موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-20 ساعت 11:52)tarighat نوشته: با سلام ممنونم از جوابتون.اینطور که من متوجه شدم منظور شما اینه که واسه منه کارشناس تغذیه اقدام برای استرالیا راحت تره تا نیوزلند درسته؟؟؟؟؟
میخاستم بدونم کارشناس تغذیه جز مشاغل مورد نیاز استرالیا هست؟
واقعا اکه سابقه بیمه ای واسه سابقه کار براشون مطرح نیست پس چه مدرکی واسه سابقه کار براشون لازمه؟ اخه من دوساله توی یه کلینیک کار می کنم اما بیمه نشدم.نامه از کارفرما میخاد؟
سلام
قطعا راحتتر که نیست چون استرالیا ایلتس 7 در 4 باند میخواد اما نیوزلند تورال 6.5 . اما طبق شرایط فعلی برای نیوزلند باید حداقل 6 سال سابقه کار داشته باشید .
فیش حقوقی و قرارداد و نامه از کار فرما باید داشته باشید .
فقط یادتون نره سابقه کاری بعد از گرفتن لیسانس را قبول می کنند و سابقه کار حین تحصیل را قبول نمی کنند .
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من دکترای حسابداری دارم از دانشگاه تهران، 29 سال دارم با 4 سال سابقه کار (همراه بیمه)
همسرمم دندانپزشک و تخصص ارتودنسی داره
هر دومون ایلتس نمره 7 داریم
میخواستم بدونم توی کشور استرالیا، یا نیوزلند ما میتونیم اقامت دائم داشته باشیم؟ مدرکمون قابل پذیرش خواهد بود؟
کسی اطلاع داره که من با دکترای حسابداری چقدر درامد دارم تو استرالیا؟
هم چنین کسی نظری راجع به کشور دیگه ای نداره؟
در ضمن اگه این سوالم جواب بدین ممنون میشم :
پدر و مادر من و همسرمم به خواست ما تصمیم دارن بیان، میشه اطلاعاتی راجع به گرفتن اقامت دائم برا اونا هم بهم بدین
از همه شما دوستان ممنونم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با داشتن مدرک دوره های کوتاه مدت mba درنیوزلند کاری هست
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-04-21 ساعت 09:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-21 ساعت 09:23 توسط ParsTrader.)
(2013-04-20 ساعت 19:38)azadi.aftab نوشته: سلام
من دکترای حسابداری دارم از دانشگاه تهران، 29 سال دارم با 4 سال سابقه کار (همراه بیمه)
همسرمم دندانپزشک و تخصص ارتودنسی داره
هر دومون ایلتس نمره 7 داریم
میخواستم بدونم توی کشور استرالیا، یا نیوزلند ما میتونیم اقامت دائم داشته باشیم؟ مدرکمون قابل پذیرش خواهد بود؟
کسی اطلاع داره که من با دکترای حسابداری چقدر درامد دارم تو استرالیا؟
هم چنین کسی نظری راجع به کشور دیگه ای نداره؟
در ضمن اگه این سوالم جواب بدین ممنون میشم :
پدر و مادر من و همسرمم به خواست ما تصمیم دارن بیان، میشه اطلاعاتی راجع به گرفتن اقامت دائم برا اونا هم بهم بدین
از همه شما دوستان ممنونم
سلام
اگر ایلتس 7 در هر 4 باند دارید که برای مهاجرت به استرالیا مشکلی ندارید .
البته برای رشته حسابداری حتما باید ایلتس شما اکادمیک باشد . تمام اطلاعات لازم در سایت مهاجرت استرالیا موجود است .
اگر شما اقامت دائم بگیرید در صورتی می توانید برای پدر و مادر اقدام کنید که ان پدر و مادر نیمی از فرزندانشان در استرالیا زندگی کنند یعنی مثلا انها دو فرزند دارند که یکی از ان ها در استرالیا اقامت دارند .
(2013-04-21 ساعت 01:23)ali1355 نوشته: با داشتن مدرک دوره های کوتاه مدت mba درنیوزلند کاری هست
سلام
کاری هست یعنی چی ؟ اگر منظور این است که با ان اقامت بگیرید که خیر .اما اگر پیدا کردن کار باشد باید بگم اولا که این مدارک که در ایران صادر می شود تقریبا برای انها بی ارزش است و دوم اینکه برای رشته های بیزنسی زبان حرف اول و اخر را میزند که برای فردی که زبان دوم ان انگلیسی است تقریبا ورود به این نوع کار غیر ممکن است مگر اینکه از کودکی انجا بزرگ شده باشد
شما قبلا گفته بودید که رشته برق درس میخونید . برای مهاجرت رشته های فنی بسیار مناسبتر هستند پیشنهادم این است که بر روی همان رشته کار کنید که بازار بسیار خوبی در کشورهای کانادا و استرالیا دارد .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من 2 سال پیش حدود یک ماه و نیم نیوزلند بودم ( در 4 شهر) برای برگزاری نمایشگاه و 2 هفته استرالیا.
اگر کسی سوال خاصی درباره انتخاب شهر یا برخورد مردم نیوزبند و استرالیاو.... داشت در خدمتم.
من کلا از نیوزلند خیلی بیشتر از استرالیا خوشم اومد.
موفق باشید.
کیس نامبر: **2013AS000103 / برنده: سری دوم / روئیت قبولی: 29 october/زمان مصاحبه: هفته اولAUGUST(هفته دوم مرداد)/ مدت زمان کلیرنس: 22 روز(9 شهریور)/مقصد: دالاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به مديريت محترم
من 35 سالمه 5 ساله نمايندگي بيمه دارم تهران ميخواستم بدونم در نيوزلند من ميتونم كاري پيدا بكنم كه در رابطه با شغل الانم باشه؟
سابقه كار بر چه اساسيه ؟بيمه رد كردن يا چيز ديگه؟
دوستان اگر كسي اطلاعاتي راجب به شغل نمايندگي بيمه و نحوه كار پيدا كردن اين شغل يا شغل هاي مرتبط داره در نيوزلند داره ممنون ميشم اگر به منم اين اطلاعاتو بده با تشكر.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-02 ساعت 04:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-02 ساعت 05:04 توسط mj_kh.)
با عرض سلام
سوالی داشتم درمورد گرفتن اقامت نیوزیلند ...
بنده 29 ساله و فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد (سال 1388) اما به کار آزاد مشغولم و همسرم هم 26 ساله ، فوق لیسانس معماری (با معدّل 19) و در حال حاضر یک سال است که در دانشگاههای غیر انتفاعی مشغول تدریس، و هر دو از نظر وضعیّت زبان شرایط خوبی رو داریم. می خواستم بدونم چقدر امکان این هست که اقداماتمون برای اخذ اقامت موفقیّت آمیز باشه؟؟
با تشکّر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من بیست و نه ساله هستم و لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه تهران ، هفت سال سابقه کار حسابداری دارم و همسرم بیست و هفت ساله لیسانس مهندسی برق دانشگاه آزاد و دو سال سابقه کار داره.
دو ماه دیگه امتحان آیلتس داریم و تقریبا برای نمره هفت آماده ایم . اول این که برای ما مهاجرت به استرالیا بهتر است یا نیوزلند؟ آیا این دو کشور آیلتس آکادمیک قبول میکنند؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2013-05-06 ساعت 22:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-06 ساعت 22:28 توسط ParsTrader.)
(2013-05-06 ساعت 19:17)امین جاهد نوشته: سلام
من بیست و نه ساله هستم و لیسانس اقتصاد نظری از دانشگاه تهران ، هفت سال سابقه کار حسابداری دارم و همسرم بیست و هفت ساله لیسانس مهندسی برق دانشگاه آزاد و دو سال سابقه کار داره.
دو ماه دیگه امتحان آیلتس داریم و تقریبا برای نمره هفت آماده ایم . اول این که برای ما مهاجرت به استرالیا بهتر است یا نیوزلند؟ آیا این دو کشور آیلتس آکادمیک قبول میکنند؟
سلام
در صورتی که ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید همسرتون می توانند برای استرالیا اپلای کنند . استرالیا مشکلی با ایلتس جنرال ندارد . برای خود شما اسسمنت گرفتن از رشته حسابداری مشکله چون رشته شما چیز دیگری بوده است . البته برای کار پیدا کردن در استرالیا حتما باید مدرک CPA و یا ACCA بگیرید تا بتوانید در رشته حسابداری کار پیدا کنید .
برای نیوزلند نمی تونید اقدام کنید چون همسرتون سابقه کار کمی دارند . البته شرایط استرالیا از هر نظر بهتر از نیوزلند است .
با ارزوی موفقیت برای همه
(2013-05-02 ساعت 04:56)mj_kh نوشته: با عرض سلام
سوالی داشتم درمورد گرفتن اقامت نیوزیلند ...
بنده 29 ساله و فارغ التحصیل رشته مهندسی صنایع از دانشگاه آزاد (سال 1388) اما به کار آزاد مشغولم و همسرم هم 26 ساله ، فوق لیسانس معماری (با معدّل 19) و در حال حاضر یک سال است که در دانشگاههای غیر انتفاعی مشغول تدریس، و هر دو از نظر وضعیّت زبان شرایط خوبی رو داریم. می خواستم بدونم چقدر امکان این هست که اقداماتمون برای اخذ اقامت موفقیّت آمیز باشه؟؟
با تشکّر
سلام
متاسفانه هیج کدام از شما سابقه کار کافی مرتبط با رشته خودتون را ندارید . اما اگر ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید می توانید برای استرالیا اقدام کنید .
موفق باشید
(2013-04-22 ساعت 11:45)mohsenicash نوشته: با سلام به مديريت محترم
من 35 سالمه 5 ساله نمايندگي بيمه دارم تهران ميخواستم بدونم در نيوزلند من ميتونم كاري پيدا بكنم كه در رابطه با شغل الانم باشه؟
سابقه كار بر چه اساسيه ؟بيمه رد كردن يا چيز ديگه؟
دوستان اگر كسي اطلاعاتي راجب به شغل نمايندگي بيمه و نحوه كار پيدا كردن اين شغل يا شغل هاي مرتبط داره در نيوزلند داره ممنون ميشم اگر به منم اين اطلاعاتو بده با تشكر.
سلام
متاسفانه رشته شما جزو مشاغل مورد نیاز نیوزلند نیست .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنماییتون
برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری به نیوزلند چه طور؟ چقدر سرمایه لازم است و چه شرایطی دارد؟ مثل کانادا شرط سن هم دارد یا خیر ؟
برای مهاجرت سریعتر می توان از ثبت نام در دوره های زبان استفاده کرد؟
برای مهاجرت به استرالیا، سابقه کار همراه با بیمه لازم است یا بدون بیمه هم امکانش هست ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از پاسخ شما...
پس به نظر شما گرفتن آیلس 7 در هر 4 باند می تونه ضعف عدم داشتن سابقه ی کار رو پوشش بده؟؟ (البته می دونم که گرفتن آیلس 7 در هر سطحی از زبان ،خودش چالش بزرگیه)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام با رشته ی مدیریت بازرگانی و 4 سال سابقه بیمه در زمینه واردات و صادرات میشه برای مهاجرت اقدام کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
اول می خواستم از همه دوستانی که راهنمایی کردن (مخصوصا "ParsTrader") خیلی تشکر کنم .
در ضمن شما گفتید زیر 6 سال سابقه کار از "پول" رد نمیشه متن نتونستم "پول" رو پیدا کنم میشه لطفا راهنمایی کنید ؟
در ضمن رشته من که کارشناسی برق قدرته (با معدل زیر 14 دانشگاه آزاد) میتونه 40 امتیاز کاردانی رو بگیره ؟
باز هم ممنون از راهنمایی