کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
و پس از چند روز جوابی که از سفارت دریافت کردیم :

Dear Mr. XXXX,
Thank you for your Nov. 10, 2012 email. Your case’s priority date may become current in next month. At the moment, your case is undergoing through administrative review and for any updates, please keep visiting our website. Also, once your case is ready for processing, all of the family members will require to provide new medical reports as the old one are expired.

We hope this information will helpful to you

اینجور که معلومه Up-coming month's visa bulletin معیار و ملاکشون نیست و باید ماه دسامبر سر برسه تا کیس ما کارنت بشه(واقعاً اینطوریه؟؟)، و نکته دیگه اینکه طبعا ً مدیکال و FBI Check بایستی مجددا صورت بگیره
___
یعنی نمیشه روی بولتن ماه آینده حساب باز کرد؟؟ من تاحالا به همین Upcoming ها خوش بودم Smile
F4
Priority Date: 27 March2001
ارسال فرمهای سری اول: 7 مه 2009
کارنت شدن کیس (نوبت اول!): ژولای 2010
Interview: 4Jan 2011
کارنت شدن مجدد پس از عقبگرد ویزابولتن : 8 نوامبر 2012
VISA: 17Jan2013
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، frozen mind ، Tomas
در اينكه بايد صبر كنيد ماه دسامبر از را برسه كه شكي نيست ولي جالبه كه فقط به تجديد مديكال اشاره كردن ، اميدوارم كه ديگه قرار نشه باز هم فرايند fbicheck از نو تكرار بشه . البته اگر هم اين طور شد بنا به تجربه فروزن عزيز اين بار جواب بك گراند چك شما خيلي زودتر از بار قبل خواهد اومد. Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، usamilad ، frozen mind ، الهه سابق ، Tomas
دوستان ما هم اومدیم آمریکا

الان 1 ماه و نیمه اینجام و شرمنده به دلیل مشغله نتونستم بیام اینجا بنویسم. تو ایالت فلوریدا ساکن شدم و راضیم فعلا.

کارای سفارت و اینا هم به خوبی پیش رفت و مشکلی نداشتیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، الهه سابق ، pr.kia ، dreamer60 ، battosai ، پرستو ، amir2640 ، sasan_rock ، comrun ، ladan ، usamilad ، girl ، Farshid22 ، Tomas
خوب خدا رو شكر دو بار در ماه از لادن خانم با خبر ميشيم Smile
يه بار وقتي جدول ويزا بولتن كامينگ سون ميشه، يه بار هم وقتي آپديت ميشه

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، الهه سابق ، شاپرک ، girl ، battosai ، Tomas
ممنون از لطفت لادن جون ، هنوز كه خبري نيست .....

پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، amir2640 ، battosai ، Tomas
http://www.visajourney.com/timeline/visa...nsored.php
اين سايت پيشرفت ويزا بولتين ماه بعد رو پيش بيني مي كنه. نميدونم تا چه حد درسته چون خودمم تازه ديدمش.

Periority Date:sep 2005
Category: F2B

تکمیل پرونده : ۱۶ مارچ ٢٠١١
در انتظار وقت مصاحبه
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، ladan ، amir2640 ، frozen mind ، f1f ، battosai ، bsbali ، farshid.a ، mom ، Farshid22 ، Tomas
پیشرفت ژانویه2013
F1 22DEC05 روز21
F2A 22SEP10 روز30
F2B 08DEC04 روز23
F3 22JUN02 روز14
F4 08APR01 روز7
متاسفانه گروه مظلوم F4خیلی ضعیف و ناعادلانه جلو میره خانواده خاله من که sep2001
یعنی 10ماه از ما عقبتر هستند واقعا دارن عذاب میکشنSad
حالا همه بچهای مهاجرسرا وحتی وکیلهای مهاجرت که قبل از عقبگرد ویزا بولتن میگفتند گروه خواهر وبرادر سیتیزن حدودا 10سال طول میکشه تا ویزا بگیرن
حالا باید بگن 13 سال طول میکشه شده مثل داستانه دلار ما هر روز میره بالاتر.
در آخر به دوستانی که کارنت شدن تبریک میگمRolleyes
CAT: FAMILY F4
PD: NOV 2000
CASE NO: YRV2012XXXX
Interview visa: Aug 2012
تاریخ ورود:22/12/2012
پاسخ
حقیقتا مثله داستانه دلار داره میاد سرمون فقط f 4 نیست که جلو نمیره f3 هم که قبلا ۷ یا ۸ سال بیشتر طول نمیکشید الان داره به قدری طول میکشه که من دارم کم کم ناامید میشم از رفتن اخه این چه وضعیه که داره سر ما میاد؟ Rolleyes کاش میگفتن کی نوبتمون میشه که تکلیفمون رو بدونیم ادم باید برنامه ریزی کنه برایه ایندش اینجوری که نمیشه که اخه
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
با سلام

خب ویزا بولتن February هم کامینگ سون شد اومیدوارم شاهد پیشرفتهایه خوبی برایه همه باشیم
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، farshid.a ، dreamer60 ، abdolreza ، ladan ، شاپرک ، Tomas ، واهیک آقاجانی
پس لادن خانوم كجاست ؟؟؟؟؟

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، amir2640 ، farshid.a ، f1f ، battosai ، ladan ، Tomas
سلام به همگي بخصوص به دريمر عزيز

من همين گوشه موشه‌هاااااااااام ...

اين روزا خيلي درگير بيمارستان و اين بساطا هستم اونم از نوع دوتا دوتا با هم (هم پدر و هم مادر هر دو بيمارستان بسترين) ولي راستش رو بخواين براي اينکه بتونم خودم رو حفظ کنم هر وقت فرصت کنم ميرم انجمن بچه‌هاي لاتاري برده رو تماشا ميکنم که کلي هيجان دارن (از شما چه پنهان از هيجان اونا من هم روحيه ميگيرم به شما هم پيشنهاد ميکنم يه سري بزنين بهشون)

من هم با اميرخان همصدا دعا مي‌کنم. راستي دوستان در جائي خوندم که اگه در يک زمان چند نفر با هم يک آرزو رو درخواست کنند خداوند آن را براورده خواهد کرد. پس دوستان يک صدا با هم:
به اميد روزهاي خوب براي هممون. آميــــــــــــــن

خواهر کوچکتان لادن
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: asal1907 ، omnia ، شاپرک ، الهه سابق ، battosai ، amir2640 ، f1f ، girl ، نیما6446 ، Tomas ، farshid.a ، برنا ، dreamer60 ، mom ، GBUSA
سلام لادن جان امیدوارم زودتر حال پدر ومادرت بهتر بشه واین ماه با پیشرفت اساسی از ویزا بولتن روبرو باشیم راستی که اینجا خیلی سوت کور شده و لی همه ما حتما هر چندروز یکبار به اینجا سر می زنیم یکمی روحیه می گیریم ویادمان باشه که خدا همیشه باماست
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، amir2640 ، ladan ، f1f ، girl ، نیما6446 ، Tomas ، dreamer60 ، GBUSA
بچه ها معمولا بعد از کارنت شدن چقدر طول میکشه تا نامه مصاحبه بیاد؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، f1f ، girl ، Tomas ، برنا
(2013-01-04 ساعت 12:03)ladan نوشته:  سلام به همگي بخصوص به دريمر عزيز

من همين گوشه موشه‌هاااااااااام ...

اين روزا خيلي درگير بيمارستان و اين بساطا هستم اونم از نوع دوتا دوتا با هم (هم پدر و هم مادر هر دو بيمارستان بسترين) ولي راستش رو بخواين براي اينکه بتونم خودم رو حفظ کنم هر وقت فرصت کنم ميرم انجمن بچه‌هاي لاتاري برده رو تماشا ميکنم که کلي هيجان دارن (از شما چه پنهان از هيجان اونا من هم روحيه ميگيرم به شما هم پيشنهاد ميکنم يه سري بزنين بهشون)

من هم با اميرخان همصدا دعا مي‌کنم. راستي دوستان در جائي خوندم که اگه در يک زمان چند نفر با هم يک آرزو رو درخواست کنند خداوند آن را براورده خواهد کرد. پس دوستان يک صدا با هم:
به اميد روزهاي خوب براي هممون. آميــــــــــــــن

خواهر کوچکتان لادن

سلام ... چی شده بیمارستان خدا بد نده ......... همش به خاطر این آلودگی وحشتناک تهران است ... . من برای سلامتی پدر و مادر گرامی دعا میکنم ....
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، amir2640 ، ladan ، Tomas ، dreamer60 ، shahabjafari
علي خان سلام
خيلي ممنونم از دعاي شما که اين روزا واقعا بهش احتياج دارم

راستش پدر و مادر من هر دو مسن هستند و مريض احوال بعنوان نمونه مادرم باطري داره قلبشون و چندين و چند مريضي ديگه پدرم هم سرطان پروستات .... Sad خلااااااااااااااااااصـــــــــــــــــــــــــــــه:

همه چي آرومه مـــــــــــــــــــن چقد خوشحــــــــــــــــالم و باقي قضـــــــــايا Wink Big Grin
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، dreamer60 ، battosai ، shahabjafari

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان