موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 00:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 00:48 توسط rs232.)
یوزر جان. به نظر من اگر بیش از سه سال در امریکا هستی همان جایی که زندگی می کنی یک کاندوی نقلی بخر. البته اگر شاغل هستی و کردیت اسکور بالای هفتصد داشته باشی راحت وام می گیری که به جای اجاره مورگیج و البته هزینه شارژ پرداخت می کنی ولی در نهایت باز هم کمتر از اجاره است.
ولی باید عجله کنی چون قیمت ها همین طور دارد بالا می رود. درصد سود بانکی الآن 4.25 است که البته ممکن است الآن به شما حدود 5% تعلق بگیرد ولی بعدها می توانی مثل من آن را ریفایننس کنی و سود بانکی کمتری بدهی. اگر کار می کنی, بخشی از سود بانکی و مالیات خانه از مالیات حقوق شما کم می شود و در آخر سال به شما بر می گردد که راستش خیلی هم به آدم می چسبد.
به هر حال شاید الآن خریدن خانه برای شرایط شما گزینه بدی نباشد.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 10:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 10:08 توسط User.)
DEZH
دوست عزيز متاسفم كه بايد بگم اولين ارسالت بر خلاف قوانين انجمن پينگليشه لطفا تبديلش كنيد به فارسي تا قابل خوندن باشه.از گوگل يا بهنويس استفاده كنيد.
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-30 ساعت 09:50)DEZH نوشته: salam
kolan vaziate eghtesadi amrica kam kam az rokood dare kharej mishe va roo be behboodi. albate vaziate eghtesadi shahra motefavete, be on vane mesal Atlanta jae ke man hastam gheymate khkoone ba soorate besyar ziadi dare mire bala va kailia az shahraye dige be samte inja be elate arzooni va vaziate eghtesadi behtar hamle var shodan. ghodam akhiran mikham khoone bekharam va ba tavajo be businesi ke daram kamelan az hojoom avordan melat be samte in shahr ba khabaram. oontor keshinadam shahraye dige chandan tekoon nakhorde. kolan kharide khoone dar inja pishnehade mane chon azini ke hast paentar nakhahad raft balke be samte soood khahad bood. omidvaram etelaat mofid bashe. bedrood
دوست عزیز من متن شما رو به فارسی برگردوندم لطفا از این به بعد قوانین انجمن را رعایت کنید و به فارسی بنویسید وگرنه مجبور به حذف ارسالهای شما خواهیم شد .
سلام .کلا وضعیت اقتصادی آمریکا کم کم از رکود داره خارج میشه و رو به بهبوده .البته وضعیت اقتصادی شهرها متفاوته , به عنوان مثال آتلانتا جائی که من هستم قیمت خونه با سرعت بسیار زیادی داره میره بالا و خیلی از شهرهای دیگه به سمت اینجا به علت ارزونی و وضعیت اقتصادی بهتر حمله ور شدن .خودم اخیرا میخوام خونه بخرم و با توجه به بیزینسی که دارم کاملا از هجوم آوردن ملت به سمت این شهر با خبرم .اونطور که شنیدم شهرهای دیگه چندان تکون نخورده .کلا خرید خونه در اینجا پیشنهاد منه چون از اینی که هست پائین تر نخواهد رفت به سمت صعود خواهد بود .امیدوارم اطلاعات مفید باشه .
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
41
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان وپیشکسوتان عزیز
میخواستم بدونم کسی اطلاعی در مورد خرید خانه در شهر دیترویت داره اخه قیمتهاش بدجوری پایینه 10000 تا به بالا البته میدونم که شهر ورشکسته شده ولی به نظر شما آیا در آینده خوب میشه
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 21:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 21:23 توسط rs232.)
خوب راستش وقتی که یک کاری جنبه مثبت اقتصادی پیدا می کند همه به آن سمت می روند و انجام دادن آن مشکل تر می شود. مثلا سه سال پیش وقتی که من خانه خریدم کارم به نظر همه احمقانه بود چون همه (و از جمله خود من) فقط نگران اخراج شدن از محل کار بودند و به خودشان می گفتند که اگر دو ماه نتوانند قسط بدهند چون قیمت خانه روز به روز پایین تر می آید همان اندک پس اندازی که بابت پول پیش خانه پرداخته اند را هم از دست خواهند داد. من هم در آمپاس شدید قرار گرفته بودم که این کار را کردم و بعد هم پشیمان شده بودم و با اینکه خانه احتیاج به بازسازی داشت حتی دلم نمی آمد که یک دلار هم خرج خانه کنم. آن زمان در همین محله ما در هر کوچه چندین تا خانه برای فروش بود که هر ماه قیمت آن را پایین تر می آوردند و هیچ کس حتی به آنها نگاه هم نمی کرد. بانک ها فقط می خواستند به هر قیمتی که شده انبوه خانه هایی که در دستشان باد کرده بود را رد کنند تا برود. وقتی که نمودار قیمت خانه را نگاه کردم متوجه شدم که این قیمتی که من آن را خریدم مربوط می شود به سال 1998 و از آن سال تا سال 2007 قیمت خانه من به حدود ششصد هزار دلار رسید و سپس در مدت کوتاهی به زیر دویست هزار دلار سقوط کرد. تاریخ خرید و فروش خانه من نشان می دهد که یک نفر در سال 2000 خانه من را به قیمت دویست و ده هزار دلار خرید و در سال 2005 به قیمت پانصد و شصت هزار دلار فروخت. سپس آن بدبختی که این خانه را خریده بود (یک خانم با دو بچه کوچک) در سال 2009 خانه را رها کرد چون او هنوز حدود چهارصد هزار دلار به بانک بابت این خانه بدهکار بود در حالی که ارزش خانه کمتر از نصف بدهی او می شد. حدود یک سال آن خانه خالی ماند و بانک کلی بر روی آن خرج کرد و ظاهر آن را تا حدودی بازسازی کرد تا بالاخره بتواند آن را به اسکلی مثل من در سال 2010 به مبلغ 190 هزار دلار بفروشد و احتمالا آن روز را جشن گرفتند. فروختن خانه در آن زمان مثل معجزه بود و بعضی خانه ها سال ها به فروش نمی رفت. ولی خوب الآن که قیمت ها رو به بالا شده است همه خانه هایشان را دو دستی چسبیده اند و آن را حتی بالاتر از نرخ ارزیابی به فروش می رسانند. یک خانه را در همسایگی ما برای فروش گذاشته بودند و قرار بود دو روز بعد آن را برای بازدید عمومی باز بگذارند. من و اقدامات مقتضی می خواستیم به آنجا برویم تا ببینیم که آشپزخانه شان را چگونه بازسازی کرده اند. ولی فردای آن روز و حتی قبل از رسیدن آخر هفته خانه به فروش رفت و تابلوی فروش را جمع کردند. ولی با این حال باز هم گمان می کنم که اگر کسی می تواند خانه بخرد هنوز زمان مناسبی برای این کار باشد.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 1
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-31 ساعت 09:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-31 ساعت 10:01 توسط ehsan99.)
من فکر ميکنم زندگی در آمريکا بعد از خريد خانه وارد يه مرحله تازه اي ميشه. خيلی از دغدغه ها کنار ميره و دست و بال آدم توی خيلی از مسائل بازتر ميشه.
اين داستان کريدت و کريديت سازی اهميتش کمتر ميشه و آدم مجبور نيست به هر بهايی يه حقوق ماهانه رو حفظ کنه
مثلا من اگه خونه داشته باشم دستم جلوی کارفرما بازتره ، حتی اگه زمانی باهاش به مشکل بربخورم و آفر خوبی ازش نگيرم يک ماه ميشينم خونم تا کار پيدا کنم. يه جورايی خودش مثل يک هاليدی به حساب ميآد . اما اگه خونه اي نباشه...
فقط مشکل بزرگ تو خريد خونه بخصوص در اين منطقه bay area اينه که آدم کجا خونه بخره؟ من بعد از 6 ماه کار از چند وقت ديگه کارم رو عوض ميکنم و معلوم نيست شايد 6 ماه آينده اصلا کار ديگه اي جای ديگه داشته باشم.
اين وسط دوراه وجود داره . يا آدم يه جايی خونه بخره که يه جورايی تو اين منطقه مرکزيت داشته باشه-مثل سن رامون- و يا اينکه با رانندگيهای طولانی مدت کنار بياد
يه سوال هم از دوستان داشتم. شنيدم بايد دو سال تکس داد و بعد ميشه با يه ريت مناسب وام گرفت.آيا اين مطلب درسته؟...آيا بعد از يکسال نميشه وام گرفت ?
البته ميدونم که فاکتورهای زيادی در اين مسئله دخيل هستن اما شنيدم کلا کمتر از دو سال نبايد بهش فکر کرد
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
2013-07-31 ساعت 21:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 01:34 توسط rs232.)
به نظر من برای فکر کردن به خرید خانه به صورت وام بانکی باید حدود سه سال را در امریکا بوده باشید. تازه باز هم درصد سود بانکی بالا خواهد بود ولی شما این شانس را دارید که پس از چند سال مثل من آن را پایین بیاورید. مدارکی که از شما می خواهند بسیار مفصل است و باید برای کوچکترین نقل و انتقالات بانکی که منشا خارجی دارد و یا مبدا و مقصد آن مشخص نیست توضیح دهید. حداقل دو سال باید فرم برگشت مالیاتی داشته باشد و امتیاز شما هم بالای هفتصد باشد. سه دوره آخرین فیش حقوقی شما را هم می خواهند و در مورد آن خودشان هم تحقیق می کنند. حقوق شما باید طوری باشد که قسط بانک بیش از یک سوم حقوق دریافتی شما نباشد اگرنه کار شما مشکل خواهد شد. باید حتما یک خانه را نشان کنید و برای خریدن آن درخواست وام بدهید که این خودش کار مشکلی است. اگر همه این کارها را انجام دهید ممکن است شش ماه طول بکشد تا وام شما تصویب شود و شما باید تمام مدارک جدید را هر زمانی که می خواهند در این مدت به آنها بدهید. بعد تازه آن خانه مورد نظر شما بازرسی می شود تا بانک ببیند که آیا آن خانه ارزش واقعی را دارد یا خیر زیرا در واقع بانک می خواهد آن را برای شما بخرد و پول را او پرداخت می کند. تمام مراحل بانکی برای خانه اولی که من می خواستم بخرم هفت ماه طول کشید و آخر سر هم به خاطر خرابی درب پارکینگ بانک تشخیص داد که ارزش خانه پایین تر از مبلغ درخواستی است و یک لیست بلند بالا برای فروشنده تهیه کرد که باید آن کارها را انجام بدهد تا قرارداد بسته شود ولی فروشنده که یک بانک دیگر بود امتناع می کرد. حتی من خودم حاضر بودم آن کارها را انجام دهم ولی بانک قبول نمی کرد. بالاخره فروشنده آفر را کنسل کرد و چون ایراد از خودشان بود از من خسارت نگرفتند و پول من را برگرداندند. ولی چون تمام کارهای بانکی من انجام شده بود من خیلی سریع این خانه ای که در آن هستم را پیدا کردم و بعد از حدود دو ماه کلید را تحویل گرفتم. آنقدر برگه امضا کردم که فکر نمی کنم وقتی دو کشور با هم قرارداد همکاری می بندند امضا کنند و من که حسابی خسته شده بودم اصلا چیزی را نمی خواندم و فقط امضا می کردم. البته در این زمینه هم شانس آوردم چون خانه اولی که می خواستم بگیرم با این که خیلی ارزان تر بود ولی در شهری بود که امنیت بالایی ندارد ولی این خانه با این که نسبت به قیمت های آن زمان گران تر بود ولی در شهر و محله بسیار امنی است. به هرحال اگر قصد دارید مثلا در شش ماه آینده خانه بخرید می توانید کارهای بانکی آن را از الآن شروع کنید و برای یک مبلغی پیش تایید شوید تا وقتی که یک خانه را پیدا می کنید به خاطر طولانی بودن پروسه بانکی از دستتان نپرد.
در ضمن احسان جان به نظر من شما هنوز به خریدن خانه فکر نکن چون خانه داشتن بدی های خودش را هم دارد. من الآن شش سال است که در یک شرکت دارم کار می کنم و جزو معدود کسانی هستم که از آن زمان تا به حال در اینجا مانده اند. یکی از علت های آن هم داشتن خانه است چون اولا شما به خاطر پرداخت مورگیج مجبور هستید که حتما کار داشته باشید اگرنه ممکن است خانه را از دست بدهید و دوما اگر آدم بخواهد کارش را عوض کند و به یک شهر دیگر برود داشتن خانه بسیار دست و پاگیر است و شما باید اینجا را اجاره بدهید و جای دیگری را اجاره کنید که این خودش یک داستان مفصلی است. من هم همیشه این نگرانی را داشتم و برای همین با اینکه در این شش سال هیچ اضافه حقوق به درد بخوری نگرفتم ولی صدایم در نیامد و همین جا ماندم.
با آرزوی موفقیت برای شما