کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
دوستان گروه f4 فقط برای کسانی که سفارتشون ترکیه هست
حدود
14طول میکشه سفارت دبی
12
سال
طول میکشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه اصن ربطی به سفارت نداره .
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet
دوست عزیز پس چرا دوستانی که پرونده در سفارت دبی دارن نزدیک به 12ساله رفتن به امریکا ولی دوستان دیگه پرونده در سفارت ترکیه دارن 14سال رو تمام کردن هنوز دعوت به مصاحبه تازه شدن شلوغ ترین سفارت مهاجرتی سفارت ترکیه هست اینو همه میدونن برو تحقیق کن به حرف من میرسی کسانی که در گروه f4 صداشون در اومده وهنوز کارشون برای امریکا اوکی نشده گروهی هستن که پرونده در سفارت ترکیه دارن هنومه دوستان که پرونده در سفارت ترکیه دارن در همین مهاجر سرا هستن نیازم به تحقیق نیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
وقت مصاحبه بله اما میزان سال منتظر بودنشون یکی هست . تا کارنت شدنشون.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من درسته تازه اومدم در جمع دوستان مهاجر سرا ولی به حدی من در مورد گروه f4 تحقیق کردم خدا خودش میدونه حتا به دکتر وتن خواه وکیل مهاجرتی گرین کارتم زنگ زدم سفارت امریکا در ترکیه درحال برسی چندین پرونده هست پروندهای مهاجرتی خانوادگی پروندهای سر مایه گزاری پروندهای UN که خیلی سر سفارت امریکادر ترکیه رو شلوغ کرده بخصوص حالا به خاطر این داعش همه به UNپناه بردن در ترکیه وبیشترین برسی کننده این مهاجرهای کرد رو امریکا پذیرفته
پاسخ
تشکر کنندگان:
واقعا انتظار سخته منم در انتظار هستم ولی خدایش من دوست خودم همین امسال مهاجرت کرد به امریکا F4تازه 12سال رو تمام کردبود تکمیلی پروندش 2003بود ولی دوستانی هستن تکمیلی پروندشون 2001هست ودر سفارت ترکیه درحال برسی هستن تازه میخوان دعوت به مصاحبه شن من حقیقت رو دیدم همینه من نمیخوام دوستان رو نا امید کنم ولی این انصاف نیست باید سفارتها باهم هماهنگ باشن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-06 ساعت 13:21)alisarvareharchiabi نوشته:  وقت مصاحبه بله اما میزان سال منتظر بودنشون یکی هست . تا کارنت شدنشون.

علی جان درست میگن ربطی به سفارت نداره.اما علی جان اخه تفاوت وقت سفارت 2 سال فکر کنم یکم غیر معقوله!به نظر من این تفاوت ها فقط ناشی از کامل و ناقص بودن پرونده هر شخص داره و اصلا ربطی به سفارت نداره!
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، KingNothing ، milad_magnet
MOM عزیز والا به خدا من تفاوتهای دیدم در بین پروندهای مهاجرتی خانوادگی امریکا که نگو بیشترین کم توجهی هم در سفارت ترکیه بوده خودتم امار بگیر همه دوستان در این مهاجر سرا سفارت ترکیه لامصب هستن و واقعا دارن ادمو نا امید میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:
اميد عزيز على دقيقاً درست ميگه زمان انتظار براي كارنت شدن هيچ ربطي به سفارت ندارد و فقط به ويزا بولتن و اداره مهاجرت مربوط ميشه اما سفارت ممكنه وقت مصاحبه را كمي زود يا دير تر بده آن هم در حد چند ماه فقط كه كاملاً طبيعي هست مثلا سفارت امريكا در كشورى مثل انگليس كه اتباع ان بدون ويزا ميتوانند به امريكا بروند يا متقاضي براي اقامت امريكا كمتر است و مردم از كشوري مثل ايران كه ايالات متحده در آنجا سفارت ندارد به دلايل مختلف(فاصله،هزينه و ويزا) خيلي كمتر مراجعه ميكنند مسلماً خلوت تر است از امارات و تركيه و ارمنستان لطفاً اطلاعات غلط به دوستان ندهيد

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، KingNothing
(2015-02-06 ساعت 13:31)ooomid311 نوشته:  واقعا انتظار سخته منم در انتظار هستم ولی خدایش من دوست خودم همین امسال مهاجرت کرد به آمریکا F4تازه 12سال رو تمام کردبود تکمیلی پروندش 2003بود ولی دوستانی هستن تکمیلی پروندشون 2001هست ودر سفارت ترکیه درحال برسی هستن تازه میخوان دعوت به مصاحبه شن من حقیقت رو دیدم همینه من نمیخوام دوستان رو نا امید کنم ولی این انصاف نیست باید سفارتها باهم هماهنگ باشن

امید جان این پرونده دوستتان واقعا عجیب است.ویزا بولتن داره میگه پرونده های ایپریل 2002داره بررسی میشه چطور کسی که پرونه اش مربوط به 2003است کارش درست شده است؟این واقعا برایم عجیب است .امید جان و دوستان عزیز اگر میتوانید لطفا مرا از این ابهام بزرگی که برایم پیش امده نجات دهید:-Dممنون
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-06 ساعت 14:30)mom نوشته:  
(2015-02-06 ساعت 13:31)ooomid311 نوشته:  واقعا انتظار سخته منم در انتظار هستم ولی خدایش من دوست خودم همین امسال مهاجرت کرد به آمریکا F4تازه 12سال رو تمام کردبود تکمیلی پروندش 2003بود ولی دوستانی هستن تکمیلی پروندشون 2001هست ودر سفارت ترکیه درحال برسی هستن تازه میخوان دعوت به مصاحبه شن من حقیقت رو دیدم همینه من نمیخوام دوستان رو نا امید کنم ولی این انصاف نیست باید سفارتها باهم هماهنگ باشن

امید جان این پرونده دوستتان واقعا عجیب است.ویزا بولتن داره میگه پرونده های ایپریل 2002داره بررسی میشه چطور کسی که پرونه اش مربوط به 2003است کارش درست شده است؟این واقعا برایم عجیب است .امید جان و دوستان عزیز اگر میتوانید لطفا مرا از این ابهام بزرگی که برایم پیش امده نجات دهید:-Dممنون

به نظرم تكميل پروندش ٢٠٠٣ بوده تاريخ اقدام كردنش ٢٠٠١ بوده، اميد جان اطلاعاتش ناقصه
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان: mom
نه تکمیلی کامل پروندش 2003 بود بعد دوستان جریان این Coming Soonدر ویزا بولتین چیه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-06 ساعت 14:58)ooomid311 نوشته:  نه تکمیلی کامل پروندش 2003 بود بعد دوستان جریان این Coming Soonدر ویزا بولتین چیه

يعني تا چند روز اينده اعلام خواهد شد

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
با سلام من هم با اين نظر موافقم كه سفارت آنكارا براى f4 داره واقعا كم كارى ميكنه من خودم 2ماه از كارنت شدنم ميگذره

ولى خبرى از مصاحبه نيست
پاسخ
تشکر کنندگان: ooomid311
سلام دوستان روزی که مصاحبه داشتم خانمی که همراه ما بود تا بریم ابوظبی برای مصاحبه سال 2003براش اقدام شده بود و برای ما 2002 بود نمیدونم شاید برای ایشون تنها بودن زودتر بررسی کرده بودن و برای کیس ما که 4 نفر بودیم بیشتر باید بررسی میشد که البته ان قانون شامل فرزندانم نشد همه اینها بستگی به هر کیسی داره وباز یادمه که دوستی از همین مهاجر سرا 1 ماه با من تاریخش فرق میکرد ولی ما 3 ماه بعداز او به مصاحبه دعوت شدیم بهر حال چاره ای نیست این کم کاریها از طرف سفارت را باید پذیرفت حالا سخترینش زمانی هست که شما بعد مصاحبه هر روز باید سایت سفارت رو چک کنی پس دوستان باید صبور باشیم بقول دوستمون (میر منصور ) دیرو زود داره سوخت و ساز نداره به امید روزهای خوب برای همه مهاجرین

9

9
پاسخ
تشکر کنندگان: ooomid311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان