موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نامزد من مقيم سوئد هست, مراحل ازدواج توى استانبول رو کسى ميدونه؟ چه مدارکى لازم داريم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
يه سوال دارم ، اداره ي مهاجرت مدت زمان رسيدگي به پرونده ها رو بيست و دو ماه اعلام كرده بود الان كاهش دادن يعني ؟ چون نوشته بودين اعلام شده ده تا هفده ماه
البته در جريان هستم كه اونا حداكثر مدت زمان رو ميگن
تابستون ٩٤ ويزام مياد !
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
تعطيلات سال نوي ميلادي چند روزيه كه شروع شده . بعد پايان تعطيلات و به فاصله حداكثر يكهفته بعد تعطيلات قاعدتا بايد سايت به روز بشه و تغييرات و تصميم گيريهاي جديد اداره مهاجرت از نظر زمانبندي رسيدگي به پرونده ها آپديت ميشه . به محض آپديت سايت تغييرات جديد رو به اطلاع دوستان خواهم رساند .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میخواستم بدونم در صورتی که کسی به طور قانونی و با ویزای توریستی وارد سوئد شود و در سوئد زایمان کند اون بچه اقامت سوئد دریافت میکنه و تبعه سوئد میشه یا تبعیت اون به تبعیت پدر و مادر بستگی داره ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ميشه لطفا در مورد سرمايه كذارى در سوعد توضيح بديد جه مبلغ لازمه ،،، هر كرن جند تومان هست الان كلي تشكر
موضوعها: 2
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2015-02-05 ساعت 10:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-02-05 ساعت 14:26 توسط barvos.)
در سال ٢٠١٤ پاسپورت كشور سوئد بهمراه پاسپورت فنلاند و بريتانيا بعنوان معتبرترين پاسپورتهاي دنيا شناخته شدند . دارندگان پاسپورت كشورهاي مذكور
ميتونن به ١٧٥ كشور دنيا بدون نياز به اخذ ويزا يا همان رواديد سفر كنند و ويزاها در مرز ورودي هر كشور سريعا صادر ميگردد . در رده دوم پاسپورت كشورهاي آمریکا، آلمان، دانمارک و لوکزامبورگ با امكان سفر به ١٧٢ كشور دنيا بدون اخذ رواديد قرار دارند . سومين پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای ایتالیا، بلژیک، و هلند است که دارندگان آن می توانند به 171 کشور جهان بدون اخذ ويزا سفر کنند. چهارمين پاسپورت قوی دنیا از آن کشورهای ایرلند، کانادا، فرانسه، ژاپن، نروژ، پرتغال و اسپانیاست که دارندگان آن می توانند به 170 کشور جهان سفر کنند.
موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
به پیشنهاد دولت از اول ماه ژوئیه امسال، برای سفر به کشورهای اتحادیه اروپا که خارج از قرارداد شنگن قرار دارند، نیازی به گذرنامه نخواهدبود و می توان با کارت شناسایی ملی به این کشورها نیز سفر کرد.
پیش از این نیز شهروندان سوئد که دارای گذرنامه ی سوئدی هستند یرای سفر به کشورهای عضو شنگن، نیازی به نشان دادن گذرنامه نداشتند، اما برای کشورهای خارج از این قرارداد مانند بریتانیا، ایرلند، کروآسی، قبرس، بلغارستان و رومانی باید با گذرنامه سفر می کردن.
پیشنهاد دولت در شورای قانون اساسی مورد بررسی قرارگرفته و مخالف قانون تشخیص داده نشده است. درنتیجه این پیشنهاد از اول ژوئیه 2015 به اجرا درخواهد آمد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال داشتم. من ویزای لاتری امریکا رو دارم. میخام اول واسه یک ماه برم سوئد و فامیلامو اونجا ببینم و بعد از اونجا برم امریکا. بنظرتون با توجه به داشتن ویزای امریکا سفارت سوید بهم ویزا میده یا نه . ممنون.