کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
یکی از مراحل تصویب لایحه انجام شد. گویا کمیسیون قضایی سنا با رای قاطع تصویب کرده!
http://finance.yahoo.com/news/senate-pan...17777.html
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، bsbali ، maral bastani ، sina454 ، dreamer60 ، battosai
دوستان عزیز سلام
امیدوارم که حال همگی خوب باشه و موفق باشید
برای خانواده ی ما در سال 1995/1996 درخواست گرین کارت شد . در اون موقع من 9 ساله بودم.
در سال 2008 نوبت پرونده ی ما شد که من به دلیل سن بالای 21 ستا از پرونده خارج شدم
جدیدا راجع به قانون مورد بحث در این تاپیک شنیدم و با یک وکیل هم صحبت کردم که گفت این قانون به کنگه ره فرستاده شده برای بازنگری ! و فعلا نمیشه ازش استفاده کرد.
در August 2008 هم برای خودم تشکیل پرونده شده.
سوال :1 - آیا CSPA شامل من میشه ؟
2- درخواست مادر برای فرزند چند سال طول میکشد؟
متشکرم از راهنماییتون
پاسخ
تشکر کنندگان: aslant
(2013-05-22 ساعت 14:00)babak.n نوشته:  دوستان عزیز سلام
در August 2008 هم برای خودم تشکیل پرونده شده.
سوال :1 - آیا CSPA شامل من میشه ؟
2- درخواست مادر برای فرزند چند سال طول میکشد؟
متشکرم از راهنماییتون
برای اینکه مطمئن باشید ، من بشما پیشنهاد میکنم با یک وکیل صحبت کنید ، چون به خیلی چیز ها بستگی داره ، 

برای هرکدوم هم معمولا یک راه حلی وجود داره ، 
- چقدر کیس شما در انتظار بوده تا نامه i -٧٩٧ بیاد .
-آیا شما در تماس بودید با اداره مهاجرت تا یک سال بعد از گرفتن کارت سبز .
- سن دقیق شما چقدر بوده در زمان مصاحبه . 

و ند تا چیز دیگر ، برای همین پیشنهاد میکنم با وکیل صحبت کنید . 

درخواست مادر که گرین کارت داشته باشه برای فرزند مجرد بالای ٢١ سال حدود ٨ سال طول میکشه اگر دراین مدت مادر شما همچنان گرین کارت داشته باشه و شما ازدواج کنید کلا پرونده شما باطل میشه ،چون کتگوری برای فرزندان متاهل برای والدین گرین کارت دار وجود نداره .

اگر در این مادر شما سیتیزن شدند آنوقت کار شما به یک کتگوری دیگر منتقل میشد و حدود یک سال کارتان جلو میوفتاد ، و اگر ازدواج کنید بعد از سیتیزن شدن و انتقال کتگوری شما به فرزند سیتیزن امریکا  آنوقت کار شما حدود ١٢-١٣ سال طول میکشه .  
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، bsbali ، battosai ، babak.n
دوستان یه نگاه به http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5953.html بیندازید مثل اینکه یه خبرایه .ماه میMay رو دوبار اعلان کردند بعضی کتگوری ها باز چند روزی جلو و یا عقب رفته
موضوع جدی شده فکر کنم اگر هر ماه چند بار اعلام کنند یه تکونی بخوره حالا دست به دعا باشیم که دنده عقب شون ویا ترمزشون از کار بیفته

(2013-05-23 ساعت 09:43)sina454 نوشته:  دوستان یه نگاه به http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5953.html بیندازید مثل اینکه یه خبرایه .ماه میMay رو دوبار اعلان کردند بعضی کتگوری ها باز چند روزی جلو و یا عقب رفته
موضوع جدی شده فکر کنم اگر هر ماه چند بار اعلام کنند یه تکونی بخوره حالا دست به دعا باشیم که دنده عقب شون ویا ترمزشون از کار بیفته

up coming June یکمی زود اعلان کردند
پاسخ
تشکر کنندگان: maral bastani ، bsbali
(2013-05-23 ساعت 09:43)sina454 نوشته:  دوستان یه نگاه به http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5953.html بیندازید مثل اینکه یه خبرایه .ماه میMay رو دوبار اعلان کردند بعضی کتگوری ها باز چند روزی جلو و یا عقب رفته

f4 بازم تغییر نکرده؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-23 ساعت 11:37)منم نوشته:  

f4 بازم تغییر نکرده؟
l
All Charge-ability Areas Except Those Listed CHINA- mainland born INDIA MEXICO PHILIPPINES
F1 22APR06 22APR06 22APR06 15AUG93 01JAN00
F2A 08JUN11 08JUN11 08JUN11 08MAY11 08JUN11
F2B 08JUL05 08JUL05 08JUL05 15JUN93 01NOV02
F3 01SEP02 01SEP02 01SEP02 08APR93 15NOV92
F4 01MAY01 01MAY01 01MAY01 15SEP96 08NOV89
F4 برای مکزیکی ها در ماه جون یک هفته جلو رفته پس یه تکونی خورده
و کاملا متوقف نشده چه فرق میکنه خواهر برادرهای مکزیکی هم اگر شاد بشن مثل اینکه ما شده باشیم معلومه که کمتر هول زدند برای ثبت نام . جدا از شوخی همش برمیگرده به اون برج های دوقلو و افزایش ثبت نام در این سال کذاییه2001 همینو بس
l
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، battosai
برای اینکه مطمئن باشید ، من بشما پیشنهاد میکنم با یک وکیل صحبت کنید ، چون به خیلی چیز ها بستگی داره ، 

برای هرکدوم هم معمولا یک راه حلی وجود داره ، 
- چقدر کیس شما در انتظار بوده تا نامه i -٧٩٧ بیاد .
-آیا شما در تماس بودید با اداره مهاجرت تا یک سال بعد از گرفتن کارت سبز .
- سن دقیق شما چقدر بوده در زمان مصاحبه . 

و ند تا چیز دیگر ، برای همین پیشنهاد میکنم با وکیل صحبت کنید . 

درخواست مادر که گرین کارت داشته باشه برای فرزند مجرد بالای ٢١ سال حدود ٨ سال طول میکشه اگر دراین مدت مادر شما همچنان گرین کارت داشته باشه و شما ازدواج کنید کلا پرونده شما باطل میشه ،چون کتگوری برای فرزندان متاهل برای والدین گرین کارت دار وجود نداره .

+---------
بسیار ممنون از اطلاعاتی که دادید. پرونده درخواست مادر برای فرزند مجرد بالای 21 سال چه پرونده ای محسوب میشه؟ F2B?
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
(2013-05-25 ساعت 09:13)babak.n نوشته:  -----
بسیار ممنون از اطلاعاتی که دادید. پرونده درخواست مادر برای فرزند مجرد بالای 21 سال چه پرونده ای محسوب میشه؟ F2B?

b ٢ F اگر مادرتان گرین کارت دار باشند ،
١ F اگر مادرتان سیتیزن باشند
[en]Category: F2B
Priority Date: DEC 2005
-I-797 received Jan 2010
-Civil documents & Affidavits of Support request July 2012
-Case completed Oct 2012
-petitioner become U.S. citizen 2012 DEC
-case upgraded: to F1 April 2013
- interview :June 2013 [/en]

-visa issued: June 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، bsbali
(2013-05-26 ساعت 00:14)abdolreza نوشته:  

پس با این تفاسیر - F2B محسوب میشه و این کتگوری 8 سال طول میکشه. درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-26 ساعت 11:30)babak.n نوشته:  
(2013-05-26 ساعت 00:14)abdolreza نوشته:  

پس با این تفاسیر - F2B محسوب میشه و این کتگوری 8 سال طول میکشه. درسته؟

بله F2B تقریبا 8 سال طول میکشه که اگه این وسط مادرتون سیتیزن بشن یک سال جلو میفته.
Category: F2B
خداوندا، سرنوشت مرا خیر بنویس. تقدیری مبارک؛ تا هر چه را تو دیر میخواهی زود نخواهم و هر چه را تو زود میخواهی دیر نخواهم.
پاسخ
تشکر کنندگان: abdolreza ، babak.n ، amir2640
با سلام
پدر من ژانويه 2007 گرين كارد گرفتن و در همون ماه پرونده من باز شد در حاليكه مجرد بودم و هستم ، ايشون نوامبر 2011 سيتيزن شدن، ميخواستم بدونم وقت مصاحبه من كه با توجه به نامه نگاري ها ابوذبي اعلام شده حدودا چه زماني خواهد بود ؟
باتشكر
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
سلام به گلناز ... 1 سال دیگه باید صبر کنی .
پاسخ
تشکر کنندگان: f1f ، شاپرک ، amir2640 ، g0lnaz
(2013-05-27 ساعت 10:03)g0lnaz نوشته:  با سلام
پدر من ژانويه 2007 گرين كارد گرفتن و در همون ماه پرونده من باز شد در حاليكه مجرد بودم و هستم ، ايشون نوامبر 2011 سيتيزن شدن، ميخواستم بدونم وقت مصاحبه من كه با توجه به نامه نگاري ها ابوذبي اعلام شده حدودا چه زماني خواهد بود ؟
باتشكر

گلناز جان شرایط من و شما درست مثل همه!! من هم تو امضام نوشتم ژانویه 2007 برام اقدام شده و 2011 پدرم سیتیزن شدن. طبق ویزا بولتن و همونطور که علی عزیز گفت باید حدود 1 سال دیگه صبر کنیم. راستی من هم ابو ظبی هستم! Rolleyes
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، amir2640 ، g0lnaz ، bsbali ، Summer
(2013-05-27 ساعت 12:50)شاپرک نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 10:03)g0lnaz نوشته:  با سلام
باتشكر

گلناز جان شرایط من و شما درست مثل همه!! من هم تو امضام نوشتم ژانویه 2007 برام اقدام شده و 2011 پدرم سیتیزن شدن. طبق ویزا بولتن و همونطور که علی عزیز گفت باید حدود 1 سال دیگه صبر کنیم. راستی من هم ابو ظبی هستم! Rolleyes

ای بابا . دوستان خوش به حالتون. امیدوارم که موفق باشید.
با این تفاسیر. برای من 2008 درخواست شده و سیتیزن هم نشدند. یعنی 3 سال دیگه باید صبر کنم؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک
[/quote]
ای بابا . دوستان خوش به حالتون. امیدوارم که موفق باشید.
با این تفاسیر. برای من 2008 درخواست شده و سیتیزن هم نشدند. یعنی 3 سال دیگه باید صبر کنم؟
[/quote]

حدودا!
راستی امروز برادرم زنگ زده اداره مهاجرت درمورد روال پروندم پرسیده.
گفتن آپریل 2006 رو دارن میدون و روال بولتن نظم خاصی نداره. گاهی می پره جلو و حتا ممکنه عقب برگرده!! (که البته خودمون دیگه این چیزها رو استااااادیم اینجا!! Cool ) بعد هم گفته ویزا آماده بشه یه ایمیل به شما و یه نامه به آدرس خواهرتون می فرستیم!!!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، shahabjafari ، sanbad ، bsbali

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان