کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2013-01-16 ساعت 21:57)برنا نوشته:  راستی , دوستان بنظر شما تاریخ مصاحبه ما حدودآ چه زمانی خواهد بود .

دوست عزیز لطف کنین یه خلاصه ای از وضعیتتون تو امضا و یه شرحی تو تاپیک F4 بزارین که بهتر بشناسیمتون و بتونیم راهنمایی کنیمWink.
F1
PD: OCT 2005
Case Completion: MAR 2011
Clearance Duration: 23 Month
Status: Issued
Embassy: Ankara

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، girl ، dreamer60 ، برنا ، Tomas
برنا جان عرض كنم كه از دوستان قديمي f4 پروانه خانم رو هم بايد حساب كني ، حدث من اينه كه با توجه به عدم پيشرفت كتگوري f4 طي چند ماهه گذشته ، به زودي شاهد پيشرفت اين كتگوري خواهيم بود .
بعدشم پير كجا بود ؟؟!!! حالا حالا ها وقت دارين از زندگي لذت ببرين Smile)))
---------
لادن عزيزم من برات يك ايميل (ياهو) دادم اگه تونستي چك كن Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، f1f ، mom ، battosai ، girl ، برنا ، farshid.a ، Tomas ، shahabjafari
خدا از دهنتون بشنوه دریمرجان ما که پشت این f4پیر شدیم.لادن جان یک خبری بده از نگرانی در بیایم انشالا!!!!منتظریم!
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60 ، amir2640 ، Tomas ، shahabjafari
دریمر عزیز ، دوست قدیمی ، من امروز متوجه شدم که شما ویزا گرفتین. از بابت اینکه مدتی نبودم و از احوال شما و بچه ها بی خبر ، ازتون معذرت می خوام . تبریک می گم و براتون آرزوی موفقیت دارم. من یه "هورا" به شما بدهکارم. Smile
لادن جان ، خیلی متاسفم می شنوم که در شرایط دشواری هستید. برای پدر و مادر بزرگوارتون آرزوی سلامتی دارم. امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشید.
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، battosai ، girl ، amir2640 ، الهه سابق ، mom ، dreamer60 ، Tomas ، Blaze
دریمر عزیز با تشکر ار محبت ات و از راهنمایی ات .
Sadكيس خانوادگي f4 در سال 2000- اولين نامه 2009 تكميل 2012 ويزا 2015 - دو بار مصاحبه و مديكال -
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، amir2640 ، mom ، dreamer60 ، Tomas
برنا جان خواهش ميكنم
واييييييي gbusa عزيز سلاممممم ، بابا كجايين شما پس ؟؟؟؟؟
فكر كنم كم كم نزديكاي مصاحبه باشين آره ؟ Smile
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، f1f ، الهه سابق ، mom ، GBUSA
من هم بعد از مدتی دوری از سایت برگشتم... دریمر عزیز خیلی خوشحال شدم دیدم ویزا گرفتی. رفتی اونور به شکوفه ها به باران برسان سلام مارا!! Smile
مامان و بابام اومده بودن ایران من دوباره حسابی هوایی شدم! کی این ویزا بولتن درست و درمان جلو میره...! Sad
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، f1f ، shahabjafari ، الهه سابق ، battosai ، GBUSA ، dreamer60
به نظرتون دلیل کند پیش رفتن ویزا بولتن چیه؟؟؟
اگه می تونید برید تو شبکه های اجتماعی کامنت براشون بذارید در این مورد شاید یه فرجی شد......ضرر که نداره.
f4 pd:10 jan 2005

(2013-01-22 ساعت 16:40)shahabjafari نوشته:  به نظرتون دلیل کند پیش رفتن ویزا بولتن چیه؟؟؟
اگه می تونید برید تو شبکه های اجتماعی کامنت براشون بذارید در این مورد شاید یه فرجی شد......ضرر که نداره.
f4 pd:10 jan 2005
تو اخبار شنیدم دیروز در مراسم تحلیف باراک اوباما درباره ی مهاجرت
یه صحبت هایی شده....ایا کسی از دوستان درباره ی این موضوع اطلاعاتی داره؟

ممنون
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، dreamer60
دوستان عزیز رفتم تحیقق کردم و فهمیدم این ها صحبت های دیروز باراک اوباما در دومین مراسم تحلیف ریاست جمهوری درباره ی مهاجرت بوده.
باراک اوباما:
. سفر ما کامل نخواهد بود مگر آنکه به مهاجران مشتاق و امیدواری که آمریکا را سرزمین فرصت ها می دانند ، خوشامد بگوئیم.
ولی سخنانی که امروز بیان کردم، خیلی متفاوت از سوگندی نیست که یک سرباز در زمان دریافت نشانی برای انجام وظبفه اش ادا میکند و یا در زمان تعبیر رؤیای یک مهاجر برای دریافت شهروندی این کشور.

((در کل خواستار اصلاح قانون مهاجرت شده.))
خدا کنه این صحبت ها یه تاثیری داشته باشه.
لاتاری 2016
کلیرنس AP    
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ

پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، battosai ، پرستو ، bsbali ، dreamer60 ، mom
با سلام به دوستان
دقیقا اوباما از نوامبر که انتخاب شده خیلی زیاد راجب مهاجرت صحبت کرده
ولی به این نکته توجه کنین که هر دو حذب تو آمریکا و شخص اوباما دنبال تصویب یه قانون کلی و جدید واسه مهاجرت به آمریکا هستند.
من 3 تا از خانوادم امسال به اوباما رای دادن ولی متاسفانه صحبت هاش (اوباما) در مورد مهاجرت ( با این که به گفته ی خودشون امسال خانواده ها یکی از دلایل مهم برنده شدنش بودن ) کلا چندان ربطی به بهتر شدن ویزاهای خانوادگی من و شما نداره. و کل بحث شون سر 11 میلیون مکزیکی که اوباما شدیدا موافق و بدنبال سیتزن شدنشونه و جمهوری خواهان مخالف این کار...
امیدواری من اینه که هر تغییری که می خوان بوجود بیارن شامل بهتر شدن مهاجرت اعضای خانواده ها هم بشه.
و نه اینکه با تغییراتی واسه سیتزن شدن این 11 میلیون مکزیکی این وسط پرونده های مهاجرت خانوادگی که سالها تو صف انتظارن رو این وسط قربانی کنن.
به امید روزهای بهتر
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، omnia ، پرستو ، shahabjafari ، hossein2 ، girl ، bsbali ، dreamer60
امیدوارم با عوض شدن وزیر امور خارجه یه فرجی تو پیشرفت ویزا بولتینگ رخ بده.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: الهه سابق ، girl ، shahabjafari ، dreamer60 ، برنا
اینا اگه بخوان یه سروسامونی به قوانین مهاجرت بدن، اول از همه باید ظرفیت لاتاریو کم کنن و روند ویزاهای خانوادگیو تسریع بدن که بعید میدونم چنین کارایی انجام بدن
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، f1f ، شاپرک ، amir2640 ، battosai ، نیما6446 ، bsbali ، shahabjafari ، برنا
دوستان اینم اون اتفاقی که من خودم همیشه ازش می ترسیدم و فکر نمی کنم بعد از 6سال و چندی انتظار کشیدن یه نفر مثل خود من... برای کسانی مثل ماها که پرونده مهاجرت خانوادگی داشته باشه- امتیاز مثبتی داشته باشه و تازه برعکس اینجوری که احتمالش میره شاید خیلی بدتر از این چیزی که الان هست هم بشه. دارن با سرعت عجیبی که من تا حالا تو تصویب شدن هیچ قانونی تو آمریکا ندیدم ... دارن قانون مهاجرت به آمریکا رو به طور کامل عوض می کنن و قانون مهاجرت رو دوباره باز نویسی میکنن.

http://news.yahoo.com/bipartisan-group-k...17677.html
http://www.guardian.co.uk/world/2013/jan...ma-reforms
http://news.yahoo.com/senators-reach-dea...51602.html
http://www.cnbc.com/id/100411493

و جالبیش اینجاست که این تغییرات تو این قانون شامل 4 تا قسمت کلی میشه که پرونده های خانوادگی رو حتی کوچکترین نگاهی به تغییرش نکردن(البته در جهت بهبودش رو میگم) انگار که کل مهاجران آمریکا شدن این 11-12 میلیون مکزیکی و همه گروه ها تو آمریکا جمع شدن تا مشکل این 11-12 میلیون رو که غیر قانونی وارد شدن- غیر قانونی موندن- قانون ها رو شکوندن..... و حالا هم می خوان با تغییر کامل قوانیین مهاجرت آمریکا بهشون تابعیت آمریکایی رو به عنوان پاداش در آخر کار بهشون بدن.

According to documents obtained by The Associated Press, the senators will call for accomplishing four goals

—Creating a path to citizenship for illegal immigrants already here, contingent upon securing the border and better tracking of people here on visas.

—Reforming the legal immigration system, including awarding green cards to immigrants who obtain advanced degrees in science, math, technology or engineering from an American university.

—Creating an effective employment verification system to ensure that employers do not hire illegal immigrants.

—Allowing more low-skill workers into the country and allowing employers to hire immigrants if they can demonstrate they couldn't recruit a U.S. citizen; and establishing an agricultural worker program.

هنوز جزییات کامل که این تغییرات دقیقا شامل چه قسمتی در مورد اعداد ارقام یا تغییر کتگوری ها.... مهاجرت های خانوادگی چجور باشه مشخص نیست و تا چند هفته دیگه کاملا مشخص میشه ولی امیدوارم هر تغییری که تو قوانین مهاجرت خانوادگی میدن - حتی سخت تر کردنش که اصلا دور از انتظار نیست ( چون از این سیاست مدارایی که من می بینم تصویب هر چیزی بعیدنیست) شامل کسانی که از قبل تشکیل پرونده دادن نشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، f1f ، amir2640 ، girl ، پرستو ، shahabjafari ، Farshid22 ، dreamer60 ، mom ، bsbali ، hossein2 ، sohi ، برنا
من از همون روز اول بهتون گفتم به این اوباما دل خوش نبندید. اوباما همه تلاشش میکنه تا به مکزیکی هایی که غیر قانونی وارد آمریکا شدن ویزا بدن و فکر نکنم به این راحتی ها به ماها دیگه ویزا بده. حالا دیگه از الان داره شروع میکنه که اینکارو انجام بده و این خیلی نتیجه بدی واسه ما داره.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق
سلام دوستان
من دیروز با nvc تماس گرفتم ازشون درباره ی قانون cspa پرسیدم
طرف گفت این قانون وجود داره ولی هر سال یه جور اجرا می شه.
لاتاری 2016
کلیرنس AP    
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ

پاسخ