موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من کتگوری f4 هستم و تا حالا 2 تا نامه دریافت کردم(نامه اول و نامه اپرووال)
از یک وکیل که پرسیدم گفت باید منتظر نامه سوم که اسم افراد خوانوادت توش هست باشی و هر وقت اون نامه اومد باید نفری 230 دلار و 80 دلار بدی
دوستان به نظرتون درسته؟شما دریافت کردید؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-30 ساعت 21:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-30 ساعت 21:12 توسط amjad.)
با سلام
نظر وکیل شما درسته ولی تاریخ بولتن ویزا ی ماهانه به شما بهتر میگه نامه سوم و بعد از اون چه زمانیبراتون میاد
اگر اشتباه نکنم بولتن گروه F4 الان JULY 2001 تاریخ تشکیل پروندتون کی بوده
اگر اطلاعات امضاتون رو تکمیل کنید بهتر میشه بهتون کمک کرد
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درود به شما دوستان
من یه پرسشی داشتم که خوب ممکنه به این کتگوری نخوره. برای همین پیشاپیش عذر می خوام. راستش من می خواستم بدونم عدم سوء پیشینه جزو مدارک روز مصاحبه خواهد بود یا خیر؟
ممنون میشم از دوستان اگر کمکی بکنن.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-31 ساعت 13:01)oldgraypuppet نوشته: درود به شما دوستان
من یه پرسشی داشتم که خوب ممکنه به این کتگوری نخوره. برای همین پیشاپیش عذر می خوام. راستش من می خواستم بدونم عدم سوء پیشینه جزو مدارک روز مصاحبه خواهد بود یا خیر؟
ممنون میشم از دوستان اگر کمکی بکنن.
خیر سفارت سوء پیشینه ایران رو قبول نداره
اگر بیش از شش ماه در کشور دیگری زندگی کردین سوء پیشینه اون کشور روز مصاحبه لازم
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-02 ساعت 11:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-02 ساعت 12:00 توسط shahabjafari.)
(2013-09-01 ساعت 02:39)Sepideh_Architect نوشته: سلام
دوستان می خواستم بدونم شما approval date رو از کجا میارید؟
من چند روزِ دارم این سایت رو زیر و رو می کنم، الان به شک افتادم
تاریخ درخواست f4 ما تنها 3-4 ماه بعد از مال آقا هومنِ و من دیدم که تو نامه اول که ایشون گذاشته بودند، برای ایشون هم priority date خالیه
اما ایشون نامه اپرووال دریافت کردن اونم بعد 7 سال، الان مال ما 9 سال گذشته و چیزی دریافت نکردیم
در ضمن من از عموم که از طریق ایشون اقدام کردیم پرسیدم، به من گفتن که یه بار سال 2011 از آدرس ما ایراد گرفتن و ایشون با یه وکیل مشورت کردن بهشون گفتن با درخواست قبلی یه درخواست جدید بفرست که همین کار رو کردن و تو این دومیه priority date مشخصه، در واقع ما الان دو تا پرونده داریم، که دومی مال Dec 2011 هست
کسی میدونه کدوم حسابه؟ اگه دومی باشه که ما بدبختیم
دوست عزیز نامه ی اپرووال هر چی دیرتر بیاد یه نفع فرزندان کتگوری f4 می باشد
و در مورد قضیه دوم منظورتون از ادرس چیه؟؟؟
تاریخ درخواست f4 ما تنها 3-4 ماه بعد از مال آقا هومنِ و من دیدم که تو نامه اول که ایشون گذاشته بودند، برای ایشون هم priority date خالیه
اما ایشون نامه اپرووال دریافت کردن اونم بعد 7 سال، الان مال ما 9 سال گذشته و چیزی دریافت نکردیم
در ضمن من از عموم که از طریق ایشون اقدام کردیم پرسیدم، به من گفتن که یه بار سال 2011 از آدرس ما ایراد گرفتن و ایشون با یه وکیل مشورت کردن بهشون گفتن با درخواست قبلی یه درخواست جدید بفرست که همین کار رو کردن و تو این دومیه priority date مشخصه، در واقع ما الان دو تا پرونده داریم، که دومی مال Dec 2011 هست
دوست عزیز نامه ی اپرووال هر چی دیرتر بیاد یه نفع فرزندان کتگوری f4 می باشد اگر می خواین کامل تر کمکتون کنم
دوست عزیز نامه ی اپرووال هر چی دیرتر بیاد یه نفع فرزندان کتگوری f4 می باشد اگر می خواین کامل تر کمکتون کنم
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
جهت اطلاع دوستان من با کمک شما عزیزان ایمیلی به NVC زدم و CASE NUMBER ام رو گرفتم ... سوالی هم پرسیدم که آیا اسم من در داخل درخواست هست یا نه که در پاسخ به من گفته شد که اسم من به عنوان زیر شاخه پدرم در لیست وجود دارد و از این بابت نگرانیم برطرف شد ... در مورد قانون CSPA هم سوالی پرسیده بود که آیا این قانون شامل حال من میشه .. و بهم پاسخ دادند که الان اصلا نمیشه چیزی گفت تا پرونده کارنت بشه ...
به ذهنم رسیده در مورد موارد خاص پرونده های 2001 که قوانین CSPA به شکلی غیر از شکل گفته شده بکار گرفته میشود بپرسم که اگر یکی از دوستان زحمتشو بکشه و نتیجه رو در فروم بذاره که ممنون میشم در غیر اینصورت سر فرصت خودم اینکار رو خواهم کرد.
موفق باشید
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-09-04 ساعت 23:01)arsia نوشته: ممنون هومن جان، باورت نمی شه من به خاطر این گرین کارت چه فرصت هایی رو از دست دادم. حتی برای فرصت مطالعاتی دکتری از دانشگاه پنسیلوانیا پذیرش گرفتم و رفتم ویزا آمریکامم گرفتم ولی چون با ویزام نامه دادن که اگر از وبزا J1 استفاده کنم تا دو سال کار گرین کارتم عقب می افته نرفتم واقعا اگه نشه خیلی ضد حاله. البته همین که این نامه رو زدن به نظرم باید بشه، البته کار اینا هم حساب کتاب نداره و خودشونم نمی دونن چی می گن
همیشه از جایی فکرشو نمی کنی کارا درست میشه .. فقط باید بخوای دوست عزیز ... من مطمئنم کار شما درست میشه حالا با CPSA یا بدون اون ...
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-09-05 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-09-06 ساعت 21:58 توسط amir2640.)
اقا سینا قانون cspa فقط شامل فرندان f4 نمیشه بلکه بهتره بگیم که شامل فرزندان بالایه ۲۱ ساله f3 وحتی فرزندان بالای ۲۱ ساله f1 هم میشه ( کسانی که از همسرشون جدا شدن و ... به دلیل نداشتن همسر حتی با داشتن فرزند هم در کتگوری f1 جای میگیرن )
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010