2013-07-12 ساعت 03:17
(2013-07-11 ساعت 17:54)ali.narooei نوشته:با سلام(2013-04-24 ساعت 01:56)gbtm نوشته: 3. در هر 12 ماه باید حداقل 180 روز داخل آمریکا باشیدبا سپاس از همه دوستان من چند تا سوال داشتم اول اینکه واسه این دو مورد بالا چه منبعی هست؟؟ حداقل راجع به مورد شماره 3 مطمئنم که اشتباه هست ولی اگر منبع خاصی رو میشناسید به ما هم بگید در غیر این صورت خواهشا راجع به چیزی که مطمئن نیستید نظر قطعی ندید چون باعث سردرگمی بقیه میشه....
5. هیچ سفری 2 سال یا بیشتر طول نکشد
با توجه به تمام مطالبی که خط به خط در این 9 صفحه خوندم ، یه توضیح مختصر راجع به کیس خودم میدم و نتیجه گیری هم میکنم ... دوستان لطفا اگر اشتباهی بود لطفا تصحیح بفرمایید.
من الان یکسال و نیم هست که آمریکا هستم و تصمیم دارم که تا سی ماه رو بمونم و بعدش برگردم ایران و هر شش ماه یکبار بیام اینجا و یه مدت کوتاهی بمونم و برگردم و با توجه به همه مطالعات نباید مشکل خاصی در روند سیتزن شدن ایجاد بشه ولی باز هم مطمئن نیستم
از دوستان و مدیران محترم انجمن درخواست دارم اگر اطلاع خاصی راجع به کیس هایی مشابه من دارید در اختیار من و بقیه دوستان هم قرار بدید
با تشکر
من هم بند 3 را هیچ جایی ندیدم.
ولی در مورد کیستون و نتیجه گیری که کردید، یک ملاحظاتی به شرح زیر هست.
از نظر تکنیکی شما کاملا درست می فرمایید. ولی چند نفری که من دیدم الان در شرف اقدام هستند، طبق شنیده هاشون از تجربه دیگران می گفتند که باید آفیسر را موقع اپلای برای سیتیزن شیپی قانع کنی که ساکن واقعی آمریکا هستی. با همون مدارکی که می دونی. ضمنا یک مدتی ( که الان یادم نیست) در یک منطقه باید ساکن باشی تا بتونی به دفتر USCIS اونجا مراجعه و تقاضای سیتیزن شدن بدهی.
سرت را درد نیاورم، این دوستان یکسال حضور کامل برای سال پنجم جا می گذاشتند و بعدش اقدام می کردند. بنابراین توصیه من اینه که شما هم این کار را بکنید.
موفق باشید
2012, Bay Area, CA