کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
دوستان سلام
يه سوال داشتم، خواهر من بعد از ورود به امريكا يك ماه موند و تو اون يك ماه درخواست سوشال سكيوريتي داد اما طي اون يك ماه واسش ارسال نشد و مجبور شد برگرده ايران، حالا واسش يه نامه اومده كه اگه هنوز سوشال سكيوريتي واستون ارسال نشده به ما اطلاع بديد، بعد از اينكه با اي-ميل بهشون اطلاع داد ، الان يه اي-ميل اومده كه اگه هنوز نرسيده مراجعه كنيد به آفيس و پيگيري كنيد كه اگه مشكلي هست حل كنند و از اول صادر كنند و يا از اول فرم ‎G-845‎ رو پر كنيد تا ارسال شه واستون.
حالا سوال من اينه كه امكان داره اين پيگيري رو موكول كنه به ‎4 -5‎ ماه آينده كه ميخواد بره امريكا و اين قضيه رو از اونجا پيگيري كنه؟
و وقتي رسيد امريكا مشكلي كه از نظر ورود واسش پيش نمياد بدون ssn؟
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311
(2016-04-09 ساعت 05:55)amir_khoramian نوشته:  
(2016-01-09 ساعت 04:41)amir_khoramian نوشته:  
(2016-01-07 ساعت 02:57)samiraaa نوشته:  سلام.تااونجا که من اطلاع دارم ویزای توریستی فقط1بار تمدید میشه و به هیچ عنوان وتحتِ هیچ شرایطی غیرقانونی نمونید اونجا که باعثِ ابطالِ کِیسِتون میشهShy

نه دوست عزیز من , تحت شرایط خاص میتوان ویزای توریستی رو چند بار تمدید کرد

دوستان عزیز , ویزای توریستی هیچ محدودیتی برای تمدید نداره,این رو آفیسری که توی اداره immigration orlando  بود به من گفت , فقط ممکنه که جوابتون رو بعد از 6 ماهی که درخواست دادین بدن(مثل من) که هی باید دوباره درخواست بدید و قانعشون کنید که تقصییر شما نبوده که قبل از تاریخ درخواستتون نرفتین بلکه تقصییر اونهاست که به شما دیر جواب دادن
کلا هیچ سیستم درست و اصولی نداره , خیلی هرج و مرج هست و گیج هستن , و متاسفانه سخت ترین قسمت کار این هست که نمیتونین در این دوره بلاتکلیفی برای تمدید ویزا , گواهینامه خودتونو آپدیت کنین , من الان نزدیک یک سال و 4 ماهه که گواهینامه ام expire  شده و رانندگی نمیتونم بکنم ,
و همینطور نمیتونین change of status  کنین برای ویزای دانشچویی , چون دیر جواب میدن و Approval notice  که میدن expire  شده هستش,
برای مثال من تا اخر ژانویه 2016 درخواست داده بودم برای تمدید ویزا , 28 ژانویه 2016 نامه اومد که تقاضای مدارک اضافه ( بلیط هواپیما , ساپورت مالی , نامه از محل کار در ایران!!!! و ..... کرده بودند!!!! و گفتن که یک ماه فرصت دارم مدارک براشون بفرستم , 8 مارچ نامه approval notice  اومد که در کمال تعجب ویزای من رو تا آخر ژانویه 2016 !!!!( یعنی تا 2 ماه گذشته )approve  کردن ,
و آفیسری که در اداره ایمیگریشن هست هم همیشه از دادن جواب های درست طرفره میرن و همیشه جواب های دو پهلو میدن ( مثلا میگه : میتونی بمونی میتونی بری!!!اگر بمونی ممونه غیر قانونی بشی ممکنه نشی !!!! اگر بری ممکنه غیر قانونی بشی ممکنه نشی!!!!)
کلا خوشحالن
درست مثل وضعیت من ، منم درخواست 2 ماه تمدید دادم و تازه بعد از کلی تماس تلفنی و ایمیلی که جواب دادن تا وقتیکه جواب ندادن قانونیه موندنم و من هم موندم تا تازه بعد از 8 ماه درخواست من قبول شد که 4 بار بلیطم رو تغییر دادم ولی برای تاریخ 3 ماه قبل ، با مراجعه به دفاترشون خودشون هم میخندیدن و میگفتن اشتباه شده و میتونم برم یا دوباره درخواست بدم کلا خودشون هم نمیدونن چکار میکنن به هر حال من قبل از 6 ماه از تاریخ اخرین ویزام برگشتم ( کلا حدود 1 سال موندم)فقط به من گفتن کلیه مکاتبات و مدارک approve رو برای درخواست ویزای توریستی دوباره به سفارت ارائه بدم و توضیح بدم . دوستان کسی این تجربه رو داشته که برای ویزای توریستی مجدد اقدام کرده باشه و تونسته دوباره ویزا بگیره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: amir_khoramian ، omid311
ویزا بلوتن ماه می اعلام شد، پیشرفت ها خیلی کند است، واسه کتگوریF3،همش ۸ روز بود.امیدوارم ماه های دیگه پیشرفت خوبی داشته باشیم.
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، dreamer60
متاسفانه واسه f4 اصلا جلو نرفت !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311
واقعا مسخرشو در اوردن کسی نیست بگه این مسخربازی یعنی چی برای گروه f4که فکر کنم انتظار به 15سال هم بکشه با این روند ولی ازاون طرف یک مشت عرب سوری رو بدون هیچ محدودیتی وارد امریکا میکنن تادیروز گفتم کندشدن به خاطر لاتاری هست حالا به خاطر چیه باورکنید یه عقب گرد دیگه درانتظارمونه اینجوری که داره پیش میره F1 22NOV08
F2A 01NOV14
F2B 01SEP09
F3 01DEC04
F4 22JUL03
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-04-13 ساعت 01:41)omid311 نوشته:  واقعا مسخرشو در اوردن  کسی نیست بگه این مسخربازی یعنی چی برای گروه f4که فکر کنم انتظار به 15سال هم بکشه با این روند ولی ازاون طرف یک مشت عرب سوری رو بدون هیچ محدودیتی وارد آمریکا میکنن تادیروز گفتم کندشدن به خاطر لاتاری هست حالا به خاطر چیه باورکنید یه عقب گرد دیگه درانتظارمونه اینجوری که داره پیش میره            F1 22NOV08
F2A 01NOV14
F2B 01SEP09
F3 01DEC04
F4 22JUL03

بعله واقعا مسخره هستش, به یه سری که هیچکسی رو اینجا ندارن لاتاری میدن , تونوقت به بچه هایی که پدر و مادرشون اینجا هستن میگن 8 سال صبر کنین!!!!کلی صبر کردیم که پدر و مادرمون سیتیزن بشن اونوقت باید پشت سر کسایی قرار بگیریم که پدر و مادرشون گرین کارتی هستن
البته قصدم توهین نیست منظورم به قوانین نا مرتب و غیر عادلانه اینجاست
من الان با ویزای توریستی هستم توی امریکا و در کتگوری f1 , خیلی زورم میاد که کسانی رو میبینم که لاتاری برنده شدن و هیچ وقت هم نمیخوان اینجا زندگی کنن و فقط میان و میرن ولی اونوقت ماها باید سالها از دیدن پدر و مادرامون محروم باشیم تا نوبتمون بشه یا یا مثل من وقتی نوبتمون بشه که دیگه خیلی دیره و از دست رفتن عزیزانمون
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311 ، asrainman
دوستان عزيزم سلام ....
بعد از شايد يك سال فرصت شد ، پست بگذارم . اين طور كه پيداست اغلب دوستان جديد هستن :-)
عرض كنم خدمتتون كه من شايد بيش از خيلي ها بدونم معتي انتظار چي هست و چقدر سخته ولي با همه اين وجود پيشنهاد ميكنم خونسردي خودتون رو نز دست ندين و واقع بينانه تر به قضيه نگاه كنين .... همون تور كه شايد همگي بدونين تعداد ويزاهاي خانوادگي تعداد مشخص و محدوديه و اين رقم ربطي به ويزاهاي لاتاري و پناهندگي نداره . وقتي سرعت ويزابولتن بالاست معنيش اينه تعداد درخواستها در اون بازه زماني كمتر بوده ، و وقتي سرعت پايينه يعني چگالي پروندها بالاست . سخت نگيرين همه مياين ....معرف ترين ضرب المثل تاپيك خانوادگي هميشه اين بود ...... دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره :-)
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
درود بر شما دوست عزیز واقعا انتظار سخته من 10سال خانوادم رو ندیدم خواهر خواهرزاد در گروه f4 هستم با 10سال انتظار ولی بازم باید صبر کنم حدودن برای چهار سال دیگه انتظار خودم رو اماده کردم ولی بازم بی انصافیه رسیدگی پرونده خانوادگی خیلی کند شده خیلی از پارسال بد تر شده
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai ، asrainman
(2016-04-13 ساعت 02:33)dreamer60 نوشته:  دوستان عزيزم سلام ....
بعد از شايد يك سال فرصت شد ، پست بگذارم . اين طور كه پيداست اغلب دوستان جديد هستن :-)
عرض كنم خدمتتون كه من شايد بيش از خيلي ها بدونم معتي انتظار چي هست و چقدر سخته ولي با همه اين وجود پيشنهاد ميكنم خونسردي خودتون رو نز دست ندين و واقع بينانه تر به قضيه نگاه كنين .... همون تور كه شايد همگي بدونين تعداد ويزاهاي خانوادگي تعداد مشخص و محدوديه و اين رقم ربطي به ويزاهاي لاتاري و پناهندگي نداره . وقتي سرعت ويزابولتن بالاست معنيش اينه تعداد درخواستها در اون بازه زماني كمتر بوده ، و وقتي سرعت پايينه يعني چگالي پروندها بالاست . سخت نگيرين همه مياين ....معرف ترين ضرب المثل تاپيك خانوادگي هميشه اين بود ...... دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره       :-)

البته که کاملا به نظر شما احترام میگذارم ولی وقتی کسی مثل من پدرش رو از دست بده در این پروسه طولانی مهاجرت
اونوقت میبینید که هم دیر و زود داره و هم سوخت جگر سوز
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، battosai ، bsbali
دوستان کتگوری F4 یک خبر خوب براتون دارم

ظاهرا NVC یکم گیج بازی درآورده بوده. الان که مجددا چک کردم دیدم یکماه آپدیت شده و تاریخ ۸ آگوست ۲۰۰۳ اعلام شده.

جون ۲۰۰۳ که آپیدت شده بوده کتگوری F4 هیچ پیشرفتی نداشت ولی امروز که نگاه کردم دیدم ۱ ماه جلو رفته.

با تشکر

https://travel.state.gov/content/visas/e...-2016.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-07 ساعت 15:59)ccpj نوشته:  دوستان کتگوری F4 یک خبر خوب براتون دارم

ظاهرا NVC یکم گیج بازی درآورده بوده. الان که مجددا چک کردم دیدم یکماه آپدیت شده و تاریخ ۸ آگوست ۲۰۰۳ اعلام شده.

جون ۲۰۰۳ که آپیدت شده بوده کتگوری F4 هیچ پیشرفتی نداشت ولی امروز که نگاه کردم دیدم ۱ ماه جلو رفته.

با تشکر
دوست عزیز باید خدا رو هزاران بار شکر کنیم چون اگه دقت کنی مال چین و هند که قبلا مثل ما بود متاسفانه عقبگرد کرده اونم ۷ ماه چینی ها و ۲ سال برای هندی ها

https://travel.state.gov/content/visas/e...-2016.html
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان اگه واقعا با این گفتهای که این ترامپ میگه و پیروز شه تکلیف این ویزا بولتن فکرکنم خیلی خراب شه وضعیت مهاجرت خانوادگی بد بود صدرصد بدتر میشه خدا به دادمون برسه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 15:23)omid311 نوشته:  دوستان اگه واقعا با این گفتهای که این ترامپ میگه و پیروز شه تکلیف این ویزا بولتن فکرکنم خیلی خراب شه وضعیت مهاجرت خانوادگی بد بود صدرصد بدتر میشه خدا به دادمون برسه
[IMG][/IMG]
منم خیلی نگرانم فکر کنم شوخی شوخی رییس جمهور بشه
Catagory :F2B
Priority Date : 26APR2012
Case No : Yrv2013......

پس کی روزای خوب میاد؟ اصلا میاد عایا؟!!!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-05-27 ساعت 16:24)ایلیانا نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 15:23)omid311 نوشته:  دوستان اگه واقعا با این گفتهای که این ترامپ میگه و پیروز شه تکلیف این ویزا بولتن فکرکنم خیلی خراب شه وضعیت مهاجرت خانوادگی بد بود صدرصد بدتر میشه خدا به دادمون برسه

نگران نباش دوست عزیز اگه خواست خدا باشه من و شما ویزا بگیریم هیچ کسی نمیتونه جلوش رو بگیره آفای ترامپ یا هر کس دیگه پس راحت باش و از حالت لذت ببر 'همه ما چیزهای خیلی زیادی داریم برای شکرگزاری و فراموش کردیم کارگردان اون بالاست ،توکل الله
پاسخ
تشکر کنندگان: hosseinkht
(2016-05-27 ساعت 17:49)sina454 نوشته:  
(2016-05-27 ساعت 16:24)ایلیانا نوشته:  

نگران نباش دوست عزیز اگه خواست خدا باشه من و شما ویزا بگیریم هیچ کسی نمیتونه جلوش رو بگیره آفای ترامپ یا هر کس دیگه پس راحت باش و از حالت لذت ببر  'همه ما چیزهای خیلی زیادی داریم برای شکرگزاری و فراموش کردیم  کارگردان اون بالاست ،توکل الله

واقعا دوستمون درست ميگند. بايد حال رو دريابيم. ضمن اينكه يه حسي به من ميگه ترامپ در رويارويي با خانم كلينتون شكست ميخوره Big Grin Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان: ایلیانا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان