کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2014-05-10 ساعت 20:04)negin26 نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 23:52)amjad نوشته:  
(2014-04-13 ساعت 22:38)hooman_y نوشته:  دوستان میشه یکی لطف کنه این "رتروگرس" شدن رو توضیح بده که یعنی چی؟
حدس میزنم منظور ایشون retrogression یا پس رفت هست و حدس میزنم منظورشون عقبگرد ویزا بولتن در دسامبر 2010 بود - مثلا برای کتگوری من 18 ماه ویزا بولتن به عقب رفت !! و 2.5 سال طول کشید تا این عقبگرد جبران بشه و کیسهای ما در کتگوری F3 که در بولتن نوامبر 2010 کارنت بودیم ، دوباره کارنت بشیم !!!
اما من بعید میدونم این اتفاق تلخ دوباره تکرار بشه

متاسفانه این اتفاق تلخ دوباره افتاد و ویزا بولتن یک سال و 8 ماه عقبگرد داشت برای june 2014، به نظرتون چقدر طول میکشه جبران شه؟SadSad
واسه همه ی کتگوری ها این رتوگرس اتفاق افتاد؟ من که توی f2b رتوگرس نمی بینم؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، smpf
واسه همه ی کتگوری ها این رتوگرس اتفاق افتاد؟ من که توی f2b رتوگرس نمی بینم؟؟؟؟؟
[/quote]

نه برای F2B اتفاق نیفتاده .
چشم نزنین Wink
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، smpf
دوستان سلام
خدمتتون يه چيزو عرض كنم ، اونم اينكه در مورد اتفاقي كه در مورد كتگوري f2a افتاده اصلن تعجب نكنين . ببينين دوستان يك قانوني در روند ويزا بولتن هست كه اگه كتگوري داراي شتاب خارق العاده و بي منطقي شد به طور حتم يك مدت فريز ميشه و در نهايت دچار عقب گرد ميشه .... خوب دوران فيريز بودن كتگوري ظاهرا به اتمام رسيده و شامل هفت هشت ماهي عقب گرد شده ..... دعا ميكنم كه اين عقب گرد ادامه نداشته باشه .... و پيش بيني من اينه كه اگر انشالله عقب گرد ديگري رخ نده اين كتگوري براي دو سه ماه اينده يا ثابت خواهد موند يا با پيشرفت كمي روبرو خواهد شد و تقريبا از اكتبر شروع كنه با يك شيب منطقي به جلو حركت كنه .
به شخصه من منتظر اتفاقي بدتر از اين براي كتگوري بودم ولي اميدوارم مقدار عقبگرد به همين حد باقي بمونه .....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، amir2640 ، sib 24 ، hooman_y ، free pigeon ، romance33 ، amjad ، battosai ، smpf
(2014-05-12 ساعت 23:53)dreamer60 نوشته:  دوستان سلام
خدمتتون يه چيزو عرض كنم ، اونم اينكه در مورد اتفاقي كه در مورد كتگوري f2a افتاده اصلن تعجب نكنين . ببينين دوستان يك قانوني در روند ويزا بولتن هست كه اگه كتگوري داراي شتاب خارق العاده و بي منطقي شد به طور حتم يك مدت فريز ميشه و در نهايت دچار عقب گرد ميشه .... خوب دوران فيريز بودن كتگوري ظاهرا به اتمام رسيده و شامل هفت هشت ماهي عقب گرد شده ..... دعا ميكنم كه اين عقب گرد ادامه نداشته باشه .... و پيش بيني من اينه كه اگر انشالله عقب گرد ديگري رخ نده اين كتگوري براي دو سه ماه اينده يا ثابت خواهد موند يا با پيشرفت كمي روبرو خواهد شد و تقريبا از اكتبر شروع كنه با يك شيب منطقي به جلو حركت كنه .
به شخصه من منتظر اتفاقي بدتر از اين براي كتگوري بودم ولي اميدوارم مقدار عقبگرد به همين حد باقي بمونه .....

برای کسی مثل من که همه برنامه ریزیام به هم ریخته واقعا سخته.امیدوارم تا اخر امسال همه چی درست شه.من هم میگم از اکتبر به کیس ما رسیدگی میکنن.ولی pd من حدود یک سال با ویزا بولتن اختلاف داره.به نظر شما من کی کارنت میشم؟؟؟؟؟SadSadSadSad
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، dreamer60 ، romance33 ، پدی ، battosai ، Nightsky007 ، smpf

منم همین امید شما رو دارم. وقتی میگید از اکتبر شیب منطقیش رو پیدا کنه یعنی چند ماه باید انتظار داشت هر سری به جلو بره؟
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Nightsky007 ، smpf

منم همین امید شما رو دارم. وقتی میگید از اکتبر شیب منطقیش رو پیدا کنه یعنی چند ماه باید انتظار داشت هر سری به جلو بره؟
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، Nightsky007 ، smpf
دوستان من صرفا نظرمو دادم كه ثمره چندين سال ديدن بالا پايين شدن ويزا بولتن هست ..Cool... ولي يادتون باشه كه نهايتا نميشه با دليل و منطق اينده ويزابولتن رو به شكل ١٠٠٪ تعيين كرد ....در مورد f2a خدمتتون عرض كنم تا اونجايي كه من يادمه بيشتر كيس ها در فاصله سه سال تا چهار سال كارنت شدن ...( متاسفانه مواردي هم كه خيلي بيشتر از اين حرفها طول كشيده هم بوده و بهتره فعلن به اون شرايط فك نكنيم ) منظورم از شيب منطقي در مورد كتگوري f2a پيشرفت حدود يك ماه در هر دوره بك ماهه است .
راستي فاطمه خانم يه سري هم به رتبه هاتون بزنين ، يه چند وقتي هست كه من رتبه خنثي بهتون دادم و دليلش رو هم اونجا ذكر كردم ؛-)
--------
پي نوشت : با توجه به اينكه به زودي قصد سفر به ايران عزيز رو دارم و اگه خدا بخواد ميخوام ازدواج كنم RolleyesShy..... پس من هم به شدت دعاگوي پيشرفت دوباره f2a هستم :
PBig Grin
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
dreamer عزیز مونون از نظرتون.
الان به نظر شما f2b که داره 2 ماه 2ماه یا حتی به 3-4 ماه هم رسیده جلو رفتنش - غیر منطقیه شیبش؟
یعنی احتمال میدید این کتگوری هم فریز یا عقب گرد داشته باشه؟
تحلیل من برای اینکه داره خوب جلو میره اینه که f2b ها تبدیل شدن به f2a . نظر شما چیه؟
حرف آقای molai تو صفحه ی قبل هم به نظرم منطقی اومد
----------
پی نوشت : آقا تبرییییککک فراوان . پیشاپیش خوش بخت و شاد باشید WinkSmile
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، Nightsky007 ، battosai ، milad_magnet ، smpf
(2014-05-12 ساعت 12:18)ali999 نوشته:  سلام چند ماه طول کشید تا پرونده های 2001 f4برسی کنند
سلام از JUN2012 تا الان یعنی تا یک ماه دیگه میشه دوسال که پرونده های 2001 طول کشیده البته برای کیس f4
پاسخ
تشکر کنندگان: ali999 ، battosai ، Nightsky007 ، romance33 ، smpf
مظلوم ترین قشر همین f4 ها هستن . پیر میشه واقعن آدم . این دوستانی که حرف از عقب گرد میزنن . حالا انقدر بگید که این f2b هم عقب گرد کنه . دوست عزیزم دریمر مبارک باشه . صحبت از شیب هست . امیدوارم این شیب صعودی در کتگوری ما ادامه داشته باشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: Nightsky007 ، ali999 ، romance33 ، amjad ، sanbad ، smpf
اگر لاتاری بردارن سرعت رسیدگی به پرونده ها بیشتر میشه یانه
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-05-13 ساعت 13:12)ali999 نوشته:  اگر لاتاری بردارن سرعت رسیدگی به پرونده ها بیشتر میشه یانه

زمانش نصف ميشه
F2a, PD:15Nov 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، battosai ، sib 24 ، romance33 ، ali999 ، smpf
(2014-05-13 ساعت 14:24)Abamos نوشته:  
(2014-05-13 ساعت 13:12)ali999 نوشته:  اگر لاتاری بردارن سرعت رسیدگی به پرونده ها بیشتر میشه یانه

زمانش نصف ميشه

مگه خبریه؟ قراره لاتاری رو بردارن؟
F2A
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
(2014-05-13 ساعت 10:11)babak.n نوشته:  dreamer عزیز مونون از نظرتون.
الان به نظر شما f2b که داره 2 ماه 2ماه یا حتی به 3-4 ماه هم رسیده جلو رفتنش - غیر منطقیه شیبش؟
یعنی احتمال میدید این کتگوری هم فریز یا عقب گرد داشته باشه؟
تحلیل من برای اینکه داره خوب جلو میره اینه که f2b ها تبدیل شدن به f2a . نظر شما چیه؟
حرف آقای molai تو صفحه ی قبل هم به نظرم منطقی اومد
----------

حرف شما کاملا منطقی است شاید به خاطر تغییر کیس ها از f2b به f2a باشه , سال 2010 برای f2b (که خودمم شاملش هستم از FEB 2009 ) بیشتر از 43 ماه جلو رفته کسانی که کارنت شدن نوش جونشون ولی 2011 متاسفانه -21 شده و 21 ماه عقب گرد کرده در سال 2014 تا به امروز 13.67 یعنی سیزده ماه و پانزده روز تقریبا" جلو رفته در مدت 5 ماه که اگه بازم تو این هفت ماه باقی مونده 2014 اگه 14 ماه هم جلو بره میشه 27 ماه و خیلی فاصله داره با ان 43 ماه سال 2010 و بی نظمی که پیش امده بود اما این حرفهای من بر پایه حدس و گمان هست و اتفاقاتی که در گذشته رخ داده عزیزان , یک دلیل دیگه هم که من شنیدم از یکی از دوستانی که امریکا هست و مکاتبه کرده بود با NVC میگفت بعضی برنامه های مهاجرتی حذف شدن و یا به زودی حذف میشن مثل f4 و مواردی که به کشورهای دیگه مثل مکزیک و فیلیپین و ... مربوطه به خاطر همین شاید سریع تر پیش بره

اما در اخر امیدوارم هرچه زودتر همه دوستان کارنت بشن چون واقعا سخته مخصوصا F2B های عزیز چون همه تو سن ازدواج هستن و نباید ازدواج کنن , از پدر و مادرم دور هستن چون آنها بهتره بیشتر زمان را در امریکا باشند و در کل بلاتکلیف هستن متاسفانه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، bsbali ، amjad ، پدی ، amir2640 ، babak.n ، amir_khoramian ، hamid87 ، smpf
سلام دوستان، به سایت زیر سر بزنید جالبه :
http://www.immihelp.com/visa-bulletin-mo...world.html
و اما نکات:
۱- ویزا بولتن برای f2a در طول تاریخ!۶ بار عقبگرد داشته که این دفعه بار هفتمه
۲- از ۶ بار قبلی ۲ تا ۲ بار عقبگرد پشت سر هم بوده، یعنی در دو ماه متوالی عقبگرد داشته، برای همین بعیده که این عقبگرد در ماه بعد هم وجود داشته باشه
۳- تقریبا عقبگردها در حول و حوش همین ماههای may تا July بوده و بعد از اون شروع به پیشرفت داشته
۴- با توجه به اینکه سال مالی ویزا بولتن از اکتبر شروع میشه ، در حقیقت در ۹ ماهی که از ویزا بولتن سال ۲۰۱۴ گذشته این کاتگوری تا حالا فقط ۷ روز پیشرفت داشته. و حتی اگه در بدبینانه ترین حالت سهمیه ۲۰۱۴ را پر شده بدونیم، از اکتبر ۲۰۱۴ که در حقیقت اول سال مالی ویزا بولتن هستش شاهد پیشرفت f2a خواهیم بود که احتمالا بیشتر از ۳۰ روز در هر ماه خواهد بود.
نتیجه گیری: خیییلی سخت نگیرید ، حداکثر از یکی دو ماهه دیگه با سرعت بسیار زیاد f2a پیش خواهد رفت
منتظر نظرات مثبت و پر انرژی شما دوستان خواهم بود
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، پدی ، فاطمه نوری ، فاطمه نوری ، sib 24 ، hooman_y ، Shahabpk ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان