کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت به نیوزلند و راه های آن
درود بر دوستان
من تازه واردم و اين سايت رو تصادفي پيدا كردم و به نظرم خيلي مفيد و قابل استفاده است و اينجا از مديريت محترم و بقيه اعضا تشكر ميكنم كه اطلاعات مفيد رو در اختيار بقيه مي گذارند.
شرايط خودم رو مي گم:
سن 44 سال
مجرد
ليسانس مهندسي مكانيك- طراحي جامدات -دانشگاه آزاد تهران مركز فارغ التحصيل 1372
معدل ليسانس 25/12
آيلتس 6 دارم كه قصد دارم دوباره امتحان بدم 6 اورال -جنرال
سابق كاري 16 سال ولي بيمه 11 سال داشتم
سوابق كاري در فيلد كنترل كيفيت و بازرسي خودروسازي و سوابق نظارتي بر تعمير تجهيزات در بنادر جنوبي است

ميخواستم براي نيوزلند اقدام كنم ولي با خوندن اين تاپيك فهميدم كه با معدل پائيني كه دارم امكانش نيست. سوالي كه داشتم اينه كه آيا براي استرالياي غربي امكانش هست كه اقدام كنم؟ آيا دوستان احتمالا" ميدونن كه چند درصد احتمال موفقيت هست و كل پروسه چقدر طول ميكشه؟
پيشاپيش از توجه دوستان تشكر ميشود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-20 ساعت 11:26)peyman.n نوشته:  درود بر دوستان
من تازه واردم و اين سايت رو تصادفي پيدا كردم و به نظرم خيلي مفيد و قابل استفاده است و اينجا از مديريت محترم و بقيه اعضا تشكر ميكنم كه اطلاعات مفيد رو در اختيار بقيه مي گذارند.
شرايط خودم رو مي گم:
سن 44 سال
مجرد
ليسانس مهندسي مكانيك- طراحي جامدات -دانشگاه آزاد تهران مركز فارغ التحصيل 1372
معدل ليسانس 25/12
آيلتس 6 دارم كه قصد دارم دوباره امتحان بدم 6 اورال -جنرال
سابق كاري 16 سال ولي بيمه 11 سال داشتم
سوابق كاري در فيلد كنترل كيفيت و بازرسي خودروسازي و سوابق نظارتي بر تعمير تجهيزات در بنادر جنوبي است

ميخواستم براي نيوزلند اقدام كنم ولي با خوندن اين تاپيك فهميدم كه با معدل پائيني كه دارم امكانش نيست. سوالي كه داشتم اينه كه آيا براي استرالياي غربي امكانش هست كه اقدام كنم؟ آيا دوستان احتمالا" ميدونن كه چند درصد احتمال موفقيت هست و كل پروسه چقدر طول ميكشه؟
پيشاپيش از توجه دوستان تشكر ميشود.
سلام
بله می تونید برای استرالیا اقدام کنید البته باید ایلتس 6 در هر 4 قسمت داشته باشید . حدود 1.5 سال طول میکشه . اول به فکر مدرک زبان باشید .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: peyman.n ، storagemeter ، Tomas ، ابی22
درود و تشكر بخاطر پاسخ مفيد
من قبلا" به استراليا فكر نميكردم چون گرفتن 7 در هر چهار باند براي من كمي سخته يعني زمان بيشتري مي گيره كه به توجه به شرايط سني كه دارم زمان براي من پارامتر مهمي هست. ولي در هر چهار باند راحت ميتونم 6 بگيرم. نتايج قبلي L=6.0, R=6.0, W=5.5, S=6.5 هست.
اين بود كه به فكر استرالياي غربي افتادم كه براي من به نظر راحت تر ميرسه. بهرجهت خيلي ممنون از راهنمائي مفيد جنابعالي. اول ميرم دنبال ارتقاي زبان. راستي، جنرال بگيرم ديگه؟ چون قصد ادامه تحصيل ندارم كه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دو تا سوالی داشتم اول باید مدرک زبان رو بگیریم بعد اقدام کنیم یا نه از همون اولش اقدام کنیم و همزمان زبان بخونیم 2- اولین کاری که باید بکنیم (برای تشکیل پرونده ) چی هستش
ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-23 ساعت 11:55)مروارید بانو نوشته:  سلام دو تا سوالی داشتم اول باید مدرک زبان رو بگیریم بعد اقدام کنیم یا نه از همون اولش اقدام کنیم و همزمان زبان بخونیم 2- اولین کاری که باید بکنیم (برای تشکیل پرونده ) چی هستش
ممنونم

سلام
1.ابتدا باید مدرک زبان رو بگیرید.
2.مراجعه به وبسایت اداره مهاجرت برای اینکه بدانیدواجد شرایط هستید و حداقل امتیازات لازم رو دارید یا خیر
پاسخ
تشکر کنندگان: storagemeter ، ParsTrader ، Saeedv13 ، مروارید بانو ، Tomas ، mdtrmd
سلام
با تشکر فراوان از وقتی که می گذارید
می خواستم بدونم من و همسرم شرایط رفتن به استرالیا یا نیوزلند رو داریم؟
من 27 سالمه و لیسانس معماری از دانشگاه غیرانتفاعی دارم. چیزی که دیدم نیوزلند معماری نمیخواد ولی نقشه کشی می خواد. سرفصل مدرک من هم نوشته نقشه کشی معماری حالا نمی دونم آره یا نه؟ سابقه کار هم 4 سال لیسانس و 4 سال فوقه دیپلم دارم. زبان هم که هیچ باید تلاش کنم دیگه!!!
همسرم 31 سال فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر و الان دانشجو لیسانسه و چند مدرک کامپیوتر مثل CCNA -CCNP و ... البته نه از خارج از ایران داره. زبانش خوبه و می تونه 6.5 بگیره سابقه کار از کاردانی 10 سال داره.
حالا می شه مارو راهنمایی کنیم؟ و آیا با برنامه کلاس زبان می تونیم بیایم و اونجا اقدام کنیم؟ یکی زبان بخونه یکی دنبال کار باشه؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-27 ساعت 10:21)Elisabat نوشته:  سلام
با تشکر فراوان از وقتی که می گذارید
می خواستم بدونم من و همسرم شرایط رفتن به استرالیا یا نیوزلند رو داریم؟
من 27 سالمه و لیسانس معماری از دانشگاه غیرانتفاعی دارم. چیزی که دیدم نیوزلند معماری نمیخواد ولی نقشه کشی می خواد. سرفصل مدرک من هم نوشته نقشه کشی معماری حالا نمی دونم آره یا نه؟ سابقه کار هم 4 سال لیسانس و 4 سال فوقه دیپلم دارم. زبان هم که هیچ باید تلاش کنم دیگه!!!
همسرم 31 سال فوق دیپلم نرم افزار کامپیوتر و الان دانشجو لیسانسه و چند مدرک کامپیوتر مثل CCNA -CCNP و ... البته نه از خارج از ایران داره. زبانش خوبه و می تونه 6.5 بگیره سابقه کار از کاردانی 10 سال داره.
حالا می شه مارو راهنمایی کنیم؟ و آیا با برنامه کلاس زبان می تونیم بیایم و اونجا اقدام کنیم؟ یکی زبان بخونه یکی دنبال کار باشه؟
با تشکر

چرا هیچکس جواب نمی ده. همه رفتن مسافرت؟
سلام
شرایط شما یکم پیچیده است . پیشنهادم اینه که اول یک اسسمنت از مدرک خود بگیرید ببینید می تونید به عنوان نقشه کشی اسسمنت بگیرید یا خیر .
اگر تونستید که ان وقت می تونید برای نیوزلند اقدام کنید .
البته پیشنهاد دیگه من اینه که همسر شما ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرند ان وقت برای استرالیا هم می تونید اپلای کنید .
موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، storagemeter ، Elisabat ، nora ، Tomas
سلام. من دانشجوی ترم ۸ رشته مهندسی کامپیوتر توی یک دانشگاه غیرانتفاعی با گرید A هستم. معلم ۱۴/۷۰ هست.
توی برنامه نویسی و تجزیه و تحلیل نرم افزار و پایگاه های داده دو سال ونیم کار غیر تجربی کردم و بیمه هم نبودم.
میخواستم ببینم شرایط برای اقاما کاری یا تحصیلی توی نیوزیلند با شرایطی که من دارم چه طوریه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Tomas
(2013-04-02 ساعت 22:05)iApp نوشته:  سلام. من دانشجوی ترم ۸ رشته مهندسی کامپیوتر توی یک دانشگاه غیرانتفاعی با گرید A هستم. معلم ۱۴/۷۰ هست.
توی برنامه نویسی و تجزیه و تحلیل نرم افزار و پایگاه های داده دو سال ونیم کار غیر تجربی کردم و بیمه هم نبودم.
میخواستم ببینم شرایط برای اقاما کاری یا تحصیلی توی نیوزیلند با شرایطی که من دارم چه طوریه؟
سلام
سابقه کار برای استرالیا و نیوزلند بعد از فارغ التحصیلی از مدرک لیسانس محاسبه می شود . پس شما از نظر انها سابقه کاری ندارید .
برای نیوزلند حداقل باید 6 سال سابقه کار داشته باشید تا بتوانید مهاجرت نمایید .
اما اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می توانید برای استرالیا اقدام کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: Tomas ، amir82 ، gbtm ، Saeedv13 ، mdtrmd
با سلام دوستان براي رفتن به نيوزيلند به صورت خانوادگي چه كار كنم بچه هاي من يكي دانشجوي نرم افزار يكي دبيرستاني است لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
(2013-04-12 ساعت 19:09)ParsTrader نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 17:48)roya r نوشته:  با سلام دوستان براي رفتن به نيوزيلند به صورت خانوادگي چه كار كنم بچه هاي من يكي دانشجوي نرم افزار يكي دبيرستاني است لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
سلام
شما اطلاعات خود مانند سن و مدرک تحصیلی و زبان و سایقه کار خود و یا همسرتون را بنویسید تا من بتونم راهنمایی کنم .
موفق باشید

با سلام من43سال دارم ديپلمه هستم قبلا در رشته مديريت دولتي چند ترم درس خواندم اما به دلايلي نتوانستم ادامه بدم مدتي تو يك شركت حسابرسي بعنوان منشي كاركردم ودركلاسهاي مقدماتي كامپيوتر هم دوره ديدم براي بعضي ازرشته هايش مدرك دارم همسرم هم49 سال دارد اوهم ديپلمه است ودريك كارخانه توليد ابميوه مشغول است واحتمال بازنشستگي تو اين حوالي دارد باتشكر از زحمات شما

از راهنمايي شماParsTraderمتشكرم ايلتس7درهر4قسمت يعني چي ضمنا دخترم هنوز ترم 2 هستش من ميخواستم بچه هارو ببرم وانجا ادامه بدن اگر راه ديگري است كه انجام بدم كمكم كنيد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-12 ساعت 17:48)roya r نوشته:  با سلام دوستان براي رفتن به نيوزيلند به صورت خانوادگي چه كار كنم بچه هاي من يكي دانشجوي نرم افزار يكي دبيرستاني است لطفا راهنمايي كنيد با تشكر
سلام
شما اطلاعات خود مانند سن و مدرک تحصیلی و زبان و سایقه کار خود و یا همسرتون را بنویسید تا من بتونم راهنمایی کنم .
موفق باشید

(2013-04-12 ساعت 20:51)roya r نوشته:  
(2013-04-12 ساعت 19:09)ParsTrader نوشته:  
سلام
موفق باشید

با سلام من43سال دارم ديپلمه هستم قبلا در رشته مديريت دولتي چند ترم درس خواندم اما به دلايلي نتوانستم ادامه بدم مدتي تو يك شركت حسابرسي بعنوان منشي كاركردم ودركلاسهاي مقدماتي كامپيوتر هم دوره ديدم براي بعضي ازرشته هايش مدرك دارم همسرم هم49 سال دارد اوهم ديپلمه است ودريك كارخانه توليد ابميوه مشغول است واحتمال بازنشستگي تو اين حوالي دارد باتشكر از زحمات شما
سلام
با این شرایط تنها راه مهاجرت برای شما از راه کارافرینی میباشد .
که برای استرالیا و نیوزلند حداقل باید 500.000 دلار داشته باشید.
برای کانادا هم باید 300.000 دلار باید داشته باشید.
به هر حال برای مهاجرت یا باید پول فراوان داشت و یا نیروی جوانی ومدرک تحصیلی و....
البته اگر فرزند بزرگتون بتونند اقامت استرالیا را بدست بیاورند می توانند برای شما هم اقامت استرالیا را بگیرند که البته ایشون باید ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرند
با ارزوی موفقیت برای همه

(2013-04-13 ساعت 00:55)roya r نوشته:  از راهنمايي شماParsTraderمتشكرم ايلتس7درهر4قسمت يعني چي ضمنا دخترم هنوز ترم 2 هستش من ميخواستم بچه هارو ببرم وانجا ادامه بدن اگر راه ديگري است كه انجام بدم كمكم كنيد
سلام
ایلتس 4 قسمت تشکیل شده است
خواندن و نوشتن و صحبت کردن و گوش کردن
وقتی دخترتون شروع کنند به یاد گرفتن زبان خودشون متوجه میشوند .
خیر راه دیگری نیست .
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ابی22 ، roya r ، mdtrmd
فرزاد جان سلام من خيلي تواين تاپيك ها گشتم من هم چند سال است كه لاتاري شركت كردم اما موفق نشدم بلاخره تصميم گرفتم كشورهاي ديگر راهم بگردم (البته داخل مهاجرسرا) واز دوستان هم پرسيدم به گفته مديران بايد بعداز اتمام تحصيلاتت 3سال كار مفيد هم داشته باشي وزبانت هم خوب باشه ضمناسربازي هم يادت نره چون مشكل اساسي براي اقايون هست تابتوني براي كشورهاي ديگراقدام كني لطفا دركنار هر كاري كه ميكني لاتاري رافراموش نكن البته براي افراد تحصيل كرده راههاي زيادي است به اميد موفقيت
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-04-07 ساعت 01:19)tarighat نوشته:  با سلام و خسته نباشید
1-من کارشناس تغذیه هستم 2 سال طرح بعد از تحصیل دارم. الانم توی کلینیک خصوصی کار میکنم میخام واسه نیوزلند اقدام کنم.باید مدرکمو از دانشگاهم ازاد کنم چجوری؟

سلام خسته نباشید
2-شرکت در سیلور فرن باید مبلغی رو پرداخت کنم؟ چجوریه میشه برام توضیح بدید؟

خیلی منتظر جوابتونمSadSadSadSad
سلام
1-برای نیوزلند حتما باید در حال حاظر 6 سال سابقه کار داشته باشید .
2-برای سیلور فرن هم حتما باید ایلتس 6.5 داشته باشید .تا جاییکه من میدونم برای ثبت نام پولی نمی خواد اما معمولا تو همون 15 دقیقه اول پر میشه و با این سرعت اینترنت و وضعیت زبان و.... احتمال اینکه کسی بتونه تو 15 دقیقه بتونه فرمش را پر کنه بعیده .اما اطلاعات بیشتر در سایت مهاجرت نیوزلند هست .
بهترین راه برای شما گرفتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت و اقدام برای استرالیا است .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، Saeedv13
با سلام و سپاس فراوان
1- ليسانس مهندسي شيمي از دانشگاه تهران
2- سابقه كار مرتبط 6 سال با بيمه و 2 سال بدون بيمه ( مجموعا 8 سال )
3- IELTS 6.5
( امتياز 60 ايالتي استراليا را مي آورم البته مدركم از سازمان مهندسي استراليا ارزيابي شده ، اما از اونجايي كه فعلا اين رشته سقف
سالانه خورده تو استراليا مي خوام شانسمو واسه نيوزلند بسنجم .)
4- سن 32 سال
5- مجرد
البته تو سايت مهاجرت نيوزلند بصورت آنلاين امتيازم 125 شد .
به نظر شما امكان پذيرش بنده چقدر مي باشد؟
با سپاس از ParsTrader عزیز
آیاامکان گرفتن اسپانسر شیپی برای رشته مهندسی شیمی که تو ایالتهای غربی و جنوبی به علت DIAC CEILING فعلا متوقف شده هست؟ و آیا اصلا امکان
داره که بعد از اول جولای بگن که این رشته رو نمی خوان؟
با سپاس
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-04-18 ساعت 08:32)Bardia17 نوشته:  با سلام و سپاس فراوان
1- ليسانس مهندسي شيمي از دانشگاه تهران
2- سابقه كار مرتبط 6 سال با بيمه و 2 سال بدون بيمه ( مجموعا 8 سال )
3- IELTS 6.5
( امتياز 60 ايالتي استراليا را مي آورم البته مدركم از سازمان مهندسي استراليا ارزيابي شده ، اما از اونجايي كه فعلا اين رشته سقف
سالانه خورده تو استراليا مي خوام شانسمو واسه نيوزلند بسنجم .)
4- سن 32 سال
5- مجرد
البته تو سايت مهاجرت نيوزلند بصورت آنلاين امتيازم 125 شد .
به نظر شما امكان پذيرش بنده چقدر مي باشد؟
با سپاس
سلام
متاسفانه الان مدتهاست که نیوزلند افرادی که زیر 130 امتیاز دارند را نمی گیرد .در ضمن شما خوشبختانه تمام شرایط استرالیا را دارید و با این کار فقط هزینه بیهوده می کنید به هر حال شرایط زندگی و کاری استرالیا از نیوزلند بهتر است .
ضمن اینکه از اول ماه جولای ظرفیت رشته ها از اول ریست می شود و می توانید اقدام کنید . اگر اسپانسر شیپی نگرفته اید بهتر است سریعتر بگیرید .
با ارزوی موفقیت برای همه
(2013-04-18 ساعت 08:32)Bardia17 نوشته:  با سپاس از ParsTrader عزیز
آیاامکان گرفتن اسپانسر شیپی برای رشته مهندسی شیمی که تو ایالتهای غربی و جنوبی به علت DIAC CEILING فعلا متوقف شده هست؟ و آیا اصلا امکان
داره که بعد از اول جولای بگن که این رشته رو نمی خوان؟
سپاس فراوان
خیر احتمال اینکه رشته مهندسی شیمی را نخواهند بسیار کم است چون جزو رشته های مورد نیاز استرالیا و مخصوصا جزو لیست اول استرالیا هم هست .
تا انجا که من میدانم ان ایالتها اسپانسری می دهند ولی دعوت نامه برای شما نخواهد امد ولی از این مطلب خود من هم مطمئن نیستم . به هر حال شما باید برای اسپانسر شیپی اقدام کنید و می توانید از سازمان مربوطه سوال کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mdtrmd ، gbtm

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان