موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هفت سال و نیم سابقه کار دارم اما معدل لیسانسم پایینه (13:70 آزاد)، آیلتس 6.5 دارم اما نتونستم 7 بگیرم واسه استرالیا - می تونم واسه نیوزلند امیدوار باشم؟
این آقای Parstrader مدیر کجاست ؟؟؟؟ چرا نمیاد جواب سوالات ملت بده ؟؟؟!!!!
کافی است اولین قدم را با ایمان بردارید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تا سال دیگه فوق لیسانس معماری از آزاد تهران می گیرم.
سابقه کار معماری با بیمه ندارم اما کار معماری می کنم.
27 سالمه
آیا ویزای کار میشه با موقعیت من گرفت؟
اگر نه بهتر که اونجا برا دکترا اقدام کنم یا دوباره فوق؟
ممنون
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-04 ساعت 19:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-06 ساعت 11:27 توسط ParsTrader.)
(2012-08-23 ساعت 22:02)afrodit نوشته: سلام
من هفت سال و نیم سابقه کار دارم اما معدل لیسانسم پایینه (13:70 آزاد)، آیلتس 6.5 دارم اما نتونستم 7 بگیرم واسه استرالیا - می تونم واسه نیوزلند امیدوار باشم؟
این آقای Parstrader مدیر کجاست ؟؟؟؟ چرا نمیاد جواب سوالات ملت بده ؟؟؟!!!!
(2012-09-01 ساعت 16:39)sarvaram نوشته: سلام
من تا سال دیگه فوق لیسانس معماری از آزاد تهران می گیرم.
سابقه کار معماری با بیمه ندارم اما کار معماری می کنم.
27 سالمه
آیا ویزای کار میشه با موقعیت من گرفت؟
اگر نه بهتر که اونجا برا دکترا اقدام کنم یا دوباره فوق؟
ممنون
سلام
جواب ندادن من برای این است که بسیاری از دوستان از جمله خود شما حاضر نیستید چند صفحه از همین تاپیک را بخونید و جواب سوال خود را بگیرید.
نکته جالب اینکه شما حتی نگفتید رشته شما چی هست ؟
معدل زیر 14 از دانشگاه ازاد و عیر انتفاعی و ... را فوق دیپلم حساب می کنند
که در اینصورت نمی توانید برای نیوزلند اقدام کنید .
sarvaram
متاسفانه خیلی ها فکر می کنند با یک لیسانس خشک و خالی می توانند از نیوزلند جاب افر بگیرند .در حالی که اگر شما اقامت نیوزلند هم بگیرید گرفتن جاب افر به این راحتی نیست . در ضمن در پستهای قبی هم گفتم نیوزلند اصلا رشته معماری را نمی گیرد وفقط تا چند ماه پیش کانادا معماری می گرفت که فعلا باید تا اول سال 2013 صبر کرد و منتظر لیست جدید کانادا بود.
امیدوارم دوستانی که فکر مهاجرت هستند قبل از هر چیزی یادگیری زبان را شروع کنند وفکر نکنند شش ماهه می توانند زبان را یاد بگیرند .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دکتری برق دارم و هیئت علمی دانشگاه سراسری هستم البته بیشتر سابقه کارم به صورت نیمه وقت بوده نه تمام وقت و مجردم به نظرتون میتونم تو نیوزلند شرایط کاری خوب پیدا کنم؟
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-09-15 ساعت 19:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-16 ساعت 11:47 توسط ParsTrader.)
(2012-09-15 ساعت 16:37)pr_ardestani نوشته: سلام من دکتری برق دارم و هیئت علمی دانشگاه سراسری هستم البته بیشتر سابقه کارم به صورت نیمه وقت بوده نه تمام وقت و مجردم به نظرتون میتونم تو نیوزلند شرایط کاری خوب پیدا کنم؟
(2012-09-15 ساعت 16:57)masih sh نوشته: (2012-09-15 ساعت 16:37)pr_ardestani نوشته: سلام من دکتری برق دارم و هیئت علمی دانشگاه سراسری هستم البته بیشتر سابقه کارم به صورت نیمه وقت بوده نه تمام وقت و مجردم به نظرتون میتونم تو نیوزلند شرایط کاری خوب پیدا کنم؟
شما که دکترا داری برو یه جای بهتر . نیوزیلند جای زیاد خوبی به نظر نیومده . هزینه های زندگی نسبت به درآمد ها خیلی بالاست. شما اگه بتونی برای استرالیا اقدام کنی نونت تو روغنه.
(2012-09-15 ساعت 17:24)pr_ardestani نوشته: (2012-09-15 ساعت 16:57)masih sh نوشته: (2012-09-15 ساعت 16:37)pr_ardestani نوشته: سلام من دکتری برق دارم و هیئت علمی دانشگاه سراسری هستم البته بیشتر سابقه کارم به صورت نیمه وقت بوده نه تمام وقت و مجردم به نظرتون میتونم تو نیوزلند شرایط کاری خوب پیدا کنم؟
شما که دکترا داری برو یه جای بهتر . نیوزیلند جای زیاد خوبی به نظر نیومده . هزینه های زندگی نسبت به درآمد ها خیلی بالاست. شما اگه بتونی برای استرالیا اقدام کنی نونت تو روغنه.
مطمئن نیستم استرالیا جای بهتری باشه واسه دکتری برق! فکر میکردم نیوزلند راحت تر باشه و سریع تر بشه اقامت گرفت!
سلام
اگر منظور شما اینه که نیوزلند برید و استاد دانشگاه بشید که خیر همچین چیزی نیست. حتی برای کار هم چون مدرک از اینجا ندارید شرایط سختی دارید و داشتن مدرک دکترا فقط کار شما را سختتر میکنه چون بیشتر برای کارهای تحقیقاتی میخوره که سابقه کار محلی ان را هم ندارید .
من پیشنهادم اینه که اگه به تحقیقات علاقه مند هستید برای پست داک دانشگاههای استرالیا و نیوزلند اقدام کنید .و از ان طریق به فکر مهاجرت و کار در استرالیا و یا نیوزلند باشید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شرایط گرفتن پست داک به سایت اپلای ابرود مراجعه کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا یا خانم Zeddian : بنده اینجا اصلا قصد توهین یا بی احترامی به کسی را نداشتم و ندارم و نه به کسی بدهکارام و نه طلبکار، اگه از آقای ParsTrader خواستم که بیاد و جواب سوالم و بده به خاطر این بود که ایشون به عنوان کسی که همیشه در صحنه هستن و آگاهی و تجربه بیشتری نسبت به بقیه دارن و همیشه افراد را راهنمایی می کنن ، بنده قبولشون دارم . جمله ای که من نوشتم نه به خاطر این که بنده طلبکارم از ایشون بلکه از روی مزاح و شوخی (چون ایشون مدتی تشریف نداشتن ) بود و نکته دومی که فرمودید بنده هیچ کجا در شرایط مهاجرت به نیوزلند به این نکته که اگر دانشگاه آزاد باشید و معدلتان کمتر از 14 باشه مدرکتان معادل فوق دیپلم حساب می شه برنخوردم و تنها در سوال و جوابها در این پیج به این موضوع اشاره شده بود . که این هم می تونه حاصل تجربه و مشاهده از نتایج اقدام برای مهاجرت دیگران باشه .اگه من سوالم را اینگونه مطرح کردم می خواستم مطمئن شوم که آیا میزان سابقه کار می تونه امتیاز مثبتی در این زمینه محسوب بشه یا خیر ؟
به هر حال اگه لحن صحبتم به کسی برخورده من معذرت می خوام
کافی است اولین قدم را با ایمان بردارید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یه راهنمایی می خواستم
من 25 سالمه، مهندسی پلیمر دانشگاه آزاد خوندم
3 سال سابقه کار دارم تو رشته خودم
آیلتس ندارم
و خواهرم لیسانس برنامه ریزی شهری داره ار دانشگاه آزاد، 3 سال تو رشته خودش سابقه داره و 8 سال کارشناس فروش بوده ( جمعاً 11 سال)
36 ساله هست، آیلتس هم نداره
....
جفتمون شانس مهاجرت را داریم؟