کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
با سلام

خوش خبرباشی نیما جان Wink

دوستان اگر این طور باشه یکی از مسائلی که هنوز نامشخصه اینه که تکلیف قانون « حفاظت از وضعیت فرزند ((Child Status Protection Act (CSPA)» چی میشه ؟
چون سرنوشته بسیاری از ماهایی که بالای 21 سالیم به این قانون بستگی داره
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، نیما6446 ، شاپرک ، واهیک آقاجانی
(2013-04-18 ساعت 17:11)bsbali نوشته:  شاپرک جان پس ما که F2b هستیم باید خیلی زودتر دیگه کارمون درست بشه دیگه ؟! ...

تا جایی که من دیدم تو این لینک ها جزییات اعلام نشده و مثلن نگفته دقیقن چه اتفاقی برای هر کتگوری میافته. اما به طور کلی اشاره کرده.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، amir2640 ، f1f
(2013-04-18 ساعت 18:01)arsia نوشته:  دوستان من فقط يک سوال دارم اگر قراره روند سريع تر بشه پس چرا اين چند ماه F4 انقدر کند هفت روز هفت روز رفت جلو و اين ماه آخرى که ديگه هيچى؟

کسی نظری نداره؟
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabjafari
(2013-04-19 ساعت 12:24)arsia نوشته:  
(2013-04-18 ساعت 18:01)arsia نوشته:  دوستان من فقط يک سوال دارم اگر قراره روند سريع تر بشه پس چرا اين چند ماه F4 انقدر کند هفت روز هفت روز رفت جلو و اين ماه آخرى که ديگه هيچى؟

کسی نظری نداره؟

دوست عزیز چون هنوز به قانون تبدیل نشده است و تازه باید بره سنا رای بیارود بعد رئیس جمهور آمریکا امضا کند که به صورت قانون اجرایی بشود. در مورد سرعت هم باید ببینم به گروه F4 چند ویزا تخصیص می دهند ایا بیشتر می شود یا تغییری نمی کند به هر حال امیدوارم هر اتفاقی قرار است رخ دهد به نفع تمام کتگوری ها باشد.
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، f1f ، mom ، shahabjafari
(2013-04-19 ساعت 12:41)bsbali نوشته:  

کسی نظری نداره؟

دوست عزیز چون هنوز به قانون تبدیل نشده است و تازه باید بره سنا رای بیارود بعد رئیس جمهور آمریکا امضا کند که به صورت قانون اجرایی بشود. در مورد سرعت هم باید ببینم به گروه F4 چند ویزا تخصیص می دهند ایا بیشتر می شود یا تغییری نمی کند به هر حال امیدوارم هر اتفاقی قرار است رخ دهد به نفع تمام کتگوری ها باشد.

اگه بحوان به قانونی که الان میگن عمل کنن باید تا ده سال آینده تمام این 3.4 میلیون نفر بیان آمریکا پس با این حال باید از الان به بعد هر ماه واسه کتوگری F4 باید 38 روز اعلام کنن تا سر ده سال همه ی این 4.3 میلیون نفر بیان آمریکا
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، battosai ، shahabjafari
(2013-04-19 ساعت 12:58)hossein2 نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 12:41)bsbali نوشته:  

کسی نظری نداره؟

اگه بحوان به قانونی که الان میگن عمل کنن باید تا ده سال آینده تمام این 3.4 میلیون نفر بیان آمریکا پس با این حال باید از الان به بعد هر ماه واسه کتوگری F4 باید 38 روز اعلام کنن تا سر ده سال همه ی این 4.3 میلیون نفر بیان آمریکا

سلام حسین جان
اینو برای اطلاعات خودم سوال می کنم الان توی کتگوریF4 4.3 میلیون نفر در نوبت گرین کارت هستند یا تمام کتگوری ها؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، mom
حالا اصلن ببینید تو سنا رای میاره ؟ اوباما امضا میکنه . حالا هنوز خیلی مونده ...
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، mom
f2a از 18 ماه دیگه محدودیتی تو ویزا نداره یا از همین الان بچه ها ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، saba.m ، mom
ظاهرا 18 ماه بعد از تصویب قانون
پاسخ
تشکر کنندگان: mom
(2013-04-19 ساعت 15:28)omnia نوشته:  f2a از 18 ماه دیگه محدودیتی تو ویزا نداره یا از همین الان بچه ها ؟

اگر لایحه تصویب بشود و به صورت قانون در آید طبق مطالبی که من خواندم و بچه های در مهاجرسرا نوشتند گروه F2a و F2b دیگه از زمان تصویب محدودیب ویزایی ندارد. 18 ماه بعد از تصویب قانون مربوط می شود به این موضوع که بعد از 18 دیگه امکان درخواست برای F4 , F3 وجود ندارد و این دو گروه از کتگوری خانوادگی حذف خوهند شد و فقط پروسه برای افرادی ادامه می یابد که تا آن زمان درخواست داده باشند.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، saba.m ، mom ، amir2640
(2013-04-19 ساعت 16:48)bsbali نوشته:  
(2013-04-19 ساعت 15:28)omnia نوشته:  f2a از 18 ماه دیگه محدودیتی تو ویزا نداره یا از همین الان بچه ها ؟

اگر لایحه تصویب بشود و به صورت قانون در آید طبق مطالبی که من خواندم و بچه های در مهاجرسرا نوشتند گروه F2a و F2b دیگه از زمان تصویب محدودیب ویزایی ندارد. 18 ماه بعد از تصویب قانون مربوط می شود به این موضوع که بعد از 18 دیگه امکان درخواست برای F4 , F3 وجود ندارد و این دو گروه از کتگوری خانوادگی حذف خوهند شد و فقط پروسه برای افرادی ادامه می یابد که تا آن زمان درخواست داده باشند.

وقتی children می گن منظور بچه های زیر 21 هست یعنی صفی بخواد حذف بشه F2A هست نه F2B و F1. به F2B و F1 وUnmarried Sons and Daughters گفته می شه که من جایی ندیدم گفته بشه unlimted visa دارن.
F1
تشکیل پرونده: آگوست 2007 |مصاحبه: جون 2015 ،ارمنستان | ویزا: یکضرب
ورود اول به امریکا: جون 2015 | دریافت سوشال: 2 هفته بعد از ورود - گرین کارت: 6 هفته بعد از ورود
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، rezaenzo ، شاپرک ، amir2640
با سلام به دوستان مهاجرسرا
اولا : 4.3 میلیون نفر مربوط به هر 4 کتگوری هستن و حدود 2.6 میلیون نفر در کتگوری F4 هستن...
دوما : واسه اینکه این طرح به قانون تبدیل بشه اول تصویب سنا سپس کنگره و در آخر کار امضای اوباما
به احتمال زیاد تو سنا رای می آره ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد به این راحتی ها تو کنگره رای نمی آره و شاید تو کنگره به صورت تکه تکه و جز جز تو کنگره رای بیاره و مشکلشونم سر جمهوری خواهای کنگرست که به این راحتی ها زیر بار این طرح نمی رن و این داستان سر دراز داره
سوما: اون قسمت برداشتن صف فقط در مورد گروه F2A اجرا می شه و گروه های F1 و F2B همچنان شامل صف هستن و دوست عزیز درست نوشتن که از گروه های F1 و F2B به عنوان Unmarried Sons and Daughters نام می برن
4م: امیر جان من چیزی در مورد قانون CSPA و ... ندیدم و اینا شامل جزییاتی می شه که با گذشت زمان و در صورت تصویب جوابش مشخص می شه
5م: اون دوستی که نوشته بودن گروه F4 هفت روز هفت روز یا هیچی جلو نمی ره... دوست عزیز این موضوع و جلو رفتن تمامی کتگوری های دیگه هیچ ارتباطی به این طرح نداره و تا قانون جدید تصویب و اجرایی نشده همه گروه ها طبق قانون قدیم جلو می رن و علت عدم پیشرفت گروه F4 شلوغ بودن زیاد Application های این گروه تو اون مقطع زمانی هست
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، battosai ، شاپرک ، arsia ، الهه سابق ، bsbali ، omnia ، f1f ، amir2640 ، hossein2 ، sanbad ، sahra ، amjad ، ladan ، shahabjafari ، hamid87
(2013-04-19 ساعت 22:57)نیما6446 نوشته:  با سلام به دوستان مهاجرسرا
اولا : 4.3 میلیون نفر مربوط به هر 4 کتگوری هستن و حدود 2.6 میلیون نفر در کتگوری F4 هستن...
دوما : واسه اینکه این طرح به قانون تبدیل بشه اول تصویب سنا سپس کنگره و در آخر کار امضای اوباما
به احتمال زیاد تو سنا رای می آره ولی به احتمال خیلی خیلی زیاد به این راحتی ها تو کنگره رای نمی آره و شاید تو کنگره به صورت تکه تکه و جز جز تو کنگره رای بیاره و مشکلشونم سر جمهوری خواهای کنگرست که به این راحتی ها زیر بار این طرح نمی رن و این داستان سر دراز داره
سوما: اون قسمت برداشتن صف فقط در مورد گروه F2A اجرا می شه و گروه های F1 و F2B همچنان شامل صف هستن و دوست عزیز درست نوشتن که از گروه های F1 و F2B به عنوان Unmarried Sons and Daughters نام می برن
4م: امیر جان من چیزی در مورد قانون CSPA و ... ندیدم و اینا شامل جزییاتی می شه که با گذشت زمان و در صورت تصویب جوابش مشخص می شه
5م: اون دوستی که نوشته بودن گروه F4 هفت روز هفت روز یا هیچی جلو نمی ره... دوست عزیز این موضوع و جلو رفتن تمامی کتگوری های دیگه هیچ ارتباطی به این طرح نداره و تا قانون جدید تصویب و اجرایی نشده همه گروه ها طبق قانون قدیم جلو می رن و علت عدم پیشرفت گروه F4 شلوغ بودن زیاد Application های این گروه تو اون مقطع زمانی هست

نیما جان با تشکر از پاسخ های شما
خود شما در پست های قبلی متن انگلیسی و لینک هایی که گذاشته بودید نوشته بود تمامی مادران و پدران و همسران و فرزندان مجرد (این هم به F2a , F2b , F1) اشاره می کند یک فرد سیتیزن و دارای گرین کارت (وقتی قید می شود دارای گرین کارت یعنی F2b) بصورت نامحدود ویزا در اختیارشون قرار می گیرد . اما F2b , F1 نبز نامحدود خواهند بود ولی با توجه به ظرفیتی که می تواند کنسوگری هایی که مربوط به بررسی پرونده های می باشند در نظر گرفته می شوند. ولی باز شرایط اعلام در Visa bulletain تا زمانی که تاریخ الویت ها به روز شود قطعا وجود دارد ولی دیگر محدودیت ویزایی وجود ندارد و سرعت رسیدگی خیلی بیشتر خواهد شد و تنها ویزای F1 به ویزای immidate تبدیل خواهد شد یعنی بلافاصله current هستند.
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai ، ladan
حالا خبر ندارین کی این قانون تصویب می شه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان حالا از همه اين حرفها گذشته چقدر طول ميكشه كه اين قانون تصويب كامل و اجرايي بشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان