2010-06-03 ساعت 03:13
(2010-06-02 ساعت 12:26)wushu kung fu نوشته:بله در ایران بوده .من که در ارسال 13 مفصل توضیح دادم که چرا دیگر حاضر نیستم ریسک کنم ! و اتفاقا آنطور که همه از دور خیال می کنند که در آمریکا همه چیز اصولی و سرجای خودش است متاسفانه از این خبرها نیست ،اینجا هم باند بازی و پارتی خیلی باب است و سیاست در همۀ زمینه ها حرف اول را می زند حتی در همان جوایز اسکار که ما آنرا ملاک خود کرده ایم.نقل قول:[quote='rasarasa' pid='54111' dateline='1275417667']
خودم در راهی که یکبار آنرا تا ته رفته ام و همه جوره امتحانش کرده ام باشم.[quote]
دوست عزیز این که میگید شما همه کارو کردید این طور که من متوجه شدم داخل ایران بود نه آمریکا درسته ولی در حالی که تو آمریکا چندان تلاش نکردید آیا این میشه که شما بگید من همه کارو کردم همه می دونیم که ایران با آمریکا خیلی فرق داره
باز هم تاکید می کنم که شرایط بازیگر شدن در دنیای امروز خیلی با دیروز فرق می کند اگر زندگینامۀ بازیگران قدیمی می گوید که فلان بازیگر به واسطۀ استعدادش وارد دنیای بازیگری شد خاک صحنه خورد و با نقشهای کوچک کم کم شناخته شد و پله پله بالا رفت .داستان امروز می گوید که فلان بازیگر بعد از کلی خاک صحنه خوردن ،به واسطۀ پارتیی که پیدا کرد وارد دنیای بازیگری شد ونقش کوچکی به او داده شد و تا آخر عمر کسی پیشنهادی بیشتر از نقش کوچک به او نداد چون برچسب سیاهی لشگر رویش بود. یعنی الان روابط و ضوابط خیلی فرق کرده و این فقط مختص ایران نیست. ولی ما در رویاهایمان همچنان همان داستانهای قدیمی را درنظر می گیریم و به آنها دلخوشیم.
از همۀ اینها که بگذریم شما می توانید هر طور که راحت ترید فکر کنید ، رویا ببافید و به دنبال رویایتان بروید. این کاریست که من هنوز هم می کنم ولی در زمینۀ دیگر و نمی توانم کسی را منع کنم و اصولا رویا پردازی جزء جدانشدنی زندگی من است و کلا در تمام زندگیم کاری جز پیگیری رویاهایم نکرده ام .میتوانید خودتان را در بهترین نقشهای فیلمهای آمریکایی تصور کنید، پارتنر ال پاچینو شوید و اسکار بگیرید .
حرفهای مرا بگذارید به هر حسابی که دوست دارید.و تمام مشکلاتی که به آن اشاره کردم را بندازید گردن من ، شخصیت من ،عدم پیگیری من ، بی استعدادی من ، فیزیک من، اخلاق من ، بی علاقگی من و....من هیچ مشکلی با این طرز فکر ندارم ،خودم هم زمانی راجع به کسی که از مشکلاتِ این حرفه می گفت ،همینطوری فکر می کردم .
ولی اگر کسی دوست داشت حرف مرا بشنود ،تمام حرف من اینست که رفتن در کار بازیگری قمار بزرگیست ،با چشم باز اول موانع را بشناسید ،افسانه هایی که شنیده اید را از ذهنتان پاک کنید و به این فکر کنید که با چه استراتژیی می توانید در دنیای امروز ورقها را به نفع خودتان برگردانید و پیروز شوید.
فقط بعدها به من بگویید که رمز موفقیتتان چه بود.چون من بیش از هرکسی مشتاق شنیدن آن هستم.
با آرزوی موفقیت برای همۀ شما
برنده لاتاری ۲۰۰۹. ساکن لس انجلس.
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا
وبلاگ: https://rasaraplanet.wordpress.com سیاره راساراسا