33 ، bsbali ، amir2640 ، ladan ، Saeedv13 ، free pigeon ، محمد. ، smpf
ممنون میشم جواب بدین
سوالتون زياد هم به موضوع تاپيك بي ربط نيست .
جواب سوال اول رو كه دوستان دادن
در مورد سوال دومتون بايد عرض كنم كه تنها در صورت كارنت بودن ويزاي شما صادر ميشه ، متاسفانه بودند كساني كه ازمايش دادن ، منتظر كليرنس موندن و بعد كه كليرنسشون اومد از كارنتي خارج بودن و مجبور شدن كه صبر كنننننننن تا دوباره كارنت بشن و زماني كه براي بار دوم كارنت شدن چون بيش از يكسال گذشته بود مجبور شدن دوباره ازمايش بدن و دوباره منتظر كليرنس دوم بمونن و بالاخره در سفر چهارم ويزاشون رو گرفتن .... ايش شرايطي كه گفتم يكي از بدترين شرايط طي سالهاي اخير بود ، انشالله كه ديگه تكرار نميشه
--------------
حالا من يه سوال ميپرسم ، شما و همسرتون داراي دو پرونده جداگانه هستين ؟ چطوريه همسرتون كارنت هستن و شما نه ؟ در امضاتون هم من چيزي در اين مورد متوجه نشدم Shy

پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، battosai ، romance33 ، amir2640 ، bsbali ، Saeedv13 ، smpf
سلام به همگی

چه قدر خوب میشد اگه تو ویزا بولتن این چینی ها و هندی ها رو هم مثل فیلیپینی ها عقب تر نگه می داشتن تو همه کتگوری ها.
الان تو همه کتگوری ها هم هندی ها و هم چینی ها تاریخ هاشون با بقیه کشور ها یکی هست.در صورتی که این همه جمعیت دارن و این همه تقاضا دادن.من شنیدم تو آمریکا پر از چینی و هندی هست و حتما کلی هم تقاضا واسه فامیلاشون دادن.اگه فقط 6 ماه اینا رو عقب نگه دارنا فکر کنم ویزا بولتن برا ماها( بقیه کشور ها)2 ماه 2 ماه دیگه بره جلو.نمیدونم قضیه چیه شاید ازشون می ترسن.
من میگم همه این حرفا رو با ایمیل همه واسه nvc بفرستیم شاید گوش دادن.
Sad
پاسخ
دوست عزيزم اطمينان داشته باشين كه قانون به اصطلاح per-country limit رو در مورد همه كشورها رعايت ميكنن. و در موارد اين چنيني داشتن مكاتبه با nvc كمترين نتيجه اي نخواهد داشت.

پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، bsbali ، amjad ، romance33 ، smpf
(2014-05-03 ساعت 19:07)dreamer60 نوشته:  دوست عزيزم اطمينان داشته باشين كه قانون به اصطلاح per-country limit رو در مورد همه كشورها رعايت ميكنن. و در موارد اين چنيني داشتن مكاتبه با nvc كمترين نتيجه اي نخواهد داشت.

سلام دوستان عزیز
طبق نمودار های آماری که در سایت USCIS بررسی کردم به نظر نمی آید هیچ گونه عقب گردی داشته باشیم در مورد کیس های باید بگم ممکن است پیشرفت F2A کمتر باشه و یا حتی پیش رفتی نداشت و F2B احتمالا مانند ماه های گذشته پیشرفت خواهد داشت و F1 نیز از نظر تاریخی به F2b نزدیک خواهد شد چون در خیلی از سایت ها از کاهش متقاضیان کتگوری F2B صحبت شده است.
البته تمام اینها پیش بینی از روی مطالب و آمار می باشد و هیچگونه قطعیتی ندارد تا روزی که سایت برای ماه june به روز رسانی شود به قول دوستای خوبم در مهاجرسرا راحت باشید و به فکر زندگی روزمره بالاخره یک روز نوبت همه می شود.
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، babak.n ، battosai ، romance33 ، dreamer60 ، hamid87 ، smpf
(2014-05-03 ساعت 19:07)dreamer60 نوشته:  دوست عزيزم اطمينان داشته باشين كه قانون به اصطلاح per-country limit رو در مورد همه كشورها رعايت ميكنن. و در موارد اين چنيني داشتن مكاتبه با nvc كمترين نتيجه اي نخواهد داشت.

سلام

چه عجب ما پستهایه شما رو میخونیم جناب دریمور چون یه مدتی هست که کم پیدا شدید Wink

به هر حال دلمون براتون تنگ شده بود دوست گرامی

اگه یادتون باشه دو سه سال پیش تایپیک مهاجرت خانوادگی شور و حال خاصی داشت و خیلی شلوغ بود و هر کسی سوالی مطرح میکرد بعد از یه مدت کوتاه چندین نفر جواب سوالشونو میدادن اونم تخصصی Rolleyes

اما حالا مدتهاست که نمیدونم چرا این تایپیک برعکس تایپیک لاتاری ها و ازدواجیها بسیار سوت کور شده و از دوستان قدیمی هم که رفتن معمولا هیچ خبری نیست ...!!!!
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amjad ، battosai ، romance33 ، dreamer60 ، smpf
(2014-05-03 ساعت 10:09)dreamer60 نوشته:  
ممنون میشم جواب بدین
سوالتون زياد هم به موضوع تاپيك بي ربط نيست .
جواب سوال اول رو كه دوستان دادن
در مورد سوال دومتون بايد عرض كنم كه تنها در صورت كارنت بودن ويزاي شما صادر ميشه ، متاسفانه بودند كساني كه ازمايش دادن ، منتظر كليرنس موندن و بعد كه كليرنسشون اومد از كارنتي خارج بودن و مجبور شدن كه صبر كنننننننن تا دوباره كارنت بشن و زماني كه براي بار دوم كارنت شدن چون بيش از يكسال گذشته بود مجبور شدن دوباره ازمايش بدن و دوباره منتظر كليرنس دوم بمونن و بالاخره در سفر چهارم ويزاشون رو گرفتن .... ايش شرايطي كه گفتم يكي از بدترين شرايط طي سالهاي اخير بود ، انشالله كه ديگه تكرار نميشه
--------------
حالا من يه سوال ميپرسم ، شما و همسرتون داراي دو پرونده جداگانه هستين ؟ چطوريه همسرتون كارنت هستن و شما نه ؟ در امضاتون هم من چيزي در اين مورد متوجه نشدم Shy

سلام.ممنون از جوابتون.من پتیشنر هستم و واسه همسرم اقدام کردم.خودم گرین کارت دارمWink
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، smpf
سلام دوستان من در کتگوری f2b قرار دارم و may 2014 یعنی این ماه کارنت شدم و در روز 1 may با اینکه مدارکم کامل نبود و تازه در حال ارسال کپی و ترجمه مدارکم بودم از طرف nvc ایمیلی دریافت کردم که دیگه مدارک رو نفرستم و منتظر وقت مصاحبه باشم و الانم برای 18 june وقت مصاحبه دارم خواستم به همه دوستان بگم اصلا" نباید نگران باشن چون حداقل در کتگوری f2b که بسیار سریع دارن جلو میرن کل پروسه ارسال مدارک ds-230 تا نامه دریافت مصاحبه 4 ماه طول کشید امیدوارم برای بقیه گروهام به این سرعت جلو بره
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، amir2640 ، battosai ، romance33 ، واهيك آقاجاني ، babak.n ، bsbali ، dreamer60 ، smpf
(2014-05-04 ساعت 00:12)gol1360 نوشته:  سلام دوستان من در کتگوری f2b قرار دارم و may 2014 یعنی این ماه کارنت شدم و در روز 1 may با اینکه مدارکم کامل نبود و تازه در حال ارسال کپی و ترجمه مدارکم بودم از طرف nvc ایمیلی دریافت کردم که دیگه مدارک رو نفرستم و منتظر وقت مصاحبه باشم و الانم برای 18 june وقت مصاحبه دارم خواستم به همه دوستان بگم اصلا" نباید نگران باشن چون حداقل در کتگوری f2b که بسیار سریع دارن جلو میرن کل پروسه ارسال مدارک ds-230 تا نامه دریافت مصاحبه 4 ماه طول کشید امیدوارم برای بقیه گروهام به این سرعت جلو بره

ببخشید شما کدوم سفارت هستید که یه روزه وقت سفارت دادن؟؟؟!!!؟
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان