کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2013-12-12 ساعت 01:49)yami نوشته:  
(2013-12-12 ساعت 01:45)sepideh jan نوشته:  [quote='yami' pid='449030' dateline='1386722642']
[quote='sepideh jan' pid='449029' dateline='1386721707']
سلام دوستان:همسر و فرزند 4 ساله فرد سیتیزن ،بعد از چند وقت از تقاضایی که شوهر براشون میده ،میتونن ویزا بگیرن؟نمیدونین کشوری که برای مصاحبه میرن کجا میتونه باشه؟؟؟متشکرم

همسر در تقاضاش مشخص میکنه که کدام کشور رو ترجیح میده برای امور کنسولی که معمولا امارات یا ترکیه یا ارمنستان هست در حال حاضر.
از روزی که تقاض میده معمولا در کمتر از یک سال و نیم همه مراحل رو طی کرده و همسر و فزرند پاشون به آمریک
ممنون از جوابتونSmileیکسال ونیم؟چون منشنیده بودم با گرین کارت یکسال طول میکشه و با سیتیزن شیپ خیلی کمتره؟Sad
l
با گرین کارت باید تو نوبت باشین و فکر کنم تا سه سال هم ممکنه طول بکشه اما سیتیزن ها نهایتا تا یک و نیم سال از لحظه اقدام تا لحظه ورود خانواده شون به آمریکا فاصلست.

ممنون از پاسختون!
پاسخ
تشکر کنندگان: asher ، lingni
درود بر دوستان گرامی

پرسشی دارم، من الان حدود 8 ماهه که به امریکا مهاجرت کرده و گرین کارت (کیس لاتاری) دارم، می خواستم بدونم اگر طی مدت 4 سال و 9 ماه باقیمانده تا زمان اقدام برای دریافت سیتیزن شیپ، برای ملاقات خانواده سالیانه یک ماه به ایران مسافرت کنم و برگردم برای پروسه دریافت سیتیزن شیپ مشکلی پیش نمیاد؟ و پرسش دوم اینکه داشتن سیتیزن شیپ چه مزایا و معایبی در آینده برای فرد سیتیزن ایجاد خواهد کرد؟ پیشاپیش از پاسخ شما صمیمانه سپاسگزارم.

شاد و تندرست و پیروز باشید Smile
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، lingni
(2014-01-16 ساعت 10:15)peyman1355 نوشته:  درود بر دوستان گرامی

پرسشی دارم، من الان حدود 8 ماهه که به آمریکا مهاجرت کرده و گرین کارت (کیس لاتاری) دارم، می خواستم بدونم اگر طی مدت 4 سال و 9 ماه باقیمانده تا زمان اقدام برای دریافت سیتیزن شیپ، برای ملاقات خانواده سالیانه یک ماه به ایران مسافرت کنم و برگردم برای پروسه دریافت سیتیزن شیپ مشکلی پیش نمیاد؟ و پرسش دوم اینکه داشتن سیتیزن شیپ چه مزایا و معایبی در آینده برای فرد سیتیزن ایجاد خواهد کرد؟ پیشاپیش از پاسخ شما صمیمانه سپاسگزارم.

شاد و تندرست و پیروز باشید Smile
فکر نمیکنم اشکال داشته باشه فکر کنم از 60 ماه سی ماهشو باید در خاک امریکا باشین ولی نمیتونین پشت سر مثلا یکسال دز ایران بمونین و فکر کنم همون قانون 6 ماه به شش ماه هست .میتونین باز هم از کارشناسان سوال کنین ولی این نظر یکی از پیشکسوتان همین سایت بود که خوانده بودم،موفق باشین!
کیسIr1:
ارسال مدارک اواخر دسامبر  2013
دریافت کانفرمیشن نامبر ژانویه2014
اعلام نقص مدرک 30جون  , 30 جولای ارسال مدارک بهins
approve  اول آگست 2014
دریافت کیس نامبر25سپتامبر،سفارت تعیین شده ایروان
مصاحبه 23 مارچ ۲۰۱۵
نقص مدرک
تحویل مدارک خواسته شده در 27 ایپریل،دوباره نقص مدرک
دریافت ویزا 15 می 2015SmileCool
 ورود به آمریکا:اول جولای ۲۰۱۵

آنرا که تویی چاره
بیچاره نخواهد شد
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، lingni
بنده عضو جدیدم و هنوز اول راه. کمکی ازتون بربیاد مدیونتونم. راستش بنده از اوایل همین سال (92) تو یه سایتی با یه آغای ایرانی که 18ساله مقیم و البته سیتزن یکی از کشورهای اسکاندیناویه آشنا شدم و قصد ازدواج داریم. منتهی فعلا به دلایلی مجبور شدن بدون اینکه عقد بکنیم برگردند اما اینبار سکونتشونو به لندن تغییر داده ان. و الان اظهار میکنن که شرکتشون فعلا تا موندگار شدن ایشون سر کارشون توو لندن جواب قطعی نداده و چون موقعیت خودشون اونجا استقرار نیافته برا اجاره منزلو فراهم کردن لوازم اولیه زندگی فعلا از طرف دولت بریتانیا مجوز ندارن پس نمیتونن بیان ازدواج کنیم بعدش منو هم ببرن. میخاسدم ببینم واقعا همچین مشکلی پیش میاد برای کسیکه 18ساله مقیم اروپاس و الان فقط کشور محل سکونتش رو توو اروپا داره عوض میکنه؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-18 ساعت 18:08)samira82 نوشته:  بنده عضو جدیدم و هنوز اول راه. کمکی ازتون بربیاد مدیونتونم. راستش بنده از اوایل همین سال (92) تو یه سایتی با یه آغای ایرانی که 18ساله مقیم و البته سیتزن یکی از کشورهای اسکاندیناویه آشنا شدم و قصد ازدواج داریم. منتهی فعلا به دلایلی مجبور شدن بدون اینکه عقد بکنیم برگردند اما اینبار سکونتشونو به لندن تغییر داده ان. و الان اظهار میکنن که شرکتشون فعلا تا موندگار شدن ایشون سر کارشون توو لندن جواب قطعی نداده و چون موقعیت خودشون اونجا استقرار نیافته برا اجاره منزلو فراهم کردن لوازم اولیه زندگی فعلا از طرف دولت بریتانیا مجوز ندارن پس نمیتونن بیان ازدواج کنیم بعدش منو هم ببرن. میخاسدم ببینم واقعا همچین مشکلی پیش میاد برای کسیکه 18ساله مقیم اروپاس و الان فقط کشور محل سکونتش رو توو اروپا داره عوض میکنه؟؟؟؟
سلم دوست عزیز خوش اومدین.اینجا تاپیک آمریکاست شما لطفاً به تالارهای اروپا مراجعه کنین.موفق باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sepideh jan ، apoornaki
سلام دوستان چند وقتی هست که یک ایمیل برام میاد با این عنوان(البته با گوگل ترانسفر ترجمه کردم براتون)
تبدیل به یک آمریکایی
- برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا را وارد کنید

وزارت امور خارجه ایالات متحده می دهد 55،000 دائمی
اقامت ویزا (کارت سبز) هر سال به جدید
مهاجران از سراسر جهان است. آیا می خواهید به حرکت به
امریکا با خانواده خود را؟ ما می توانیم به شما کمک کند اعمال می شود.

END OF MONTH پیشنهاد ویژه

فقط 33 $ - ثبت نام برای یک نفر >>>

تنها 59 $ - عضویت خانواده برای 2 بزرگسالان
و تمام فرزندان زیر 18 سال سن >>>

ما چشم به جلو به شما ارائه با شخصی
خدمات در نرم افزار گرین کارت خود را.

با احترام،
سازمان USAFIS -
کارشناسان مهاجرت از سال 2001
به نظر شما راسته
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-02 ساعت 13:23)arak_2008 نوشته:  سلام دوستان چند وقتی هست که یک ایمیل برام میاد با این عنوان(البته با گوگل ترانسفر ترجمه کردم براتون)

سلام دوست عزیز.به این ایمیل های تبلیغاتی توجهی نکنین.یاد آوری میکنم که سایت های دولت آمریکا با gov هستند.مثل www.uscis.gov .
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، arak_2008 ، amjad ، lingni
دوستان سلام یه سوال
از یکی از بستگان در امریکا شنیدم که میگفت قانون این که نباید بیشتر از 6 ماه از امریکا خارج باشین به یک سال افزایش یافته آیا گفته ایشون درسته؟
از دوستان کسی اطلاع داره؟؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-12 ساعت 03:26)edibk نوشته:  دوستان سلام یه سوال
از یکی از بستگان در آمریکا شنیدم که میگفت قانون این که نباید بیشتر از 6 ماه از آمریکا خارج باشین به یک سال افزایش یافته آیا گفته ایشون درسته؟
از دوستان کسی اطلاع داره؟؟

دوست عزیز فقط برای بار اول هستش ولی باید مدارکی مستند دال بر اینکه به دلیل موجهی موندین داشت باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni
(2010-07-21 ساعت 10:45)rozollina نوشته:  سلام دوستهای خوبم
یک سوال دارم که هیچ ربطی به ویزای ازدواج و اینجور چیزا نداره Big Grin
برادر شوهر من امسال واسه سیتیزن شدن اقدام کرد در طول این 5 سال که گرین کارت دارشته یک بار بیشتر از 6 ماه بیرون بوده یعنی حدود 11 ماه وقتی برای مصاحبه رفت افیسر ایراد گرفت و کیس سیتیزنیش رد شد حالا میگن 4 سال دیگه بیا ولی خیلی ها میگن 1 سال بعد اگه از آمریکا بیرون نیاد میتونه دوباره اقدام کنه
شماها چیزی در این ارتباط میدونین ؟؟

با درود. باید 4 سال و 9 ماه از آخرین تاریخی که وارد امریکا شده( که بیش از 6 ماه بوده و دلیلی هم نداشته) گذشته باشه تا بتونه دوباره اقدام کنه.احتمالا 9 ماه از تاریخ ورودش گذشته بوده که آفیسر گفته 4 سال دیگه بیا.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-28 ساعت 11:18)soheilbadami نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 02:17)apoornaki نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 10:51)soheilbadami نوشته:  نه چنین چیزی نیست. فقط به شرط تولد در خاک آمریکا.
اما اگر مادری گرین کارد داشته باشد و خارج از آمریکا بچه ای به دنیا بیاورد اگر همراه بچه تا تولد 1 سالگی از مرز وارد شود بچه اتوماتیک مقیم محسوب خواهد شد.
مادر گرین کارت دار، که بچه را بیرون از یو.اس به دنیا آورده، با چه مدرک و ویزایی بچه رو بیاره تو؟ مگه با گرین مادر، بچه رو هم راه میدن؟
فکر کنم مادره باید تو سفارت یو.اس در یکی از کشورها برای بچه اش افدام کنه...
بله ممکنه چون نوزاد بعنوان همراه در پاسپورت هست. شرکت هواپیمایی هم مشکلی ندارند چون این رویه رو میدونن و بچه رو سوار میکنن. در ضمن لینک این مطلب رو یکجایی توی مهاجر سرا گذاشتم باید ارسالهام رو بگردم پیدا کنم ! دوباره براتون میکذارم
با قسمت آخر مخالفم! چون بچه من ایران به دنیا اومد و مادر هم سیتی زن بود اما گفتند اول باید پاس بچه رو بگیریم تا بتونیم با خودمون ببریمش امریکا!
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni
(2013-07-27 ساعت 00:45)romance33 نوشته:  
(2013-06-15 ساعت 02:16)farzadsj نوشته:  از همه دوشتان به خاطر راهنمایی های مفیدتون ازتون تشکر میکنم
سوالی دارم که ممنون میشم اگه کسی تجربه یا اطلاعاتی در این زمینه داره راهنمایی کنه
در یک خانواده پدر کیس لاتاری و همسر و فرزند زیر 21 سال زیر مجموعه هاش هستن، و 3 فرزند دیگر هم دارن که بالای 21 هستن. شرایط مهاجرت دیگر فرزهندان به چه شکله؟ (مجرد و متاهل)
(آیا پدر و مادر به محض ورود میتونن برای اونها اقدام کنند و پروسه گرین کارت اونها(فرزندا) چقدر طول میکشه)

سلام دوست عزیز
شما بعد از گرفتن گرین کارت البته بعد از ورود به آمریکا میتوانید برای فرزندان بالای 21 سال مجردتون اقدام کنید ولی برای فرزندان متاهلتون پس از سیتیزنی میتوانید اپلای کنید.البته با قوانین فعلی که در حال تغییر است.موفق باشید.
من شنیدم فقط با گرین کارت می تونی برای همسر اقدام کنی و برای دیگرون به سیتی زن شیپی نیاز هست!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-03 ساعت 15:09)romance33 نوشته:  
(2013-08-03 ساعت 14:29)neutron333 نوشته:  سلام دوستان
دوست دختر من ایتالیاییه و قصد داریم ازدواج کنیم. تابعیت اول بنده ایرانی هست. بعد از ازدواج و گرفتن تابعیت دوم (ایتالیایی)، با توجه به اینکه هردو کشور ایتالیا و آمریکا تابعیت سه گانه رو قبول نمیکنن چطور میتونم به گرفتن تابعیت آمریکا (صرفنظر از مسیر اعم از کار و گرین کارد، سرمایه گذاری، ازدواج مجدد و...) امیدوار باشم؟ ایا راهی وجود داره؟

دوست عزیز سوال شما به درستی عنوان نشده.در هر صورت راههایی که میتوان به آمریکا وارد شوید چند گزینه بیشتر نیستند که شما متوانید با در نظر گرفتن شرایط خودتون گزینه مناسب رو انتخاب کنید.
1-فامیلی بیس که خود به بخشهای متفاوتی تقسیم میشود.
2-دانشجویی
3-سرمایه گذاری
شما با استفاده از این دو سایت تمام اطلاعات کامل و جامعی رو که برای ورود به آمریکا نیاز دارید میتوانید پیدا کرده و مطالعه نمایید.موفق باشید.
www.uscis.gov
www.travel.state.gov
خلاصه اش اینه که باید از یکی از تابعیت ها بگذری!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-04 ساعت 12:05)farbod_frz نوشته:  سلام یه سوال داشتم از دوستان
کسی که از طریق ازدواج با همسر گرین کارتی گرین کارت بگیره F2A. بعد همسرش بعد از 1ماه Citizen بشه . بعد از چه مدت همسر گرین کارت دار citizen می شود؟
3 سال و یا 5 سال ؟
با تشکر

باید اول مدارکتون رو که همسرتون سیتی زن شدند رو نشون شون بدید بعد کیس شما از 5 سال به 3 سال تغییر می کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، lingni
http://www.uscis.gov/sites/default/files.../M-480.pdf

این را همهٔ کسانی‌ که دنبال سیتیزنی هستند ببینه
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، lingni ، Zoya911

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان