موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من کف کردم !!!!
یعنی الان از ما میخوان دوباره اصل مدارکو باید بفرستیم ؟
بابا این عجب داستانیه
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
یه موضوع بگم البته ربطی به تاپیک نداره
دیشب دوستم از آمریکا زنگ زد گفت زود بیا اینجا تو شرکتمون یه جا خالی شده صحبت کردم رزومتم نشون دادم گفتن بگو بیاد
تو دلم گفتم (این فکر میکنه NVC التماس میکنه من دارم ناز میکنم)
آخر سر گفتم نگه دار من میام
کلیر بعد 190 روز
موضوعها: 1
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
alaleh جان راستش چی میتونم بگم!!! حتما یه حکمتی پشتش هست (از بس من میگم قسمت بوده حکمتی داره، همه فکر میکنن من مذهبی ۲ آتیشه هستم ولی راستش من اصلا به دین اعتقاد ندارم، گرچه به خدا شدیدا اعتقاد دارمو و اعتماد)
omnia جان ممنونم از جوابت، همچنین mz و alitg عزیز
saba جان شما چه خبرا؟ شما هنوز جوابی نگرفتید ؟راستی شمال خوش گذشت؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 15:06)Colonel نوشته: امیدوارم حال همگی خوب باشه.
alaleh جان راستش چی میتونم بگم!!! حتما یه حکمتی پشتش هست (از بس من میگم قسمت بوده حکمتی داره، همه فکر میکنن من مذهبی ۲ آتیشه هستم ولی راستش من اصلا به دین اعتقاد ندارم، گرچه به خدا شدیدا اعتقاد دارمو و اعتماد)
omnia جان ممنونم از جوابت، همچنین mz و alitg عزیز
saba جان شما چه خبرا؟ شما هنوز جوابی نگرفتید ؟راستی شمال خوش گذشت؟
من 10 روز کار و زندگی رو ول کردم خیلی خوش گذشت یه حرکت هیجان انگیز و خوب بود چون اول 2 روزه رفتم بعد دیدم داره خوش میگذره یه هفته دیگه موندم جای شما و همه کسایی که دوست داشتن اونجا می بودن خالی بود
فکر کنم خیلی خوب با من تا کنن وسطای شهریور جوابمو بدن و امیدوارم این دفه با انصاف و مروت باشن و دیگه گیر ندن
کلنل جان معمولا از کسایی که اصل مدرک رو گرفتن زودی براشون وقت مصاحبه هم گذاشتناااا ایشالا برای شما هم خیلی زود اتفاق بیفته
--------------------------------------------------------------------------------
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
جواب چک لیست رو هم دوباره 20 روزه میدن ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام
من هم در آستانه آغاز این پروسه بودم...اما با توجه به فرمایشات آفای دکتر کاملی (وکیل مهاجرت)که این روزها در ماهواره خیلی جا افتاده ...من و نامزدم به کلی نا امید شدیم...آقای وکیل توضیح داد که ویزای ازدواج با گرین کارتی پروسه نفس گیر که 4 تا 5 سال طول میکشه..و گفت که بدونید که 4-5 سال از عمرتونو باید از هم دور باشید...من خیلی حالم بد شد...واقعا این روزا خیلی سخته برام
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
والله اینجوریا هم فکر نمیکنم باشه .ولی رو دو سال حساب کنین شاید هم کمتر
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-17 ساعت 20:52)el-chico نوشته: دوستان سلام
من هم در آستانه آغاز این پروسه بودم...اما با توجه به فرمایشات آفای دکتر کاملی (وکیل مهاجرت)که این روزها در ماهواره خیلی جا افتاده ...من و نامزدم به کلی نا امید شدیم...آقای وکیل توضیح داد که ویزای ازدواج با گرین کارتی پروسه نفس گیر که 4 تا 5 سال طول میکشه..و گفت که بدونید که 4-5 سال از عمرتونو باید از هم دور باشید...من خیلی حالم بد شد...واقعا این روزا خیلی سخته برام
ایشون فرمایش فرمودند
اگه یه نگاهی به سایت بندازین بودند بسیار دوستانی که بین 2 تا 3.5 سال رفتند
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا راهنمائی کنید
یکی از دوستان سالها است که در آمریکا است اما گرین کارت ندارد بخاطر اینکه مشکلاتی پیش آمد و وکیلش در آن زمان کارهاش رو درست انجام نداد
البته هیچ مشکل قانونی در آمریکا ندارد و بهش گفتن که باید با کسی که سیتیزن آمریکا است باید ازدواج کنی تا گرین کارت بگیری
حالا این دوستم با خانومی آشنا شده است که گرین کارت دارد و گفته است که چند ماه آینده این خانوم سیتیزن میشود حالا سوالی دارم اگر این دوستم حالا با این خانوم که گرین کارت دارد ازدواج کند این دوستم هم گرین کارت بهش میدن ؟
و یا وقتی ازدواج کردن و این خانوم بعد از چند ماه که سیتیزن شد بعد به دوستم گرین کارت میدن ؟
راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ