موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
1-شماره 22 و 27 یعنی آدرس پدر و مادر مال بچه های من که میشه آدرس من و شوهرم چون آدرسمون طولانیه اجازه بهمون نمیده که کامل بنویسیم و آدرس نصفه میمونه من بلد نیستم که چه جوری سایز فونتو کم کنم اگر فقط اسم شهر و کشور رو بنویسم اشکال داره اگه اشکال داره لطفا بهم دقیقا یاد بدید چه جوری فونتو کم کنم ؟؟؟
2- شماره 35 که گفتید باید بنویسیم never یک دونه بنویسیم کافیه؟ یا تو هر 3 تا سطر بنویسیم never ؟؟؟
3- من بالاخره دوره راهنمایی رو پیدا نکردم و میخوام فقط دبیرستان رو بنویسم آیا تو قسمت تاریخ ازچه سالی تاچه سالی باید فقط 4 سال رو بنویسیم یا کلا 12 سال رو بنویسم ؟؟؟یعنی اسم دبیرستان بعد تاریخ چند سال رو بزنیم؟؟؟
شماره کیس: 2011AS00035xxx
کنسولگری:بخارست
تاریخ مصاحبه: 9 آگوست 2011
تاریخ دریافت کلیرنس:01 سپتامبر
تاریخ دریافت ویزا:6 سپتامبر
تاریخ ورود به آمریکا:15 فوریه 2012
تاریخ دریافت سوشیال:24 فوریه
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.یه سوال داشتم.اگه کسی شغل دولتی داشته باشه (معلم) employer در قسمت 32 میشه کی؟goverment?لطفا راهنمایی کنید
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز مخصوصا سرفراش عزیز بازم سوال دارم
1-توفرم بچه هام که شش ماهشونه قسمت 31a باید چیزی بنویسیم یا فقط N/A بزاریم ؟؟؟
2-بچه های ما بعد از ثبت نام به دنیا اومدن و ما داریم یه نامه ضمیمه میکنیم که این موضوع رو توش قید کردیم آیا این کافیه یا کار دیگه ای لازمه ؟؟؟
3- شوهر من وقتی 6 سالش بود پدر و مادرش رو از دست داد و برادری هم که اونو بزرگ کرد چند سال پیش فوت کرد و شوهر من هیچ دسترسی به شناسنامه و یا مدارکی از پدر و مادرش نداره و تاریخ درست تولد پدر و مادرش رو نمیدونه ما این موضوع رو هم طی یه نامه داریم ضمیمه میکنیم فکر میکنید قابل قبوله یا کار دیگه ای باید بکنیم؟؟؟
4- در قسمت آدرس پدر و مادر آیا باید همون آدرس فارسی رو با حروف لاتین بنویسیم مثلا خیابون رو باید بنویسیم khiabon یا ترجمه کنیم و بنویسیم street و همینطور بقیه آدرسو؟؟؟
5-شوهرم تو سپاه خدمت کرد یکی از دوستان لینک ترجمه سپاه و درجه هاشو اینجا گذاشته آیا همون درسته که نوشتهarmy of the guardians of the islamic revolution یا درستش چیز دیگه ای هست؟؟؟
راستی سرفراش عزیزخواستم یه مطلبی رو بگم فکر نکنی دروغ گفتم و حالا همش دارم ازت سوال میکنم ما فرم رو دادیم به وکیلمون که خودش گرین کارت داره و مسلط به زبان انگلیسیه برامون پر کرد و فقط گفت در مورد مدرسه راهنمایی مطمئن نیستم که من اومدم پرسیدم و وقتی تو این سایت بیشتر گشتم دیدم یکی دو مورد رو اشتباه زده بود به خاطر همین فرستادن رو فعلا بیخیال شدم و از اول دارم تک تک بندهارو چک میکنم و هر جا مشکل دارم میپرسم و ازت ممنون که همش جوابمو میدی راستی من نمیدونم با چه برنامه ای مینویسم فرم رو آخه خیلی تو کامپیوتر وارد نیستم زنگ زدیم اینجا سفارت گفتن آدرسو کوتاه کنید جاهای مهم آدرسو بنویسید من هم همین کار رو کردم به نظرت اشکال داره؟
خدایا من در کلبه فقیرانه خود چیزی را دارم که تو در عرش کبریاییت نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
موضوعها: 5
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
دوستای عزیز،
من دوباره برگشتم با کلی سوال تازه.
نمیدونم خودم 3 سال پیش چجوری فرمهامو پر کردم :p
لطفا بگین:
1- در بخش سربازی، یگان : مرکز کادر تهران-درجه: ستوان دوم وظیفه، رسته پیاده ، دوران خدمت قبل انقلاب چی بنویسم؟
2-ترجمه فوق دیپلم دوره دوساله رشته علوم انسانی چی میشه.
میدونم احتمالا پاسخ سولاتم هست، ولی جوونی کجایی که یادت بخیر.
ممنون از همه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا از صبر و حوصله همه دوستان با تجربه تشکر می کنم
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من باز هم به کمکتون احتیاج دارم
در مورد کار شوهرم ما یه شرکتی داریم که هم به اسم منو شوهرمه هم شوهرم تو اون شرکت کارت کار داره به عنوان مدیر اما شرکت ما عملا کار نمیکنه ولی شرکتو نبستیم و هرماه شرکت داره مالیاتشو پرداخت میکنه و بیمه و تمام عوارضشو پرداخت میکنه و ما حسابدار داریم که تمام کارهای شرکت منظم و ردیفه ولی عملا کار نمیکنه و مدارک مالی شرکت هر ماه صفر رد میشه اما شغل اصلی شوهرم مغازه صرافی داره که اون شرکتش به نام ما نیست ما فقط یه قرارداد داریم که این مغازه به عنوان یکی از شعبه های اون شرکت مال شوهرمه و کارت کار شوهرم در این شرکت فقط 2 ساعت در روزه ما توی فرم فقط در مورد کار شوهرم همون مدیر بودن تو شرکت خودمونو نوشتیم و در مورد مغازه چیزی ننوشتیم چون نمیدونیم اگه بنویسیم همزمان هم تو شرکت به عنوان مدیره هم مغازه داره و اونجا هم مدیره چه جوری میشه ؟؟؟
لطفا راهنماییم کنید که هردو رو بنویسیم یا فقط یکی رو چون شرکت خودمون هر مدارکی بخوان میتونیم راحت بیاریم ولی از یه طرف ممکنه اگه بهمون کلیرنس بخوره بفهمن که شرکتمون درآمدی نداره و اون موقع بهمون شک کنن و برامون مشکل ساز بشه یا تو مصاحبه ممکنه مدارک در آمد شرکتو بخوان ؟؟؟؟یا کاری با این چیزا ندارن ؟؟؟
ضمنا شوهرم برنده اصلی میباشد
سرفراش عزیز من تو تاپیک مربوط به فرم 122 و تو تاپیک اشتباه در مدارک و راه حل های آن هم سوال پرسیدم لطفا اونجا هم لطفتو ازم دریغ نکن و جوابمو بده ؟؟؟