کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت به نیوزلند و راه های آن
سلام دوست عزيز

مي خواستم بدونم كه براي PHD بايد چه كنم در نيوزلند؟ من فوق شيمي تجزيه هستم ايا شما مي توني كمك كني و استاد راهنما و ... را معرفي كنيد
آيا به اين موسسه ها مي شه اعتماد كردكه كارهاي تحصيل در NZ را انجام مي دهند؟

سلام دوست عزیز
برای دکترا خوندن لازمه که اول یه پروپوزال آماده کنین و برای گروهتون بفرستین، نکته ی مهم توی پروپوزال نوشتن اینه که حتماً اون موضوعی رو که در موردش پروپوزال نوشتین در حیطه ی تخصص دست کم یکی از استادای دانشگاه های نیوزیلند باشه.
در مورد اون موسسه ها هم من کسی رو ندیدم که از طریق اونا اقدام کرده باشه و بچه های اینجا خودشون پذیرش گرفتن. البته اینکه من کسی رو ندیدم نباید دلیلی بر این باشه که اون موسسه ها قابل اعتماد نیستن.
پاسخ
تشکر کنندگان: shahyad
سلام دوستان عزیز من چند روزیه که دارم مطالب این سایت رو می خونم .شرایطم رو در زیر شرح میدم ممنون میشم منو راهنمایی کنین که با این شرایط برای استرالیا اقدام کنم یا نیوزلند ؟ کانادا هم مد نطرم هست
رشته تحصیلی فوق دیپلم مکانیک- قالب سازی (به خاطر شرایط کاریم کارشناسی رو نیمه تمام گذاشتم)
سابقه کار بالای 15 سال با بیمه , دارای تخصص عالی در زمینه طراحی و ساخت قطعات خودرو , شرکت طراحی و مهندسی هم دارم
سن 40 سال , متاهل , زبان در حد متوسط (هنوز آیلتس نگرفتم و دارم زبان می خونم )
سن خانمم 37 سال ، لیسانس ریاضی کاربردی با 5 سال سابقه غیر بیمه ای , زبان در حد متوسط , یک پسر 10 ساله هم دارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-11 ساعت 17:26)farshid232 نوشته:  سلام دوستان عزیز من چند روزیه که دارم مطالب این سایت رو می خونم .شرایطم رو در زیر شرح میدم ممنون میشم منو راهنمایی کنین که با این شرایط برای استرالیا اقدام کنم یا نیوزلند ؟ کانادا هم مد نطرم هست
رشته تحصیلی فوق دیپلم مکانیک- قالب سازی (به خاطر شرایط کاریم کارشناسی رو نیمه تمام گذاشتم)
سابقه کار بالای 15 سال با بیمه , دارای تخصص عالی در زمینه طراحی و ساخت قطعات خودرو , شرکت طراحی و مهندسی هم دارم
سن خانمم 37 سال ، لیسانس ریاضی کاربردی با 5 سال سابقه غیر بیمه ای , زبان در حد متوسط , یک پسر 10 ساله هم دارم

کسی نمی تونه به من کمک کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-12 ساعت 17:40)farshid232 نوشته:  
(2012-07-11 ساعت 17:26)farshid232 نوشته:  سلام دوستان عزیز من چند روزیه که دارم مطالب این سایت رو می خونم .شرایطم رو در زیر شرح میدم ممنون میشم منو راهنمایی کنین که با این شرایط برای استرالیا اقدام کنم یا نیوزلند ؟ کانادا هم مد نطرم هست

درود بر شما ...
البته ببخشید ، طی 2 یا 3 روز آینده اگر پاسخی دریافت نکردید حتما به سوال هایتان پاسخ خواهم داد .
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من تازه عضو انجمن شدم و از این بابت خوشحالم.
سئوالی داشتم. من 120 امتیاز دارم و داخل استخر هستم. به نظر شما من انتخاب میشوم یا حالا حالا ها باید منتظر بمونم؟
از وقتی که از استخر اومدم بیرون چقدر کارم طول میکشه؟
و سوال آخر اینکه آیا سابقه کار با بیمه فقط قبوله یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
سلام
با این امتیاز امیدی نداشته باشید
فقط اگر بالای 6 سال سابقه کار داشته باشید و امتیاز شما 130 باشد می توانید امیدوار باشید
پیشنهادم این است که به فکر استرالیا باشید
که البته حداقل به ایلتس 6 در هر 4 باند برای ویزای کاری 3 ساله و یا ایلتس 7 در هر 4 باند برای اقامت دائم احتیاج دارید .
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan
(2012-07-14 ساعت 13:47)ParsTrader نوشته:  سلام
با این امتیاز امیدی نداشته باشید
فقط اگر بالای 6 سال سابقه کار داشته باشید و امتیاز شما 130 باشد می توانید امیدوار باشید
پیشنهادم این است که به فکر استرالیا باشید
که البته حداقل به ایلتس 6 در هر 4 باند برای ویزای کاری 3 ساله و یا ایلتس 7 در هر 4 باند برای اقامت دائم احتیاج دارید .

با سلام
ضمن تشکر از شما، من سابقه کارم نزدیک به هشت ساله ، ولی 6 سالش با بیمه است ایا تنها سابقه کار با بیمه قابل قبول است؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
داشتن بیمه بهتر است ولی الزامی نیست
البته سابقه کار پس از کسب مدرک لیسانس حساب می شود
پاسخ
سلام
رشته ي من طراحي صنعتي هست Industrial design
توي ليست Industrial Engineer (233511 Designer Engineering (233916), اين دو تا گزينه بود، آيا مدرك من شامل اينا مي شه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
شما اشتباه خوانده اید کد 233916 marine Engineering می باشد
و مهندسی صنایع ربطی به طراحی صنعتی ندارد .
اما شما می توانید برای استرالیا اقدام کنید.

استرالیای جنوبی شهر ادلاید این رشته را می خواهند که شرط ان داشتن الیتس 6.5 در هر 4 قسمت می باشد .
با ارزوی موفقیت برای شما
پاسخ
(2012-07-17 ساعت 14:12)ParsTrader نوشته:  سلام

استرالیای جنوبی شهر ادلاید این رشته را می خواهند که شرط ان داشتن الیتس 6.5 در هر 4 قسمت می باشد .
با ارزوی موفقیت برای شما

ممنونم، اطلاعات بيشتر درباره ي مهاجرت به ادلايد رو از كجا مي تونم پيدا كنم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2012-07-17 ساعت 14:37)savara نوشته:  
(2012-07-17 ساعت 14:12)ParsTrader نوشته:  سلام

با ارزوی موفقیت برای شما

ممنونم، اطلاعات بيشتر درباره ي مهاجرت به ادلايد رو از كجا مي تونم پيدا كنم؟
سلام
از سایت مایگرنت هلپ می توانید اطلاعات کاملی بدست اورید
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، mavarfan
(2012-07-12 ساعت 18:31)ابی22 نوشته:  
(2012-07-12 ساعت 17:40)farshid232 نوشته:  

درود بر شما ...
البته ببخشید ، طی 2 یا 3 روز آینده اگر پاسخی دریافت نکردید حتما به سوال هایتان پاسخ خواهم داد .

من هنوز منتظرم!
پاسخ
تشکر کنندگان:

درود بر شما ...
شرايط شما بايد بتونه امتيازي جهت دريافت ويزا كسب كند ...
سن شما بايد از 50 سال كمتر باشه ... مدارك تحصيلي و سابقه كاري هم از 3 الي 4 سال بيشتر باشه ...
نسبت به مدرك تحصيلي كه شما ذكر كرديد اگر مدرك كارشناسي باشه شانستون ممكنه بيشتر باشه ...
اما سابقه كاري معتبر به مدت طولاني از يك مركز امتيازتون رو بالا ميبره .
مدرك زبان آيلتس با نمره 6
اين موارد در مورد همسرتان نيز صدق مي كند و هم ميتوانيد از طريق همسرتان براي ويزاي كار اقدام كنيد و اگر موفق شديد ويزا دريافت كنيد فرزند شما ميتواند در استراليا يا نيوزيلند به ادامه تحصيل بپردازد .
براي ويزاي كار شرايط سني شما تاثير گذار خواهد بود و هرچه سن شما از 50 سال كمتر باشد امتيازي بيشتري خواهيد گرفت ..
مدارك تحصيلي معتبر ...
مدارك معتبر از سابقه كار بيش از 3 يا 4 سال و اگر بيمه باشد بهتر ...
مدرك زبان آيلتس با نمره بالاي 6
و .......
سوالي بود در خدمتيم
موفق باشيد ...
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، farshid232
سلام،
من الان دانشجوی فوق هستم در يه دانشگاه مالزی ،،، IELTS هم تا يکی دو هفته ديگه Expire ميشه ...

من دانشگاه ها و کالج های نيوزلند رو که ميبينم خيلی گرون هستن برای دانشجوی International,,, حقيقتا واسه PHD هم نميخوام بخونم، ميخوام يه جوری خودمو به نيوزلند برسونم که يه ويزای مثلا يکساله هم داشته باشم که بتونم کار پيدا کنم هر جور شده،،، خلاصه اينکه الان با شرايط فعليم ميتونم از يه کالج توی نيوزلند برای دوره زبان پذيرش بگيرم؟! بهم ويزا ميدن به نظرتون؟ (با توجه به تجربه مشابه اگه داشتين تا حالا) ... ممنون ميشم کمک کنيد.. راهکار ديگه اي هم اگه داريد لطفا دريغ نکنيد. مرسی خيلی.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان