کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2015-06-12 ساعت 15:07)omid311 نوشته:  ویزا بولتین یکبار عقب گرد کرده یعنی امکان داره بازم عقب گرد کنه

درسته ، اما امکانش کمه . من آخر منفی نگرم اما بیاید مثبت باشیم
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، KingNothing ، sib 24 ، battosai ، amir2640 ، شاپرک ، پروانه ، vania77
(2015-06-13 ساعت 18:05)babak.n نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 15:07)omid311 نوشته:  ویزا بولتین یکبار عقب گرد کرده یعنی امکان داره بازم عقب گرد کنه

درسته ، اما امکانش کمه . من آخر منفی نگرم اما بیاید مثبت باشیم

من از يه وكيل مهاجرت شنيدم اتفاقي كه اونبار افتاد و پرونده ها حدودا دو سال به عقب برگشت ،بدليل اين بوده كه دستور دادن تمام پرونده هاي 2001 به بعد بدليل حوادث 11 سپتامبر 2001 دقيقتر چك شن و زمان بيشتري روي پرونده ها گذاشته بشه، يه جورايي منطقي به نظر ميرسه اين توضيح، چون اگه 12 ماه منتهي به july2009 رو چك كنيد مثلا شاخه f4 به مدت 25 ماه در يك سال جلورفته بوده اما از سال 2010 تا امروز فقط 22 ماه رو چك كردن !!!
پاسخ
پيشبيني ماه August ويزا بولتينWink
http://blog.mygcvisa.com/2015/06/august-...s.html?m=1
-->
F2A# ارسال اوليه مدارك  Nov.25.2013 #اپرو feb.12.2014 #ارسال مدارك به nvc و تكميل فرمها may.13.2015 #دريافت نقص مدرك و فرستادن دوباره مدارك July.27.2015 #تكميل پرونده AUG.21.2015 #مصاحبه اواخر سپتامبر- ابوظبی
ويزاي يك ضربsep.20.2015Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، شاپرک ، sib 24
RE: خلاصه وضعیت گروه F4
خدا رحم كند!!

اطلاعیه مهم درباره اشکالات فنی درمورد صدور ویزا و گذرنامه
http://go.usa.gov/3E9s3
سیستم صدور روادید دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار اشکالات فنی شده است. این مشکلات باعث تاخیر در صدور روادید شده و ممکن است برخی مصاحبه های روادید نیاز به تعیین وقت جدید داشته باشند. این مساله مخصوص کشور خاص یا نوع روادید خاصی نیست.
پاسپورتهای آمریکایی در خارج از کشور همچنان پردازش می شوند. خدمات گذرنامه های آمریکایی در داخل کشور همچنان برقرار هستند و ما همیشه توانسته ایم گذرنامه های شهروندان آمریکایی خارج از کشور را که نیاز به مسافرت فوری دارند، صادر کنیم.
مشکلات دیتا بیسی CCD که اکنون دچار آن هستیم از نوع چالشهایی که تابستان گذشته درگیر آن بودیم نیستند. ما بی وقفه برای رفع این مشکلات و باز فعال کردن سیستم صدور روادید در تلاشیم.
ما از متقاضیانی که روند پردازش تقاضایشان دچار تاخیر شده یا نتوانسته اند گذرنامه، روادید ویا گواهینامه کنسولی تولد خارج از کشورشان را در خارج از ایالات متحده دریافت دارند، پوزش می خواهیم.
به دنبال آنیم تا متقاضیان روادید غیرمهاجرتی برای مسافرتهای اضطراری با دلایل انساندوستانه را مساعدت کنیم. افرادی که با دلایل انساندوستانه به مسافرت فوری نیاز دارند بایستی با کنسولگری یا سفارت موردنظرشان تماس بگیرند. ما از پرونده های در جریان در امور فرزندخواندگی ازجمله در چین مطلعیم و درحال اولویت بخشیدن به این پرونده ها و صدور روادیدشان با تاخیر کوتاهی هستیم. از مشکلاتی که برای مسافران بوجود آمده متاسفیم و متعهدیم ضمن حفاظت از مرزهایمان مسافرتهای قانونی را تسهیل بخشیم. اطلاعات جدید و بروز رسانی شده در تارنمای Travel.State.Gov قرار می گیرد.

آیا ممکن است این اشکالات روند جلو رفتن ویزا بولتن را کند نماید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sib 24
(2015-06-19 ساعت 00:33)usatgb نوشته:  RE: خلاصه وضعیت گروه F4
خدا رحم كند!!

اطلاعیه مهم درباره اشکالات فنی درمورد صدور ویزا و گذرنامه
http://go.usa.gov/3E9s3
سیستم صدور روادید دفتر امور کنسولی در حال حاضر دچار اشکالات فنی شده است. این مشکلات باعث تاخیر در صدور روادید شده و ممکن است برخی مصاحبه های روادید نیاز به تعیین وقت جدید داشته باشند. این مساله مخصوص کشور خاص یا نوع روادید خاصی نیست.
پاسپورتهای آمریکایی در خارج از کشور همچنان پردازش می شوند. خدمات گذرنامه های آمریکایی در داخل کشور همچنان برقرار هستند و ما همیشه توانسته ایم گذرنامه های شهروندان آمریکایی خارج از کشور را که نیاز به مسافرت فوری دارند، صادر کنیم.
مشکلات دیتا بیسی CCD که اکنون دچار آن هستیم از نوع چالشهایی که تابستان گذشته درگیر آن بودیم نیستند. ما بی وقفه برای رفع این مشکلات و باز فعال کردن سیستم صدور روادید در تلاشیم.
ما از متقاضیانی که روند پردازش تقاضایشان دچار تاخیر شده یا نتوانسته اند گذرنامه، روادید ویا گواهینامه کنسولی تولد خارج از کشورشان را در خارج از ایالات متحده دریافت دارند، پوزش می خواهیم.
به دنبال آنیم تا متقاضیان روادید غیرمهاجرتی برای مسافرتهای اضطراری با دلایل انساندوستانه را مساعدت کنیم. افرادی که با دلایل انساندوستانه به مسافرت فوری نیاز دارند بایستی با کنسولگری یا سفارت موردنظرشان تماس بگیرند. ما از پرونده های در جریان در امور فرزندخواندگی ازجمله در چین مطلعیم و درحال اولویت بخشیدن به این پرونده ها و صدور روادیدشان با تاخیر کوتاهی هستیم. از مشکلاتی که برای مسافران بوجود آمده متاسفیم و متعهدیم ضمن حفاظت از مرزهایمان مسافرتهای قانونی را تسهیل بخشیم. اطلاعات جدید و بروز رسانی شده در تارنمای Travel.State.Gov قرار می گیرد.

آیا ممکن است این اشکالات روند جلو رفتن ویزا بولتن را کند نماید؟

صد در صد همینطور خواهد بود دوست عزیز،به هر حال 20 روز هیچ ویزایی در سراسر دنیا صادر نخواهد شد، قبلا هم از این مشکلات زیاد پیش آمده ، کلا از لحاظ اینترنتی بسیار ضعیف عمل می کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: usatgb ، عسل.م
با سلام

خوشبختانه مشکل انتقال اطلاعات در دوسوم سفارتخانه ها حل شده وگویا تا یکشنبه 28 ژوئن 2015بقیه سفارتخانه ها هم فعال می شوند
(شامل ابوظبی و آنکارا و ایروان)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-12 ساعت 13:16)roz naz نوشته:  آقا محمد ما هم مثل شما jun2005 هستیم فکر میکنم با این روند بین ۲سال و نیم تا ۳ سال این خوشبینانه اش
اما بد شانسیش اینکه ۴ تا ۵ سال معطل شیم
امیدوارم ۲ سال شه چون واقعا انتظار سخته

شاید هم سرعت ویزا بولتن بیشتر بشه !!! من فکر نمیکنم در مجموع از 12 سال بیشتر طول بکشه . تو سالهای گذشته هم که میبینم در اکثر موارد 11 تا 12 سال طول کشیده !
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-29 ساعت 10:43)محمد. نوشته:  
(2015-06-12 ساعت 13:16)roz naz نوشته:  آقا محمد ما هم مثل شما jun2005 هستیم فکر میکنم با این روند بین ۲سال و نیم تا ۳ سال این خوشبینانه اش

شاید هم سرعت ویزا بولتن بیشتر بشه !!! من فکر نمیکنم در مجموع از 12 سال بیشتر طول بکشه . تو سالهای گذشته هم که میبینم در اکثر موارد 11 تا 12 سال طول کشیده !

محمد عزيز، اميدوارم كه اينطور باشه چون خود منم به شدت به اين زمان 12 سال نياز دارم، براي مواردي كه تا 2001 بودن دقيقا همين 12 سال طول ميكشيد، اما براي موارد منو شما احتمالا 14 سال شده زمان انتظار و اين به دليل ازدحام پرونده ها هست و دليل بعدي اينكه بعد از عقب گرد سه ساله اي كه ويزا بولتن داشت سرعت چك كردن پرونده ها تقليل پيدا كرده، من فكر كنم قبلا يه بار اين پست رو گذاشته بودم كه اگر به آرشيو ويزا بولتن مراجعه كنيد،سال 2009 در يك سال 25 ماه ويزا بولتن جلو ميرفت اما ازjune سال 2010 تا june 2015 فقط 22 ماه جلو رفته..
پاسخ
تشکر کنندگان: محمد. ، عسل.م
(2015-06-30 ساعت 08:56)asrainman نوشته:  

محمد عزيز، اميدوارم كه اينطور باشه چون خود منم به شدت به اين زمان 12 سال نياز دارم، براي مواردي كه تا 2001 بودن دقيقا همين 12 سال طول ميكشيد، اما براي موارد منو شما احتمالا 14 سال شده زمان انتظار و اين به دليل ازدحام پرونده ها هست و دليل بعدي اينكه بعد از عقب گرد سه ساله اي كه ويزا بولتن داشت سرعت چك كردن پرونده ها تقليل پيدا كرده، من فكر كنم قبلا يه بار اين پست رو گذاشته بودم كه اگر به آرشيو ويزا بولتن مراجعه كنيد،سال 2009 در يك سال 25 ماه ويزا بولتن جلو ميرفت اما ازjune سال 2010 تا june ۲۰۱۵ فقط 22 ماه جلو رفته..
درست میفرمایید دوست من ! باید ببینیم سرعت ویزا بولتن تو ماههای آینده به چه صورت خواهد بود . ماهی 45 روز هم بره جلو خوبه ....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 12:16)محمد. نوشته:  

محمد عزيز، اميدوارم كه اينطور باشه چون خود منم به شدت به اين زمان 12 سال نياز دارم، براي مواردي كه تا 2001 بودن دقيقا همين 12 سال طول ميكشيد، اما براي موارد منو شما احتمالا 14 سال شده زمان انتظار و اين به دليل ازدحام پرونده ها هست و دليل بعدي اينكه بعد از عقب گرد سه ساله اي كه ويزا بولتن داشت سرعت چك كردن پرونده ها تقليل پيدا كرده، من فكر كنم قبلا يه بار اين پست رو گذاشته بودم كه اگر به آرشيو ويزا بولتن مراجعه كنيد،سال 2009 در يك سال 25 ماه ويزا بولتن جلو ميرفت اما ازjune سال 2010 تا june ۲۰۱۵ فقط 22 ماه جلو رفته..
درست میفرمایید دوست من ! باید ببینیم سرعت ویزا بولتن تو ماههای آینده به چه صورت خواهد بود . ماهی 45 روز هم بره جلو خوبه ....
محمد عزيزم اميدوارم اينطور باشه، والا با اين شرايط اگه ماهي يك ماه هم بره جلو باز من خوشحالم چون تو اين چند سال من خيلي از ماه ها رو ديدم كه حتي يك روز هم جلو نرفته.
اما با تمام اين تفاسير تنها كاري كه ميشه كرد فقط اميدواري هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: عسل.م
(2015-06-30 ساعت 13:53)asrainman نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 12:16)محمد. نوشته:  

محمد عزيزم اميدوارم اينطور باشه، والا با اين شرايط اگه ماهي يك ماه هم بره جلو باز من خوشحالم چون تو اين چند سال من خيلي از ماه ها رو ديدم كه حتي يك روز هم جلو نرفته.
دوستان عزیز با سلام
کیس من F4 Sep. 2002 و کارنت . هنوز نامه دعوت به مصاحبه را دریافت نکردم.
کسی از دوستان با شرایط من هست که نامه دعوت به مصاحبه دریافت کرده باشه . ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-30 ساعت 13:59)mrb نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 13:53)asrainman نوشته:  
(2015-06-30 ساعت 12:16)محمد. نوشته:  [quote='asrainman' pid='630621' dateline='1435638378']
[quote='محمد.' pid='630255' dateline='1435558425']

پاسخ
تشکر کنندگان:
بهترین فرصتها و بهترین روزهای عمرمون رو داریم میدیم برای رسیدن به ....سراب !!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
گاهی فکر میکنم خویشاوندان آمریکاییمون از قولی که سالها قبل بهمون دادند پشیمون شدند ولی شهامت گفتن نه رو بهمون ندارند ! اوه !! مای گاد !!!!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-01 ساعت 01:10)محمد. نوشته:  گاهی فکر میکنم خویشاوندان آمریکاییمون از قولی که سالها قبل بهمون دادند پشیمون شدند ولی شهامت گفتن نه رو بهمون ندارند ! اوه !! مای گاد !!!!!!
سلام خدمت شما دوست عزیز
می تونم بپرسم چی باعث شده که اینطور فکر کنید؟
F4 Category, PD 25Feb2002, Approval Date 21Oct2005, Current Date 1Jan2015, Interview 12May2015, cleared 18May 2016, Issued 24JUNE2016 Big Grin :
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان