موضوعها: 5
رتبه:
60
4 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز سلام
نظر شخصی ما در خصوص خرید خونه منفی هست.
در مدت ۴ ماهی که الان اینجا هستیم کسی خرید خونه رو به ما توصیه نکرده . توی این مدت با دوستان زیادی آشنا شدیم و تحقیق کردیم .
یکی از این دوستان حدود ۴۰ سال هست اینجا هستن اصلا" خرید خونه رو توصیه نمیکنن و حتی الان خود ایشون دارن خونشون رو میفروشن . دوستی داریم ۱۰ سال هست اینجا هستن و ایشون هم همینطور اصلا" توی این مدت خونه ای نخریدن . دوست دیگرمون که ایشون هم از طریقه لاتاری اومدن و ۴ سالی هست اینجا هستن , ایران سرمایه گذاری کردن و ایران خونه خریدن .
و حتی برادر من میخواستن برای ما همچین کاری کنن که هم ما تامین باشیم و هم برای خودشون سرمایه گذاری باشه ، من منصرف شون کردم
به هر حال این اطلاعات من توی این مدت بود .
اگر هم زمانی انشالله خواستید بخرید کاملا" تحقیق کنید .
موفق باشید
شريف ترين دلها دلي است که انديشه آزار کسان در آن نباشد . زرتشت
زندگي تاس خوب آوردن نيست ، تاس بد را خوب بازي کردنه .
براي مشورت خردمندان را برگزين تا از ملامت و ندامت در امان باشي .
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
منم دقیقا صحبتهای شیما و آرش رو تائید میکنم .
ولی اگه میخواهید خونه بخرید خونه ای نباشه که از عهده ی پرداخت قسط اون برنیائید و بعد از دوسال بانک ازتون بگیره.
به نظر من عاقلانه نیست این پولی که میشه برای قسط خونه پرداخت کرد بره برای اجاره .
مخصوصا الان توی این موقعیت که میشه خونه های ارزون خوبی گیر آورد. در مورد دوستتون هم که خونه ی 800 هزار تائیش الان شده 400 هزار تا زمانی براش ضرر به حساب میاد که بخواد اون خونه رو بفروشه و برای سرمایه گذاری خونه خریده باشه.
با یه حساب سرانگشتی متوجه میشید که خرید خونه به نفعه آدمه . ما داریم ماهی 1850 دلار برای این خونه ای که الان توش هستیم اجاره میدیم
یعنی سالی تقریبا 24000 دلار .در عرض 5 سال میشه 125 هزار دلار. تازه اگه تمام این 5 سال رو اینجا باشم و مجبور نشم اسباب کشی کنم .
چون هر اسباب کشی کلی خرج داره . حالا اگه خونه بخرم به جای اینکه این 125 هزار دلار بره دست آقای صاحب خونه برای خودمون می مونه و تقریبا به نوعی پس انداز به حساب میاد.
نمیدونم دلیل اونهائی که میگن خونه نخرید چیه ولی به نظرم اصلا دلیل منطقی ندارند و فقط میگن به نظر ما نخرید .چون تا به حال هیچ کسی نتونسته یه دلیل قانع کننده برای نخریدن خونه بگه.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 7
رتبه:
37
7 تشکر در 0 ارسال
بله منهم با لیلی موافقم. الان بهترین وقت برای خرید خانه است برای کسی که کردیت اسکور بالا داره، چند سال ( حداقل 2 سال) است که مقیم اینجاست و راحت میتونه وام بگیره. ولی آنهاییکه تازه آمده اند به آمریکا ( مثل ما ) و کردیت اسکور بالایی ندارند ( عالی)، در گرفتن وام از بانک کمی به مشکل برمیخورند یعنی به این راحتی ها هر بانکی بهشون وام نمیده و اگر هم بده با بهره های بسیار بالاست. تنها راهی که میمونه اینه که دان پیمنت ( پول پیش) زیادی در حد %50 از قیمت اصلی خانه را پیش بدهند تا بعضی بانکهای واسطه براشون وام بگیرند. البته اینها باز هم به این بستگی داره شما کارمند جایی باشید یعنی دارید برای کسی کار میکنید یا نه خویش فرما هستید. این اطلاعاتی بود که من از بروکر پرسیده بودم.
مطمئن باشید وضع بازار اینطور نمیمونه و برمیگرده. شاید برای آنهاییکه به ملک به عنوان سرمایه گذاری نگاه میکنند که خونه بخرند و بعد بفروشند، زیاد اطمینان بخش نباشه که الان خانه بخرند ولی برای ما که داریم اجاره نشینی میکنیم، این راه عاقلانه ایی است.
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2010-06-20 ساعت 02:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-20 ساعت 03:12 توسط hvm.)
من هم با آرش و لیلی و شیما و نیکول موافقم
اگه آدم در شرایطی باشه که بتونه خونه بخره باید اینکار رو انجام بده
خانه اجاره ای مثل بقیه چیزهای اجاره ای فقط برای یه مدت محدود خوبه وگرنه پرداخت اجاره بها (مثل نزول پول) دور ریختن سرمایه است و بس
حالا اگه خونه 400 هزار دلاری شما ده سال دیگه 200 هزار دلار هم بشه فدای سرتون چون هم در این مدت توی خونه خودتون زندگی کرده اید و هم همین 200هزار دلار برایتان مانده
ضمنا در چنان شرایطی بقیه خانه ها هم ارزانتر خواهند شد و میتوانید با پول کمتری خانه جدید بخرید
درست است که آدم باید پایش را به اندازه گلیمش دراز کند اما اگر گلیم نداشت اول باید یکی تهیه کند
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دارم ویزای سرمایه گذاری میگیرم . سرمایه گذاری من چون در مناطق کمتر توسعه یافته هستش از تخفیف مالیاتی برخوردار هست . آیا اگه خونه بخرم ، این معافیت مالیاتی شامل من میشه ؟ مثلا نگن چون از اون یکی استفاده کردی ، دیگه نمیشه ؟
اما در مورد کردیت و استفاده از وام بانکی ؟ تا اونجا که تو تاپیک ها خوندم گردش مالی و این جور چیزا تو کردیت تاثیر ندارن پس من چطور میتونم وام بگیرم ؟ آیا امکانش هست همون اوارق سرمایه گذاری رو به عنوان وثیقه در اختیار بانک بزارم ؟ چون من به هر حال نمیتونم تا دو سال دست به تغییر سبد سرمایه گذاریم بزنم ، پس چه بهتر ازش یه استفاده مفید بکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-26 ساعت 20:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-26 ساعت 20:37 توسط meysi.)
سلام
آیا میشه از طریق خریدن خانه درآمریکا از تهران خدماتی همچون ویزا یا اقامت گرفت؟
یعنی یک اک نفر که از ایران خونه میخره میتونه به واسطه ی اون خونه بره آ»ریکا؟
با تشکر
You may say I'm a dreamer
But I'm not the only one
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
آیا می توان بدو ورود یک سوئیت را 3 ماهه اجاره کرد یا حتما باید یک ساله اجاره کنیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-10-14 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-10-14 ساعت 11:22 توسط Nazgoli.)
دوستان آمریکا نشین سلام
آیا هنوز هم قیمت خونه تو آمریکا پایینه؟ یادمه پارسال یه قیمتهای عالی میشنیدم از شهر دیترویت.
من ساکن استرالیا هستم اما با توجه به نرخ پایین خونه تو آمریکا بدم نمیاد یه سرمایه گذاری مثلا 25000 - 35000 دلاری تو آمریکا داشته باشم. استرالیا یکی از گرونترین بازارهای خونه دنیا رو داره ... واقعا خونه ها افتضاح گرونن اینجا .
اولا آیا اصلا من با توجه به اینکه ویزای آمریکا ندارم و ممکن هیچ وقت هم اونورا نیام اصلا از لحاظ قانونی بهم اجازه میدن بعنوان یک شهروند ایرانی تو آمریکا خونه بخرم و بعدا بدون مشکل و بدون این که نیازی به حضورم تو آمریکا باشه بفروشم؟
آیا کلاهبرداری و این حرفا ممکنه برام اتفاق بیفته؟ سایت یا ریل استیت مطمئن و معتبر در این باره معرفی میفرمایید؟
سپاس