موضوعها: 0
رتبه:
20
1 تشکر در 1 ارسال
وای خدا.ما بچه هایی که این ور آب هستیم اگه شما دوستان اون ور آب نداشتیم چه کار میکردیم؟
بازم از بابت توصیه هاتون سپاسگذارم.از امروز خرید یه ماشین دنده اتومات رفت توی لیست نیازهامون
ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش....
بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش....
از بس که دست میگزم و آه میکشم، آتش زدم چو گل به تن لَخت لَخت خویش
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه هایی که چند سال تو آتلانتا هستند آیا راضی هستند از اونجا؟؟؟
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2013-10-22 ساعت 08:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-10-22 ساعت 08:20 توسط vmware.)
دوستان من هم تصمیم دارم بخاطر هزینه های بالای زندگی در کالیفرنیا بیام اتلانتا .البته اینجا 20 روزی بیشتر نیست هستم .
میخوام بدونم فرودگاه اونجا تاکسی وجود داره .؟
یا میشه ماشین کرایه کرد؟
از هموطنها کسی میتونه تو خرید خودرو و بیمه کمک و راهنمایی بده.
این کالج اینتر اکتیو برای زبان چه شرایطی داره؟
خلاصه اگه کسی بتونه در بدو ورود به من کمک کنه بنده هم در آینده حتما به تازه واردین کمک میدم.البته این جمله شرطی نبود سو تفاهم نشه من بی شک در هر صورت بزودی زود هر کاری ازم بربیاد در خدمت تازه واردین خواهم بود.
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
مرسی از راهنماییتون دوست عزیز اما شما تشریف بیارید فرودگاه SFO متوجه حرف بنده میشید تاکسی وجود نداره حتما باید تماس بگیرن تاکسی بیاد حداقل من که ندیدم .
بازم مرسی
شماره کیس: 2013AS-مصاحبه :اپریل2013-هزینه ها :خیلی- دریافت ویزا آگوست 2013 .
از بخت ياري ماست شايد ، كه آنچه مي خواهيم ، يا به دست نمي آيد، يا از دست مي گريزد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان
درخواست یک هم فکری داشتم . من مهندس کامپیوتر در فیلد شبکه هستم و حدود 10 ماه وارد امریکا شدم و در اریزونا هستم ودر شهر اسکاتسدیل زندگی میکنم و در این مدت در زمینه حرفه ام کمی تحقیقات کردم و با توجه به اینکه با ویزای کار آمدم مجبور بودم به این استیت بیام ولی این محیط از نطر آب و هوا و یک سری مسائل به طبیعت من سازگار نیست و با همسرم مشورتی کردم و تصمیم گرفتم با توجه به راهنمایی بچه های خوب مهاجر سرا در مورد یکی دو تا از استیتهای که مارکتینگ بهتری در زمینه ای تی داره مشورت کنیم وشاید یک مسافرتی به اون مناطق داشته باشیم و در صورت مهیا بودن شرایط نقل مکان کنیم حالا از دوستان خواهشی دارم آیا در اطراف و یا خودشون در زمینه کامپیوتر کسی رو میشناسند که سر رشته داشته باشه به من معرفی کنند من یک سری سوالاتی راجع به کار از ایشون بکنم .
قبلا از تمامی عزیزان ممنون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تو پست ها که میخوندم به نظرم رسید که واسه ون کسایی که میخوان به ایران تماس بگیران و کفیت تماس خوب و ارزان باشه .... دقیقه 4C سنت هست و نرم افزاره برای IPHONE , ANDROID, WINDOWS PHONE, COMPUTER
دارد و کار کردن با ون ساده هست تو محیط برنامه +٩٨ و شماره رو میگیرد از ١٠$ هم میتونید شارژ کنید ... و هر موقع که عتبار تمام کردید شماره ١ رو با خود برنامه بگرید به کارت بانک واصل و مقداری که بخواهید شارژ میکنه بدونه هیچ کار اضافه .. اگر در مکانی باشد که اینترنت نداشته باشه خودش به صورت اتوماتیک از خط اصلی استفاده میکند .
http://www.rebtel.com/u/02136851073
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما براي 1/5 تا 2 ماه تا دريافت گرين كارت به آتلانتا مي آييم آيا كسي خانه اي سراغ داره كه بدون سوشال ( تا وقتي سوشال نامبر بياد ) بشه اجاره كرد ؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر خوووووووب . من فعلا میرم یش خاله ام تا جا بیافتم . که منطقه مریتا هستش خونشون .