موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با توجه به اطلاعاتي كه دوستان در مورد خريد خانه در آمريكا مطرح كردند و برشمردن مزاياي اقتصادي -حقوقي- مالياتي و غيره و همچنين شنيدن بايد ها و نبايد ها سئوال ديگري همچنان بي جواب باقي مونده و اون اينه كه اگر كسي آنقدر سرمايه داشته باشه كه بتونه نقدا يك خانه در آمريكا بخره , به نظر دوستان آيا اين خريد ميتواند محل اعتبار يا مزاياي خاصي براي فرد خريدار بوجود بياورد؟
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
بابک جان منظورت از اعتبار یا مزایای خاص چیه؟؟؟
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من خونه خریدن رو تو امریکا توصیه میکنم اما فروختن رو نه
چون الان خونه ارزون شده.مثلا یکی از بستگان ما که توی واشینگته حدودا ده سال پیش یه خونه خرید 300 هزار دلار که واسه اون موقع خیلی بوده اما 1 سال پیش یه خونه از ماله خودشون تقریبا خیلی بزرگتر خرید 250 هزار دلار!که تازه الان فقط 30 هزار دلارشو داده والانم ماهی 1 یا 2 هزار دلار میده.
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
اينجا خيلي وقته كسي نمياد؟چرا؟قيمت خونه تو تگزاس به خصوص دالاس در چه وضعي هستش؟
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2011-08-15 ساعت 22:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-16 ساعت 11:01 توسط frozen mind.)
من آن خانه ای را که پارسال نوشتم دارم می خرم نخریدم و یک خانه در منطقه بهتری خریدم به قیمت 195 هزار دلار. حدود 10 درصد پیش دادم که حدود هفت هزار دلار هم هزینه های نقل و انتقالات ملکی شد. یعنی حدود 25 هزار دلار پیش دادم که قسط ماهیانه آن حدود 950 دلار است. صد دلار هم من اضافه برای قسطم می دهد که باعث می شود سود کمتری پرداخت شود و به جای سی سال قسطم در بیست و پنج سال تمام می شود.
امسال برایم نامه آمد که مالیات خانه من بر مبنای 185 هزار دلار محاسبه می شود و این به این معنی است که قیمت خانه من از پارسال تا به حال ده هزار دلار کمتر شده است. پس هنوز شرایط برای خرید خانه بسیار خوب است به شرط اینکه کسی بیش از سه سال در امریکا باشد و موقعیت شغلی ثابت و اعتبار مناسبی هم داشته باشد.
در ضمن حدود ماهی پانصد دلار هم مالیات برای خانه می آید و چون خانه من یک کاندوی دو طبقه است چهارصد دلار هم بابت شارژ ماهیانه برای فضای سبز و استخر و نظافت و دیگر سرویس های محلی می دهم. در مجموع 2 هزار دلار کل هزینه ماهیانه خانه من می شود که حدود پانصد دلار از آن از مالیات شغلی من کم می گردد. یعنی در نهایت من ماهی 1500 دلار ماهیانه می پردازم که فقط 1100 دلار آن برای من پس انداز می شود. البته این رقم پس انداز واقعی نیست و اگر بخواهیم به مقدار واقعی پس انداز شده برسید باید به جدول سود و اصل پول مراجعه کنیم چون در ماه های اول بیشتر پول ماهیانه به سود وام اختصاص می یابد.
در مجموع کسی که تازه می آید و یا شرایط اقتصادی ثابتی ندارد آنقدر گرفتاریها مختلف خواهد داشت که نباید گرفتاریهای خانه خریدن را به آن اضافه کند و بهتر است که یک اجاره ای بدهد و با خیال راحت در یک جا اقامت کند.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
درصد ماليات خونه در آمريكا چقدره؟با اين وجود فكر نكنم خريد خونه به صرفه؟درست مي گم يا مزايايي هم داره؟
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
چرا كسي به اينجا سر نمي زنه؟از دوستان با تجربه خواهشمندم اطلاعات كامل رو در اختيار همگان قرار دهند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
سوالي داشتم و آن هم اينه كه آيا هزينه اجاره هم جزء هزينه هاي قابل قبول مالياتي هست؟
يعني آيا اجاره دادن هم مانند قسط دادن باعث كاهش ماليات سالانه مي شه؟
ممنون مي شم پاسخ بديد. اين موضوع در مقايسه خريد و اجاره خونه خيلي تأثير گذاره.
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-21 ساعت 21:29)sib 24 نوشته: (2011-08-18 ساعت 01:11)Hadi joon نوشته: درصد ماليات خونه در آمريكا چقدره؟با اين وجود فكر نكنم خريد خونه به صرفه؟درست مي گم يا مزايايي هم داره؟
دوست عزیز درصدش رو نمیدونم ولی بستگی به این داره خانه شما کدام ایالت است؟متراژش چقدر است؟کدام محله واقع شده؟خانه ویلای است یا اپارتمان؟همه اینهادر قیمت مالیات تاثیر داره
حالا اين درصدا چه جوري هستش؟ يعني سايتي وجود نداره كه بشه از اون طريق بشه ماليات رو حدس زد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مگر خریدن اولین خانه در آمریکا معاف از مالیات نیست پس چرابعضی ها صحبت از پرداخت مالیات میکنند. در ضمن کسی که در آمریکا کار نمیکند یعنی درسن تقریبا بازنشستگی و اصلا کار مناسب تحصیلاتش نمیتواند داشته باشد واز اجاره ملک و حقوق بازنشستگی ایرانش گذران زندگی خواهد کرد آیا بصلاح است که خانه بخرددرضمن درجایی خواندم که هزینه های فروش ملک بعهده فروشند ه است در حالیکه بازکسی در سطرهای بالا نوشته بود که اینقدر دلار هزینه خرید خانه شد .
بنظرم مطالب متناقض زیاد است که کاش اگر مدیران فرصتی پیداکنند به ویرایش مطالب که سبب سردرگمی میشود بپردازند تقریبا در همه تاپیک ها .