کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت به نیوزلند و راه های آن
سلام
با هزینه یکساله دوره های زبان در نیوزیلند و یا استرالیا می توانید مستر یکساله از دانشگاه مانیتوبا بگیرید
شهریه دوره های زبان در این کشور هفته ای بیش از 330$ می باشد در حالیکه شهریه دانشگاه مانیتوبا برای مستر یکساله و 1.5 ساله برای اکثر رشته ها زیر 9000 دلار می باشد . بعد از کسب مدرک مستر به شما اقامت کانادا هم می دهند .
در حالیکه در نیوزلند هزینه زیادی باید کنید و تازه پیدا کردن کار و گرفتن اقامت تضمینی نیست و زمان زیادی را هم می طلبد . مگر اینکه دلیل خاصی برای رفتن به این کشور داشته باشید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: masih sh ، ابی22 ، mavarfan ، amir_rafie ، Tomas
سلام
من 29 سالمه متاهل وفوق دیپلم کامپیوتر 3 سال سابقه کار
برای ساخت یه بازی با دانشگاه اوکلند همکاری کردم و برام recommendation letter فرستادن.
نمیدونم میتونم برای اقامت از اینجا اقدام کنم؟
اگر نه برای تحصیل برم البته تنها جایی که رشته ی game داره media design school که نمیدونم فرقش با university چیه؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas
با عرض سلام به دوستان عزیز
بنده تقریبا امتیاز مورد نیاز نیوزلند رو دارم، چند صفحه رو مطلالعه کردم ولی جواب این سوال هام رو نیافتم!
(دوستان سوال هام رو برای نیوزلند-کانادا-استرالیا پاسخ دهید)

1- امتیاز مدرک فوق دیپلم سخت افزار کامپیوتر چقدره؟ (منظورم کلا فوق دیپلم)
2- بنده فوق دیپلم مکانیک خودرو هم بجز کامپیوتر دارم، امتیاز آنها دو برابر یا بیشتر میشه؟
3-مدرک master diploma در زمینه کار خودم (کامپیوتر) دارم که از G-Tec Education هند فرستادن، چقدر امتیاز داره؟ (و کلا مدارک دیپلم های حرفه ای چقدر امتیاز داره؟)
4-یه دوره 4 ماهه تخصصی هم قراره تو نیوزلند بگیرم، امتیاز اون چقدره؟
((تشکر فراوان از دوستان و مدیریت سایت)) :-)
پاسخ
سلام
امتیاز مدرک فوق دیپلم 40 امتیاز می باشد .وشما کلا می توانید خودتان را متخصص در یک رشته معرفی کنید و سابقه کار مرتبط با ان اعلام کنید .
هر چند تا فوق دیپلم هم داشته باشید فرقی نمیکند .
از طریق فوق دیپلم کامپیوتر نمی توانید اقدام کنید مگر اینکه از نیوزیلند پیشنهاد کاری داشته باشید . اما برای رشته مکانیک خودروهای گازوییلی ویا برق خودرو میتوانید اقدام نمایید در صورتی که بیش از 6 سال سابقه کاری داشته باشید و یا پیشنهاد کاری از نیوزیلند داشته باشید . فقط توصیه من اینکه قبل از رفتن به نیوزلند سعی کنید زبان خود را تا حد بسیار خوبی ارتقا دهید و ایلتس 6.5 از همین ایران بگیرید. ان دوره 4 ماهه هم فقط برای این خوب است که در این مدت بتوانید با محیط انجا اشنا شوید و کار پیدا کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، HR_Online ، Tomas
با سلام خدمت مدیر محترم سایت
من کارشناس کامپیوتر نرم افزار با حدود 13 سال سابقه کار وسن 37 سال می باشم همسرم هم لیسانس حسابداری داره .خودم الان 4 ساله که مدیر it یه شرکت پیمانکاری ساختمانی مطرح تو کشور می باشم.الان ایلتس ندارم فقط میخواستم نظر شمارو در این مورد بدونم که شانس وامتیاز من چقدر خواهد بود ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ
سلام
سن 27
لیسانس مهندسی برق-مخابرات - معدل 13.72
1 ای 2 سال سابقه کار بدون بیمه
آیلتس 6 ، می تونم تا چند ماه دیگه راحت 6.5 رو بگیرم
چندین مدرک تخصصی cisco و microsoft در زمینه شبکه

می خوام یه کار در زمینه network engineering پیدا کنم - یا اینکه در یک دانشگاه در همین رشته ادامه تحصیل بدم برای فوق لیسانس
به نظرتون می شه این کار رو کرد ؟
فقط می خوام برم
چه کار ، چه درس
آیا با این معدل میشه واسه دانشگاهی اقدام کرد ؟

سوال دیگه اینکه این یعنی چی :
10 points: qualification in an identified future growth area
10 points: qualification in an area of absolute skills shortage

همچنین من با این معدل از دانشگاه سراسری ، لول 7 هستم یا 6 ؟
با تشکر
پاسخ
(2012-08-11 ساعت 15:36)manabeh نوشته:  با سلام خدمت مدیر محترم سایت
من کارشناس کامپیوتر نرم افزار با حدود 13 سال سابقه کار وسن 37 سال می باشم همسرم هم لیسانس حسابداری داره .خودم الان 4 ساله که مدیر it یه شرکت پیمانکاری ساختمانی مطرح تو کشور می باشم.الان ایلتس ندارم فقط میخواستم نظر شمارو در این مورد بدونم که شانس وامتیاز من چقدر خواهد بود ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
اگر از دانشگاه ازاد و یا غیر انتفاعی و ... مدرک گرفته باشید با توجه به معدلتون شانسی ندارید . اگر از دانشگاه سراسری باشید امتیاز خوبی دارید .
البته بعد از اینکه ایلتس گرفتید
با ارزوی موفقیت برای همه

(2012-08-11 ساعت 20:00)soheilsoal نوشته:  سلام
سن 27
لیسانس مهندسی برق-مخابرات - معدل 13.72
1 ای 2 سال سابقه کار بدون بیمه
آیلتس 6 ، می تونم تا چند ماه دیگه راحت 6.5 رو بگیرم
چندین مدرک تخصصی cisco و microsoft در زمینه شبکه

می خوام یه کار در زمینه network engineering پیدا کنم - یا اینکه در یک دانشگاه در همین رشته ادامه تحصیل بدم برای فوق لیسانس
به نظرتون می شه این کار رو کرد ؟
فقط می خوام برم
چه کار ، چه درس
آیا با این معدل میشه واسه دانشگاهی اقدام کرد ؟

سوال دیگه اینکه این یعنی چی :
10 points: qualification in an identified future growth area
10 points: qualification in an area of absolute skills shortage

همچنین من با این معدل از دانشگاه سراسری ، لول 7 هستم یا 6 ؟
با تشکر
برای مهاجرت شانسی ندارید اما می توانید برای ادامه تحصیل پذیرش بگیرید
البته اگر از پس هزینه های سنگین شهریه و زندگی در استرالی و یا نیوزیلند بربیایید ( بالای 50000 هزار دلار در سال )
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
با عرض سلام...من 2 سال سابقه کار دارم ولی چون پاره وقت بوده، بیمه رد نشده واسش!اما کاملا قابل استعلامه..میشه این 2 سال رو تو چارت امتیازات محسوبش کرد؟
پاسخ
(2012-08-19 ساعت 12:20)Chester نوشته:  با عرض سلام...من 2 سال سابقه کار دارم ولی چون پاره وقت بوده، بیمه رد نشده واسش!اما کاملا قابل استعلامه..میشه این 2 سال رو تو چارت امتیازات محسوبش کرد؟
سلام
بله اما ان دوسال چون پاره وقت بوده معادل یکسال تمام وقت حساب میشه .البته نیوزلند و استرالیا فقط سابقه کار بعد از گرفتن مدرک دانشگاه را حساب می کنند چه پاره وقت چه تمام وقت.
نکته بعدی اینکه اگر سابقه کار تمام وقت شما در کل کمتر از 6 سال باشه و امتیاز شما کمتر از 130 بهتره به فکر نیوزلند نباشید . چون احتمال اینکه از پول دربیاید خیلی کمه .
و بهتره به دنبال ایلتس 7 در هر 4 قسمت و اقدام برای استرالیا باشید
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، Tomas
سلام دوستان
من وهمسرم مدتی است به دنبال کشوری مناسب باشرایط خود والبته راحتتر(باتوجه به شرایطمان)برای مهاحرت هستیم.شرایطمان را میگویم لطفا ماراراهنمایی کنید: من لیسانس طراحی صنعتی (با9 سال سابقه کاردرزمینه طراحی ومدیراجرایی دکوراسیون داخلی بابیمه )هستم.وهمسرم دیپلم (دانشجوی انصرافی )بوده وحدود4 سال سابقه کار فروش وبازرگانی دارد. هردو درحال یادگیری زبان آیلتس هستیم. وسن من 33 وهمسرم 28 سال است. به چه روشی میتوانیم برای مهاجرت به نیوزلند اقدام کنیم؟ آیا ازطریق مهارت و آموزش موقت زبان درآنجا (باتوجه به مشکلاتی که میگویید اخیرا دراین زمینه برای ایرانیان بوجودآمده) میتوانیم اقدام کنیم؟
واقعا از شما دوستان بابت صرف وقت ودلسوزی ومشاوره دراین سایت ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
مدرک برق صنعتی 900 ساعته مورد نیاز نیوزلند هست یا نیست یا لیسانس مترجمی زبان لطفا راهنمایی کنید که چطور باید اقدام کنم ؟
پاسخ
(2012-08-20 ساعت 18:22)سولی نوشته:  سلام دوستان
من وهمسرم مدتی است به دنبال کشوری مناسب باشرایط خود والبته راحتتر(باتوجه به شرایطمان)برای مهاحرت هستیم.شرایطمان را میگویم لطفا ماراراهنمایی کنید: من لیسانس طراحی صنعتی (با9 سال سابقه کاردرزمینه طراحی ومدیراجرایی دکوراسیون داخلی بابیمه )هستم.وهمسرم دیپلم (دانشجوی انصرافی )بوده وحدود4 سال سابقه کار فروش وبازرگانی دارد. هردو درحال یادگیری زبان آیلتس هستیم. وسن من 33 وهمسرم 28 سال است. به چه روشی میتوانیم برای مهاجرت به نیوزلند اقدام کنیم؟ آیا ازطریق مهارت و آموزش موقت زبان درآنجا (باتوجه به مشکلاتی که میگویید اخیرا دراین زمینه برای ایرانیان بوجودآمده) میتوانیم اقدام کنیم؟
واقعا از شما دوستان بابت صرف وقت ودلسوزی ومشاوره دراین سایت ممنونم
سلام
ایکاش قبل از اینکه سوال می پرسیدید چند پست بالاتر را می خوندید . من در همان پست هم به فردی که هم رشته شما بود پاسخ دادم که با رشته طراحی صنعتی نمی توانید برای ادلاید اقدام کنید .
بنابراین قبل از هر کاری ابتدا باید زبان خود را ارتقا دهید و به فکر استرالیا باشید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: shahyad ، ابی22 ، Tomas
(2012-08-19 ساعت 14:54)ParsTrader نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 12:20)Chester نوشته:  با عرض سلام...من 2 سال سابقه کار دارم ولی چون پاره وقت بوده، بیمه رد نشده واسش!اما کاملا قابل استعلامه..میشه این 2 سال رو تو چارت امتیازات محسوبش کرد؟
سلام
بله اما ان دوسال چون پاره وقت بوده معادل یکسال تمام وقت حساب میشه .البته نیوزلند و استرالیا فقط سابقه کار بعد از گرفتن مدرک دانشگاه را حساب می کنند چه پاره وقت چه تمام وقت.
نکته بعدی اینکه اگر سابقه کار تمام وقت شما در کل کمتر از 6 سال باشه و امتیاز شما کمتر از 130 بهتره به فکر نیوزلند نباشید . چون احتمال اینکه از پول دربیاید خیلی کمه .
با ارزوی موفقیت برای همه
باز هم سلام و ممنون از توجهی که کردین اما باز هم سوال برام باقی مونده:
1)مدرک آیلتس جنرال 7 تو هر 4 زمینه، چند امتیاز داره؟چون قابلیتشو تو خودم میبینم
2)من تا سال آینده دانشجوام و تمام 2سال کار پاره وقتم هم زمان دانشجویی
بوده...یعنی با این حساب رو هیچیش حساب نکنم؟ اگه 2سال سابقه کار جور شه برام به 140 می رسم
3)من در حال اخذ دومین مدرک کارشناسی ارشدم. اولی نساجی و الان هم زلزله-عمران. چون با مدرک عمران اقدام میکنم، مدرک ارشد قبلیم امتیازی نداره؟
با تشکر قبلی
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ابی22 ، Tomas
(2012-08-22 ساعت 03:11)Chester نوشته:  
(2012-08-19 ساعت 14:54)ParsTrader نوشته:  
سلام
با ارزوی موفقیت برای همه
باز هم سلام و ممنون از توجهی که کردین اما باز هم سوال برام باقی مونده:
1)مدرک آیلتس جنرال 7 تو هر 4 زمینه، چند امتیاز داره؟چون قابلیتشو تو خودم میبینم
2)من تا سال آینده دانشجوام و تمام 2سال کار پاره وقتم هم زمان دانشجویی
بوده...یعنی با این حساب رو هیچیش حساب نکنم؟ اگه 2سال سابقه کار جور شه برام به 140 می رسم
3)من در حال اخذ دومین مدرک کارشناسی ارشدم. اولی نساجی و الان هم زلزله-عمران. چون با مدرک عمران اقدام میکنم، مدرک ارشد قبلیم امتیازی نداره؟
با تشکر قبلی
سلام
1- برای نیوزلند امتیازی نداره .
-برای کار پاره وقت بعد از کسب مدرک لیسانس را قبول می کنند . اما به شرطی که مرتبط با رشته لیسانس باشه. اگر شما لیسانستون نساجی هست به احتمال زیاد نمی تونید برای عمران اقدام کنید . برای استرالیا و نیوزلند رشته لیسانس خیلی مهم است .
3- خیر امتیازی نداره
4- شما که قابلیت گرفتن ایلتس 7 را درخودتوت میبینید بهتر است سایت مهاجرت خود نیوزلند و استرالیا را مطالعه کنید و بهترین تصمیم را با توجه به شرایط خودتوت بگیرید .
پاسخ
تشکر کنندگان: ابی22 ، Tomas
سلام خدمت دوستان
اگه لطف کنید بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم
دیپلم فنی کامپیوتر کاردانش به همراه تعدادی مدارک فنی حرفه ای رسمی در حوزه کامپیوتر
فوق دیپلم نرم افزار دانشگاه شمسی پور(سراسری) معدل حدود 14.70 ( ف ت86)
لیسانس نرم افزار غیر انتفاعی سمنان معدل 14.70(ف ت 88)
از سال 86 به اینور سابقه کار دارم تا امروز
مدارک لینوکس و مایکروسافت و چندتای دیگه رو بین المللی گرفتم
دارم واسه ielts آماده میشم(با فرض اینکه دارم)
از برج 10 سال 88 تا 10 سال 89 سرباز بودم
تکلیف سابقه کارم چی میشه یعنی چه امتیازی میگیرم
از نظر تحصیلی چه لولی رو میگیرم
اگه لطف کنید مجموع امتیازامو بگید ممنون میشم
اگر همسرم هم رشته من باشه با ielts 6.5 و سابقه کار دو سال چقدر به امتیازم اضافه میشه
آخه در شرف ازدواجم
ببخشید اینقدر سوال کردم
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Tomas

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان