موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
لطفا راهنمائی کنید
یکی از دوستان سالها است که در آمریکا است اما گرین کارت ندارد بخاطر اینکه مشکلاتی پیش آمد و وکیلش در آن زمان کارهاش رو درست انجام نداد
البته هیچ مشکل قانونی در آمریکا ندارد و بهش گفتن که باید با کسی که سیتیزن آمریکا است باید ازدواج کنی تا گرین کارت بگیری
حالا این دوستم با خانومی آشنا شده است که گرین کارت دارد و گفته است که چند ماه آینده این خانوم سیتیزن میشود حالا سوالی دارم اگر این دوستم حالا با این خانوم که گرین کارت دارد ازدواج کند این دوستم هم گرین کارت بهش میدن ؟
و یا وقتی ازدواج کردن و این خانوم بعد از چند ماه که سیتیزن شد بعد به دوستم گرین کارت میدن ؟
راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-20 ساعت 18:10)ulove نوشته: سلام
لطفا راهنمائی کنید
یکی از دوستان سالها است که در آمریکا است اما گرین کارت ندارد بخاطر اینکه مشکلاتی پیش آمد و وکیلش در آن زمان کارهاش رو درست انجام نداد
البته هیچ مشکل قانونی در آمریکا ندارد و بهش گفتن که باید با کسی که سیتیزن آمریکا است باید ازدواج کنی تا گرین کارت بگیری
حالا این دوستم با خانومی آشنا شده است که گرین کارت دارد و گفته است که چند ماه آینده این خانوم سیتیزن میشود حالا سوالی دارم اگر این دوستم حالا با این خانوم که گرین کارت دارد ازدواج کند این دوستم هم گرین کارت بهش میدن ؟
و یا وقتی ازدواج کردن و این خانوم بعد از چند ماه که سیتیزن شد بعد به دوستم گرین کارت میدن ؟
راهنمائی کنید
ممنون
خداحافظ
دوست عزیز سلام
شما چند بار سوالتون رو مطرح کردین و جواب نگرفتین حتما دوستان جواب قطعی رو نمی دونن وگرنه حتما اعلام نظر می کردن
از نظر من اگر دوست شما با ازدواج صاحب گرین کارت میشن پس یه مشکل اقامتی دارن که حتما باید ازدواج کنن و از طریق همسرشون و زندگی کنار ایشون بهشون گرین کارت بدن شاید بهتر باشه با یه وکیل مشورت کنن
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
وقت بخير
بچه ها من ٢٢جولاى اپروو شدم و تا امروز ٣٠روز شده نميدونم نگران كننده هست يا نه
به نظرتون بايد تا امروز مى بايست نامه به دستم ميرسيده؟؟اصولا چندروز بعد از اپروو نامه كيس نامبرارسال ميشه؟؟?
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-21 ساعت 19:33)derakhtekhatereh نوشته: وقت بخير
بچه ها من ٢٢جولاى اپروو شدم و تا امروز ٣٠روز شده نميدونم نگران كننده هست يا نه
به نظرتون بايد تا امروز مى بايست نامه به دستم ميرسيده؟؟اصولا چندروز بعد از اپروو نامه كيس نامبرارسال ميشه؟؟?
دوست عزیز زنگ بزن
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها يكى لطف كنه سايتش ان وى سى رو بگذاره ايميل بدم شايد يه خبرى شد ?سردرد گرفتم از سردرگمى
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ازدواج کردن با کسی که گرین کارت داره کدوم کتگوری میشه ؟ Cr1 ya F2؟ و یه سوال دیگه اینکه چقدر زمان میبره پروسش ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June
هر سوالی داشتین بهمپیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان case های f2a چند وقت از دریافت green card سیتیزن می شوند
اگر هم زمان با دریافت green card, همسر سیتیزن شود ....3 یا 5 سال ؟