موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-26 ساعت 09:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-26 ساعت 09:59 توسط ariyan.)
سلام من تازه عضو سایت شدم
و میخواستم از اعضای سایت و برو بچه های هنر بپرسم که اگه در یک رشته ی دیگه درس بخونی و بعدن بخوای و بتونی با اون رشته از یکی از دانشگاه های امریکا پذیرش بگیری،،،،،، آیا ممکنه اونجا همراه بارشته ی تحصیلیت که داری تحصیل میکنی دنبال آموزش رشته ی بازیگری خارج از دانشگاه بری؟
آیا میشه توی کلاس های آموزشی یا acting school ها ثبت نام کرد؟
هزینه ی کلاس هاش چقره؟
شانس بازیگر شدن بعد از پایان دوره آموزشیشون چقدره؟(منظورم این نیست که بعد از تموم شدن کلاس هاشون میشه برد پیت شد منظورم اینه که طی یک مدتی میشه پیشنهاد کوچیکی داشت؟)
آدم باید چقدر بودجه داشته باشه که هم خرج زندگیش رو در بیاره ، هم خرج دانشگاهش و هم خرج کلاس های اینجوری؟
در ضمن می خواست بدونین از این ادم های رویا پرداز نیستم که بخوام توی ارزوهام بازیگر شدن توی هالیوود رو داشته باشم، خیلی در این مورد تحقیق کردم هم توی ایران هم توی یکسری سایت های خارجی.
توی ایران که میگن هر چقدر هم تلاش کنی باید یکی از اینهارو داشته باشی
1-چهره و فیزیک مناسب
2-داشتن یک آشنا در سینمای ایران
3-استعداد
که داشتن پارتی یا آشنا توی سینمای ایران مهمترینشونه.
خیلی حرف زدم ولی می خواستم از اونایی که توی آمریکا هستند و دارن زندگی میکنند خواهش کنم بهم کمک کنند که آیا برای یک ایرانی مهاجر توی هالیوود یا هر جایی مثل تبلیغات تلوزیوونی شانسی برای بازیگری هست
آیا با رفتن به این کلاس های بازیگری شانسی هست
خیلی خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز این سوالاتی که پرسیدید چندان اطلاع مهمی ندارم ولی یه مدرسه بازیگری تو هالیوود بود مستندش و که دیدم می موندن تست می دادن میرفتن و اگه قبول می شدند منتظر می موندند تا یک فرصت براش پیدا بشه
البته دوست عزیز وقتی آدم رویاپرداز باشه شاید به جای نرسه ولی اگر رویا پرداز هدف پرداز باشی(نمی دونم منظورم فهمیدی یا نه) مطمئن باشه به امید خدا جایی می رسه
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-05-26 ساعت 20:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-26 ساعت 23:58 توسط wushu kung fu.)
دوست عزیز آیا شما ساکن آمریکا هستید؟ اگر نیستید اول بیاید فکر مهاجرت بکنید بعد
ولی اگر هستید
http://www.lafilm.com سایتی در همین مورد است
البته تاحدی هم به توانایی های شما بستگی دارد اگر رفتید و تست دادید مثبت فکر کنید
تنها با طی کردن کوه های بلند می توان دشت های وسیع رو دید
موضوعها: 1
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز هزینه ی این کلاس ها بستگی به این داره که کجای آمریکا زندگی کنی! چون هر جا متفاوته! و کلاس های بازیگری آنلاینی هم هستن که رایگان یاد میدن یا ویدئو های یو..توب و...!
موضوعها: 13
رتبه:
91
5 تشکر در 0 ارسال
2010-06-01 ساعت 13:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-01 ساعت 15:13 توسط rasarasa.)
دوست عزیز من هی این تاپیک را خواندم و صبر کردم ببینم بقیه چه می گویند و دیدم بقیه دارند فقط روحیه می دهند که شاید در این حرفۀ خاص واقعا جوابگو نباشد.
من در ایران بازیگری خواندم ،بازیگرتئاتر بودم و از نظر علاقه هم فکرنکنم کسی به پای من برسد، در کل دپارتمان نمایش هنرهای زیبا هم همۀ اساتید و دانشجویان، استعداد و سخت کوشی من را تحسین می کردند وکلکسیونی از تندیسها و دیپلم افتخار از جشنواره های دانشجویی دارم.اینها را نمیگویم که بخواهم از خودم تعریف کرده باشم چون حتی گفتنش برایم بیشتر درداور است تا لذتبخش ،فقط من باب بیان میزان علاقه و استعداد گفتم که خیلی از دوستان در جواب شما آنرا شرط لازم و کافی می دانند .
من به مدت 10 سال شرافتمندانه با سیستم مورچه ای در هنر خودم پیش رفتم .مورچه ای پیش رفتم چون می خواستم به خودم ثابت شود که استعداد و علاقه راهگشاست که نبود و جلوی چشمم تمام کسانی که نه استعداد مرا داشتند و نه سخت کوشی مرا و نه تحصیلات آکادمیک مرا ،به واسطۀ فلان کلاس بازیگری و فلان روابطی که بهم زدند کم کم سر از انواع و اقسام فیلمها درآوردند،دوستان هم کلاسیم هم به دلیل همین فضای هر کی به هر کی کم کم از بازیگری بردیدند و به کارهای دیگر مشغول شدند .فقط من و یکی دیگر از دوستانم همچنان ادامه دادیم و نهایت این شد که به اجرا در فلان فستیوال و جشنواره محدود ماندیم ،چون روحیه مان اجازه نمی داد که مدام روابط بهم بزنیم و مجیز گویی کنیم .فیلمسازان محترم هم که بلاخره بازیگرانشان را از دوستان و اشنایان و ... پیدا می کردند و رسما نیازی به ما در دنیای حرفه ایشان ،وجود نداشت. تا اینکه زد و من لاتاری برنده شدم که اگر در ایران می ماندم احتمالا روانۀ تیمارستان می شدم ولی در آمریکا دیگر به دنبال بازیگری نرفتم به دلایل متعدد.
در بازیگری حرف اول را زبان می زند ،خیلی اوقات می شود یک بازیگر خوب یا بد را از آهنگ صدایش و نحوۀ بیانش تشخیص داد، پس اولین مشکل در بازیگری در کشور دیگر مشکل زبان است برای همین بازیگران ایرانی مقیم خارج در بهترین حالت محدود می مانند به بازی در نقشهای خارجی و نزدیک به ملیت خودشان.
حالا از این مشکل هم که بگذریم و خودمان را استثنا فرض کنیم،چیزی که مرا بیش از همه از ادامۀ راه مایوس کرد اینست که آمریکا هم مثل ایران خودمان سرزمین رابطه ها و پارتی بازیست،پس همان سیستمی که مرا در ایران منزجر و دپرس کرده بود و نمی توانستم با آن کنار بیایم اینجا هم برقراراست.
در ضمن اگر یک نگاهی به آگهیهای بازیگری در آمریکا بیندازید در اکثر آنها تاکید شده که نیاز به هیچ تجربه ای وجود ندارد یعنی مثل ایران خودمان تحصیلات در این رشته آنچنان جایگاه خاصی ندارد و از همۀ اینها مهمتر اینکه وقتی زندگینامۀ بازیگران جدیدتر را می خوانی غیر از اکثریتی که با روابط فامیلی آمده اند ،می بینی که بقیه هر کدام مشغول یک کار بی ربط بوده اند و یکهو بخت و اقبال به آنها رو میکند و طی یک حادثه بازیگر می شوند.پس یعنی هیچ لزومی ندارد که آدم تحصیل کرده و با تجربه ای باشی و هر فرد صرفا علاقه مندی می تواند در فلان نقشی که تو برایش عمر و زندگیت را گذاشته ای قرار گیرد.
تمام این قضایا در جهان امروز ،باعث شده که این حرفه روی شانس و رابطه بگردد. من که به مهاجرت به چشم فرصت دوباره برای زندگی نگاه می کنم با تمام علاقۀ چندین ساله و پی گیریم با توجه به تمام مصائبی که در ایران کشیدم دیگر حاضر نیستم روی بقیۀ زندگیم هم قمار کنم و دنبال این کار بروم،کاری که پارامترهای موفقیتش بر اساس آپشنهای متزلزلی مثل شانس و پارتیست و رسما ممکن است با کمی بدشانسی بازندۀ محض این قمار باشی .
البته همیشه هم این آپشن را هم برای خودم دارم که گوشه چشمی به آن داشته باشم چون روی دیگر سکۀ این قمار برنده شدن است ، ولی بین کسی که کل زندگیش را بر اساس قمار بچیند با کسی که از دور دستی برآتش دارد از زمین تا آسمان تفاوت است.حالا شما خودت تصمیم بگیر که تا چه حد حاضری ریسک کنی و فکر اینکه من چون استعداد دارم و باهوشم و سخت کوشم و علاقمند و...را از سرت بیرون کن چون در این رشته برای ورود تا جاییکه من تجربه کرده ام نیازی به این موارد نداری ولی اگر شانس به تو رو کرد و واردش شدی برای حفظ و ارتقای موقعیتت نیاز به موارد اشاره شده مثل استعداد و هوش و... است ولی قدم اول وارد شدن است،وقتی نتوانی وارد شوی حفظ و ارتقای آن معنا ندارد.
البته خیلیها هم هستند که با تحصیلات وارد دنیای حرفه ای بازیگری می شوند که البته با فرمول من، اینها جزو تحصیلکرده های خوش شانسند که باید بیشتر مدیون شانس و یا روابط خود باشتد نه استعدادو مهارتشان. در ضمن مرکز تحصیلی یا آموزشگاه یا دانشگاه می تواند به طور جدی در حالت بدشانسی هم به شما کمک کند و شما را به دنیای حرفه ای وصل کند. نه به این خاطر که به شما خوب آموزش می دهد و از شما بازیگر خیلی خوبی می سازد،بلکه می تواند مورد دیگر رمز موفقیت را برای شما ساپورت کند یعنی پارتی!یک آموزشگاه با کانکشنهای خوب در دنیای حرفه ای می تواند برای شما به عنوان پارتی عمل کند و شما را به جایی که می خواهی برساند .پس به نظر من در پیدا کردن مرکز آموزشی بازیگری معیار را بر روابط قوی آن مرکز با دنیای حرفه ای بگذارید نه سطح آموزشی آن.
اگر درتمام رشته های دنیا جواب 2*2 چهار است در این رشته ممکن است 0 یا 12- یا 20 باشد و هیچ قانونی وجود ندارد.حرفه ای که یک تینجر سیاهپوست بدون هیچ استعداد خاصی با یک معرف قوی و هنر کار گردان تبدیل به نامزد اسکار میشود ،یعنی که در همان آمریکایش هم نمی شود روی هیچ چیزش حساب کرد .حالا شما می پرسی که برای شما شانسی برای بازیگر شدن در آمریکا هست من می گویم :بله اگر شانس و پارتی خوب با شما یار باشد /نخیر اگر خدای استعداد و علاقه هم باشید و شانس با شما یار نباشد و نتوانید روابطی بهم زنید.
موفق باشید
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-02 ساعت 12:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-02 ساعت 12:27 توسط wushu kung fu.)
نقل قول:[quote='rasarasa' pid='54111' dateline='1275417667']
خودم در راهی که یکبار آنرا تا ته رفته ام و همه جوره امتحانش کرده ام باشم.[quote]
دوست عزیز این که میگید شما همه کارو کردید این طور که من متوجه شدم داخل ایران بود نه آمریکا درسته ولی در حالی که تو آمریکا چندان تلاش نکردید آیا این میشه که شما بگید من همه کارو کردم همه می دونیم که ایران با آمریکا خیلی فرق داره