کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
بچه ها حالا که هنوز لاتاری 2015پابرجاست یه سوال دارم که قبلا هم پرسیدم ولی هر چی سایت های رسمی NVC ولاتاری رو گشتم جوابی پیدا نکردم بچه ها قبلا در جواب گفته بودند که میشه ثبت نام کرد میترسم یه موقع باعث نشه این کیس نامبر بابام و نیمچه امید هم از بین بره اگه براش ثبت نام کنم پس خواهشن کسی اگه اطلاع موثق داره با منبعش جواب بده که خیلی مهمه .
سوالم اینه که کسانی که در هر کتگوری که هستند از F4 ,F3, F1A,F2B یعنی کیس نامبر دارند میتوانند در لاتاری شرکت کنند ؟یعنی اگر لاتاری برنده بشوند باعث ابطال هردو موردشان نمیشه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، hooman18968 ، bsbali ، برنا
(2013-09-20 ساعت 18:20)sina454 نوشته:  بچه ها حالا که هنوز لاتاری 2015پابرجاست یه سوال دارم که قبلا هم پرسیدم ولی هر چی سایت های رسمی NVC ولاتاری رو گشتم جوابی پیدا نکردم بچه ها قبلا در جواب گفته بودند که میشه ثبت نام کرد میترسم یه موقع باعث نشه این کیس نامبر بابام و نیمچه امید هم از بین بره اگه براش ثبت نام کنم پس خواهشن کسی اگه اطلاع موثق داره با منبعش جواب بده که خیلی مهمه .
سوالم اینه که کسانی که در هر کتگوری که هستند از F4 ,F3, F1A,F2B یعنی کیس نامبر دارند میتوانند در لاتاری شرکت کنند ؟یعنی اگر لاتاری برنده بشوند باعث ابطال هردو موردشان نمیشه ؟

سلام

نخیر شما اگر لاتاری ثبت نام کنید هیچ مشکلی ایجاد نمیشه برای پروندتون نگران نباشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hooman18968 ، bsbali ، sanbad ، romance33 ، sina454 ، dreamer60 ، sepideh IR ، GBUSA ، Almond
(2013-09-20 ساعت 18:20)sina454 نوشته:  بچه ها حالا که هنوز لاتاری 2015پابرجاست یه سوال دارم که قبلا هم پرسیدم ولی هر چی سایت های رسمی NVC ولاتاری رو گشتم جوابی پیدا نکردم بچه ها قبلا در جواب گفته بودند که میشه ثبت نام کرد میترسم یه موقع باعث نشه این کیس نامبر بابام و نیمچه امید هم از بین بره اگه براش ثبت نام کنم پس خواهشن کسی اگه اطلاع موثق داره با منبعش جواب بده که خیلی مهمه .

سینا جان متن زیر پاسخ شماست که از دستور العمل لاتاری 2014 کپی کردم (سوال شماره 24 زیر عنوان FAQ)

24. MAY PERSONS WHO ARE ALREADY REGISTERED FOR AN IMMIGRANT VISA IN ANOTHER CATEGORY APPLY FOR THE DV PROGRAM?
Yes, such persons may apply for the DV program.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sina454 ، amjad ، babak.n ، amir2640 ، GBUSA ، Almond
با درود به شما دوستان

من یک پرسشی داشتم. در نامه ی مصاحبه و در بخش لیست مدارک درخواستی از طرف سفارت، از موارد ذکر شده، 2 مورد بود که متاسفانه دقیقا متوجه نشدم.

1 - COURT RECORDS
2 - CUSTODY PAPERS

سپاسگذارم میشم از دوستان اگر بتونن راهنمایی کنند.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33

شرکت شما در لاتاری به هیچ وجه باعث باطل شدن پرونده کنونی تان در NVC نمیشه. من خودم F4 بودم و چند بار هم در لاتاری شرکت کردم اما برنده نشدم ولی هیچ تاثیری هم در پرونده ام نداشت.
اگر شما در لاتاری شرکت کنید و برنده بشید ولی هنوز مدت زیادی به کارنت شدن در کتگوری خودتان ( F4 ,F3, F1A,F2B) مانده باشه، می توانید با خیال راحت همان لاتاری را پیگیری کنید تا زودتر ویزای مهاجرتتان را بگیرید.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
ويزا بولتن اكتبر:
F1 : ١ اكتبر ٢٠٠٦
F2a: ٨ سپتامبر ٢٠١٣
F2b: ١ مارچ ٢٠٠٦ ( كم كم داره از f1 جلو ميزنه )
F3: ٢٢ ژانويه ٢٠٠٣
F4: ٨ آگوست ٢٠٠١
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، bsbali ، battosai ، amir2640 ، Almond ، شاپرک ، romance33 ، GBUSA ، واهیک آقاجانی ، ladan ، برنا
(2013-09-29 ساعت 20:46)dreamer60 نوشته:  ويزا بولتن اكتبر:

این ماه زودتر اعلام شده؟!؟!؟!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، romance33 ، battosai ، amir2640
شاپرک نوشته: ويزا بولتن اكتبر:

این ماه زودتر اعلام شده؟!؟!؟!
[/quote]

خیر. این مربوط به ماه پیش میشه. احتمالا تا چند روز آینده چدول ویزا برای ماه نوامبر اعلام میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، romance33 ، shahabjafari ، شاپرک ، amir2640
(2013-09-23 ساعت 15:44)oldgraypuppet نوشته:  با درود به شما دوستان

من یک پرسشی داشتم. در نامه ی مصاحبه و در بخش لیست مدارک درخواستی از طرف سفارت، از موارد ذکر شده، 2 مورد بود که متاسفانه دقیقا متوجه نشدم.

1 - COURT RECORDS
2 - CUSTODY PAPERS

سپاسگذارم میشم از دوستان اگر بتونن راهنمایی کنند.
سلام
دوست عزیز اینها مربوط به زمانی است که شما در دادگاه های کیفری محکوم به زندان شده باشید و حکم در مورد شما اجرا شده باشه (در واقع به بخش اجرای احکام رفته باشه). در اون صورت باید ترجمه ی حکم دادگاه و حبس/توقیف نامه (یا همون اجرائیه حکم) را بفرستید .
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
با سلام میخواستم پیش روی ویزا بولتن در ماه نوامبر رو اعلام کنم
f1-22oct-06
f2a-08sept2013
f2b-22march06
f3-08feb2003
f4-22-augest2001
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amir2640 ، mom ، GBUSA ، battosai
(2013-10-10 ساعت 14:31)mok3 نوشته:  با سلام میخواستم پیش روی ویزا بولتن در ماه نوامبر رو اعلام کنم
f1-22oct-06
f2a-08sept2013
f2b-22march06
f3-08feb2003
f4-22-augest2001

منبع خبر میفرمایید لطفا
پاسخ
تشکر کنندگان: شاپرک ، battosai
(2013-10-10 ساعت 15:21)sanbad نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 14:31)mok3 نوشته:  با سلام میخواستم پیش روی ویزا بولتن در ماه نوامبر رو اعلام کنم
f1-22oct-06
f2a-08sept2013
f2b-22march06
f3-08feb2003
f4-22-augest2001

منبع خبر میفرمایید لطفا

به سایت زیر مراجعه کنید این سایت سفارت امریکا در MUMBAI هست
که بعضی وقتها زودتر از ویزا بولتن اعلام میشه.
http://mumbai.uscons..._off_dates.html
پاسخ
[

mok3 عزیز متاسفانه لینک نتونستم باز کنم. بهر روی بولتن این ماه هم دراومد و اطلاعات شما کاملا درست بود. مرسی
پاسخ
تشکر کنندگان: shahabjafari ، romance33 ، bsbali ، amir2640
نکته زیر در بولتن این ماه (نوامبر) قابل توجهه! خدا رحم کنه بهمون[/align]

When applicants fail to appear or overcome a refusal (even for reasons beyond their control) during the original month of scheduled interview, they risk not having their case processed later in the fiscal year. This is because the unused numbers that had originally been allocated for their case are returned at the end of their interview month to the "pool" of numbers available for allocation in subsequent months to other applicants being reported for their "first time" interview.
پاسخ
تشکر کنندگان: Almond ، shahabjafari ، romance33 ، bsbali ، battosai
(2013-10-10 ساعت 23:37)sanbad نوشته:  نکته زیر در بولتن این ماه (نوامبر) قابل توجهه! خدا رحم کنه بهمون[/align]

When applicants fail to appear or overcome a refusal (even for reasons beyond their control) during the original month of scheduled interview, they risk not having their case processed later in the fiscal year. This is because the unused numbers that had originally been allocated for their case are returned at the end of their interview month to the "pool" of numbers available for allocation in subsequent months to other applicants being reported for their "first time" interview.
یعنی چی؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net