موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 00:01)Rbaghban نوشته: سلام دوستان خوبم.
من و همسرم تصمیم داریم که مهاجرت کنیم. حالا از هرطریق ممکن و هر کجا که بطلبه و بتونیم.
من 26 سالمه ، آیلتس ندارم ولی راحت می تونم 7 یا 7.5 بگیرم (حتی آکادمیک). مدرک تحصیلی هم توی وسطای فوق دیپلم فهمیدم که تحصیل توی مملکت عزیزم یک ریال نمی ارزه ول کردم. مدرک بین اللملی سیسکو CCNP دارم. CCIE رو هم بلدم ولی مدرک ندارم. که اونم احتمالن یه 5 سالی طول میکشه که بگیرم.
برنامه نویسی وب هم جزو علاقه مندی هامه و دنبال می کنم. 3 سالی هم سابقه ی کار + بیمه دارم. از 19 سالگی کار کردم.
خانم هم 23 سالشه. دانشجوی ترم آخر کارشناسی تربیت دبیر زبان انگلیسی. ایشون هم تافل و آیلتس رو با نمره ی خیلی بالا می تونن بگیرن. سابقه ی کار هم نداره
خب با این تفاسیر من کجا ها می تونم امید داشته باشم و اقدام کنم. (البته به غیر از آمریکا - لاتری که پرید، ویزای کار هم دنبالشم)
اگر جایی بود، معمولن چقدر طول می کشه؟ چقدر سرمایه می خواد؟ (من یه 250 میلیونی دارم)
ممنون
سلام
برای مهاجرت حتما نیاز به داشتن مدرک دانشگاهی هست . البته شنیدم که ccnp را استرالیا به عنوان فوق دیپلم قبول می کنه ولی مطمئن نیستم در این مورد پرس و جو کنید اگر قبول کنند با داشتن ایلتس 7 در هر 4 باند می تونید برای استرالیا اقدام کنید. متاسفانه رشته همسرتون هم برای مهاجرت مناسب نیست .
(2013-05-28 ساعت 16:53)امین جاهد نوشته: سلام
اول می خواستم از همه دوستانی که راهنمایی کردن (مخصوصا "ParsTrader") خیلی تشکر کنم .
در ضمن شما گفتید زیر 6 سال سابقه کار از "پول" رد نمیشه متن نتونستم "پول" رو پیدا کنم میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
در ضمن رشته من که کارشناسی برق قدرته (با معدل زیر 14 دانشگاه آزاد) میتونه 40 امتیاز کاردانی رو بگیره ؟
باز هم ممنون از راهنمایی
40 امتیاز را می تونید بگیرید پرونده های پول تحت عنوان "" New Zealand Residence Programme: Skilled Migrant Category fortnightly selection
از پول خارج می شود . که شما می توانید در این لینک هیستوری تمام پرونده های انتخاب شده در سال 2013 و قبل از ان را ببینید
15 bonus points for work experience : مخصوص افرادی است که بیش از 6 سال سابقه کار دارند و
10 bonus points for work experience : مخصوص افرادی است که بین 2 تا 5 سال سابقه کار دارند .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت همه دوستان عزیز. ممنون از راهنماییهای مفیدتون. میشه لطف کنید و بگید ایا من و همسرم واجد شرایط مهاجرت به نیوزیلند هستیم
همسرم 33 ساله و مهندس کشاورزی با 8 سال سابقه کار در فضای سبز شهرداری هستند. من 33 سال مهندس برق -الکترونیک بدون سابقه کار. هر دو میتوانیم ایلتس 6.5 بگیریم. ضمنا یک
دختر 6 ساله داریم
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-29 ساعت 17:16)nelly afshar نوشته: سلام خدمت همه دوستان عزیز. ممنون از راهنماییهای مفیدتون. میشه لطف کنید و بگید ایا من و همسرم واجد شرایط مهاجرت به نیوزیلند هستیم
همسرم 33 ساله و مهندس کشاورزی با 8 سال سابقه کار در فضای سبز شهرداری هستند. من 33 سال مهندس برق -الکترونیک بدون سابقه کار. هر دو میتوانیم ایلتس 6.5 بگیریم. ضمنا یک
دختر 6 ساله داریم
سلام
بله خوشبختانه شما شرایط مهاجرت به نیوزلند را دارید . در ضمن شرایط مهاجرت به استرالیا را هم دارید و می توانید برای استرالیا هم اقدام کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
pars trader عزیز خیلی ممنونم از راهنماییتون
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
میشه شرایط ما رو هم چک کنین؟
همسرم 36 ساله فوق متالوزی -معلم و تدریس در دانشگاه فنی و حرفه ای(5سال)
من هم 27 ساله-فوق ام بی ای-بدون سابقه.با فرض داشتن ایلتس6.5
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من 26 سالم هست. متاهل هستم.
لیسانس صنایع - فوق لیسانس IT
آخر 91 فارغ التحصیل شدم.
4 سال سابقه کار بدون بیمه دارم.
در حال حاضر با همسرم زبان می خونیم.
همسرم هم لیسانس صنایع داره.
سربازیم هم 93 تموم میشه.
اگر امکان داره بگید بعد از کسب نمره زبان آیا ما واجد شرایط هستیم و با توجه به زمانی که طول میکشه زبان بخونیم آیا لازم هست کاره دیگه ای هم انجام بدیم؟
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام . من 32 سالمه فوق دیپلم کامپیوتر و دانشجوی لیسانس مدیریت بازرگانی هستم. 10 سال هم سابقه کار اداره دولتی دارم. همسرم هم 40 سالشه و مهندسی دریانوردی خونده ولی سابقه کاری نداره یا حداکثر 2 سال بتونه جور کنه . آخه توکشتیهای شرکتهای خصوصی بوده که کل کشتیو با پرسنل با هم بیمه می کنن و بیمه ایرانی نداره. اگه بخوایم برای استرالیا یا نیوزلند اقدام کنیم باید هر کدوممون جدا آیلس بگیریم؟ لطفا بگید آیلس چند باید داشته باشیم ؟ ممنون میشم.
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
لطفا بفرمایید که اگر فردی رشته لیسانسش در لیست منتشره از اداره مهاجرت نیوزیلند نباشه ولی رشته فوق لیسانسش در این لیست دولت نیوزیلند باشخ می تونه از اون 10 امتیاز رشته ها بهره ببره یا خیر. با فرض اینکه سابقه کار مرتبط با رشته فوق لیسانس هم داشته باشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
23سالمه . دیپلم کامپیوتر دارم. ودیپلم تصویرسازی کامپیوتر و دیپلم mba استراتژیک.
کارت خدمت سربازی هم دارم . 5سال سابقه کار در کافی نت دارم که تقریبا آشنایی کامل دارم با برنامه ها . زبان هم به خوبی بلدم.
میدونم شاید اصلا ارزشی نداشته باشه این چیزا.ولی به هر قیمتی که شده میخوام از ایران برم . با تحقیقاتی که انجام دادم نیوزلند رو مناسب دیدم. نگین هدفت چیه چون شاید منطقی نباشه ولی هدفم رفتنه. سوالم این بهترین راه مناسب چیه چطور شروع کنم واسه کارای مهاجرت . کار هم میدونم بالاخره پیدا میشه. با تشکر
ممنون میمش زودتر جواب بدین.
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-07-27 ساعت 20:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-27 ساعت 21:13 توسط ParsTrader.)
(2013-07-25 ساعت 19:58)persia004 نوشته: با سلام
23سالمه . دیپلم کامپیوتر دارم. ودیپلم تصویرسازی کامپیوتر و دیپلم mba استراتژیک.
کارت خدمت سربازی هم دارم . 5سال سابقه کار در کافی نت دارم که تقریبا آشنایی کامل دارم با برنامه ها . زبان هم به خوبی بلدم.
میدونم شاید اصلا ارزشی نداشته باشه این چیزا.ولی به هر قیمتی که شده میخوام از ایران برم . با تحقیقاتی که انجام دادم نیوزلند رو مناسب دیدم. نگین هدفت چیه چون شاید منطقی نباشه ولی هدفم رفتنه. سوالم این بهترین راه مناسب چیه چطور شروع کنم واسه کارای مهاجرت . کار هم میدونم بالاخره پیدا میشه. با تشکر
ممنون میمش زودتر جواب بدین.
همانطور که بارها در این تاپیک بارها گفته شده است برای اقامت حتما باید تحصیلات دانشگاهی داشته باشید پیشنهادم گرفتن لیسانس کامپیوتر است که هم در کانادا و هم استرالیا و نیوزلند بازار کار بسیار خوبی دارد mba , امثال انهم بدرد مهاجرت نمی خورد .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و البته خسته نباشید که سوالات جواب میدید
همسر من کارشناسی حسابداری با ده سال سابقه بیمه و سی سال
و من کارشناسی گرافیک با دو سال سابقه بیمه سی و دو سال
آیلتس هر دو 6
برای کانادا میتونیم اقدام کنیم .میخام بدونم برای نیوزلند و استرالیا میشه و ایا پروسه این کشور به اندازه فدرال طول میکشه ؟ مثلا چند سال
با تشکر فراوان از شما