کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2015-07-11 ساعت 13:25)babak.n نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 23:43)KingNothing نوشته:  دوستان امروز من رسما كارنت شدم. در اين لحظات شادي ميخوام بگم دوستتون دارم و اميدوارم شادي شما رو هم ببينم...

من رسما تبریک عرض میکنم آقا . امیدوارم ویزای یکضرب بگیری Wink

ما هم با شما شاد شديم. اميدوارم به همه آرزوهاتون برسين
پرونده: F3
تاريخ اپلاي: 2004 Sep
شماره كيس:***ANK201056

مصاحبه : 4Aug 2016

پاسخ
تشکر کنندگان: KingNothing ، bsbali ، hamid87 ، محمد. ، zari-mlk ، amir2640
سلام دوستان
با تبریک به دوستانی که کارنت شده اند ،
چند سوال داشتم حدودا بعد از چه مدت از شما درخواست می شود که فرم های جدید مثل DS و یا هزینه های جدید را پرداخت کنید چون من الان 2 سال 7 ماه می شود که نامه case number را دریافت کردم ولی دیگر از آن زمان نامه ای برای من ارسال نشده است ؟
یک سوال دیگه اینکه آیا کسی از دوستان در سایت USCIS عضو شده است که تغییرات با ایمیل به ایشان اطلاع داده شود؟ اگر تغییرات از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود آیا هر تغییر اطلاع رسانی می شود و یا اصلا پیشنهاد می دهید عضو شوم؟
باسپاس
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: hamid87 ، پدی
دوستان بعد از پر کردن فرم ds_260 در کتگوری f2b باید چه کار کنیم ؟آیا منتظر فرم affidavit of support از NVC باید باشیم یا خودمون پر کنیم به همراه مدارک بفرستیم ؟ خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه واقعا سردر گم هستم و pd:15 Aug. 2007 بوده و تا به امروز ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-11 ساعت 17:51)bsbali نوشته:  سلام دوستان
چند سوال داشتم حدودا بعد از چه مدت از شما درخواست می شود که فرم های جدید مثل DS و یا هزینه های جدید را پرداخت کنید چون من الان ۲ سال ۷ ماه می شود که نامه case number را دریافت کردم ولی دیگر از آن زمان نامه ای برای من ارسال نشده است ؟
یک سوال دیگه اینکه آیا کسی از دوستان در سایت USCIS عضو شده است که تغییرات با ایمیل به ایشان اطلاع داده شود؟ اگر تغییرات از طریق ایمیل اطلاع رسانی می شود آیا هر تغییر اطلاع رسانی می شود و یا اصلا پیشنهاد می دهید عضو شوم؟
باسپاس

بستگی به کیستون داره... معمولا چند ماهی قبل از کارنت شدن بهتون تماس میگیرند... نامه ای که می فرستند، Welcome Letter نامیده می شود. کیس نامبر رو بعضی وقتها سالها قبل از کارنت شدن به شما میدن و دیگه ازشون خبری نمیشه و این کاملا عادی هست.

سوال دوم: معمولا آره... خصوصا اگه شما Beneficiary باشید. حتما ایمیلتون رو بهشون بدید. اینطوری به سریعترین و مطمئن ترین روش ممکن از تغییرات پرونده مطلع میشید.
F2B
PD: 17 OCT 08
Approved: 12 NOV 09
Case Number: LND2015XXXX
Welcome Letter: 17 FEB 15
Completion Letter: 15 Oct 15
Interview Letter: 23 Oct 15
Interview Date: 22 Dec 15
(Administrative Processing (Missing Document
Updates: 23 Dec 2015 - 20 Jan 2016 - 25 Jan 2016
Issued: 26 Jan 2016
PRC: 24 Feb 2016
-----------
Citizenship Early Filing Application Date: 26 Nov 2020
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، aslant
(2015-07-11 ساعت 18:13)padi2015 نوشته:  دوستان بعد از پر کردن فرم ds_260 در کتگوری f2b باید چه کار کنیم ؟آیا منتظر فرم affidavit of support از NVC باید باشیم یا خودمون پر کنیم به همراه مدارک بفرستیم ؟ خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه واقعا سردر گم هستم و pd:15 Aug. 2007 بوده و تا به امروز ....

بله فرم رو باید از سایتشون دانلود کنید و دستوالعملش با توضیحات کامل در CEAC هست. و براشون با مدارک ساپرت می فرستید. راهنمایی و توضیحاتش در بخش های مختلف مهاجرسرا هم هست.

بعدش براتون اینویس میاد برای IV FEE که اون رو هم پرداخت می کنید و مدارکی رو که میخوان ضمیمه می کنید و درنهایت تقاضای ویزا رو براتون باز می کنند که آنلاین پر می کنید.
F2B
-----------
پاسخ
تشکر کنندگان: aslant
(2015-07-11 ساعت 20:51)KingNothing نوشته:  
چند سوال داشتم حدودا بعد از چه مدت از شما درخواست می شود که فرم های جدید مثل DS و یا هزینه های جدید را پرداخت کنید چون من الان ۲ سال ۷ ماه می شود که نامه case number را دریافت کردم ولی دیگر از آن زمان نامه ای برای من ارسال نشده است ؟
باسپاس

بستگی به کیستون داره... معمولا چند ماهی قبل از کارنت شدن بهتون تماس میگیرند... نامه ای که می فرستند، Welcome Letter نامیده می شود. کیس نامبر رو بعضی وقتها سالها قبل از کارنت شدن به شما میدن و دیگه ازشون خبری نمیشه و این کاملا عادی هست.

سوال دوم: معمولا آره... خصوصا اگه شما Beneficiary باشید. حتما ایمیلتون رو بهشون بدید. اینطوری به سریعترین و مطمئن ترین روش ممکن از تغییرات پرونده مطلع میشید.

kingnothing عزیز من یه سوال داشتم شاید شما جوابشو بدونید:
من 2006 واسم اقدام شده از طریق f4 و 2009 هم اپروو شدیم ولی تا الان حتی یه نامه هم نگرفتیم،البته با اداره مهاجرت که چک کردیم آفیسر گفت هیچ مشکلی نیست و دیر رسیدن یا زود رسیدنش ربطی به زمان کارنت شدن نداره، اما واسم خیلی عجیبه بعضی از دوستان 4-5 سال بعد از اقدام واسشون کیس نامبر اومده اما ما نه، و حتی با اینکه یه جورایی میدونم که کیس نامبر به خیلی چیزا از جمله ایالت بستگی داره اما خیلی نگرانم کرده...
و یه سوال دیگه اینکه چطور میتونیم تو سایت USCIS واسه ثبت ای میل SIGN UP کنم؟
هر بار امتحان میکنم ارور میده !!
حتی با ف ی ل ت ر شکن
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، عسل.م ، omid311
(2015-07-11 ساعت 20:55)KingNothing نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 18:13)padi2015 نوشته:  دوستان بعد از پر کردن فرم ds_260 در کتگوری f2b باید چه کار کنیم ؟آیا منتظر فرم affidavit of support از NVC باید باشیم یا خودمون پر کنیم به همراه مدارک بفرستیم ؟ خواهش میکنم یکی منو راهنمایی کنه واقعا سردر گم هستم و pd:15 Aug. 2007 بوده و تا به امروز ....

بله فرم رو باید از سایتشون دانلود کنید و دستوالعملش با توضیحات کامل در CEAC هست. و براشون با مدارک ساپرت می فرستید. راهنمایی و توضیحاتش در بخش های مختلف مهاجرسرا هم هست.

بعدش براتون اینویس میاد برای IV FEE که اون رو هم پرداخت می کنید و مدارکی رو که میخوان ضمیمه می کنید و درنهایت تقاضای ویزا رو براتون باز می کنند که آنلاین پر می کنید.
با سپاس از راهنمایی شما .
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali
(2015-07-11 ساعت 22:27)asrainman نوشته:  
باسپاس

من 2006 واسم اقدام شده از طریق f4 و 2009 هم اپروو شدیم ولی تا الان حتی یه نامه هم نگرفتیم،البته با اداره مهاجرت که چک کردیم آفیسر گفت هیچ مشکلی نیست و دیر رسیدن یا زود رسیدنش ربطی به زمان کارنت شدن نداره، اما واسم خیلی عجیبه بعضی از دوستان ۴-۵ سال بعد از اقدام واسشون کیس نامبر اومده اما ما نه، و حتی با اینکه یه جورایی میدونم که کیس نامبر به خیلی چیزا از جمله ایالت بستگی داره اما خیلی نگرانم کرده...
حتی با ف ی ل ت ر شکن

برای کتگوری F4 الان مشغول بررسی پرونده های دسامبر 2002 هستند. این رده خیلی آرومتر از رده های دیگه جلو میره (بدلیل متقاضی های بسیار زیاد این رده). بنابراین کاملا عادی هست که هنوز به شما تماس نگرفته باشند.

خیلی وقتها شماره کیس نامبر برای شما انتخاب شده ولی هنوز بهتون اعلام نشده.

گاهی اوقات، وقتی بهشون تماس میگیرید و سوالی ازشون دارید، بهتون در پاسخ کیس نامبرتون رو اعلام می کنند. اگر پرونده شما هنوز در USCIS باشه بهتون کیس نامبر داده نشده ولی اگر پرونده شما به NVC رفته باشد، براتون قبل از هرکاری یک کیس نامبر میدن.

هیچ نیازی به نگرانی نیست چون دیر یا زود اعلام کردن کیس نامبر، هیچ فرقی به روند بررسی پرونده شما نداره. تاخیر چندین و چند ساله هر کتگوری به علت کمبود نیرو یا هزینه بر بودن بررسی پرونده نیست بلکه قانون کشور آمریکاست که اجازه ورود بیشتر از تعدادی خاص مهاجر را در هرسال نمی دهد.

به تازگی USCIS رو از نو طراحی کردند. اگر نتونستید از طریق سایت ایمیلتون رو به دیتابیسشون اضافه کنید، شاید بتونید بعدا دوباره تلاش کنید. اگر نشد از طریق دیگه بهشون تماس بگیرید. مثل ایمیل یا تماس تلفنی. حتما شماره رسید، نام نام خانوادگی پتیشنر (تقاضا دهنده) و بنفیشنری (ذینفع) و تاریخ تولد آنها را در دسترش داشته باشید.
F2B
-----------
پاسخ
تشکر کنندگان: asrainman ، bsbali ، omid311
(2015-07-11 ساعت 23:19)KingNothing نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 22:27)asrainman نوشته:  
باسپاس

من 2006 واسم اقدام شده از طریق f4 و 2009 هم اپروو شدیم ولی تا الان حتی یه نامه هم نگرفتیم،البته با اداره مهاجرت که چک کردیم آفیسر گفت هیچ مشکلی نیست و دیر رسیدن یا زود رسیدنش ربطی به زمان کارنت شدن نداره، اما واسم خیلی عجیبه بعضی از دوستان ۴-۵ سال بعد از اقدام واسشون کیس نامبر اومده اما ما نه، و حتی با اینکه یه جورایی میدونم که کیس نامبر به خیلی چیزا از جمله ایالت بستگی داره اما خیلی نگرانم کرده...
حتی با ف ی ل ت ر شکن

برای کتگوری F4 الان مشغول بررسی پرونده های دسامبر 2002 هستند. این رده خیلی آرومتر از رده های دیگه جلو میره (بدلیل متقاضی های بسیار زیاد این رده). بنابراین کاملا عادی هست که هنوز به شما تماس نگرفته باشند.

خیلی وقتها شماره کیس نامبر برای شما انتخاب شده ولی هنوز بهتون اعلام نشده.

گاهی اوقات، وقتی بهشون تماس میگیرید و سوالی ازشون دارید، بهتون در پاسخ کیس نامبرتون رو اعلام می کنند. اگر پرونده شما هنوز در USCIS باشه بهتون کیس نامبر داده نشده ولی اگر پرونده شما به NVC رفته باشد، براتون قبل از هرکاری یک کیس نامبر میدن.

هیچ نیازی به نگرانی نیست چون دیر یا زود اعلام کردن کیس نامبر، هیچ فرقی به روند بررسی پرونده شما نداره. تاخیر چندین و چند ساله هر کتگوری به علت کمبود نیرو یا هزینه بر بودن بررسی پرونده نیست بلکه قانون کشور آمریکاست که اجازه ورود بیشتر از تعدادی خاص مهاجر را در هرسال نمی دهد.

به تازگی USCIS رو از نو طراحی کردند. اگر نتونستید از طریق سایت ایمیلتون رو به دیتابیسشون اضافه کنید، شاید بتونید بعدا دوباره تلاش کنید. اگر نشد از طریق دیگه بهشون تماس بگیرید. مثل ایمیل یا تماس تلفنی. حتما شماره رسید، نام نام خانوادگی پتیشنر (تقاضا دهنده) و بنفیشنری (ذینفع) و تاریخ تولد آنها را در دسترش داشته باشید.
king nothing عزیز ممنون از پاسخ کاملتون دوست خوبم
پاسخ
تشکر کنندگان: KingNothing ، bsbali ، عسل.م
(2015-07-11 ساعت 15:17)واهيك آقاجاني نوشته:  
(2015-07-11 ساعت 13:25)babak.n نوشته:  
(2015-07-10 ساعت 23:43)KingNothing نوشته:  دوستان امروز من رسما كارنت شدم. در اين لحظات شادي ميخوام بگم دوستتون دارم و اميدوارم شادي شما رو هم ببينم...

من رسما تبریک عرض میکنم آقا . امیدوارم ویزای یکضرب بگیری Wink

ما هم با شما شاد شديم. اميدوارم به همه آرزوهاتون برسين
پاسخ
تشکر کنندگان:
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﻪﻋﺰﻳﺰ ﻣﺒﺎﺭﻛﻪ ﺷﻤﺎاﺯﻛﺠﺎﻓﻬﻤﻴﺪﻳﻦ ﻛﺎﺭﻧﺖ ﺷﺪﻳﻦ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﮕﻴﻦ ﻛﻪ ﻣﻨﻢ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻛﻴﺴﻤﻮﻛﻪ ﻛﻲ ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻣﻢ 2016AS000033xx ﻫﺴﺖ ﺷﻤﺎﺭﻣﻢ
شماره کیس: 2016AS000033XX
تاریخ رویت قبولی:15may
کنسولگری:Abudhabi
تعداد افراد منظور در کیس :2
ارسال فرمهای سری اول:20may
کارنت شدن کیس: 9october
مصاحبه:16 desember
دریافت کلیرنس:ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻀﺮﺏ ﻫﻤﺴﺮﻡ ap
دریافت ویزا:17desemberﻭﻳﺰاﻳﻪ ﺧﻮﺩﻡ
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی ﻫﺰﻳﻨﻪ ﻫﺎ:
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-28 ساعت 23:46)ﻋﺎﻃﻔﻪ ﭘﻴﺮﻫﺎﺩﻱ نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﻪﻋﺰﻳﺰ ﻣﺒﺎﺭﻛﻪ ﺷﻤﺎاﺯﻛﺠﺎﻓﻬﻤﻴﺪﻳﻦ ﻛﺎﺭﻧﺖ ﺷﺪﻳﻦ ﻣﻴﺸﻪ ﺑﮕﻴﻦ ﻛﻪ ﻣﻨﻢ ﺑﺒﻴﻨﻢ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻛﻴﺴﻤﻮﻛﻪ ﻛﻲ ﻧﺎﻣﻪ ﺩﻭﻣﻢ 2016AS000033xx ﻫﺴﺖ ﺷﻤﺎﺭﻣﻢ

دوست عزيز شما برنده لاتاري هستيد و برندگان لاتاري 2016 هنوز كارنت نشدن، اگه طبق پارسال باشه واسه آذر احتمالا كارنت خواهيد شد.
اما ميتونيد در 10 هر ماه ميلادي كارنت شده هاي ماه بعد رو در ويزا بولتن مشاهده بفرماييد.
پاسخ
تشکر کنندگان: عسل.م ، bsbali ، amir2640
دوستان من خيلي نگرانم! من ماه سپتامبر ٢٠١٤ براي همسرم اقدام كردم و هنوز كيس نامبر هم دريافت نكرديم! ايا اين مسئله براي كسي تا به حال اتفاق افتاده؟
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX
ارسال مدارک: اواخر اکتبر 2015
دریافت نامه کامل بودن مدارک از NVC: دسامبر 2015
دریافت نامه مصاحبه: فوریه 2016
تاریخ مصاحبه: مارج 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-08-02 ساعت 17:47)anahita1361 نوشته:  دوستان من خيلي نگرانم! من ماه سپتامبر ٢٠١٤ براي همسرم اقدام كردم و هنوز كيس نامبر هم دريافت نكرديم! ايا اين مسئله براي كسي تا به حال اتفاق افتاده؟

از امضاتون متوجه شدم که شوهر شما اپروو شده
پس شما میتونید با NVC تماس بگیرید و تلفنی ازشون کیس نامبر و اینویس نامبر رو بگیرید
این هم شمارش
0016033340700
فقط اینو بدونین که خیلی باید تلاش کنید چون اکثر مواقع مشغوله
جامانده از لاتاری ۲۰۱۴
Case:F2A
ارسال مدارک : Oct 21,2014
PD: Oct 22,2014
Approved on March
Case & Invoice Numbers: July 10,2015
DS-261: July 14,2015
120$ : PAID
325$ : PAID
DS-260: Completed
پاسخ
تشکر کنندگان: anahita1361
(2015-08-02 ساعت 20:19)dream.land نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 17:47)anahita1361 نوشته:  دوستان من خيلي نگرانم! من ماه سپتامبر ٢٠١٤ براي همسرم اقدام كردم و هنوز كيس نامبر هم دريافت نكرديم! ايا اين مسئله براي كسي تا به حال اتفاق افتاده؟

از امضاتون متوجه شدم که شوهر شما اپروو شده
پس شما میتونید با NVC تماس بگیرید و تلفنی ازشون کیس نامبر و اینویس نامبر رو بگیرید
این هم شمارش
0016033340700
فقط اینو بدونین که خیلی باید تلاش کنید چون اکثر مواقع مشغوله

ممنونم، يعني به نظرتون اين كه ما هنوز ايميلي نگرفتيم به اين معني نيست كه كار ما عقب افتاده؟ اخه دوست ديگه اي كه كيسش شبيه كيس ماست در حال اماده كردن مدارك هست! هم كيس نامبر گرفتن هم اينويس نامبر!
کتگوری: F2B
تاریخ درخواست: May 2006
شماره پرونده: YRV2013XXXXXX
تاریخ کارنت شدن: ژانويه ٢٠١٤
دریافت نامه مصاحبه: اپريل ٢٠١٤
تاريخ مصاحبه: مي ٢٠١٤
دريافت ويزا: يك ضرب و يه ذره!!
سفرنامه من رو اینجا بخونید
همسرم:
كتگوري: F2A
تاريخ درخواست: september 2014
كيس نامبر: ANK2015XXXXXX