کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
شما دومال داره میگذره دوستم بهار توی مهاجر سرا هست 4ماه بیشتر فکر کنم والا من میگم دوستم 2003بود تکمیلی کامل پروندش رفت امریکا همه تعجب میکنن واقعا تعجب نداره من با چش خودم دیدم ودر امریکا هم با من در وایبر صحبت کرد
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز از ما بهترون نیست چرا نمیخواد قبول کنید ویزا بولتین درسته 2002رو نشون میده ولی کسانی هستن 2003حالا امریکا هستن بله قربان وقبول کنید شما از سفارت ترکیه به این مدت زمان زیاد افتادید چون واقعا سفارت خیلی خیلی شلوغی هست من روزی که به وکیلم ز زدم گفت فقط خدارو شکر کن پروندت سفارت ترکیه نیست وگرنه صبر ایوب باید باشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
به هیچ عنوان امکان نداره پرونده یک نفر رو یکسال زود تر بررسی کنن مگر اینکه قضیه سیکرت باشه که اون هم احتمالش 1 در هزار هست تازه اکر اونطوری هم باشه اصلا نوع پرونده رو تغییر میدن .
مطمئن باشید سفارت قانون خودشون رو زیر پا نمیزارن (تا وقتی نیاید اینجا نمیفهمید قانون چقدر مهمه) اگر هم کسی بوده که 2003 اقدام کرده مطمئنا نوع پرونده اش فرق داشته پس فکرتون رو با این چیزا بهم نریزید برید زبان بخونید که خیلی بدردتون میخوره.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، واهيك آقاجاني ، battosai ، sib 24 ، amir2640
مهتاب پروندش مال تركيه نيستش ولي اونم ١٤ سال منتظره اميد جان اونو چه جوري توجيه ميكني؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-02-07 ساعت 11:42)montazerf4 نوشته:  مهتاب پروندش مال تركيه نيستش ولي اونم ١٤ سال منتظره اميد جان اونو چه جوري توجيه ميكني؟
كيس f4 سفارت ankara تاريخ اقدام اوليه jul2002 تاريخ مصاحبه may2015 دریافت برگه صورتي ٩ اپديت كلير شدن sep 2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام اقا امید. بقول دوست خوبمون چرا وقتمون سر این چیزا بزاریم باید زبان بخونبم در ضمن کیس با کیس هم فرق میکنه بهر حال چند ماه دیر و زود کار انجام میشه باید صبور بود. اقا امید فکرت رو برای این چیزها مشغول نکن باید اینقدر انرژی داشته باشیم که کارهای سخت در انتظار همه ماست اینقدر میدونم که f4 باید 14 سال منتظر بمونه من خودم feb 2002 اقدام برام شد و ژانویه 2015 رفتم مصاحبه در ابوظبی با گرفتن برگه ابی حالا خدا میدونه کی ویزا میدن پس باید منتظر بود به امید خبرهای خوب برای شما دوست عزیز
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، amir2640 ، battosai ، babak.n
سلام به همه ی دوستان اقا امید این دوسال مربوط به زمانی میشه,ویزا بولتن دوسال عقب گرد کرد بعد هم شروع به جلو رفتن کرد گاهی اصلا تکون نمی خورد یا مثلا تو هر ماه یک هفته جلو میرفت یعنی برا هر ماه چهار ماهرطول می کشید ولی خانواده,من سال 2000گرین کارت گرفتن از طریق خواهر و برداری13 سال زمان برد منم سال 2002 اقدام کردم اپریل و منتظرم 13سالم پر شه لحظه شماری فقط انتظار رو طولانی تر میکنه امیدوارم هرچه زودتر این انتظار تموم شه Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: montazerf4 ، amir2640
سلا دوستان من برادرم ۲ ماه پیش برام فرمهای مهاجرتو پر کرده وفرستاده ولی هنوز شماره کیس برامون نیومده کسی میدونه کی شماره کیس رو میدن ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
قانون 11 یا 12 سالی وجود نداره این چیزی هست بین این پرونده ها جا افتاده بوده و برای اینکه بیشتر موقع ها بین 10 تا 12 سال بوده دیگه تو زبون ها افتاد که 11 یا 12 سال بیشتر طول نمیکشه قانونش اینه که هر وقت کارشون با پرونده شما تموم بشه بفرستن برای سفارت و شما برید مصاحبه (که معمولا بیشتر 11 سال میشه) از اونجایی که پرونده ها به نوبت و تاریخ هست شما میتونید حدس بزنید کی نوبت شما میشه مگر نه میتونستن بدون دلیل سالها در انتظار نگه دارنتون و بگن هنوز داریم روش کار میکنیم. یه بار دیگه میگم بیخیال همه چی بشید و برید هر چی پول دارید بدید زبان بخونید .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان:
آقایون خانوما لطفا گرد و خاک نکنید... کمی مطالعه کنید همه چیز توی این انجمن ها نوشته شده... کشکی که نیست که چون عموزاده من مثلا 7 ساله گرفته منم باید 7 ساله بگیرم یا اینکه ترکیه طول میکشه چون پرچمشون قرمزه و مثنوی هفتاد من...

حساب کتاب داره برادر جان... برید بخونید... پس من (و خیلی از عزیزان قبل از من) اینهمه نطق و خطابه کرده بودند به آو (آب) ...؟؟

حساب مدت زمان انتظار برای کارنت شدن فرمولهای پیچیده ای داره که حتی خود NVC هم سر درنمیاره 6 ماه دیگه چی به چیه... برای همینه که آقوی Charles Oppenheim که رئیس دپارتمان گزارشات و کنترل ویزا سنتر هستند، هر 3 ماهی یکبار کنفرانس خبری میذارن و میگن چی به چیه...

وقتی کیس شما تو NVC نگه داشته شده، تا زمان کارنت شدن، مدارک شما آمریکاست... ترکیه هیچ فرقی با لیختنشتاین نداره!!

وقتی کیس رفت به سفارت دم دمای کارنت شدن؛ دیگه شلوغی سفارت و خلوتی تاثیر گذار میشه ولی فوقش 6-5 ماه... اگه عمه من روز درخواست نقص پرونده داشته دلیل نمیشه عموی شما کیسش 12 سال طول بکشه...
این وسط ماجرای کلیرنس یه قصه جداست... وقتی من دانشگاه بودم تو آمریکا بچه هایی که رفته بودن دکترای مکانیک از کابل درخواست داده بودن همگی سینگل انتری گرفته بودن با یکسال کلیرنیس... به فکر آخرتتون باشید برادرا... ما رو از کلیرنس نترسونید... ولی از شوخی گذشته دیگه اون قصه عمه قزی نیست... کیس شما بروز شده و دیگه به هر کسی به شکل فردی نگاه میشه نه طبق قانون کلی...

از من میپرسید، خیلی توضیحات اضافه ندید مگر اینکه بپرسند... اینکه شما فوق لیسانس مکانیک گرایش سیالات در دانشگاه امیرکبیر دارید با 3 مقاله ISI شاید بدرد پز دادن تو جمع فک و فامیل بخوره ولی با یک مهندس مکانیک دانشگاه علی آباد کتول (برای اونها) فرقی نداره. جواب سوالی رو ندید مگر ازتون بپرسن تا از صراط کلیرنس به سلامت گذر کنید... خود دانید!!

(2015-02-07 ساعت 21:34)alireza2691 نوشته:  سلا دوستان من برادرم ۲ ماه پیش برام فرمهای مهاجرتو پر کرده وفرستاده ولی هنوز شماره کیس برامون نیومده کسی میدونه کی شماره کیس رو میدن ؟

منظورتون از فرمهای مهاجرت؛ درخواست تشکیل پرونده هست؟؟ و اینکه آیا رسید I-130 رو دریافت کردید یا نه؟
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، babak.n ، amir2640 ، battosai
اين حرف ها رو ول كنيد ، coming soon رو بچسبيد٠ اميدوارم كه اين ماه برا همه گروهها حسابي پيشرفت كنه و فردا خيليا بيان بگن كارنت شدن
پاسخ
تشکر کنندگان: free pigeon ، babak.n ، battosai ، sib 24 ، amir2640
سلام دوستان من برادرم حدود ۲ ماه پیش برام فرمهای I-130 مهاجرتو پر کرده و فرستاده ولی رسید اداره مهاجرت که شماره پرونده روش هستش هنوز برامون نیومده کسی میدونه که این رسید کی میاد وچگونه پیگیری کنیم ؟ ممنون میشم اگه کمک کنید مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام. من یک سوال داشتم. مادر بزرگم ۴ سال قبل درخواست ویزا مهاجرتی ۱۳۰ داده برای پسرش (پدر من) و الان تازه درخواست اپروو (قبول) شده. حالا ۲ تا سوالم اینه که:
۱- آیا ۴ سال پیش مادربزرگم برای عروسش (مادر من) هم میتونسته درخواست ۱۳۰ بده یا فقط برای پسرش (پدر من) میتونسته اقدام کنه؟ خب آخه الان مادرم چطور بره آمریکا همراه پدرم؟
۲- الان ۱۰۰ روز گذشته از قبول شدن درخواست ۱۳۰ پدرم توسط USCIS ولی هنوز از NVC - National Visa Center خبری نشده. چکار باید کنیم؟ آخه گفته بودن که ظرف ۳۰ تا ۹۰ روزه نامه لازم برای گرفتن وقت سفارت را پست میکنن برای مادر بزرگم.
--- با تشکر از همه
پاسخ
تشکر کنندگان: behdadK
(2015-02-09 ساعت 21:53)boston نوشته:  سلام. من یک سوال داشتم. مادر بزرگم ۴ سال قبل درخواست ویزا مهاجرتی ۱۳۰ داده برای پسرش (پدر من) و الان تازه درخواست اپروو (قبول) شده. حالا ۲ تا سوالم اینه که:
۱- آیا ۴ سال پیش مادربزرگم برای عروسش (مادر من) هم میتونسته درخواست ۱۳۰ بده یا فقط برای پسرش (پدر من) میتونسته اقدام کنه؟ خب آخه الان مادرم چطور بره آمریکا همراه پدرم؟
۲- الان ۱۰۰ روز گذشته از قبول شدن درخواست ۱۳۰ پدرم توسط USCIS ولی هنوز از NVC - National Visa Center خبری نشده. چکار باید کنیم؟ آخه گفته بودن که ظرف ۳۰ تا ۹۰ روزه نامه لازم برای گرفتن وقت سفارت را پست میکنن برای مادر بزرگم.
--- با تشکر از همه

دوست عزيز مادر بزرگ شما احتمالاً از شاخه F3 براي پدر شما اقدام كرده كه مادر شما هم به عنوان همسر پدرتون ميتونم گرين كارت بگيرن اما به اين زودي ها انجام نخواهد شد الان دارن به پرونده هاي ژانويه ٢٠٠٤ رسيدگي ميكنند حالا بايد ببيني PD پدر شما چه تاريخي ميباشد

Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، battosai ، boston
سلام بسیار ممنونم جناب milad_magnet
Priority Date سال ۲۰۱۰ بوده. در فرم ۱۳۰ مادر بزرگم "برای فرزند" اقدام کرده. یعنی بعدا پدرم باید جداگانه برای مادرم درخواست بده؟
۱۰۰ روز پیش مادربزرگم یک نامه (قبولی درخواست ۱۳۰) گرفته که توش صراحتا ذکر کردن: بین ۳۰ تا ۹۰ روز دیگه براتون یه نامه میاد. وقتی کد رهگیری WAC را در USCIS چک میکنم میگه براتون approval notice فرستادیم؛ اما هنوز نامه ای دریافت نشده... ما نگرانیم نامه اومده و گم شده
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان