موضوعها: 0
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
ای بابا . دوستان خوش به حالتون. امیدوارم که موفق باشید.
با این تفاسیر. برای من 2008 درخواست شده و سیتیزن هم نشدند. یعنی 3 سال دیگه باید صبر کنم؟
[/quote]
حدودا!
راستی امروز برادرم زنگ زده اداره مهاجرت درمورد روال پروندم پرسیده.
گفتن آپریل 2006 رو دارن میدون و روال بولتن نظم خاصی نداره. گاهی می پره جلو و حتا ممکنه عقب برگرده!! (که البته خودمون دیگه این چیزها رو استااااادیم اینجا!! ) بعد هم گفته ویزا آماده بشه یه ایمیل به شما و یه نامه به آدرس خواهرتون می فرستیم!!!
[/quote]
امیدروارم که این تغییرات ناگهانی به سود بچه ها باشه !
فعلا که ریش و قیجی دست اوناس
پس من باید تغییر آدرس را اطلاع بدم ! پرونده را عقب نندازه !!!!
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-31 ساعت 22:34)bsbali نوشته: (2013-05-31 ساعت 10:04)bsbali نوشته: سلام دوستان
مثل اینکه تصویب اصلاحات قانون مهاجرت بسیاری جدی تر از قبل شده چون امروز صفحه حمایت از تغییرات قانون مهاجرت در سایت شخصی رئیس جمهور ، آقای اوباما فعال شده است.
https://my.barackobama.com/page/s/fight-...eform-2013
این هم از صفحه مربوطه
دوستان راستی یکه موضوع دیگه این چند روز به سایت USCIS سری زدید و مثل اینکه دیگه مراکز Texas و Nebraska پرونده های ویزای خانوادگی را بررسی نمی کنند و فقط مراکز California و Vermont این پرونده ها را بررسی می کنند در ضمن در زمایندی که در سایت در بیشتر کتگوری ها تغییر ایجاد شده است.
https://egov.uscis.gov/cris/processTimesDisplayInit.do
چرا مرکز ورمونت انقدر از کالیفرنیا جلوتره!!!! اینکه پرونده اولیه به کدوم یکی از این دو مرکز فرستاده بشه ایا به اینکه اقدام کننده کجا ساکنه مرتبطه؟ من مال مرکز کالیفرنیا رو 2 ماه دارم تو کیس مربوط به خودم چک میکنم اما ثابت مونده
PD: 28 dec 2012
case: f2b
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-03 ساعت 21:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-03 ساعت 21:22 توسط الدورادو.)
سلام دوستان عزیز...من برنده لاتاری امسال هستم و مادرم از طریق مادربزرگم که سیتیزن هستند در نوبت مهاجرت به امریکا هستند و سال ۲۰۰۸ اقدام کردند...از طرفی دختر ۴ ساله من بسیار به مادرم وابسته است...راهی هست که بشه پرونده مادرم رو جلو انداخت؟ وکیل گرفتن میتونه تاثیری داشته باشه؟
شماره کیس:**2014AS/تاریخ رویت قبولی:MAY 1/ارسال مدارک:13 MAY/تعداد:۳ نفر/سفارت:ابوظبی/تاریخ مصاحبه:۳ اکتبر/کلیرنس/ آپدیت :۸ اکتبر،۱۶ ژانویه،١٠ فوريه،٤ آپريل،٧ آپريل،٨ آپريل و کلیر در ۹ آپریل
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها متاسفانه من خبر خوشی ندارم خودم که کلی ضد حال خوردم اما خوب لازمه بدونید. راجع به immigration reform هستش.
[/align]
Organizing for Action
Friend --
Last summer, President Obama took action to give more than a million young people a shot at the American Dream when he announced "deferred action" -- providing legal protection for undocumented young people who were brought to America through no fault of their own.
These are the "DREAMers," named after the DREAM Act.
And yesterday, 224 members of the House of Representatives, including almost every Republican, voted to take that protection away and resume the deportations.
Congress needs to know that the American people don't support that -- and the hopeful young people they've now put in jeopardy need to know it, too.
Add your name to say you stand with the DREAMers today -- and let's double down in our fight for comprehensive immigration reform.
Imagine you've done everything right your entire life -- grown up in a community, gone to school, played by the rules, and broken no laws. But you suddenly face the threat of deportation to a country that you know nothing about with a language that you might not even speak.
That's wrong. That's not who we are.
These young people were brought to this country as kids, through no fault of their own. They have seen what's best about this country. That's why they so desperately want to be a part of it.
If you think these DREAMers deserve a fair shot, add your name to say you're going to fight for them -- and for comprehensive immigration reform today:
http://my.barackobama.com/Stand-with-the-DREAMers
Thanks,
Emmy
Emmy Ruiz
Immigration Campaign Manager
Organizing for Action
----------------
A movement of millions elected President Obama. Let's keep fighting for change. Chip in $5 or more to support Organizing for Action today.
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 05:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 05:07 توسط battosai.)
من چند بار این متن رو خوندم چیزی که باعث ضد حال باشه رو ندیدم ... به هر حال بالاتر از سیاهی رنگی نیست اگر هیچ اتفاقی هم نیوفته مثل روال قدیم هست .
بولتن جولای هم اومد f2b جهش 3 ماه رو داشته و f1 یک ماهو نیم جلو رفته .
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 09:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 09:41 توسط sanbad.)
(2013-06-08 ساعت 08:03)ladan نوشته: بولتن جولاي:
F1: 01JUN06 روز پيشرفت: 40
F2A: 08OCT11 روز پيشرفت: 122
F2B: 01NOV05روز پيشرفت: 116
F3: 01OCT02 روز پيشرفت: 30
F4: 22MAY01 روز پيشرفت: 21
و بدينسان من هم بالاخره بعد از هشت سال انتظار با کارنت شدن پروندم به جمع دوستان منتظر مصاحبه پيوستم
تبریک میگم. موفق باشی
(2013-06-08 ساعت 03:47)maral bastani نوشته: سلام بچه ها متاسفانه من خبر خوشی ندارم خودم که کلی ضد حال خوردم اما خوب لازمه بدونید. راجع به immigration reform هستش.
[/align]
Organizing for Action
Friend --
Last summer, President Obama took action to give more than a million young people a shot at the American Dream when he announced "deferred action" -- providing legal protection for undocumented young people who were brought to America through no fault of their own.
And yesterday, 224 members of the House of Representatives, including almost every Republican, voted to take that protection away and resume the deportations.
Congress needs to know that the American people don't support that -- and the hopeful young people they've now put in jeopardy need to know it, too.
Add your name to say you stand with the DREAMers today -- and let's double down in our fight for comprehensive immigration reform.
Imagine you've done everything right your entire life -- grown up in a community, gone to school, played by the rules, and broken no laws. But you suddenly face the threat of deportation to a country that you know nothing about with a language that you might not even speak.
These young people were brought to this country as kids, through no fault of their own. They have seen what's best about this country. That's why they so desperately want to be a part of it.
If you think these DREAMers deserve a fair shot, add your name to say you're going to fight for them -- and for comprehensive immigration reform today:
Thanks,
Emmy
Emmy Ruiz
Organizing for Action
----------------
A movement of millions elected President Obama. Let's keep fighting for change. Chip in $5 or more to support Organizing for Action today.
صرف نظر از منبع خبر، گمان نمی کنم این موضوع ارتباطی به این تالار و وضعیت ما ها داشته باشه. با تشکر
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی لادن جان مبارک باشه عزیزم امیدوارم زودتر تاریخ مصاحبه ات بیاد وویزا یک ضربت تو بگیری خیلی خوشحال شدم جای بچه های قدیمی خالی ولی من بجای همه یه هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حسابی برات کشیدم مواظب خودت باش
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-08 ساعت 11:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-08 ساعت 11:56 توسط sanbad.)
باتبریک بهمه دوستان بویژه F2A ها که طبق پیش بینی بولتن، طی ماه های آینده Current میشن. خواستم که به دوستانم F4 های عزیز و مظلوم هم یه تبریک مخصوص بگم. 21 روز پیشرفت بعد از ماه ها توقف!!! خیلی عالی بود واقعا.
به امید جهش های بیشتر! شاد باشید!
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
کارنت شدن همه مبارک باشه . خدایا این حال خوش را از ما نگیر.بیا بالا آمینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن رو .
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-08 ساعت 09:35)sanbad نوشته:
(2013-06-08 ساعت 08:03)ladan نوشته: بولتن جولاي:
F1: 01JUN06 روز پيشرفت: 40
F2A: 08OCT11 روز پيشرفت: 122
F2B: 01NOV05روز پيشرفت: 116
F3: 01OCT02 روز پيشرفت: 30
F4: 22MAY01 روز پيشرفت: 21
و بدينسان من هم بالاخره بعد از هشت سال انتظار با کارنت شدن پروندم به جمع دوستان منتظر مصاحبه پيوستم
تبریک میگم. موفق باشی
(2013-06-08 ساعت 03:47)maral bastani نوشته: سلام بچه ها متاسفانه من خبر خوشی ندارم خودم که کلی ضد حال خوردم اما خوب لازمه بدونید. راجع به immigration reform هستش.
[/align]
Organizing for Action
Friend --
Thanks,
Emmy
Emmy Ruiz
Organizing for Action
----------------
صرف نظر از منبع خبر، گمان نمی کنم این موضوع ارتباطی به این تالار و وضعیت ما ها داشته باشه. با تشکر
حق با شماست اشتباهی تو این تالار گذاشتم عذر میخوام. ادم نصف شب پست بذاره اینطوری میشه
در ضمن به همه برای پیشرفت بولتن این ماه تبریک میگم
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
هوووووووووووووورااااااااااااااااااااا لادن این جهش فقط به خاطر تو بود .
رتبه:
8
2 تشکر در 0 ارسال
لادن جان ، تبریکات صمیمانه من رو پذیرا باشید. آرزوی موفقیت براتون دارم.
راستی تا یادم نرفته :
هورررررررررررررررررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
در ضمن من هم به دوستان کتگوری F2A تبریک می گم که همشون به زودی کارنت خواهند شد. مثل اینکه خبرهای خوشی برای بچه های مهاجرت خانوادگی در راهه.
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009