موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها ممنون ميشم كسي جواب بده خيلي برام مهمه من گرين كارت ٢ ساله دارم الان هم با پاس سفيد ايران هستم ازدواج كردم و ٣ ماهه مدارك همسرم را به uscis فرستادم فعلا كه جواب هيچي سوالم اين است كه من الان ايران باردار هستم اگر همينجا زايمان كنم و بعد از اتمام زمان پاس سفيد ٢ سال ديگه برم ا م ر ي ك ا فرزندم را چجوري ميتونم ببرم توروخدا هركس اطلاع دقيق داره منو راهنمايي كند ممنون ميشم
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
بايد برايش اقدام كني، اونجا زايمان كني دردسرتون خيلي كمتره.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مرسي از راهنماييتون اقدام كردم تا جواب بياد منتظرم ولي من ٥ ماه ديگه زايمان دارم و تنهايي واقعا سخته نميتونم برم اونجا ولي شنيدم ايران بچه بدنيا بياد تا قبل از ٢ سالگي ميتونم راحت تو فرودگاه ببرمش با خودم آيا واقعا صحت داره؟
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2015-01-24 ساعت 10:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-24 ساعت 10:31 توسط Masoudpish.)
دوستان خوبم سلام؛
من به NVC ایمیل دادم جهت وضعیت کیس و اونا به من این ایمیلو دادند فقط جهت اطلاع گذاشتم، ولی نکته ای که در متنش نوشته بود و اگر درست متوجه شده باشم نباید بیشتر از 1 سال از زمان اخرین تماستون با NVC بگذره و دوباره بابد مکاتبه داشته باشید چه با ایمیل، تلفن یا نامه و به صورت ریکورد نگه دارید در غیر اینصورت کیس شما دوباره باید مدارکش از نو ارسال بشه
شاید خیلی ها بدونند یا این موضوع رو تکراری نوشته باشم به هر حال امبدوارم یه کمک کوچیکی باشه به همه منتظران عزیز در اخر جواب ایمیل هم مشخصات کامل محل مصاحبه رو میده با یه شماره (Invoice ID Number) به عنوان ابنکه پیگیری کنید . موفق باشید
Dear Sir/Madam:
The National Visa Center (NVC) received your inquiry regarding the immigrant visa petition: ANxxxx filed by xx on behalf of xxx.
This petition is now eligible for further processing. The petitioner, principal applicant, and/or attorney of record will receive an instruction package regarding further processing of this petition.
IMPORTANT:
Do not let more than one year pass without contacting the NVC concerning this visa petition. If a period of one year passes from the last date of contact (by telephone, mail, or e-mail) with the NVC, all submitted fees and documents expire. If this occurs, the fees must be paid again and documents must be resubmitted in order to continue the immigration proces
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='Sam-90' pid='575269' dateline='1422082431']
سلام
دوستان من هنوز اپرو نشدم, سرویس سنترم ورمانته کسی ایمیلی چیزی ازشون داره?
سرویس سنتر : ورمانت
ارسال مدارک F2A (همسرم): 1April ,2014, رسید مدارک: 8April, 2014, اپروال :
دوست عزیز ورمونت متاسفانه یکم کند عمل میکنه در این کتگوری. آ خرین کیس که تا تاریخ ۳۰ نوامبر 2014 بررسی کرده مربوط به دسامبر 2013 هستش.تو این ۲ ماه گذشته هم نباید خیلی فرق کرده باشه و نهایتا تا اوایل ۲۰۱۴ رو بررسی کردن.
آدرس زیر مربوط به مدت زمان بررسی ورمونت در همه کتگوری ها هستش.
https://egov.uscis.gov/cris/processingTimesDisplay.do
ایشالا هر چه زود تر اپرو میشه کیس شما
نوع ویزا : F2A
ورمونت سرویس
رسید نامبر : 28 اکتبر 2014
انتقال از سرویس سنتر ورمونت : 26 آگست 2015
اپروو : 25 سپتامبر 2015
کیس نامبر و اینویس نامبر : 3 نوامبر 2015 از طریق تلفن(YRV2015)
پرداخت 120$ و 325$ هم زمان : 5 نوامبر 2015
ارسال مدارک نهایی: 19 ژانویه 2016
کامپلیت : 2 مارچ 2016
نامه دعوت به مصاحبه : 31 مارچ 2016
مصاحبه: می 2016(ایروان) - AP
آپدیت : 12می، 13می، 17می, 18 می، 19 می , 10 اکتبر ، 19 می 2017
4 اکتبر (مستقیم اوور در سایت سیس-اعلام کیس نامبر در سایت سفارت),10, 11 , 12اکتبر(آخرین آپدیت از حالت اور در اومد و مجدد / شد)
صدور ویزا : 13 اکتبر
باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
دیروز من یه ایمیل دریافت کردم که کیس نامبر همسرم از ان وی سی اعلام شده بود.
در مورد پرداخت و اینا چیزی توش ننوشته بود. آیا باید منتظر باشم تا خودشون اعلام کنند پول ها واریز بشه؟ ممنون میشم از این به بعد پروسه رو بهم بگین.
در مورد پرداخت ها و فرم ها و مدارک. ممنون
Doctor of Audiology Student
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون میشم در مورد کیس زیر به من کمک کنین:
دوست دختر یکی از دوستان من که گرین کارت داره، تونسته با ویزای توریستی بیاد آمریکا و الان آمریکاست. ایشون ویزای توریستی 6 ماهه داره
به نظرتون بهترین حالت برای دوست من چیه که هرچه سریعتر بتونه واسه دوست دخترش اقامت بگیره و بتونه اونو نگه داره قبل از اینکه 6 ماه ویزا تموم بشه
اگر کسی شرایط مشابه داشته لطفا تجربه خودتون رو بگین
واقعا ممنونم از کمک و راهنماییتون
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-26 ساعت 12:16)Nima485 نوشته: سلام دوستان
ممنون میشم در مورد کیس زیر به من کمک کنین:
دوست دختر یکی از دوستان من که گرین کارت داره، تونسته با ویزای توریستی بیاد آمریکا و الان آمریکاست. ایشون ویزای توریستی 6 ماهه داره
به نظرتون بهترین حالت برای دوست من چیه که هرچه سریعتر بتونه واسه دوست دخترش اقامت بگیره و بتونه اونو نگه داره قبل از اینکه 6 ماه ویزا تموم بشه
اگر کسی شرایط مشابه داشته لطفا تجربه خودتون رو بگین
واقعا ممنونم از کمک و راهنماییتون
سلام
الان فقط میتونن اقدام کنن ولی حتما بایدقبل از اتمام ویزای توریستی خاک امریکا را ترک کنه تا مراحل قانونی طی و مجددا بعداز ازدواج وارد شه و اگر دوستتون سیتی زن باشن میتونن مجددا با ویزای نامزدی ایشون رو بیاره امریکا و ازدواج کنن ولی اگر گرین کارت دارن فقط با ازدواج رسمی میتونن که اونم حداقل2 الی 4 سال طول میکشه
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-01-27 ساعت 02:15)someonelikeyou نوشته: به نظرتون کجا میشه کسایی که گرین کارت دارن یا سیتیزن هستن و حاضرن در مقابل یه پولی باهات ازدواج کنن رو پیدا کرد اصلن همچین چیزی ممکنه و اگه هست با چقدر پول راضی میشن؟
دوست عزیز در چند سال اخیر بخاطر حجم بالای متقاضی ویزا از طریق ازدواج باعث شده که دولت امریکا به ازدواجهای واقعی هم مشکوک و حسابی از هر لحاظ زوجین رو زیر ذره بین میبره و اگر خدایی نکرده خلاف این مورد ثابت شود برای شهروند امریکا که هیچ: طرف مقابل هم مادام العمر ممنوع الورود میشود.
پس black married به هیچ عنوان توصیه نمیشود
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه