کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
با سلام!!!!!
نیما جان می شه درباره ی F4 توضیحی بدید من درست نفهمیدم!!!!!!!!!Sad
لطفا در مورد v visa هم توضیحی بدید!!!!Smile
ممنون
تمام سپاسم ازآن كسيست كه به من نيازى نداشت امافراموشم نكرد (کورش کبير)
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، shahabjafari
مرسي لادن جان. انگار كلا فراموش كردن كه پارسال 2 ماه هم جلو ميرفتن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan
سلام... خب الان آقا نیما اینایی که گفتین یعنی چی ؟ میشه ترجمش کنین ... این لادن خیلی باحاله پست نمیذاره نمیذاره اگر هم بذاره در مورد پیشرفت بولیتن میذاره ... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، amir2640
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، dreamer60 ، mom
(2013-04-23 ساعت 22:20)ladan نوشته:  سلام دوستان
سايت زير پيش بيني پيشرفت ويزا بولتن ماه جون رو اعلام کرده:
http://www.visajourney.com/timeline/visa...nsored.php

26Apr06: F1 روز پيشرفت : 25 روز
31Mar11: F2A روز پيشرفت: 30 روز
21Jun05: F2B روز پيشرفت: 37 روز
20Aug02: F3 روز پيشرفت: 12 روز
07May01: F4 روز پيشرفت: 6 روز

دوستان معمولا اين سايت با کمترين اختلاف ممکنه پيشرفت‌ها رو اعلام ميکنه

بازم تکرار ميکنم اين سايت فقط پيـــــــــــــــــــــــش بينـــــــــــــــــــــــــــي کرده و رسمي نيست

آخه اين F4 هاى بدبخت که سيزده چهارده ساله منتظرن و الان سه چهار ماه مونده نوبتشون بشه چه گناهى کردن که از همه کمتر هر بار پيشرفت ميکنه پروندشون Sad
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، shahabjafari
[/align]با اجازه نیما عزیز لینک مطلب ایشون رو میزارم.

http://blogs.ilw.com/carlshusterman/2013...stem.html
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک ، battosai ، sina454 ، نیما6446
لینک زیر هم مربوط به خلاصه لایحه است.

http://shusterman.com/pdf/immigrationbil...ummary.pdf
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک ، battosai ، sina454
(2013-04-24 ساعت 11:00)alisarvareharchiabi نوشته:  سلام... خب الان آقا نیما اینایی که گفتین یعنی چی ؟ میشه ترجمش کنین ... این لادن خیلی باحاله پست نمیذاره نمیذاره اگر هم بذاره در مورد پیشرفت بولیتن میذاره ... Smile

با سلام به همه دوستانی که هنوز نفهمیدند که چه شانسی اوردند. بر اساس لینک زیر همه فرزندان مجرد گرین کارتی ها اگر حتی بعد از قانونAge out .CSPA شدن میتوانند ار PRIORITY DATE ORIGINAL ]قابل توجه کیسهای F4 and F3 که مدت زیادیه که منتظرند مثلا از سال 2002 پس با توجه به زمان کارنت شدن کیس هاF2B ,, وسایر CATEGORIESخودبه خود کارنت میشید.اینم از مصداق مثل گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی
,وحتی ازPD کیس اولیه استفاده کنند و در کتگوریه مناسب و سریعتر قرار بگیرند پس اگرزبان انگلیسیتان یک کمی خوب باشه با مطالعه لینک زیر میفهمید که همه CHILDREN OVER 21 UNMARRIED زود زود کارتت میشندو یا حتی کارنت شدید ولی داغیدو نمیفهمید که زود میرید امریکا ببینید چندتا پوینت دادنهاکه را هها

راباز کنند یعنی راه که نه بزرگراه بگیم بهتره.امریکا دوست داریم دوبار.REPEAT هورا
1[ CSPA
2[ در PD پدر مادرتان قرار میگیرید
3 حالا اگر به هیچ صراطی مستقیم نبودید که با V ویزا میایید.دیگه چه دردتونه
پس از حالا دیگه کارنتی پاشو ساکتو جمع کنو اینقدر هم ایه یاس نخون که یه دفعه هم که شد خرشانس شدیم رفت
مردم از بس تایپ فارسی کردم یه چند تا تشکر بفرستید که خستگیم در بیاد
The Child Status Protection Act (CSPA) was enacted in order to keep immigrant families intact despite family-based and employment-based waiting times which can range up to 23 years or more.
Prior to CSPA, once a child turned 21 years of age, he or she “aged-out” and was no longer able to immigrate (or adjust status) along with his or her parents. CSPA “freezes the age” of immediate relative children when their petitioning U.S. citizen parent submits a visa petition on their behalf; when a petitioning permanent resident parent naturalizes; or when a married son or daughter who has been petitioned by a U.S. citizen parent becomes divorced or widowed.
CSPA also creates a mathematical formula which allows the amount of time that a visa petition was pending to be subtracted from a child’s age.
What happens if a child “ages-out” despite the mathematical formula? Again, the Child Status Protection Act provides relief for “aged-out” children in the form of the “automatic conversion” clause. Unmarried sons and daughters are permited to retain the priority date of the original petition and automatically convert to the appropriate category. However, this subsection of CSPA is currently being litigated in the Supreme Court. Our law firm is co-counsel for the plaintiffs in this lawsuit.
CSPA also contains an “opt-out” clause which permits unmarried adult sons and daughters of U.S. citizen to choose between the family-based 1st and 2B preference categories depending on which category allows them to reunite with their parents faster.
CSPA is applicable not only to persons who were sponsored for lawful permanent residence after the law took effect, but to many people who were sponsored for green cards prior to August 6, 2002. Therefore, it applies many thousands of persons.
پاسخ
خیلی ممنونم آقا سینا اما pd من 2000 هست من چی آیا میتونم استفاده کنم یا خیر؟ این طرح باید تصویب بشه من زیاد امیدی ندارم نمیدونم چرا...
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir2640
(2013-04-24 ساعت 18:51)alisarvareharchiabi نوشته:  خیلی ممنونم آقا سینا اما pd من 2000 هست من چی آیا میتونم استفاده کنم یا خیر؟ این طرح باید تصویب بشه من زیاد امیدوی ندارم نمیدونم چرا...
چرا انقدر ناامیدی پسر.این به این معنی نیست که اگه نتونی از قانون cspa استفاده کنی از سایره امتیازات هم حذف بشی.ببین برای من بارها ثابت شده که هر وقت مثبت فکرکنی روند کارها زودتر و سریعتر پیش میره پس انقدر منفی نباش چون کلا قوانین جدید وضع شده جهت بهتر شدنه نه بدتر شدن.
از حالا نیمه پر ببین ضرری که نداره .داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، sanbad
سلام سینا جان
یک سوال داشتم یعنی من که pd قبلی خانودام 1998 بوده و از قانون CSPA استفاده نکردم و یا شامل من نمی شده است ولی در کیس قبلی ما اسم من در نامه های درخواست بوده است بعد از تصویب این قانون pd قبلی من به جای Pd کیس F2b جدیدم که سال 2011 است لحاظ می گردد و خود بخود کارنت خواهم شد؟!!!
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
البته یه مسئله ای دیگه هم هست اون موقع که حرف از cspa بود همه میگفتن از 2002 به بعد در صورتی که همین الان هم برای f4 سال 2001 رو دارن بررسی میکنن ... خیلی از افرادی که اپرووالشون سال جلوتری بود با pd سال 2000 هم با سن 27 سال هم بهشون ویزا دادن منظورم اینه که این قانون 2002 قبلی ها رو هم شامل شده بود . حال شاید این مورد هم این باشه اونی که pd قبل از این رو داره نره اونوقت از pd 2002 شروع کنن به ویزا دادن فوری؟ خب اولین سوالی که پیش میاد اینه که از چه ماهی میخوان شروع کنن ؟ جور در نمیاد اما چشم آقا سینا با نظر مثبت نگاه میکنیم اما من هروقت با نظر مثبت نگاه کردم کارام همش برعکس شده اما امان از اونموقع که منفی فکر میکنم همش کارام درست میشه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، شاپرک ، shahabjafari
دوستان خب حالا اونايي كه قبل ٢٠٠٠ بودن چي ؟!!!! مثلا من ١٩٩٦ ما ها كه بيشتر منتظر بوديم رسما اگر فقط ٢٠٠٢ به بعد خيلي مسخرس ، منطقي تر كه اول اونايي كه مدت بيشتر تو صف بودن بشه
البته در كل اين قوانين جديد تصويب بشه برا همه بهتر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-24 ساعت 19:15)bsbali نوشته:  سلام سینا جان
یک سوال داشتم یعنی من که pd قبلی خانودام 1998 بوده و از قانون CSPA استفاده نکردم و یا شامل من نمی شده است ولی در کیس قبلی ما اسم من در نامه های درخواست بوده است بعد از تصویب این قانون pd قبلی من به جای Pd کیس F2b جدیدم که سال 2011 است لحاظ می گردد و خود بخود کارنت خواهم شد؟!!!
باتشکر
درسته اگر توجه کنی توضیح داده که فرزندان مجردی که به هر نحوی از
از این قانون استفاده نکردند ویا شاملشان نشده PD اولیه را میگیریند [RETAIN]که این قانون از سال 2015 اعمال میشه.\پس منطقی که بعد از ان زمان قانون اعمال خواهد شد

(2013-04-24 ساعت 19:43)alisarvareharchiabi نوشته:  البته یه مسئله ای دیگه هم هست اون موقع که حرف از cspa بود همه میگفتن از 2002 به بعد در صورتی که همین الان هم برای f4 سال 2001 رو دارن بررسی میکنن ... خیلی از افرادی که اپرووالشون سال جلوتری بود با pd سال 2000 هم با سن 27 سال هم بهشون ویزا دادن منظورم اینه که این قانون 2002 قبلی ها رو هم شامل شده بود . حال شاید این مورد هم این باشه اونی که pd قبل از این رو داره نره اونوقت از pd 2002 شروع کنن به ویزا دادن فوری؟ خب اولین سوالی که پیش میاد اینه که از چه ماهی میخوان شروع کنن ؟ جور در نمیاد اما چشم آقا سینا با نظر مثبت نگاه میکنیم اما من هروقت با نظر مثبت نگاه کردم کارام همش برعکس شده اما امان از اونموقع که منفی فکر میکنم همش کارام درست میشه Smile
او مدیو نسازیها اگر از سال 2002 به بعدVISA بدن که یعنی پروندههای قبلی همه کارنت شدن و دیگه از اون به بعد بستگی به شلوغی ایالت ثبت نامی داره که تو سایت www.uscis.gov/ میتونی چک کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، Hitman908 ، bsbali
(2013-04-24 ساعت 19:15)bsbali نوشته:  سلام سینا جان
باتشکر

بله از سال 2015به بعد
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، bsbali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان