کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
CPD عزیز - تبریک میگم و امیدوارم که شاد باشید
حتما دوستانی که اطلاع کامل دارند پاسخ شما رو میدند و ما هم استفاده میکنیم چون دیر یا زود این مسیر رو هم ما بریمSmile
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: cpd
(2014-09-06 ساعت 13:34)cpd نوشته:  سلام .. میشه یه نفر من رو راهمنمایی کنه ؟ من الان گرین کارتم رو گرفتم و برای چند ماه اومدم ایران و تازه عقد کردم .. حالا چه جوری باید برای همسرم درخواست بدم ؟ فقط I-130 رو پر کنم به همراه ترجمه مدرک ازدواج و شناسنامه هامون رو بفرستم کافیه ؟می تونم ایمیل کنم همه رو ؟اگه میشه یکی راهنماییم کنه

سوالتون رو تو تاپیک اشتباهی پرسیدید دوست عزیز . برید تو تاپیک ویزا های نامزدی و ازدواج. اونجا به سوال شما پاسخ میدهند.
تاپیک ویزای نامزدی و ازدواج امریکا
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
تشکر کنندگان: cpd ، battosai ، پدی
سلام دوستان. من بعد از دو ماه برگشتم ايران البته دست پرررر Smile
اول از همه كه سوشل سكيوريتي رسيد دستم و بعدش حساب باز كردم. كرديت هم بهم دادن و بعدش هم گرين كارد رسيد. تو اين مدت هم گواهينامه رو گرفتم و اخر هم براي پاس سفيد اقدام كردم و كارهاي انگشت نگاريشو انجام دادم و برگشتم ايران و بالاخرههههه با اجازه اقاي امريكا ازدواج كردم Smile
همه مدارك رو سريع اماده كرديم و .... با خبر خوب حركت ويزا بولتن (اينبار براي گروه f2a) مدارك رو پست كرديم و تمام اميدمون اينه كه تو همين دو سالي كه من اجازه بيرون بودن از امريكا رو دارم كار همسرم هم درست بشه.
يك سوال: كسي هست كه تجربه پاس سفيد رو داشته باشه ؟ ميخوام ببينم زماني كه همسرم ميره سفارت و ازش ميپرسن همسرت(من) كجاست، مشكلي نداره بگه با پاس سفيد ايرانه؟؟؟!!!
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، شاپرک ، battosai ، amir2640 ، shahriar2002 ، پدی ، Shahabpk ، USA2014
سلام دوستان.ویزا بولتن اکتبر اعلام شد.1 فوریه ۲۰۱۳.یکماه جلو رفت.
گروه f2a
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، پدی ، armehraboon ، vania77 ، Shahabpk ، dreamer60
بولتن اکتبر

[عکس: 75C3n]

F1 22 MAY 07
F2A 01 FEB 13
F2B 01 NOV 07
F3 01 DEC 03
F4 22 JAN 02
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: shandiz ، vania77 ، hamid87 ، babak.n ، پدی ، Shahabpk ، battosai ، amir2640 ، dreamer60 ، مير منصور
فقط یک ماه. چه امیدی بسته بودیم برای پیشرفت هفت-هشت ماهه Smile)
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، vania77 ، Shahabpk ، hamiii ، پدی ، dreamer60
F2B دوماه - خوشجالمون کرد
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، vania77 ، battosai ، Shahabpk ، hamid87 ، bsbali ، sib 24
(2014-09-09 ساعت 20:20)hooman_y نوشته:  فقط یک ماه. چه امیدی بسته بودیم برای پیشرفت هفت-هشت ماهه Smile)

باز هم خدا رو شکر. ایشاالله که در ماه های دیگه این اتفاق بیافته. امید داشتن که چیز بدی نیست. خیلی هم خوبه. فقط شکمتون رو صابون نزنید(طبق ضرب المثل معروف ایرانی).
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، hooman_y ، free pigeon ، امیربهادر ، dreamer60
دوستان چند وقت پيش از طريق يكي از اعضا مهاجر سرا با سايتي آشنا شدم كه بولتين هاي هر ماه رو زود تر حدس ميزنه و تو اين مدت كه اخبارش رو دنبال كردم هميشه درست از آب در اومده و يك قسمتي داره كه با وارد كردن pd و چند اطلاعات ديگه تاريخ كارنت شدنتون رو تخمين ميزنه با اينكه خيلي اميدوار كننده نبودSad لينكش رو براي شما هم گذاشتم تا اگر خواستيد ببينيد! البته از ته دلم اميدوارم اشتباه حساب كنه!!!براي من تاريخ ١١ ماه ديگه گفتSad (خدايا كمك..!)
البته خودش توضيح داده ممكنه تغير كنه و اين بر اساس اطلاعات تا الانه ...!!
براي ديدن اينجا كليك كنيد
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، پدی ، shahram es
(2014-09-14 ساعت 05:06)vania77 نوشته:  دوستان چند وقت پيش از طريق يكي از اعضا مهاجر سرا با سايتي آشنا شدم كه بولتين هاي هر ماه رو زود تر حدس ميزنه و تو اين مدت كه اخبارش رو دنبال كردم هميشه درست از آب در اومده و يك قسمتي داره كه با وارد كردن pd و چند اطلاعات ديگه تاريخ كارنت شدنتون رو تخمين ميزنه با اينكه خيلي اميدوار كننده نبودSad لينكش رو براي شما هم گذاشتم تا اگر خواستيد ببينيد! البته از ته دلم اميدوارم اشتباه حساب كنه!!!براي من تاريخ ١١ ماه ديگه گفتSad (خدايا كمك..!)

آخ آخ چک کردم مال همسر من ۹ ماه دیگه شد.SadSadSad
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان: vania77
(2014-09-14 ساعت 10:31)sib 24 نوشته:  
(2014-09-14 ساعت 05:06)vania77 نوشته:  دوستان چند وقت پيش از طريق يكي از اعضا مهاجر سرا با سايتي آشنا شدم كه بولتين هاي هر ماه رو زود تر حدس ميزنه و تو اين مدت كه اخبارش رو دنبال كردم هميشه درست از آب در اومده و يك قسمتي داره كه با وارد كردن pd و چند اطلاعات ديگه تاريخ كارنت شدنتون رو تخمين ميزنه با اينكه خيلي اميدوار كننده نبودSad لينكش رو براي شما هم گذاشتم تا اگر خواستيد ببينيد! البته از ته دلم اميدوارم اشتباه حساب كنه!!!براي من تاريخ ١١ ماه ديگه گفتSad (خدايا كمك..!)

اميدوارم همونطور كه خود سايت گفته با پارامتر هاي مختلف اين پيشبيني هم عوض بشه ولي از طرفي هم بهتره منطقي باشيم و بپذيريم هنوز كلي طول ميكشه ،مثلا خود من اگه بخواهم براي ١١ ماه منتظر باشم كلي برنامه ريزيم فرق داره تا اينكه هر ماه به اميد موجزه اين مدت رو از دست بدم ! حالا كه چاره اي نيست دونستن واقعيت بهتره به نظرم...!Sad
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، sib 24 ، free pigeon
بچه ها من شرایطون رو نمیدونم
این نظرم کلی و دوستانس . حتما که خودتون میدونید و شاید هم دارید همین کار رو میکنید
بچه هایی که تقریبا یک سال مونده به کارنت شدنشون - 4 چنگولی بچسبید به زبان . من با ویزای توریستی سه ماه آمری ک ا بودم و اینرو لمس کردم.
هرچقدر زبان بخونیم کمه. حتی اگر IELTS هم دارید باز هم listening کار کنید.
زمان میگذره و بالاخره همه کارنت میشیم اما اینکه با چه شرایطی وارد این کشور بشیم مهمه. به امید موجزه نشستن کاری رو پیش نمیبره vania 77 عزیز.
امیدوارم جنبه ی نصیحت نداشته باشه حرفم . موفق باشید

پاسخ
(2014-09-14 ساعت 12:29)vania77 نوشته:  
(2014-09-14 ساعت 10:31)sib 24 نوشته:  
سلام بچه ها منم چک کردم: آگوست 2022!
در حالی که تا یک ماه پیش قرار بود وقت سفارت بهمون بدن و ما همه کارهامون رو برای رفتن کرده بودیم!!
تو امضای من بخونید که چجوری کیسم کامباین شد و دوباره برگشت خورد و کتگوریم تغییر کرد؟!
امیدوارم برای شما روان و سریع و بی مشکل پیش بره
موفق باشید.

اميدوارم همونطور كه خود سايت گفته با پارامتر هاي مختلف اين پيشبيني هم عوض بشه ولي از طرفي هم بهتره منطقي باشيم و بپذيريم هنوز كلي طول ميكشه ،مثلا خود من اگه بخواهم براي ١١ ماه منتظر باشم كلي برنامه ريزيم فرق داره تا اينكه هر ماه به اميد موجزه اين مدت رو از دست بدم ! حالا كه چاره اي نيست دونستن واقعيت بهتره به نظرم...!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی
(2014-09-15 ساعت 04:51)babak.n نوشته:  بچه ها من شرایطون رو نمیدونم
این نظرم کلی و دوستانس . حتما که خودتون میدونید و شاید هم دارید همین کار رو میکنید
بچه هایی که تقریبا یک سال مونده به کارنت شدنشون - 4 چنگولی بچسبید به زبان . من با ویزای توریستی سه ماه آمری ک ا بودم و اینرو لمس کردم.
هرچقدر زبان بخونیم کمه. حتی اگر IELTS هم دارید باز هم listening کار کنید.
زمان میگذره و بالاخره همه کارنت میشیم اما اینکه با چه شرایطی وارد این کشور بشیم مهمه. به امید موجزه نشستن کاری رو پیش نمیبره vania 77 عزیز.
امیدوارم جنبه ی نصیحت نداشته باشه حرفم . موفق باشید

دوست عزيز باهاتون كاملا موافقم , منظور منم همين بود, حلا كه ناخواسته اين همه زمان داريم بهتره براش برنامه ريزي كنيم و چقدر خوبه اينجا همه تجربياتشونو در اختيار هم ميزارن حتي اگر اسمش نصيحت باشه هم بهترين پيشنهاد رو دادينBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، free pigeon ، armehraboon ، amir2640 ، babak.n
(2014-09-15 ساعت 18:00)vania77 نوشته:  دوستان چند وقت پيش از طريق يكي از اعضا مهاجر سرا با سايتي آشنا شدم كه بولتين هاي هر ماه رو زود تر حدس ميزنه و تو اين مدت كه اخبارش رو دنبال كردم هميشه درست از آب در اومده و يك قسمتي داره كه با وارد كردن pd و چند اطلاعات ديگه تاريخ كارنت شدنتون رو تخمين ميزنه با اينكه خيلي اميدوار كننده نبودSad لينكش رو براي شما هم گذاشتم تا اگر خواستيد ببينيد! البته از ته دلم اميدوارم اشتباه حساب كنه!!!براي من تاريخ ١١ ماه ديگه گفتSad (خدايا كمك..!)

نگران پیشبینی این سایت نباشید. تا دو ماه پیش قبل از پیشرفت ۱۰ ماهه f2a پیشبینی این سایت برای من سه سال دیگه بود! بعد از دو ماه الان برای من رو میزنه یک سال دیگه تقریبا. من فکر کنم زمان واقعیش چیزی بین ۶ تا ۸ ماه دیگه باشه.
F2A
PD: March 10, 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: vania77 ، sib 24 ، شاپرک ، مير منصور

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان