کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
دوستان من کتگوری f4 هستم و تا حالا 2 تا نامه دریافت کردم(نامه اول و نامه اپرووال)
از یک وکیل که پرسیدم گفت باید منتظر نامه سوم که اسم افراد خوانوادت توش هست باشی و هر وقت اون نامه اومد باید نفری 230 دلار و 80 دلار بدی
دوستان به نظرتون درسته؟شما دریافت کردید؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، برنا
با سلام
نظر وکیل شما درسته ولی تاریخ بولتن ویزا ی ماهانه به شما بهتر میگه نامه سوم و بعد از اون چه زمانیبراتون میاد
اگر اشتباه نکنم بولتن گروه F4 الان JULY 2001 تاریخ تشکیل پروندتون کی بوده
اگر اطلاعات امضاتون رو تکمیل کنید بهتر میشه بهتون کمک کرد
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabjafari ، romance33 ، bsbali ، amir2640 ، sanbad ، dreamer60
درود به شما دوستان

من یه پرسشی داشتم که خوب ممکنه به این کتگوری نخوره. برای همین پیشاپیش عذر می خوام. راستش من می خواستم بدونم عدم سوء پیشینه جزو مدارک روز مصاحبه خواهد بود یا خیر؟
ممنون میشم از دوستان اگر کمکی بکنن.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-31 ساعت 13:01)oldgraypuppet نوشته:  درود به شما دوستان

من یه پرسشی داشتم که خوب ممکنه به این کتگوری نخوره. برای همین پیشاپیش عذر می خوام. راستش من می خواستم بدونم عدم سوء پیشینه جزو مدارک روز مصاحبه خواهد بود یا خیر؟
ممنون میشم از دوستان اگر کمکی بکنن.
خیر سفارت سوء پیشینه ایران رو قبول نداره
اگر بیش از شش ماه در کشور دیگری زندگی کردین سوء پیشینه اون کشور روز مصاحبه لازم
موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: oldgraypuppet ، romance33 ، sanbad ، hooman18968 ، amir2640 ، minoo meh
سلام
دوستان می خواستم بدونم شما approval date رو از کجا میارید؟

من چند روزِ دارم این سایت رو زیر و رو می کنم، الان به شک افتادم
تاریخ درخواست f4 ما تنها 3-4 ماه بعد از مال آقا هومنِ و من دیدم که تو نامه اول که ایشون گذاشته بودند، برای ایشون هم priority date خالیه
اما ایشون نامه اپرووال دریافت کردن اونم بعد 7 سال، الان مال ما 9 سال گذشته و چیزی دریافت نکردیم

در ضمن من از عموم که از طریق ایشون اقدام کردیم پرسیدم، به من گفتن که یه بار سال 2011 از آدرس ما ایراد گرفتن و ایشون با یه وکیل مشورت کردن بهشون گفتن با درخواست قبلی یه درخواست جدید بفرست که همین کار رو کردن و تو این دومیه priority date مشخصه، در واقع ما الان دو تا پرونده داریم، که دومی مال Dec 2011 هست

کسی میدونه کدوم حسابه؟ اگه دومی باشه که ما بدبختیم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، shahabjafari ، hooman18968
(2013-09-01 ساعت 02:39)Sepideh_Architect نوشته:  سلام

تاریخ درخواست f4 ما تنها 3-4 ماه بعد از مال آقا هومنِ و من دیدم که تو نامه اول که ایشون گذاشته بودند، برای ایشون هم priority date خالیه
اما ایشون نامه اپرووال دریافت کردن اونم بعد 7 سال، الان مال ما 9 سال گذشته و چیزی دریافت نکردیم

در ضمن من از عموم که از طریق ایشون اقدام کردیم پرسیدم، به من گفتن که یه بار سال 2011 از آدرس ما ایراد گرفتن و ایشون با یه وکیل مشورت کردن بهشون گفتن با درخواست قبلی یه درخواست جدید بفرست که همین کار رو کردن و تو این دومیه priority date مشخصه، در واقع ما الان دو تا پرونده داریم، که دومی مال Dec 2011 هست

دوست عزیز نامه ی اپرووال هر چی دیرتر بیاد یه نفع فرزندان کتگوری f4 می باشد
و در مورد قضیه دوم منظورتون از ادرس چیه؟؟؟

دوست عزیز نامه ی اپرووال هر چی دیرتر بیاد یه نفع فرزندان کتگوری f4 می باشد اگر می خواین کامل تر کمکتون کنم

دوست عزیز نامه ی اپرووال هر چی دیرتر بیاد یه نفع فرزندان کتگوری f4 می باشد اگر می خواین کامل تر کمکتون کنم
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: Sepideh_Architect ، romance33 ، hooman18968
(2013-09-02 ساعت 11:59)shahabjafari نوشته:  

دوست عزیز نامه ی اپرووال هر چی دیرتر بیاد یه نفع فرزندان کتگوری f4 می باشد

بله درسته، اما من نگران اینم که شاید مشکلی تو پرونده وجود داشته که انقدر طول کشیده، چون من هرچی گشتم کسی رو ندیدم که فاصله درخواست و اپرووالش انقدر باشه، حتی تو این کتگوری که خوب نسبت به بقیه بیشتر طول میکشه

همونطور که گفتم من خیلی در جریان پرونده نیستم اما چیزی که عموم به من گفتن اینه که بهشون گفته بودن آدرس ما مشکل داره (که منم نفهمیدم دقیقا چه مشکلی می تونسته داشته باشه، چون اونا که نمی تونستن چک کنن، البته ما آدرسمونم تغییر کرده بود) و من یادمه که همون 2-3 سال پیش عموم از ما آدرس رو خواست که ما فرستادیم، حالام که ازشون پرسیدم میگن با وکیل مشورت کردن در مورد این قضیه که بهشون گفتن درخواست دوباره بدن

مشکل من اینه که ما الان دو تا پرونده داریم با اختلاف 7 سال، من نمی دونم کدوم رو می خوان حساب کنن، نمی دونم تو پرونده اول مشکلی بوده یا نه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، hooman18968 ، shahabjafari
جالبه چرا پس Visa bulletin هنوز Coming soon ماه بعد رو ننوشته؟ Cool
Approval Date: 23 Sep 2009
Prioty Date = 12 Sep 2001
Interview Date : 12 Jan 2014
کلیر 22 اکتبرBig GrinBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، battosai ، hooman18968 ، dreamer60 ، sanbad
با سلام
جهت اطلاع دوستان من با کمک شما عزیزان ایمیلی به NVC زدم و CASE NUMBER ام رو گرفتم ... سوالی هم پرسیدم که آیا اسم من در داخل درخواست هست یا نه که در پاسخ به من گفته شد که اسم من به عنوان زیر شاخه پدرم در لیست وجود دارد و از این بابت نگرانیم برطرف شد ... در مورد قانون CSPA هم سوالی پرسیده بود که آیا این قانون شامل حال من میشه .. و بهم پاسخ دادند که الان اصلا نمیشه چیزی گفت تا پرونده کارنت بشه ...
به ذهنم رسیده در مورد موارد خاص پرونده های 2001 که قوانین CSPA به شکلی غیر از شکل گفته شده بکار گرفته میشود بپرسم که اگر یکی از دوستان زحمتشو بکشه و نتیجه رو در فروم بذاره که ممنون میشم در غیر اینصورت سر فرصت خودم اینکار رو خواهم کرد.
موفق باشید
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، dreamer60 ، sanbad ، arsia ، sina454 ، شاپرک ، Sepideh_Architect ، battosai ، GBUSA ، amir2640 ، romance33
بالاخره
Upcoming month's visa bulletin: October 2013 (Coming Soon)
بچه ها یک خبر امیدوار کننده هم شنیدم که برای یکی از دوستان که 22 سپتامبر کارنت می شدن نامه دعوت به مصاحبشون رفته، البته پرونده ایشون ارمنستان که خلوته، به هر حال نامه مصاحبه ما که 12 سپتامبر هستیم و آنکارا هنوز نیومده ولی با توجه به اون قضیه بولتن این ماه برای F4 گمانم باید حداقل دو ماه بره جلو که ایشون کارنت شده بودن و جلوترم دعوتشون کردن. کاشکی پرونده ما هم ارمنستان بود Sad. ولی بازم همه امیدوار باشید ایشالا که به زودی خبر های خوب می شنویمBig GrinCoolSmileWinkTongueRolleyesShy
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، شاپرک ، Sepideh_Architect ، sanbad ، bsbali ، mok3 ، dreamer60 ، romance33
(2013-09-04 ساعت 20:28)arsia نوشته:  بالاخره
بچه ها یک خبر امیدوار کننده هم شنیدم که برای یکی از دوستان که 22 سپتامبر کارنت می شدن نامه دعوت به مصاحبشون رفته، البته پرونده ایشون ارمنستان که خلوته، به هر حال نامه مصاحبه ما که 12 سپتامبر هستیم و آنکارا هنوز نیومده ولی با توجه به اون قضیه بولتن این ماه برای F4 گمانم باید حداقل دو ماه بره جلو که ایشون کارنت شده بودن و جلوترم دعوتشون کردن. کاشکی پرونده ما هم ارمنستان بود Sad. ولی بازم همه امیدوار باشید ایشالا که به زودی خبر های خوب می شنویمBig GrinCoolSmileWinkTongueRolleyesShy

ایشاا.. CSPA ات Accept شه ... Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: arsia ، Sepideh_Architect ، sanbad ، romance33
(2013-09-04 ساعت 21:39)hooman18968 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 20:28)arsia نوشته:  بالاخره

ایشاا.. CSPA ات Accept شه ... Big Grin

ممنون هومن جان، باورت نمی شه من به خاطر این گرین کارت چه فرصت هایی رو از دست دادم. حتی برای فرصت مطالعاتی دکتری از دانشگاه پنسیلوانیا پذیرش گرفتم و رفتم ویزا آمریکامم گرفتم ولی چون با ویزام نامه دادن که اگر از وبزا J1 استفاده کنم تا دو سال کار گرین کارتم عقب می افته نرفتم Sad واقعا اگه نشه خیلی ضد حاله. البته همین که این نامه رو زدن به نظرم باید بشه، البته کار اینا هم حساب کتاب نداره و خودشونم نمی دونن چی می گن
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، romance33 ، sepideh IR
(2013-09-04 ساعت 23:01)arsia نوشته:  ممنون هومن جان، باورت نمی شه من به خاطر این گرین کارت چه فرصت هایی رو از دست دادم. حتی برای فرصت مطالعاتی دکتری از دانشگاه پنسیلوانیا پذیرش گرفتم و رفتم ویزا آمریکامم گرفتم ولی چون با ویزام نامه دادن که اگر از وبزا J1 استفاده کنم تا دو سال کار گرین کارتم عقب می افته نرفتم Sad واقعا اگه نشه خیلی ضد حاله. البته همین که این نامه رو زدن به نظرم باید بشه، البته کار اینا هم حساب کتاب نداره و خودشونم نمی دونن چی می گن

همیشه از جایی فکرشو نمی کنی کارا درست میشه .. فقط باید بخوای دوست عزیز ... من مطمئنم کار شما درست میشه حالا با CPSA یا بدون اون ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، arsia ، battosai ، romance33
(2013-09-04 ساعت 23:15)hooman18968 نوشته:  
(2013-09-04 ساعت 23:01)arsia نوشته:  ممنون هومن جان، باورت نمی شه من به خاطر این گرین کارت چه فرصت هایی رو از دست دادم. حتی برای فرصت مطالعاتی دکتری از دانشگاه پنسیلوانیا پذیرش گرفتم و رفتم ویزا آمریکامم گرفتم ولی چون با ویزام نامه دادن که اگر از وبزا J1 استفاده کنم تا دو سال کار گرین کارتم عقب می افته نرفتم Sad واقعا اگه نشه خیلی ضد حاله. البته همین که این نامه رو زدن به نظرم باید بشه، البته کار اینا هم حساب کتاب نداره و خودشونم نمی دونن چی می گن

همیشه از جایی فکرشو نمی کنی کارا درست میشه .. فقط باید بخوای دوست عزیز ... من مطمئنم کار شما درست میشه حالا با CPSA یا بدون اون ...

بچه F4 ها توی این سایت تمام مراحل CSPA را توضیح داده که اگر شامل قانون شدید وقتی والدین کارنت شدند باید فرم پر کنید و با فیش پرداخت
که سن فریز بشه و زمان مصاحبه به افیسر تحویل میدهید و افیسر با بررسی پرونده به شما ویزا میدهد و اگر اون فرم را پر نکرده باشید افیسر میتونه ویزا نده
یعنی با برداشتن قدم های حساب شده مثل این میمونه که دستور از بالا به اقیسر رسیده و اون ملزم به دادن ویزاست
این سایت ها رو مطالعه کنید
http://manila.usembassy.gov/wwwh3228.html
What are the general requirements to benefit from CSPA?
A. Several requirements must be met to be eligible for CSPA age out protection:
The child must have been the beneficiary (principal or derivative) of a pending or approved visa petition on or after August 2, 2002.
The child must not have had a final decision on an application for adjustment of status or an immigrant visa before the date of enactment of the CSPA.
The child must “seek to acquire” permanent residence within one year of a visa becoming available. USCIS interprets “seek to acquire” as having a Form I-824, Application for Action on an Approved Application or Petition, filed on the child’s behalf or the filing of a Form I-485,Application to Register Permanent Residence or Adjust Status, or Form DS-230, Application for Immigrant Visa and Alien Registration from the Department of State. The date of visa availability means the first day of the first month a visa in the appropriate category was listed as available in the Department of State’s visa bulletin or the date the visa petition was approved (if a visa was already available in that category).
gs.ilw.com/entry.php?270-Child-Status-Protection-Act-(CSPA)-Victoryخ
راستی در مورد گرفتن PD والدین فقط شامل حال A F1 AND BF2 میشه یعنی باید نسبت پتیشنر با شما IMEDIATE باید باشه
پاسخ
تشکر کنندگان: arsia ، Sepideh_Architect ، hossein2 ، amir2640 ، battosai ، bsbali ، hooman18968 ، dreamer60 ، romance33
اقا سینا قانون cspa فقط شامل فرندان f4 نمیشه بلکه بهتره بگیم که شامل فرزندان بالایه ۲۱ ساله f3 وحتی فرزندان بالای ۲۱ ساله f1 هم میشه ( کسانی که از همسرشون جدا شدن و ... به دلیل نداشتن همسر حتی با داشتن فرزند هم در کتگوری f1 جای میگیرن )
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان