کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2013-07-11 ساعت 17:54)ali.narooei نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 01:56)gbtm نوشته:  3. در هر 12 ماه باید حداقل 180 روز داخل آمریکا باشید

5. هیچ سفری 2 سال یا بیشتر طول نکشد
با سپاس از همه دوستان من چند تا سوال داشتم اول اینکه واسه این دو مورد بالا چه منبعی هست؟؟ حداقل راجع به مورد شماره 3 مطمئنم که اشتباه هست ولی اگر منبع خاصی رو میشناسید به ما هم بگید در غیر این صورت خواهشا راجع به چیزی که مطمئن نیستید نظر قطعی ندید چون باعث سردرگمی بقیه میشه....
با توجه به تمام مطالبی که خط به خط در این 9 صفحه خوندم ، یه توضیح مختصر راجع به کیس خودم میدم و نتیجه گیری هم میکنم ... دوستان لطفا اگر اشتباهی بود لطفا تصحیح بفرمایید.
من الان یکسال و نیم هست که آمریکا هستم و تصمیم دارم که تا سی ماه رو بمونم و بعدش برگردم ایران و هر شش ماه یکبار بیام اینجا و یه مدت کوتاهی بمونم و برگردم و با توجه به همه مطالعات نباید مشکل خاصی در روند سیتزن شدن ایجاد بشه ولی باز هم مطمئن نیستم
از دوستان و مدیران محترم انجمن درخواست دارم اگر اطلاع خاصی راجع به کیس هایی مشابه من دارید در اختیار من و بقیه دوستان هم قرار بدید
با تشکر
با سلام
من هم بند 3 را هیچ جایی ندیدم.
ولی در مورد کیستون و نتیجه گیری که کردید، یک ملاحظاتی به شرح زیر هست.
از نظر تکنیکی شما کاملا درست می فرمایید. ولی چند نفری که من دیدم الان در شرف اقدام هستند، طبق شنیده هاشون از تجربه دیگران می گفتند که باید آفیسر را موقع اپلای برای سیتیزن شیپی قانع کنی که ساکن واقعی آمریکا هستی. با همون مدارکی که می دونی. ضمنا یک مدتی ( که الان یادم نیست) در یک منطقه باید ساکن باشی تا بتونی به دفتر USCIS اونجا مراجعه و تقاضای سیتیزن شدن بدهی.
سرت را درد نیاورم، این دوستان یکسال حضور کامل برای سال پنجم جا می گذاشتند و بعدش اقدام می کردند. بنابراین توصیه من اینه که شما هم این کار را بکنید.
موفق باشید
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: رضا امیر ، مانترا ، ali.narooei ، Spiritual ، uranus88
(2013-07-12 ساعت 03:17)hoseyn نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 17:54)ali.narooei نوشته:  
(2013-04-24 ساعت 01:56)gbtm نوشته:  3. در هر 12 ماه باید حداقل 180 روز داخل آمریکا باشید

5. هیچ سفری 2 سال یا بیشتر طول نکشد
با سپاس از همه دوستان من چند تا سوال داشتم اول اینکه واسه این دو مورد بالا چه منبعی هست؟؟ حداقل راجع به مورد شماره 3 مطمئنم که اشتباه هست ولی اگر منبع خاصی رو میشناسید به ما هم بگید در غیر این صورت خواهشا راجع به چیزی که مطمئن نیستید نظر قطعی ندید چون باعث سردرگمی بقیه میشه....
با توجه به تمام مطالبی که خط به خط در این 9 صفحه خوندم ، یه توضیح مختصر راجع به کیس خودم میدم و نتیجه گیری هم میکنم ... دوستان لطفا اگر اشتباهی بود لطفا تصحیح بفرمایید.
من الان یکسال و نیم هست که آمریکا هستم و تصمیم دارم که تا سی ماه رو بمونم و بعدش برگردم ایران و هر شش ماه یکبار بیام اینجا و یه مدت کوتاهی بمونم و برگردم و با توجه به همه مطالعات نباید مشکل خاصی در روند سیتزن شدن ایجاد بشه ولی باز هم مطمئن نیستم
از دوستان و مدیران محترم انجمن درخواست دارم اگر اطلاع خاصی راجع به کیس هایی مشابه من دارید در اختیار من و بقیه دوستان هم قرار بدید
با تشکر
با سلام
من هم بند 3 را هیچ جایی ندیدم.
ولی در مورد کیستون و نتیجه گیری که کردید، یک ملاحظاتی به شرح زیر هست.
از نظر تکنیکی شما کاملا درست می فرمایید. ولی چند نفری که من دیدم الان در شرف اقدام هستند، طبق شنیده هاشون از تجربه دیگران می گفتند که باید آفیسر را موقع اپلای برای سیتیزن شیپی قانع کنی که ساکن واقعی آمریکا هستی. با همون مدارکی که می دونی. ضمنا یک مدتی ( که الان یادم نیست) در یک منطقه باید ساکن باشی تا بتونی به دفتر USCIS اونجا مراجعه و تقاضای سیتیزن شدن بدهی.
سرت را درد نیاورم، این دوستان یکسال حضور کامل برای سال پنجم جا می گذاشتند و بعدش اقدام می کردند. بنابراین توصیه من اینه که شما هم این کار را بکنید.
موفق باشید
اون مدتی رو که قبل از اقدام کردن باید توی اون ایالت باشی 3 ماه هست... در مورد اثبات حضور در امریکا هم که شما چه باشید و چه نباشید میتونید هر سال فرم های مالیات رو پر کنید...
فکر کنم در نهایت اگه نتونم به اطمینان برسم مجبورم با یه وکیل صحبت کنم....
شماره کیس:2012AS700
کنسولگری:آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:July-27
تاریخ مصاحبه: Oct-2011 آنکارا-- دریافت برگه آبیCool
تاریخ دریافت کلیرنس: Jan-2012
جمع تقریبی هزینه ها:شش میلیون تومان(پست،ترجمه،ویزا، 2بار سفر به ترکیه، تهیه بلیط آمریکا...)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-15 ساعت 02:16)farzadsj نوشته:  از همه دوشتان به خاطر راهنمایی های مفیدتون ازتون تشکر میکنم
سوالی دارم که ممنون میشم اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه داره راهنمایی کنه
در یک خانواده پدر کیس لاتاری و همسر و فرزند زیر 21 سال زیر مجموعه هاش هستن، و 3 فرزند دیگر هم دارن که بالای 21 هستن. شرایط مهاجرت دیگر فرزهندان به چه شکله؟ (مجرد و متاهل)
(آیا پدر و مادر به محض ورود میتونن برای اونها اقدام کنند و پروسه گرین کارت اونها(فرزندا) چقدر طول میکشه)

سلام دوست عزیز
شما بعد از گرفتن گرین کارت البته بعد از ورود به آمریکا میتوانید برای فرزندان بالای 21 سال مجردتون اقدام کنید ولی برای فرزندان متاهلتون پس از سیتیزنی میتوانید اپلای کنید.البته با قوانین فعلی که در حال تغییر است.موفق باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
دوست دختر من ایتالیاییه و قصد داریم ازدواج کنیم. تابعیت اول بنده ایرانی هست. بعد از ازدواج و گرفتن تابعیت دوم (ایتالیایی)، با توجه به اینکه هردو کشور ایتالیا و امریکا تابعیت سه گانه رو قبول نمیکنن چطور میتونم به گرفتن تابعیت امریکا (صرفنظر از مسیر اعم از کار و گرین کارد، سرمایه گذاری، ازدواج مجدد و...) امیدوار باشم؟ ایا راهی وجود داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-03 ساعت 14:29)neutron333 نوشته:  سلام دوستان
دوست دختر من ایتالیاییه و قصد داریم ازدواج کنیم. تابعیت اول بنده ایرانی هست. بعد از ازدواج و گرفتن تابعیت دوم (ایتالیایی)، با توجه به اینکه هردو کشور ایتالیا و آمریکا تابعیت سه گانه رو قبول نمیکنن چطور میتونم به گرفتن تابعیت آمریکا (صرفنظر از مسیر اعم از کار و گرین کارد، سرمایه گذاری، ازدواج مجدد و...) امیدوار باشم؟ ایا راهی وجود داره؟

دوست عزیز سوال شما به درستی عنوان نشده.در هر صورت راههایی که میتوان به آمریکا وارد شوید چند گزینه بیشتر نیستند که شما متوانید با در نظر گرفتن شرایط خودتون گزینه مناسب رو انتخاب کنید.
1-فامیلی بیس که خود به بخشهای متفاوتی تقسیم میشود.
2-دانشجویی
3-سرمایه گذاری
شما با استفاده از این دو سایت تمام اطلاعات کامل و جامعی رو که برای ورود به آمریکا نیاز دارید میتوانید پیدا کرده و مطالعه نمایید.موفق باشید.
www.uscis.gov
www.travel.state.gov
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام یه سوال داشتم از دوستان
کسی که از طریق ازدواج با همسر گرین کارتی گرین کارت بگیره F2A. بعد همسرش بعد از 1ماه Citizen بشه . بعد از چه مدت همسر گرین کارت دار citizen می شود؟
3 سال و یا 5 سال ؟
با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستای مهاجر سرای عزیز
دوستان ‍‍‍‍‍خانواده من امریکان تازه ۴ماه اونجان و تمام مدارکشون هم اومده راهنماییم میکنین من بالای ۲۱ بودم و فعلآ نتونستم برم و مجرد هم هستم ممنون میشم از دوستان کمکم کنید

با تشکر
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-08-06 ساعت 01:34)soheil77 نوشته:  سلام دوستای مهاجر سرای عزیز
دوستان ‍‍‍‍‍خانواده من آمریکان تازه ۴ماه اونجان و تمام مدارکشون هم اومده راهنماییم میکنین من بالای ۲۱ بودم و فعلآ نتونستم برم و مجرد هم هستم ممنون میشم از دوستان کمکم کنید

با تشکر

سلام عزیزم
باید یکنفر ،پدر یا مادر براتون درخواست کنن.کتگوری شماF2B هستش و باید فرم I-130رو براتون پر کنن.به سایت www.uscis.gov برید.فامیلی بیس رو انتخاب کنید.فرزند مجرد بالای 21 سال کسانی که گرین کارت دارن رو دستوراتش رو بخونید.بازم کمک خواستی بگو.
پاسخ
تشکر کنندگان: soheil77
(2013-08-04 ساعت 12:05)farbod_frz نوشته:  سلام یه سوال داشتم از دوستان
کسی که از طریق ازدواج با همسر گرین کارتی گرین کارت بگیره F2A. بعد همسرش بعد از 1ماه Citizen بشه . بعد از چه مدت همسر گرین کارت دار citizen می شود؟
3 سال و یا 5 سال ؟
با تشکر

ویزای ازدواجی یا گرین کارت از طریق ازدواجی به هر طریقی که باشه بعد از 3 سال سیتیزن میشه
پاسخ
(2013-08-06 ساعت 02:19)romance33 نوشته:  
دوستان ‍‍‍‍‍خانواده من آمریکان تازه ۴ماه اونجان و تمام مدارکشون هم اومده راهنماییم میکنین من بالای ۲۱ بودم و فعلآ نتونستم برم و مجرد هم هستم ممنون میشم از دوستان کمکم کنید

با تشکر

سلام عزیزم
باید یکنفر ،پدر یا مادر براتون درخواست کنن.کتگوری شماF2B هستش و باید فرم I-130رو براتون پر کنن.به سایت www.uscis.gov برید.فامیلی بیس رو انتخاب کنید.فرزند مجرد بالای 21 سال کسانی که گرین کارت دارن رو دستوراتش رو بخونید.بازم کمک خواستی بگو.

یعنی برای درخواست هر فرزند والدین باید 420$بدن درسته؟
پاسخ
(2013-08-06 ساعت 19:10)soheil77 نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 02:19)romance33 نوشته:  

با تشکر

سلام عزیزم

یعنی برای درخواست هر فرزند والدین باید 420$بدن درسته؟

بله هر اپلیکیشن باید 420$ پرداخت کنه.شما که دو که نفرید 840$ میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزيز
آيا كسي كه گرين كارت لاتاري داره و از وام تحصيلي استفاده كرده بعد پنج سال ميتونه سيتيزن بشه يا نه و مشكلي در روند سيتيزنشيپيش پيش نمياد؟ ممنونم اگر جواب بدين
چرا كسي جواب نمي ذاره
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
پاسخ
(2013-08-11 ساعت 23:45)smpf نوشته:  سلام دوستان عزيز
آيا كسي كه گرين كارت لاتاري داره و از وام تحصيلي استفاده كرده بعد پنج سال ميتونه سيتيزن بشه يا نه و مشكلي در روند سيتيزنشيپيش پيش نمياد؟ ممنونم اگر جواب بدين
چرا كسي جواب نمي ذاره

بله عزیزم میتونه.
پاسخ
تشکر کنندگان: gbtm ، storagemeter ، smpf ، sysmaster
سلام
من یک سوال دارم.
لطف کنید بهم کمک فکری بدید.
من ۵ ساله گرین کارت دارم.وبیش از ۶ ماه هم خارج از آمریکا نبودم.ولی بیشتر از ۳۰ ماه طول کشیده.
شانسی برای سیتیزنی دارم که اقدام کنم؟آیا موردی بوده که بدن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-09-19 ساعت 19:26)بهار۹۲ نوشته:  سلام
من یک سوال دارم.
لطف کنید بهم کمک فکری بدید.
من ۵ ساله گرین کارت دارم.وبیش از ۶ ماه هم خارج از آمریکا نبودم.ولی بیشتر از ۳۰ ماه طول کشیده.
شانسی برای سیتیزنی دارم که اقدام کنم؟آیا موردی بوده که بدن؟

دوست عزیز سوالتون نامفهومه.یعنی چی که بیشتر 6 ماه از امریکا خارج نبودین و بیشتر از 30 ما طول کشیده؟قانون سیتیزنی اینه که شما بعد از 5 سال که گرین کارت دارین میتونین واسه سیتیزنی اقدام کنید و در مجوع باید 30 ماه در اونجا بوده باشید(حداقل)ولی اگه بیشتر از 30 ماه دارین اصلاً مشکلی نیست.موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان