کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2014-05-16 ساعت 18:53)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، به سایت زیر سر بزنید جالبه :
http://www.immihelp.com/visa-bulletin-mo...world.html
و اما نکات:
۱- ویزا بولتن برای f2a در طول تاریخ!۶ بار عقبگرد داشته که این دفعه بار هفتمه
۲- از ۶ بار قبلی ۲ تا ۲ بار عقبگرد پشت سر هم بوده، یعنی در دو ماه متوالی عقبگرد داشته، برای همین بعیده که این عقبگرد در ماه بعد هم وجود داشته باشه
۳- تقریبا عقبگردها در حول و حوش همین ماههای may تا July بوده و بعد از اون شروع به پیشرفت داشته
۴- با توجه به اینکه سال مالی ویزا بولتن از اکتبر شروع میشه ، در حقیقت در ۹ ماهی که از ویزا بولتن سال ۲۰۱۴ گذشته این کاتگوری تا حالا فقط ۷ روز پیشرفت داشته. و حتی اگه در بدبینانه ترین حالت سهمیه ۲۰۱۴ را پر شده بدونیم، از اکتبر ۲۰۱۴ که در حقیقت اول سال مالی ویزا بولتن هستش شاهد پیشرفت f2a خواهیم بود که احتمالا بیشتر از ۳۰ روز در هر ماه خواهد بود.
نتیجه گیری: خیییلی سخت نگیرید ، حداکثر از یکی دو ماهه دیگه با سرعت بسیار زیاد f2a پیش خواهد رفت
منتظر نظرات مثبت و پر انرژی شما دوستان خواهم بود
ممنون از اطلاع رسانیتون.خیلی خوب که همه همدیگر اپدیت کنیم.من هم از یه وکیل پرسیدم همین گفت.من کاملا با حرف شما موافقم و با توجه به اتفاقات سال های اخیر ویزا بولتن از اکتبر به بعد پیشرفت خیلی خوبی خواهد داشت این کتگوری.و به نظر من از اکتبر پیشرفتش خیلی بیشتر از 30 روز در هر ماه.
اینم انرژی مثبتWink
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، saeed_anes ، battosai ، romance33 ، hooman_y ، free pigeon ، vania77 ، smpf
خیلی خوشحال شدم شنیدم.Big Grinایشالا همه زوذتر مصاحبه برید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، battosai ، فاطمه نوری ، romance33 ، smpf
از f2b f4 f3 خبر ندارین؟
پاسخ
تشکر کنندگان: فاطمه نوری ، saeed_anes ، smpf
(2014-05-17 ساعت 00:18)alisarvareharchiabi نوشته:  از f2b f4 f3 خبر ندارین؟

سلام، والله اینا خبر نیست ، بیشتر تجزیه و تحلیل و پیش بینی آینده از روی گذشته است. برای بقیه کتگوری ها هم تو همون سایت میشه تاریخچه را دید:
/http://www.immihelp.com/visa-bulletin-movement
البته ویزا بولتن یه پروسه دینامیک و غیر قابل پیش بینیه ، چون همه چیز بستگی به تعداد درخواستها داره که اونم دست هیچکس نیست. اگه به سایتهای انگلیسی زبان مراجعه کنید میبینید که خبره ترین وکلا هم در جواب میگند فقط باید منتظر بود و دید ویزا بولتن بعدی چی میگه، همین .
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، babak.n ، sib 24 ، فاطمه نوری ، battosai ، Shahabpk ، smpf
Sad 
(2014-05-16 ساعت 21:52)فاطمه نوری نوشته:  
(2014-05-16 ساعت 18:53)saeed_anes نوشته:  سلام دوستان، به سایت زیر سر بزنید جالبه :
و اما نکات:
۲- از ۶ بار قبلی ۲ تا ۲ بار عقبگرد پشت سر هم بوده، یعنی در دو ماه متوالی عقبگرد داشته، برای همین بعیده که این عقبگرد در ماه بعد هم وجود داشته باشه
۳- تقریبا عقبگردها در حول و حوش همین ماههای may تا July بوده و بعد از اون شروع به پیشرفت داشته
۴- با توجه به اینکه سال مالی ویزا بولتن از اکتبر شروع میشه ، در حقیقت در ۹ ماهی که از ویزا بولتن سال ۲۰۱۴ گذشته این کاتگوری تا حالا فقط ۷ روز پیشرفت داشته. و حتی اگه در بدبینانه ترین حالت سهمیه ۲۰۱۴ را پر شده بدونیم، از اکتبر ۲۰۱۴ که در حقیقت اول سال مالی ویزا بولتن هستش شاهد پیشرفت f2a خواهیم بود که احتمالا بیشتر از ۳۰ روز در هر ماه خواهد بود.
نتیجه گیری: خیییلی سخت نگیرید ، حداکثر از یکی دو ماهه دیگه با سرعت بسیار زیاد f2a پیش خواهد رفت
ممنون از اطلاع رسانیتون.خیلی خوب که همه همدیگر اپدیت کنیم.من هم از یه وکیل پرسیدم همین گفت.من کاملا با حرف شما موافقم و با توجه به اتفاقات سال های اخیر ویزا بولتن از اکتبر به بعد پیشرفت خیلی خوبی خواهد داشت این کتگوری.و به نظر من از اکتبر پیشرفتش خیلی بیشتر از 30 روز در هر ماه.
اینم انرژی مثبتWink

سلام به دوستان،من خیلی اطلاعات ندارم که در اختیار دوستان بزارم و بیشتردر حال بهره مندی از تجربیات دوستان هستم. با وجود این که از پسرفت ویزا بولتن کلی F2A خیلی ناراحت بودم اما خوندن همین پیامها کلی انرژی به آدم میده.خواستم از حضورتون و شیر کردن تجربیاتتون کلی تشکر کنم. به امید اینکه به زودی همه کارنت بشن
پاسخ
و اما نکات:
خیلی امیدوار کننده بود. من آمار سالهای قبل رو میدیدم هیچوقت نبوده که مثل هفت ماه گذشته هفت ماه پشت سرهم پیشرفت صفر روز باشه. درحقیقت زمان عقب رفت امسال با احتساب اون هفت ماه دوسال و یک ماه میشه و نه یک سال و چهار ماه و به همین دلیل بعید میدونم دوباره عقب‌گرد داشته باشیم. من هم شنیدم از اکتبر قراره دوباره بره جلو و باز بر اساس آمار گویا بیشترین حرکت به جلو ها همون چند ماه اول بعد از عقب‌گرده که یکجورهایی کامل اون رو جبران میکنه. باز هم مرسی از آمار.
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، شاپرک ، free pigeon ، saeed_anes ، sib 24 ، Shahabpk ، smpf
(2014-05-18 ساعت 08:51)hooman_y نوشته:  
و اما نکات:
خیلی امیدوار کننده بود. من آمار سالهای قبل رو میدیدم هیچوقت نبوده که مثل هفت ماه گذشته هفت ماه پشت سرهم پیشرفت صفر روز باشه. درحقیقت زمان عقب رفت امسال با احتساب اون هفت ماه دوسال و یک ماه میشه و نه یک سال و چهار ماه و به همین دلیل بعید میدونم دوباره عقب‌گرد داشته باشیم. من هم شنیدم از اکتبر قراره دوباره بره جلو و باز بر اساس آمار گویا بیشترین حرکت به جلو ها همون چند ماه اول بعد از عقب‌گرده که یکجورهایی کامل اون رو جبران میکنه. باز هم مرسی از آمار.

سلام، آره خوبه، فقط فکر کنم آخرش منو تو سرمای زمستون بکشونند ارمنستان !!!
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman_y ، واهيك آقاجاني ، Shahabpk ، ali999 ، romance33 ، shahriar2002 ، پدی ، smpf
با سلام و تشکر
من واسه شوهرم اقدام کردم F2A مارچ مدرک و فرم ۲۳۰ فرستادم و ۲ ماه قبل ایمیل دادند که ۲۶۰ انلاین پر کنیم و چون کارت پایان خدمتش فرستاده بود واسه تعویض متاسفانه صبر کردیم و دوباره بعد از ۹ ماه کارنت بودن از کارنت خارج شدیم با اختلاف ۴ ماه(priority date:sep2012) به نظرتون راهی داره یا باید صبر کنیم؟
خیلی ناراحتم.
پاسخ
تشکر کنندگان: saeed_anes ، shahriar2002 ، پدی ، smpf
(2014-05-26 ساعت 15:51)farnaz.f نوشته:  با سلام و تشکر
من واسه شوهرم اقدام کردم F2A مارچ مدرک و فرم ۲۳۰ فرستادم و ۲ ماه قبل ایمیل دادند که ۲۶۰ انلاین پر کنیم و چون کارت پایان خدمتش فرستاده بود واسه تعویض متاسفانه صبر کردیم و دوباره بعد از ۹ ماه کارنت بودن از کارنت خارج شدیم با اختلاف ۴ ماه(priority date:sep2012) به نظرتون راهی داره یا باید صبر کنیم؟
خیلی ناراحتم.

دوست عزیز، معلومه که راهی نداره، مدارک را کامل کنید و منتظر بمونید. و البته تا اون موقع و بعد از اون از زندگی لذت ببرید.
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: Farshid22 ، free pigeon ، پدی ، shahriar2002 ، farnaz.f ، smpf
دوستان بالاخره این سفرنامه من هم کامل شد. امیدوارم مفید باشه Smile
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
پیش بینی ویزا بولتن July 204:
http://blog.mygcvisa.com/2014/05/july-20...tions.html
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، واهيك آقاجاني ، shahram es ، sanbad ، shahriar2002 ، smpf
و باز هم coming soon
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، smpf
(2014-06-05 ساعت 08:56)babak.n نوشته:  و باز هم coming soon

آره، یکسالی بود دیگه ویزا بولتن چک نمیکردم تا این عقبگرد لعنتی اومد و . . .
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، smpf
دوستان کسی از v-visa اطلاعی داره؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: smpf
سلام دوستان
یه نامه ای رو United States Department of State برای ما فرستاده که خبر خیلی مسخره ای رو داده.
علما یه نظری بدن لدفن.
من که نفهمیدم آخه یعنیییییییییییییییییییییییییییییییی چیییییییییییییییییییییییییییی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان