کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2014-08-25 ساعت 21:13)hooman_y نوشته:  دوستان کسی از این Comprehensive Immigration Reform(CIR) خبر داره که قضیش چیه و در چه حد جدیه؟ من این خبر رو دیدم و اگر جدی باشه واقعا عالیه:

The U.S. Senate finally releases its version of a Comprehensive Immigration Reform (CIR) bill today. The Borde
Security, Economic Opportunity, and Immigration Modernization Act of 2013 proposes
to reform many aspects of the current immigration policy, including the
creation of a new Registered Provisional Immigrant Status (RPI) for the
undocumented immigrants. The prerequisite is that the border must be secured
first before any RPI petition will be approved. The following are the
highlights of the most important proposed changes:

Family-sponsored Immigration

Reduce the current four family preference categories
to two categories only: Unmarried adult children (of U.S. citizens);
married adult children (of U.S. citizens) who file before age 31, and
unmarried adult children of lawful permanent residents.

Lawful permanent residents will be able to petition
for their spouses and minor children (currently F2A) without regard to
visa numbers – just like U.S. citizens can do now.

The current F4 preference category will be
eliminated 18 months after the law is enacted – meaning that U.S. citizens
will no longer be able to petition for their brothers and sisters.

حرفش بود ولی فکر نمی کنم تصویب شده باشه ...Sad
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، sib 24 ، ali999 ، Shahabpk
(2014-08-26 ساعت 14:55)ایلیانا نوشته:  
(2014-08-25 ساعت 21:13)hooman_y نوشته:  دوستان کسی از این Comprehensive Immigration Reform(CIR) خبر داره که قضیش چیه و در چه حد جدیه؟ من این خبر رو دیدم و اگر جدی باشه واقعا عالیه:

[align=left]
The U.S. Senate ...

خب این اتفاق در مورد F2A افتاده ، من شاملش شدم . البته از وسط راه! در واقع این قانون میگه کسانی که با کتگوری F2A در پروسه صدور ویزا قرار میگیرند شامل محدودیت تعداد ماهیانه نمیشوند.
در مورد F4 هم متاسفانه تصویب شده!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shandiz ، ali999
آقای شهاب خب این یعنی چقدر زمان می بره پروسه f2a ؟ همون ۲ سال؟ یا کمتر؟
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، ali999 ، battosai
(2014-08-26 ساعت 18:50)Shahabpk نوشته:  
(2014-08-26 ساعت 14:55)ایلیانا نوشته:  

[align=left]
The U.S. Senate ...

خب این اتفاق در مورد F2A افتاده ، من شاملش شدم . البته از وسط راه! در واقع این قانون میگه کسانی که با کتگوری F2A در پروسه صدور ویزا قرار میگیرند شامل محدودیت تعداد ماهیانه نمیشوند.
در مورد F4 هم متاسفانه تصویب شده!

همچنین چیزی اتفاق نیافتاده وگرنه چیزی به نام priority date برای این گروه وجود نداشت. این قانون سال پیش پیشنهاد شده و اگر تا fall امسال تصمیمی دربارش گرفته نشه کلا از بین میره.
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، ali999 ، ایلیانا ، battosai
(2014-08-26 ساعت 21:35)شاپرک نوشته:  آقای شهاب خب این یعنی چقدر زمان می بره پروسه f2a ؟ همون ۲ سال؟ یا کمتر؟
مثل اینکه درست توضیح ندادم . درواقع این یک بخشی از قانونی بود که برای مکزیک تصویب کرده بودند که بخشی از اون شامل حال منم شد. به این بخش از متن ویزا بولتن توجه کنید.
NOTE: For September, F2A numbers EXEMPT from per-country limit are available to applicants from all countries with priority dates earlier than 22APR12. F2A numbers SUBJECT to per-country limit are available to applicants chargeable to all countries EXCEPT MEXICO with priority dates beginning 22APR12 and earlier than 01JAN13. (All F2A numbers provided for MEXICO are exempt from the per-country limit; there are no F2A numbers for MEXICO subject to per-country limit
.)

در واقع زمان بری پروسه F2A فرقی نکرده . فقط بخشی که قبل از 22 اپریل 2012 درخواست داده بودند شامل محدودیت کشوری نمیشدند که شامل حال منم شد . البته خیلی دیر!!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، hooman_y ، shandiz ، ali999
(2014-08-26 ساعت 21:35)شاپرک نوشته:  آقای شهاب خب این یعنی چقدر زمان می بره پروسه f2a ؟ همون ۲ سال؟ یا کمتر؟

وکیل ما که نسبت به بقیه واقع‌گرایانه تر به نظر میرسید زمان رو به ما بین یک تا یک و نیم سال گفت که فکر کنم همون یک و نیم سال درست‌تر باشه. پرونده‌ی همسرتون کدوم سرویس‌سنتر هست؟
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shahriar2002 ، شاپرک ، Shahabpk ، shandiz ، sib 24 ، پدی ، ali999
امیدوارم اینطور باشه. سرویس سنتر کالیفرنیاست.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، hooman_y ، amir2640 ، shandiz ، ali999
توی اکتبر که اولین ماه در سال - به اصطلاح - مالی 2015 حساب میشه امیدوارم که پیشرفت خوبی رو ببینیم
RolleyesSmile
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، Shahabpk ، shahram es ، bsbali ، free pigeon ، ایلیانا ، saeed_anes ، پدی ، hamid87 ، ali999 ، hamiii ، shahriar2002 ، vania77
اميدوارم تو همين روزها وقتي ويزا بولتين رو چك ميكنيم جلوي f2a بجاي تاريخ يك C بزرگ ببينيمRolleyes
مثل Aug 2013.....!!!!Tongue كه اين اتفاق افتاد.....Rolleyes
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، sib 24 ، شاپرک ، Shahabpk ، پدی ، shahriar2002 ، shandiz ، saeed_anes ، free pigeon
(2014-09-01 ساعت 05:12)vania77 نوشته:  اميدوارم تو همين روزها وقتي ويزا بولتين رو چك ميكنيم جلوي f2a بجاي تاريخ يك C بزرگ ببينيمRolleyes

امیدوارم جلو تمام گروها این حرفو ببینیم ... هممون از این سردرگمی در بیایم ...Big Grin
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، bsbali ، Shahabpk ، shahriar2002 ، shahram es ، amir2640 ، hamiii ، vania77 ، shandiz ، saeed_anes ، free pigeon ، battosai
(2014-09-01 ساعت 10:18)ایلیانا نوشته:  
(2014-09-01 ساعت 05:12)vania77 نوشته:  اميدوارم تو همين روزها وقتي ويزا بولتين رو چك ميكنيم جلوي f2a بجاي تاريخ يك C بزرگ ببينيمRolleyes

امیدوارم جلو تمام گروها این حرفو ببینیم ... هممون از این سردرگمی در بیایم ...Big Grin

سلام دوستان
حتما یه سری به این لینک بزنید تا کلی قوت قلب بگیرید.
http://www.visajourney.com/forums/topic/...015-ideas/
اونایی که میخونن که خوش به حاشون. برای اونایی که نمیخونن فقط بگم که انشاالله خبر های خوبی از پیشرفت ویزا بولتین برای کتگوری F2A در راهه.
به سلامتی
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، sib 24 ، shandiz ، saeed_anes ، hooman_y ، free pigeon
سلام دوستان
اونایی که میخونن که خوش به حاشون. برای اونایی که نمیخونن فقط بگم که انشاالله خبر های خوبی از پیشرفت ویزا بولتین برای کتگوری F2A در راهه.
به سلامتی
[/quote]

امیدواریم که همینطور باشه - اما اینها فقط نظر یک شخص بود ! نمیشه یک منبع در نظر گرفتش به نظر من
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، پدی ، shahriar2002 ، شاپرک ، shandiz ، hamiii
[/quote]
(2014-09-02 ساعت 05:43)babak.n نوشته:  سلام دوستان
به سلامتی

امیدواریم که همینطور باشه - اما اینها فقط نظر یک شخص بود ! نمیشه یک منبع در نظر گرفتش به نظر من
[/quote]

من هم امیدوارم. البته در حقیقت ویزا بولتین اونقدرها هم مهم نیست. مهم اینه که قبل از PD ما چند نفر پرونده دارن. تعداد این پرونده ها هست که تعیین کننده هست. با این حال راجع به اون لینک باید بگم که اگه هر 4 صفحه ی اون تاپیک رو بخونید (مخصوصا جایی که به ویزا تایم لاین اشاره میکنه) متوجه میشیم که دلایل زیادی وجود داره که ایشاالله ویزا بولتین پیشرفت خوبی داشته باشه در آینده نزدیک.
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، hooman_y ، shahriar2002 ، battosai ، vania77
ویزا بولتین با همون PD هایی که شما میگید پیشرفت میکنه.

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، shahriar2002 ، شاپرک
سلام .. میشه یه نفر من رو راهمنمایی کنه ؟ من الان گرین کارتم رو گرفتم و برای چند ماه اومدم ایران و تازه عقد کردم .. حالا چه جوری باید برای همسرم درخواست بدم ؟ فقط I-130 رو پر کنم به همراه ترجمه مدرک ازدواج و شناسنامه هامون رو بفرستم کافیه ؟می تونم ایمیل کنم همه رو ؟اگه میشه یکی راهنماییم کنه
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:1 اکتبر 2014
سرویس سنترکالیفرنیا
پ.د :8 اکتبر 2014
تاريخ اپروو: 24 فوریه 2015
دريافت كيس نامبر: 19 می 2015 -ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان