2011-09-19 ساعت 15:33
آقا میگم کسی تا حالا توی لس آنجلس کلاس بازیگری رفته یا اصلا تا حالا کسی توی آمریکا تست بازیگری داده؟
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
کلاس های آزاد بازیگری در آمریکا
|
2011-09-19 ساعت 15:33
آقا میگم کسی تا حالا توی لس آنجلس کلاس بازیگری رفته یا اصلا تا حالا کسی توی آمریکا تست بازیگری داده؟
2011-09-22 ساعت 18:20
دوستان من تاپیک هارو خوندم ولی هنوز اطلاعات خیلی مفیدی بدست نیوردم. من وضعیت در حال حاظرم رو براتون توضیح میدم
من 20 سال دارم و دانشجوی سال دوم صنایع دستی هستم ولی علاقه اصلیم رقص و تاتر موزیکال هس - Modern or contemporary dance and musical theater. قبلن باله کار کردم ولی چون مدتی ای کنار گذاشتم حدودن 1 سال تا 1 سال و نیم زمان نیاز دارم تا دوباره آمادگی خوبی برسم. وضعیت مالی متوسطی هم دارم ولی حتمن بدنبال شغل های پاره وقت و بورس های تحصیلی هستم و شهر و دانشگاهی که نسبتن هزینه های کمتر باشه تا بتونم از پسش بر بیام. خب من بعد از 2 سال میخام از رشته ی تحصیلیم انصراف بدم و بیام امریکا و البته بیشتر کانادا برای آموزش و تکمیل رقصم در همون رشته ی Contemporary dance or modern dance ولی خب دقیقن نمیدونم بهتره که به آکادمی های رقص برم یا به دانشگاه برای تحصیل 3 تا 4 ساله. خاهش میکنم در زمینه ی انتخاب یک دانشگاه یا آکادمی مناسب و همچنین در مورد هزینه های ماهانه ی زندگی در ایالت اون دانشگاه یا آکادمی بم کمک کنید. در ضمن با زندگی توی خابگاه ها یا اتاق های دانشجویی هم مشکلی ندارم. یه جورایی میشه کم هزینه ترین راه ها ..... بسیار ممنون
2011-09-25 ساعت 11:52
(2011-09-22 ساعت 18:20)Dream نوشته: دوستان من تاپیک هارو خوندم ولی هنوز اطلاعات خیلی مفیدی بدست نیوردم. من وضعیت در حال حاظرم رو براتون توضیح میدم اون وقت کانادا با هزینه ی متوسط ؟؟؟؟؟؟؟ به نظرم درمورد ادامه ی تحصیل باید به سایت http://applyabroad.org/forum/ سر بزنی مطالب کاملتری درمورد هزینه زندگی و ادامه تحصیل هست. برای تحصیلات آکادمیک آمریکا و کانادا هزینه ها زیاد هستش.
2011-10-14 ساعت 03:00
دوستان یه سوالی داشتم .اینه که به نظر شما اگر تلاش زیاد بکنیم و زبان هم خوب باشه و دوره بازیگری رو هم توی خود آمریکا بگذرونیم،پروسه تبدیل شدن به یک بازیگر و ورود به دنیای حرفه ای چقدر طول میکشه؟ ( البته میدونم که همونطور که گفتید بستگی به شانس- پارتی و... داره ولی میخواستم از نظر منطقی بدونم پروسه نرمالش چقدر طول میکشه...؟) میدونم کسی نمیدونه دقیقا چقدره ولی مثلا همین بگیید که دوره بازیگریش چند مدته و ....
2012-03-21 ساعت 04:16
با سلام
دوستان من قصد دارم برم اون ور و کارگردانی بخونم البته خیلی قبل ازاینکه فرهادی اسکار بگیره فکر این قضیه بودم. آدم رویایی و سرخوشی هم نیستم که بخام به فکر اسکار و گلدن گلاب و این حرفا باشم فقط میخوام تو راه علاقم قدمی برداشته باشم و تحصیلاتش خیلی واسم مهمه چون یه چیز دلی یه و ربطی به ستاره شدن و این چیزا هم نداره البته بگم میخام ادامه زندگیم تو مسیر سینما باشه دوست دارم کمکم کنین اگه بخام برم امریکا و از اول کار یعنی Bachelor شروع کنم من فوق برق-مخابرات دارم و زبان هم مشکلی ندارم لطفا راهنماییم کنین با تشکر
2022-08-09 ساعت 22:11
سلام وقتتون بخیر
من چندتا سوال داشتم میتونم ازتون بپرسم؟
2022-08-09 ساعت 22:28
[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif]rasarasa[/font]
(2010-06-01 ساعت 13:52)rasarasa نوشته: دوست عزیز من هی این تاپیک را خواندم و صبر کردم ببینم بقیه چه می گویند و دیدم بقیه دارند فقط روحیه می دهند که شاید در این حرفۀ خاص واقعا جوابگو نباشد. مرسی راستش میخواستم بیشتر از خودتون بدونم؟ الان توی آمریکا مشغول به چه کاری هستید؟ یعنی با این همه استعدادی که گفتین از هیچ casting call ی پیشنهادی نداشتین؟حتی یک نقش کوچیک؟ یعنی با این که تو ی آمریکا زندگی میکننین بیانتون و زبانتون با اونا فرق میکنه؟ پس بااین برنامه تمام هدفهامو باید پاک کنم .......... می خواستم بپورسم دیگه دنبال بازیگری توی آمریکا نیستید .....یعنی اوجا هم پارتی؟ واستون دیگه هیچ شانسی نیست. حتی واسه یه چنتا کار تبلیغاتی یا مدلی یا یچیزی توی این مایه ها؟ آخه توی شهر لوس آنجلس با این همه فیلم و صنعت فیلم سازی واسه یکی مثل شما با این همه استعداد یک فیلم هم نیست؟ پس وای به حال من که هدفم بازیگری توی هالیوود ...... خیلی دوست دارم از خودتون بپورسم که چیشد قیدشو زدین؟ در ضمن هزینه ها و مشکلات توی آمریا اصلا اجازه ی فکر کردن به بازیگری رو میده؟ وای چقدر سوال تو ذهنمه که می خوام بپرسم |