کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
سلام.
لطف کنید بمن راهنمایی بدید.
من ۵ ساله که گرین کارت دارم و هیچ وقت بیش از ۶ ماه بیرون از آمریکا نبودم.
ولی مجموع اقامتم کمتر از ۳۰ ماهه.
آیا شانسی برای اقدام به سیتیزن شیبی دارم؟
من ۶ماه اول اقامتم در آمریکا بودم ولی اگر دیرتر اقدام کنم ممکنه از ماهای اولی که اینجا بودم سوخت بشه؟
باید چکار کنم؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
منظور اینه که سفر طولانی تر از ۶ ماه نداشتم ولی ۳۰ ماه رو بر نکردم.
شانسی دارم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به همگی و تشکر از بانیان سایت و شما کاربران

این ارسال اول اینجانب هست. بنده قبلا هم در سایت بودم و مطالعاتی داشتم. الان در حال پرکردن فرم سیتیزنشیپ هستم و سوالاتی داشتم.

سوال اول: بنده در ایران عضو سازمان نظام مهندسی کشاورزی بودم و باید در فرم سیتیزنشیپ یا N400 این موضوع رو قید کنم (در فرمهای اولیه هم نوشتم 5 سال پیش قبل گرفتن ویزا و ورود به ایالات متحده). آیا این موضوع مشکلی در راه سیتیزنشیپ به وجود میاره؟ اگه افسر مربوطه گیر داد چه چیزی بگم؟

سوال دوم: حدود 3 ماه پیش یه اخطار از طرف اداره کنترل حیوانات خانگی به خاطر سگ بدون قلاده دریافت کردم. البته من صاحب حیوان نیستم چون در آن موقع صاحب حیوان در بیمارستان بود. افسر مربوطه اسم من رو روی اخطار نوشت و روی اخطار نوشته بود در ظرف 48 ساعت باید به اداره مربوطه برید و مدارک ثبت و واکسن سگ را نشان بدهید. بنده اخطار را فراموش کردم تا امروز اتفاقی دیدمش. (حالا باید برم دنبال کاراش). در این مدت چیزی به اسم من نیومد. سوال من اینه که این مورد اخطار رو هم باید در قسمت good moral character قید کنم یا نه؟ آیا کسی تجربه داره؟

در نهایت آیا این صفحه مناسبیه که دارم توش پست میکنم؟ آیا صفحه ای مربوط به تجربه های مصاحبه و پر کردن فرم سیتیزنشیپ هست؟ اگر هم توصیه یا تجربه ای دارین برای روز مصاحبه دریغ نکنید لطفا.

با تشکر از همگی
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، mahbube ، lingni
دوستان، کسی میتونه این بخش رو برام دقیق ترجمه کنه؟

کد:
If I have been convicted of a crime but my record has been expunged, do I need to write that on my application or tell a USCIS officer?
Yes. You should always be honest with USCIS about all:
• Arrests (even if you were not charged or convicted);
• Convictions (even if your record was cleared or expunged);
• Crimes you have committed for which you were not arrested or convicted; and  
• Any countervailing evidence, or evidence in your favor concerning the circumstances of your arrests, and/or convictions or offenses that you would like USCIS to consider. Even if you have committed a minor crime, USCIS may deny your application if you do not tell the USCIS officer about the incident.
Note that unless a traffic incident was alcohol or drug related, you do not need to submit documentation for traffic fines and incidents that did not involve an actual arrest if the only penalty was a fine less than $500 and/or points on your driver’s license
میخوام دقیقا متوجه این بشم که اگه برای هر موردی جریمه ی زیر ۵۰۰ دلار روی Driver licenseم داشته باشم، باید اینو بهسون بگم یا نه؟
2011as
بی نامه اول، ازدواج بعد قبولی
مصاحبه آنکارا 3Aug
کلیر7Sep
ویزا23Sep
هزینه‌ی قبل ورود 2 نفر 3.8میلیون
ورود17Des2011
سوشال23Des
گرین کارت15Jun
کارfeb2012
سوال خصوصی نه!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من صاحب همسر و دو فرزند 4 ساله و 2ساله میباشم امسال در لاتاری قبول شدم .سوالم اینه که برای گرفتن سیتیزنی همسر وفرزندانم , اگه از روز اول با من اقامتشان را در امریکا شروع کنند همزمان با من می تونند سیتیزن شوند ؟ یا اینکه چند سال بعد از سیتیزن شدن خودم بهشون سیتیزنی میدن ؟پیشاپیش از راهنماییاتون بسیار سپاسگذارم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-25 ساعت 03:31)diam نوشته:  سلام دوستان
من صاحب همسر و دو فرزند 4 ساله و 2ساله میباشم امسال در لاتاری قبول شدم .سوالم اینه که برای گرفتن سیتیزنی همسر وفرزندانم , اگه از روز اول با من اقامتشان را در آمریکا شروع کنند همزمان با من می تونند سیتیزن شوند ؟ یا اینکه چند سال بعد از سیتیزن شدن خودم بهشون سیتیزنی میدن ؟پیشاپیش از راهنماییاتون بسیار سپاسگذارم.
سلام
تمام حانواده مثل هم هستند و هيچ تفاوتي در خصوص روال سيتي زن شيپي وجود ندارد.
2012, Bay Area, CA
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، peyman1355
سلام از دوستان کسی میدونه معمولا چه مدت طول میکشه بعداز انگشت نگاری به مصاحبه دعوت کنند و کلا چه مدت زمان تا گرفتن پاسپورت طول میکشه ( بعد از انگشت نگاری)
پاسخ
تشکر کنندگان:
لطفا حذف شود

2010AS9500
Visa: Sep 2010
First Travel: Dec2010-Mar2011
SSN: After 7 days
Green Card: After 27 days
Second Travel: Nov2011-Dec2011

گاهـــــــــــــــــــــی وقتـــــــــــــــــها . . .

از کنار غصه ها باید رد شد و گفت :

میـــــــــــــــــــــــگ میـــــــــــــــــــــــــگ . . .
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-01 ساعت 22:57)nahid.t نوشته:  سلام از دوستان کسی میدونه معمولا چه مدت طول میکشه بعداز انگشت نگاری به مصاحبه دعوت کنند و کلا چه مدت زمان تا گرفتن پاسپورت طول میکشه ( بعد از انگشت نگاری)

معمولا زیر دو ماه از زمان ارسال مدارک انگشت نگاری انجام میشه و حدود چهار ماه هم از اون به بعد تا روز مراسم سیتیزنی. همون روز هم مدرک سیتیزنی رو میگیری و میتونی بری برای پاس اقدام کنی در اداره پست یا هر جای دیگه و زیر یک ماه هم پاس میاد دم در خونه! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، nahid.t ، romance33 ، eybaba ، sepideh jan ، peyman1355 ، mehrdad pharm ، farrokh33 ، Gole baba
حذف شود...
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-20 ساعت 08:22)babak.n نوشته:  برای دفعه ی سوم میپرسم Big Grin
دوستان سلام.
اگر کسی مثلا بعد از دوسال که از تاریخ دریافت گرین کارتش میگذره از پاسپورت سفید استفاده بکنه. آیا او سابقه ی دو سال قبلی صفر میشه و دوباره 5 سال از اول شمارش میشه یا خیر؟

خدا محبت است

سلام دوستم

شما بعد از گرفتن پاس سفید 2 ساله و استفاده از آن بیش از یکسال کلیه رکورد قبلی شما پاک خواهد شد و بعد از گذشت 4 سال از آخرین ورودتان به آمریکا به شر طی که هر سال حداقل 6 ماه و یک روز در خاک آمریکا بوده باشید مجاز به تقاضا جهت سیتیزنی هستید پاس سفید فقط نبود بیش از یک سال شما را در خاک آمریکا را قانونی می کند و باعث می شود مشکلی برای گرین کارت شما پیش نیاید ولی این قانون است که خروج شما بیش از یکسال از آمریکا رکورد شما را پاک می کند و ربطی به پاس سفید ندارد توجه کنید در این مورد قانون 30 ماه ملاک نیست و حتما باید 4 سال از آخرین ورودتان گذشته باشد.
در پناه او باشید
آمین
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او می‌دهد؟حال كه شما با همۀ بدي، می‌دانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: tartar ، eybaba ، lingni ، uranus88
سلام دوستان:همسر و فرزند 4 ساله فرد سیتیزن ،بعد از چند وقت از تقاضایی که شوهر براشون میده ،میتونن ویزا بگیرن؟نمیدونین کشوری که برای مصاحبه میرن کجا میتونه باشه؟؟؟متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-11 ساعت 04:58)sepideh jan نوشته:  سلام دوستان:همسر و فرزند 4 ساله فرد سیتیزن ،بعد از چند وقت از تقاضایی که شوهر براشون میده ،میتونن ویزا بگیرن؟نمیدونین کشوری که برای مصاحبه میرن کجا میتونه باشه؟؟؟متشکرم

همسر در تقاضاش مشخص میکنه که کدام کشور رو ترجیح میده برای امور کنسولی که معمولا امارات یا ترکیه یا ارمنستان هست در حال حاضر.
از روزی که تقاض میده معمولا در کمتر از یک سال و نیم همه مراحل رو طی کرده و همسر و فزرند پاشون به آمریکا میرسه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، ParsTrader ، sepideh jan
(2013-12-11 ساعت 05:14)yami نوشته:  [quote='sepideh jan' pid='449029' dateline='1386721707']
سلام دوستان:همسر و فرزند 4 ساله فرد سیتیزن ،بعد از چند وقت از تقاضایی که شوهر براشون میده ،میتونن ویزا بگیرن؟نمیدونین کشوری که برای مصاحبه میرن کجا میتونه باشه؟؟؟متشکرم

همسر در تقاضاش مشخص میکنه که کدام کشور رو ترجیح میده برای امور کنسولی که معمولا امارات یا ترکیه یا ارمنستان هست در حال حاضر.
از روزی که تقاض میده معمولا در کمتر از یک سال و نیم همه مراحل رو طی کرده و همسر و فزرند پاشون به آمریک
ممنون از جوابتونSmileیکسال ونیم؟چون منشنیده بودم با گرین کارت یکسال طول میکشه و با سیتیزن شیپ خیلی کمتره؟Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-12 ساعت 01:45)sepideh jan نوشته:  
(2013-12-11 ساعت 05:14)yami نوشته:  [quote='sepideh jan' pid='449029' dateline='1386721707']

از روزی که تقاض میده معمولا در کمتر از یک سال و نیم همه مراحل رو طی کرده و همسر و فزرند پاشون به آمریک
ممنون از جوابتونSmileیکسال ونیم؟چون منشنیده بودم با گرین کارت یکسال طول میکشه و با سیتیزن شیپ خیلی کمتره؟Sad

با گرین کارت باید تو نوبت باشین و فکر کنم تا سه سال هم ممکنه طول بکشه اما سیتیزن ها نهایتا تا یک و نیم سال از لحظه اقدام تا لحظه ورود خانواده شون به آمریکا فاصله هست.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، mohammadg846 ، behzadb57 ، sepideh jan ، lingni

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان