موضوعها: 0
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
يه سوال داشتم، خواهر من بعد از ورود به امريكا يك ماه موند و تو اون يك ماه درخواست سوشال سكيوريتي داد اما طي اون يك ماه واسش ارسال نشد و مجبور شد برگرده ايران، حالا واسش يه نامه اومده كه اگه هنوز سوشال سكيوريتي واستون ارسال نشده به ما اطلاع بديد، بعد از اينكه با اي-ميل بهشون اطلاع داد ، الان يه اي-ميل اومده كه اگه هنوز نرسيده مراجعه كنيد به آفيس و پيگيري كنيد كه اگه مشكلي هست حل كنند و از اول صادر كنند و يا از اول فرم G-845 رو پر كنيد تا ارسال شه واستون.
حالا سوال من اينه كه امكان داره اين پيگيري رو موكول كنه به 4 -5 ماه آينده كه ميخواد بره امريكا و اين قضيه رو از اونجا پيگيري كنه؟
و وقتي رسيد امريكا مشكلي كه از نظر ورود واسش پيش نمياد بدون ssn؟
ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ویزا بلوتن ماه می اعلام شد، پیشرفت ها خیلی کند است، واسه کتگوریF3،همش ۸ روز بود.امیدوارم ماه های دیگه پیشرفت خوبی داشته باشیم.
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
متاسفانه واسه f4 اصلا جلو نرفت !!!!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-13 ساعت 01:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-13 ساعت 01:47 توسط omid311.)
واقعا مسخرشو در اوردن کسی نیست بگه این مسخربازی یعنی چی برای گروه f4که فکر کنم انتظار به 15سال هم بکشه با این روند ولی ازاون طرف یک مشت عرب سوری رو بدون هیچ محدودیتی وارد امریکا میکنن تادیروز گفتم کندشدن به خاطر لاتاری هست حالا به خاطر چیه باورکنید یه عقب گرد دیگه درانتظارمونه اینجوری که داره پیش میره F1 22NOV08
F2A 01NOV14
F2B 01SEP09
F3 01DEC04
F4 22JUL03
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزم سلام ....
بعد از شايد يك سال فرصت شد ، پست بگذارم . اين طور كه پيداست اغلب دوستان جديد هستن :-)
عرض كنم خدمتتون كه من شايد بيش از خيلي ها بدونم معتي انتظار چي هست و چقدر سخته ولي با همه اين وجود پيشنهاد ميكنم خونسردي خودتون رو نز دست ندين و واقع بينانه تر به قضيه نگاه كنين .... همون تور كه شايد همگي بدونين تعداد ويزاهاي خانوادگي تعداد مشخص و محدوديه و اين رقم ربطي به ويزاهاي لاتاري و پناهندگي نداره . وقتي سرعت ويزابولتن بالاست معنيش اينه تعداد درخواستها در اون بازه زماني كمتر بوده ، و وقتي سرعت پايينه يعني چگالي پروندها بالاست . سخت نگيرين همه مياين ....معرف ترين ضرب المثل تاپيك خانوادگي هميشه اين بود ...... دير و زود داره ولي سوخت و سوز نداره :-)
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست
در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما دوست عزیز واقعا انتظار سخته من 10سال خانوادم رو ندیدم خواهر خواهرزاد در گروه f4 هستم با 10سال انتظار ولی بازم باید صبر کنم حدودن برای چهار سال دیگه انتظار خودم رو اماده کردم ولی بازم بی انصافیه رسیدگی پرونده خانوادگی خیلی کند شده خیلی از پارسال بد تر شده
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان اگه واقعا با این گفتهای که این ترامپ میگه و پیروز شه تکلیف این ویزا بولتن فکرکنم خیلی خراب شه وضعیت مهاجرت خانوادگی بد بود صدرصد بدتر میشه خدا به دادمون برسه