موضوعها: 0
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان مقیم آتلانتا لطفاً به این تاپیک جون بدید داره متروکه میشه ناسلامتی آتلانتا جزو 10شهر منتخب و برتر آنجا برای زندگی و کار می باشد.حداقل انتظار دوستان اینه که لااقل افتخار بدین یکشنبه ها به این تاپیک سری بزنید و ما را از آتلانتا بی خبر نزارید.با تشکر از یاران پیشکسوت(از جمله rasarasa و user در لس آنجلس )که علیرغم مشغله فراوان ما را تنها نمی زارند.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-12 ساعت 08:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-12 ساعت 08:36 توسط 3rip.)
ای بابا چه گرد و خاکی اینجارو گرفته.
نمیدونم اون دوست دانشجومون هنوز اینجا سر میزنن یا نه، در مورد میدتاون آتلانتا بگم که آتلانتا کلا شهر امنی نیست. دلیلشم خب معلومه یه شهر توی یه ایالت جنوبی با درصد خیلی زیادی سیاهپوست. میدتاون و داون تان آتلانتا امنیت کمتری نسبت به بقیه جاها داره، اما این نا امنی معنیش این نیست که حتما اتفاقی واسه آدم میفته. معنیش اینه که باید با احتیاط رفت و آمد کنید. اینو دیگه همه میدونن که شب های آتلانتا و مخصوصا دان تاونش خیلی خطرناکه.
این حرفا رو نزدم که شما رو بترسونم، به هرحال ایرانی های زیادی توی میدتاون و داون تاون دارن زندگی میکنن و دانشگاه میرن و خودم دوستان زیادی دارم که در دانشگاه جورجیا تک درس میخونن و همون نزدیکی ها خونه گرفتن و تاحالا هم هیچ مشکلی واسشون پیش نیومده، صحبت سر اینه که باید احتیاط کنید، شب ها توی خیابون قدم نزنید. در همین حد
بیشتر خلافایی که واسه دانشجوها اتفاق میفته سرقته، معمولا آسیبی نمیرسونن. بیشترشون بی خانمان ها هستن که فقط لپ تاپ یا موبایل رو میگیرن و میرن، آسیب جسمانی نمیرسونن مخصوصا اگه دختر باشید. به هر حال این سرقتا براشون عادی شده و اونام نمیخوان واسه خودشون دردسر درست کنن و به کسی آسیب برسونن.
بازم میگم قصد سیاه نمایی نداشتم، دوستایی دارم که در بدترین محل های نزدیک جورجیا تک زندگی میکردن و هیچ مشکلی هم واسشون پیش نیومد.
شهر Norcross هم همونطور که دوستمون گفت شهر خیلی خوبیه از همه نظر، من نسبت به Roswell که چند ماه پیش زندگی میکردم اینجا رو خیلی بیشتر دوست دارم. ولی خب فاصله ش تا میدتاون یه کم زیاده، فکر کنم حدود 15 مایل باشه.
از نظر حمل و نقل عمومی خیالتون راحت باشه، توی میدتاون به مشکل خاصی بر نمیخورید. البته باید سعی کنید نزدیک دانشگاهتون خونه بگیرید.
گرفتن گواهینامه هم کاری نداره، اگه مدارکتون کامل باشه همون هفته اول هم میتونید امتحان گواهینامه بدید.
راستی من به یه قصد دیگه اصن اومده بودم اینجا به کل یادم رفت.
دوستان من حسابی در مورد کالج رفتن سردرگم شدم، از طرفی چون شغلم فول تایمه نمیتونم حضوری به کالج ها سر بزنم و اطلاعات کسب کنم.
از بچه های قدیمی یا جدید اینجا کسی هست که کالج رفته باشه، بیشتر سوالم در مورد پریمیتر کالجه، من میخوام رشته کامپیوتر درس بخونم. میخوام یه کالج خوب برم که بتونم بعد از اینکه یکسری از واحدهامو توی کالج خوندم ادامه شو ترانسفر کنم به دانشگاه جورجیا تک و مدرک لیسانسمو از جورجیا تک بگیرم. میدونم که جورجیا تک واحدهای پریمیتر کالج رو قبول میکنه، میخوام بدونم کالج دیگه ای هم هست که در سطح پریمیتر کالج باشه تا جورجیا تک قبولش داشته باشه؟
اینو برای این میپرسم که میخوام واسه FAFSA اقدام کنم و از کمک هزینه کالج بهره مند شم، توی سایتش میتونم اسم چندتا کالج رو بزنم. میخوام ببینم به جز پریمیتر کالج چه گزینه های دیگه ای میتونم داشته باشم.
-----
باز هم اگر دوستانی هستن که کالج رفتن ولی جواب این سوال رو نمیدونن هم بهم بگن بی زحمت، چون چند تا سوال دیگه دارم
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
برای تماس با ایران با این شماره 8003037006 تماس بگیرید اطلاعات کارت بانکیتون رو میگیره و هرچقدر که خواستید شارژتون میکنه. فکر میکنم حداقلش 25 دلاره
بعد برای زنگ زدن به ایران اول شماره 4047511029 رو میگیرید، بعد شماره ایران رو با 011 میگیرید. مثلا 011989121111111
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من و همسرم الان 70 روزه که وارد آتلانتا شدیم.اول یه توضیحی راجع به این شهر بدم.ما الات به یک کالج زبان به نام اینتر اکتیو کالج میریم که هفته ای 5 روز کلاس داره و هزینش هم ماهی 85 دلار هست که البته دولت 90درصد هزینه کلاس رو برای مهاجرین پرداخت کرده و شما فقط همون 85 تا رو ماهیانه پرداخت میکنید.معلم ما درباره آاین شهر میگفت که تا چند سال قبل شهر به دو قسمت تقسیم شده بود و سیاه ها در جنوب شهر و دان تان بودند و سفید پوست ها در شمال شهر بودند.قسمت های شمالی شهر وسایل حمل و نقل عمومی مثل مترو و اتوبوس نداره و اینم به این دلیله که سفید پوست ها دوست ندارن که مردم فقیر و افراد خلاف کار که معمولا سیاه پوست هستند بتونند با هزینه کم وارد محل زندگی اونها بشند و باعث افزایش جرم و جنایت در این محله ها شوند.دان تان شهر در ساعات اخر شب کمی خطر ناک هستند.ما در قسمت شمال زندگی میکنیم که امنیت بسیار خوبه و یکی از دوستانم که 30 سال هست که اینجا زندگی میکند میگوید که تا به حال سابقه نداشته که تو این محله ها دزدی شود ولی در دان تان شنیده است کهبگاهی دزدی میشود و یا اینکه افراد معتاد جلوی دوستانشون را گرفتند و پولهاشون و چیزای دیگه رد سرقت کردند.ما بعد از 10 روز برای گواهینامه به آدرسه به خیابونه pilgrim mill rd رفتیم نزدیکه دان تانه کامینگ.اونجا گفت که باید حداقل سه تا داکیومنت داشته باشید که بتونید امتحانه شهر بدید ولی الان میتونید برای آیین نامه امتحان بدید که ما هم امتحان آیین نامه رو دادیم و همون دفعه اول قبول شدیم.برای سه تا داکیومنت 1حسابه بانکی.2پاسپورت و 3 سوشیال سکوریتی رو میتونید ببرید.من دوباره رفتم شهر هم قبول شدم ولی چون گرین کارتمون هنوز نیومده بود گواهینامه من با اعتبار یکساله صادر شد.امیدوارم تا اینجا مفید بوده باشه.
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
سلام به همه عزیزانی که الان توی آتلانتا هستند و درود به همه دوستان این انجمن
سوال من و خانومم الان اینه که با وجود داشتن فک و فامیل توی آتلانتا آیا با سرمایه 20 هزار دلار میشه یه زندگی معمولی و شروع کرد و تا چند ماه بدون کار سر کرد؟ممنون
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
ممنون و سپاسگذارم.مهم برای ما ساختن یه زندگی دوباره با حداقل هزینه ممکن.توقع ماشین نداریم توقع خونه آنچنانی هم نداریم چون اول کاریم.دقدقه ها فقط تا پیدا کردن کار مناسب.بعد از اون خیلی راحت تر میشه زندگی و اداره کرد.به هر حال خیلی ممنونم از راهنمایی هاتون.باز هم خوشحال میشم با هم در ارتباط باشیم و از تجربیاتتون استفاده کنیم.سپاس
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش