کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
با سلام

یکی از دوستان تماس به NVC تماس کرفته گفتن نامه مصاحبه بعد از کارنت شدن ارسال میشود به صورت مثال من در ویزا بولتن ماه فبریه کارنت شدم اما بالای لوگو ماه فبریه نوشته شده Upcoming و اول فبریه که ماه مارچ Coming soon میشود ماه فبریه کارنت میشود . ۱۷ روز دیگر کارنت واقعی میشوم دیگه خدا میدونه چه مدت بعد از آن نامه مصاحبه ارسال میگردد ؟!

با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2016-01-14 ساعت 18:29)Amrika نوشته:  
(2016-01-14 ساعت 14:25)با سلام خدمت آقا میلاد. لطفا اگه ممکنه در مورد روز مصاحبه خودت واسه ما هم بگو. از قبل ورود به سفارت تا زمان خروج. ممنون    milad_magnet نوشته:  با سلام 
بعد از ورود به سفارت بهم یک شماره دادن بعد که شماره را اعلام کردم بعد از حدود ده دقیقه یک خانم امریکایی امد و دو قطعه عکس + اصل شناسنامه + کارت پایان خدمت + گذرنامه را خواست , یک فرم هم داد که اسمم را بنویسم و امضا کنم قبل از اینکه گرین کارت بگیرم ازدواج نخواهم کرد و در غیر این صورت کیسم دچار مشکل میشه و کنسل خواهد شد ,بعد گفتن مادرت الان کجاست گفتم امریکا بعد گفت که ثابت کن مادرت الان امریکاست منم کپی صفحه اول گذرنامه مادرم که محل اقامت امریکا نوشته شده بود و از واشنگتن صادر شده بود  + کپی از صفحه ای که مهر ورود امریکا خورده بود دادم + حدود 30 تا 40  صفحه استیتمنت بانکی از 2012 تا 2015 که کلی خرید کرده بود و قبض پرداخت کرده بود  + پرینت حساب بانکی مادرم که یک هفته قبل از مصاحبه من  از فروشگاه والمارت از طریق کارت خوان خرید کرده بود و پمپ بنزین با دستگاه کارتخوان هزینه بنزین پرداخت کرده بود خانمه قانع شد خواستم برگه موجودی حساب مادرم که از قبل فرستاده بودیم + مدارکی که دکتر  رفته بودند را بدهم اشاره کرد که نمیخواد . 
بعد از چند دقیقه شمارم اعلام شد باز 
یک  خانم جوان ایندفعه بود سلام و احوال پرسی من انگلیسی صحبت کردم افیسرم زد تو خط انگلیسی انگشت نگاری کرد ازم  بعد  گفت مادرت کجاست الان گفتم امریکا گفت کجا اسم ایالت راگفتم و شهر و اما 

1. آفیسر :سربازی کجا بودی ارتش  ؟ من : بله ارتش قسمت ... که غیر نظامی بوده    , آفیسر : چند ماه ؟ , من : 18 ماه .
2. آفیسر کارت چیه ؟ , من : توضیح راجع به کار که غیر دولتی , آفیسر :دقیقا چه کارایی انجام میدی , من: x , y , z , ... .
3. آفیسر کار مادرت چیه ؟ , من : مادرم صاحب و مالک جایی هست که من کار میکنم . 
 بعدش گفت  کپی گیرین کارت یا گذرنامه اسپاسر را خواست من کپی گذرنامه اسپانسر را دادم گفت کپی گذرنامه همسرش را هم میخوام من گفتم ندارم میخوای زنگ بزنم میل کنه برام بیارم الان گفت نه بعدا ap تمام شد  بیار برام  و  برگه صورتی  ap را به همراه مدارکم و عکس داد منم تشکر کردم  و خداحافظی  امیر عزیز که یک ضرب گرفته بود منتظرم بود برگشتیم هتل 
حتما موقع مصاحبه کپی گذرنامه یا گرین کارت اسپاسنر را با خود ببرید 
با ارزوی موفقیت برای همگی امیدوارم توانسته باشم کمکی کنم با این متن 
Catagory : F2B
Interview :  Dec 2015 Sad AP
Ceac Update :  18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR Cool   CLEAR
تو کوچه ما هم عروسی میشه ...

پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es ، battosai ، Amrika ، maymary1220 ، bsbali ، محمد. ، samiraaa ، omid311
سلام

تاریخ اپروو من ۹ اگست ۲۰۰۴ کتگوری F3 من ۵ ماه پیش هم نامه کامپلیت را دریافت کردم اما رسما از دیشب کارنت شدم حالا دیگه نمیدونم چه مدت باید صبر کنم تا نامه مصاحبه ارسال شود ؟
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
پاسخ
تشکر کنندگان: milad_magnet ، amir2640 ، واهيك آقاجاني
آقا شهرام ایشالا به زودی نامه مصاحبه تون میاد ...با NVC تماس نگرفتین ؟
category F3
PD: may 2005
ANK 2010
دریافت نامه اول از NVC و پرداخت 120دلار 13 ژانویه 2016
نامه تکمیل مدارک 1 اپریل 2016
دریافت نامه مصاحبه 6 مارچ 2017
تاریخ مصاحبه 11 اپریل 2017
نتیجه مصاحبه AP
اولین آپدیت 14 اپریل 2017 * 17 -19-20 جولای آپدیت *
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
(2016-02-02 ساعت 16:37)maymary1220 نوشته:  آقا شهرام ایشالا به زودی نامه مصاحبه تون میاد ...با NVC تماس نگرفتین ؟

با سپاس از لطف شما

خیر هنوز نه اما اگر خبری نشد هفته آینده تماس میگیرم .
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai
سلام دوستان
به نظرتون ویزا بولتن این ماه زودتر از ماه های قبلی Coming Soon نشده؟
امیدوارم به این معنی باشه که زودتر از 10 فوریه میخواد ویزا بولتن مارس منتشر بشه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali
سلام
ویزا بولتن مارس هم اومد
و متاسفانه پیشرفت F2B که فقط یک هفته!!!!
F1 ----08Aug2008
F2A------22Sep2014
F2B------22May2009
F3-----15Oct2004
F4----01Jul2003
پاسخ
سلام دوستان
هیچ نظری در مورد ویزا بولتن مارس ندارین؟
میگفتن تا ژانویه بخاطر لاتاری، سرعت پیشرفت ویزا بولتن کمه
حالا چرا؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، محمد.
با سلام خدمت دوستان سایلنت
ویزا بولتن آپریل 2016 هم منتشر شد
F1 = 22 Sep 2008
F2A = 22 Oct 2014
F2B = 15 Jun 2009
F3 = 22 Nov 2004
F4 = 22 Jul 2003
پاسخ
تشکر کنندگان: مامان دو قلو ها ، battosai ، amir2640 ، محمد. ، shahram es
تبریک به همه کسانی که کارنت شدند، خدارو شکر که واسه کتگوریF3, یکماه و ۱ هفته رفت جلو.
F3
PD:Sep 2005
Approval notice:march2010
receipt number:wac05
منتظرnvc welcome letter
با تاسف پتیشنرمون ژانویه ۲۰۱۶ فوت شدند
وکیل گرفتیم و کیس رو substitution کردیم...
دعا کنید همه چیز به خوبی پیش بره....
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، shahram es
(2016-02-11 ساعت 11:16)Amrika نوشته:  سلام دوستان
حالا چرا؟؟؟

سلام . متاسفانه سرعت ویزا بولتن خیلی کم شده ! با این اوضاع من که F4 و jun 2005 : pd باید منتظر باشم که کیس ام 14 سال طول بکشه که تو تاریخ مهاجرتهای خانوادگی میتونه رکورد باشه !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2016-03-10 ساعت 21:22)محمد. نوشته:  
حالا چرا؟؟؟

سلام . متاسفانه سرعت ویزا بولتن خیلی کم شده ! با این اوضاع من که F4 و jun 2005 : pd باید منتظر باشم که کیس ام 14 سال طول بکشه که تو تاریخ مهاجرتهای خانوادگی میتونه رکورد باشه !!!!

برای اف 4 14 معمولیه دعا کنید بیشتر از این نشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: محمد. ، ایلیانا
(2016-03-11 ساعت 03:21)Survivor نوشته:  
(2016-03-10 ساعت 21:22)محمد. نوشته:  
حالا چرا؟؟؟

سلام . متاسفانه سرعت ویزا بولتن خیلی کم شده ! با این اوضاع من که F4 و jun 2005  : pd باید منتظر باشم که کیس ام 14 سال طول بکشه که تو تاریخ مهاجرتهای خانوادگی میتونه رکورد باشه !!!!

http://www.immihelp.com/visa-bulletin-mo...orld/final

الان ۱۲ سال و ۸ ماه هست برای F4

عملن 14 سال به طول میکشه با این وضع
پاسخ
تشکر کنندگان: sina454 ، محمد.
اینطوری نیست دوست عزیز نباید منفی باشی چون اگر ۴ ماه سال گذشته رو با امسال مقایسه کنی میبینی نسبت به سال گذشته هنوز ۷ روز جلوتر هستیم پس نمیشه پیشبینی کرد انشالله ماههای دیگه بیشتر میره جلو
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، محمد.
(2016-01-09 ساعت 04:41)amir_khoramian نوشته:  
(2016-01-07 ساعت 02:57)samiraaa نوشته:  
(2016-01-06 ساعت 13:00)battosai نوشته:  نمیدونم ممکن هست یا نه بعد از دوبار .
سلام.تااونجا که من اطلاع دارم ویزای توریستی فقط1بار تمدید میشه و به هیچ عنوان وتحتِ هیچ شرایطی غیرقانونی نمونید اونجا که باعثِ ابطالِ کِیسِتون میشهShy

نه دوست عزیز من , تحت شرایط خاص میتوان ویزای توریستی رو چند بار تمدید کرد

دوستان عزیز , ویزای توریستی هیچ محدودیتی برای تمدید نداره,این رو آفیسری که توی اداره immigration orlando بود به من گفت , فقط ممکنه که جوابتون رو بعد از 6 ماهی که درخواست دادین بدن(مثل من) که هی باید دوباره درخواست بدید و قانعشون کنید که تقصییر شما نبوده که قبل از تاریخ درخواستتون نرفتین بلکه تقصییر اونهاست که به شما دیر جواب دادن
کلا هیچ سیستم درست و اصولی نداره , خیلی هرج و مرج هست و گیج هستن , و متاسفانه سخت ترین قسمت کار این هست که نمیتونین در این دوره بلاتکلیفی برای تمدید ویزا , گواهینامه خودتونو آپدیت کنین , من الان نزدیک یک سال و 4 ماهه که گواهینامه ام expire شده و رانندگی نمیتونم بکنم ,
و همینطور نمیتونین change of status کنین برای ویزای دانشچویی , چون دیر جواب میدن و Approval notice که میدن expire شده هستش,
برای مثال من تا اخر ژانویه 2016 درخواست داده بودم برای تمدید ویزا , 28 ژانویه 2016 نامه اومد که تقاضای مدارک اضافه ( بلیط هواپیما , ساپورت مالی , نامه از محل کار در ایران!!!! و ..... کرده بودند!!!! و گفتن که یک ماه فرصت دارم مدارک براشون بفرستم , 8 مارچ نامه approval notice اومد که در کمال تعجب ویزای من رو تا آخر ژانویه 2016 !!!!( یعنی تا 2 ماه گذشته )approve کردن ,
و آفیسری که در اداره ایمیگریشن هست هم همیشه از دادن جواب های درست طرفره میرن و همیشه جواب های دو پهلو میدن ( مثلا میگه : میتونی بمونی میتونی بری!!!اگر بمونی ممونه غیر قانونی بشی ممکنه نشی !!!! اگر بری ممکنه غیر قانونی بشی ممکنه نشی!!!!)
کلا خوشحالن
پاسخ
تشکر کنندگان: omid311

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان