موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر دوستان گرامی
پرسشی دارم، من الان حدود 8 ماهه که به امریکا مهاجرت کرده و گرین کارت (کیس لاتاری) دارم، می خواستم بدونم اگر طی مدت 4 سال و 9 ماه باقیمانده تا زمان اقدام برای دریافت سیتیزن شیپ، برای ملاقات خانواده سالیانه یک ماه به ایران مسافرت کنم و برگردم برای پروسه دریافت سیتیزن شیپ مشکلی پیش نمیاد؟ و پرسش دوم اینکه داشتن سیتیزن شیپ چه مزایا و معایبی در آینده برای فرد سیتیزن ایجاد خواهد کرد؟ پیشاپیش از پاسخ شما صمیمانه سپاسگزارم.
شاد و تندرست و پیروز باشید
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بنده عضو جدیدم و هنوز اول راه. کمکی ازتون بربیاد مدیونتونم. راستش بنده از اوایل همین سال (92) تو یه سایتی با یه آغای ایرانی که 18ساله مقیم و البته سیتزن یکی از کشورهای اسکاندیناویه آشنا شدم و قصد ازدواج داریم. منتهی فعلا به دلایلی مجبور شدن بدون اینکه عقد بکنیم برگردند اما اینبار سکونتشونو به لندن تغییر داده ان. و الان اظهار میکنن که شرکتشون فعلا تا موندگار شدن ایشون سر کارشون توو لندن جواب قطعی نداده و چون موقعیت خودشون اونجا استقرار نیافته برا اجاره منزلو فراهم کردن لوازم اولیه زندگی فعلا از طرف دولت بریتانیا مجوز ندارن پس نمیتونن بیان ازدواج کنیم بعدش منو هم ببرن. میخاسدم ببینم واقعا همچین مشکلی پیش میاد برای کسیکه 18ساله مقیم اروپاس و الان فقط کشور محل سکونتش رو توو اروپا داره عوض میکنه؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان چند وقتی هست که یک ایمیل برام میاد با این عنوان(البته با گوگل ترانسفر ترجمه کردم براتون)
تبدیل به یک آمریکایی
- برنامه قرعه کشی گرین کارت آمریکا را وارد کنید
وزارت امور خارجه ایالات متحده می دهد 55،000 دائمی
اقامت ویزا (کارت سبز) هر سال به جدید
مهاجران از سراسر جهان است. آیا می خواهید به حرکت به
امریکا با خانواده خود را؟ ما می توانیم به شما کمک کند اعمال می شود.
END OF MONTH پیشنهاد ویژه
فقط 33 $ - ثبت نام برای یک نفر >>>
تنها 59 $ - عضویت خانواده برای 2 بزرگسالان
و تمام فرزندان زیر 18 سال سن >>>
ما چشم به جلو به شما ارائه با شخصی
خدمات در نرم افزار گرین کارت خود را.
با احترام،
سازمان USAFIS -
کارشناسان مهاجرت از سال 2001
به نظر شما راسته
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام یه سوال
از یکی از بستگان در امریکا شنیدم که میگفت قانون این که نباید بیشتر از 6 ماه از امریکا خارج باشین به یک سال افزایش یافته آیا گفته ایشون درسته؟
از دوستان کسی اطلاع داره؟؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روز